2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kız vazgeçilmez olduğunu patronunda anladı demek ki

Teşekkürler :) yapamadım ama biraz uğraşayım yaparım sanırım :):)

hadi hayırlı olsun canım:) fıstık geliyor bir tane maşallah:) bende başladım şimdiye kadar yapmamıştım ayakkabılarımı çıkart giydir üstümü giydir eyğilemiyorum havalarında geziyorum

kalbin temiz senin ondan içine doğan oluyor o sebebden ötürü rabbim her yerde tökezletmez ya bir eksi verirse bir artıda veriyor mutlaka

canım sağol o senin güzelliğin. valla hayatımın doruk noktasındayken bir tökezledim, feleğim şaştı. düşmeyen Allah canım. dahada toparlanamadım. yinede çok şükür halimize.

hah tamam tamam yarın yaz bakk
bence senin ki kızzzzzzzzz oğluşuma yapıcazz bakk

:))))))) vay be ne kısmetliymiş benim bebişim. daha doğmadan kısmeti çıktı. hemde kimlere gitcek kızım. tüh tüh maşallah. :)))

ne zevkli tahmin almak yaa. son tahminlerinizzz. yarında alacam tahminleri sonra öğrenicez inşallah akşam kimler ne dedi söyleyecem.

burcu senin kızın olacak galiba :2:

öyle deme tatlı biz iyi deriz kötü çıkacaktır ama haberimiz olmaz gene isteri o kötü olanı kötü diye istemeyiz bu sefer iyi çıkar nasıl seviniriz
ben erkek diyorum efenimmm
hayatbanagüzel kız diyor
kimin dediği doğru çıkacak acaba:44:

kız vazgeçilmez olduğunu patronunda anladı demek ki

kahretmesin cezbediyorum işteee evet yaa telefonum çalıyor açmak istemiyorum açınca toplantıya gelll diyorlar :2: benle ilgili de değil ama buluncakmışım saolsun

şekerimmm çok çok dua edelimm Allahıma hamd olsun bebeklerimizle eşlerimizle aillelermzle bugünlere ulaştık Rabbim nice güzel kandiller bayramlar ramazanlar göstersin huzurla sağlıkla imanla bol rızıkla hayırlı sağlıklı evlatlarla inşAllah

:))))) hııı çeneymiş senin çenen yüzünden kaç kere şaşı oluyordum okumaktan :))))) iyi iyi böyle patron çağırsın seni toplantılara. senin patrondan bahsederken benimkide bana mail atıyor gördüm köşede çıktı ismi. üffff ne istiyor bu saatte:)

burcu senin kızın olacak galiba :2:

hımmm bir tahmin daha. yazıyorum bak isimlerinizi. yarın bu bildi bu attı dicem ona göre :))))))))

cicim erken gidiyormuşsun sattın haa hayatbanaguzelimi şaka doktor doğurtuyor anacım burcum ne yapsın

hayırlı sonuclarla gel tatlım bebişde artık cinsiyeti göstersin yahuuuu

vur tekmeyi kuşum anneye

kızım nerdesin sen yaaaaaaaaaaa bu patronunu var yaa

heee burada ilan edecem bilenleri, bilmeyenleri, sen erkek demiştin son kararın mı :)))))

cicim erken gidiyormuşsun sattın haa hayatbanaguzelimi şaka doktor doğurtuyor anacım burcum ne yapsın

hayırlı sonuclarla gel tatlım bebişde artık cinsiyeti göstersin yahuuuu

canım sağol. teeeeeee 6 ya 10 kala aldım randevuyu. fazla izin almayım diye. yarın akşama kadar burdayım. merak edenler gece girmek zorunda topike

yokk nerde daha 2 hafta var doktora gitmeme :):) çook sabırsızlanıyorum :):)

Hoşgeldin ve hayırlı olsun bebeğin, ben de yeniyim buralarda, buradaki kızlar gerçekten akraba gibi maşallah :) :)Bizim doğum arasında 1 gün fark var, tabii gününde doğarlarsa:) Herkesin kandili mübarek olsun, Allah herkesin dualarını kabul etsin.

şaşı oluyorsun heeee arkadaş burda neye gülüyorsun diyorrr çok güldüm deliiii

sizin için telefondan gece gündüz girerimm uleeeeeennnnnnnn seviom

senin bebişden konusunca ya oğlusun diye geçiyor içimden ya ya küçük bey bugunde küçük efe diye geçti içimden allah söyletti bakalım kimin dediği çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…