kız vazgeçilmez olduğunu patronunda anladı demek kiCicişler ben geldimmmm mesaim bitmeden tatloşlara bakayım dedim
dedim dee maşAllah ne çene varmışş oku oku bitmiyorrrr
yine toplantıdaydım patron taktı bana her toplantıda karşısında görecekufaklık patron konuştukça nasıl tekmeliyor sıkıldı tabi yavrucak
takip çizelgesi yapmak isteyenler;
Lilypie - Pregnancy ticker scene selection
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-çizelge bölümüne girin.. kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..
Çok teşekkür ederiz teyzeleri:) Valla hayırlı bir evlat olsun da kokoş olsun alırız artık cicilerini:) Hep beraber sağlıkla alalım kucaklarımıza. Benim plesantamda rahim ağzını tıkamıştı yukarı çıkmaya başlamış, herşey yolunda dedi doktor, içimde bir heyecan sormayın son iki gündür net hissediyorum bazı hareketleri pıt pıt bişey çarpıyor sanki karnıma. doktor hala gencim güzelim hamileliktede normal hayatıma devam ederim havasındasın, biraz hamilelik nazı yapmaya başla dedi. Ayaklarını çalışırken bir yere uzat falan, sizde dikkat edin yoksa ağrılarımız artarmış. Neyse içim kıpır kıpır hepinzi öpüyoruz.
kalbin temiz senin ondan içine doğan oluyor o sebebden ötürü rabbim her yerde tökezletmez ya bir eksi verirse bir artıda veriyor mutlaka
hahtamam tamam yarın yaz bakk
bence senin ki kızzzzzzzzz oğluşuma yapıcazz bakk
:))))) ayol ben ne yaptım. doktor bozdu oyunu, hem sen biliyorsun ki cinsiyetini. numara yapma. kızım c.tesi 2 deydi randevum akşamda söz vardı eeee size ne zaman söyleyecektim.??? şimdi yarın akşamda söylerim, c.tesi sabahta. Allah yüzüme güldü. çatlayacam çünkü karnım top gibi ne var içinde çok merak ediyorummmmm
Allah kabul etsin. amin canım.
eneeeeeee bir kızımız daha geliyor. çok sevindim canım. minik şirin bir kız. melek gibi yaa. al canım bir cici bakalım kızına.
öyle deme tatlı biz iyi deriz kötü çıkacaktır ama haberimiz olmaz gene isteri o kötü olanı kötü diye istemeyiz bu sefer iyi çıkar nasıl sevinirizcanım sağol o senin güzelliğin. valla hayatımın doruk noktasındayken bir tökezledim, feleğim şaştı. düşmeyen Allah canım. dahada toparlanamadım. yinede çok şükür halimize.
:))))))) vay be ne kısmetliymiş benim bebişim. daha doğmadan kısmeti çıktı. hemde kimlere gitcek kızım. tüh tüh maşallah. :)))
ne zevkli tahmin almak yaa. son tahminlerinizzz. yarında alacam tahminleri sonra öğrenicez inşallah akşam kimler ne dedi söyleyecem.
kız vazgeçilmez olduğunu patronunda anladı demek ki
Cicişler ben geldimmmm mesaim bitmeden tatloşlara bakayım dedim
yine toplantıdaydım patron taktı bana her toplantıda karşısında görecekufaklık patron konuştukça nasıl tekmeliyor sıkıldı tabi yavrucak
burcu senin kızın olacak galiba:2:
canım sağol o senin güzelliğin. valla hayatımın doruk noktasındayken bir tökezledim, feleğim şaştı. düşmeyen Allah canım. dahada toparlanamadım. yinede çok şükür halimize.
:))))))) vay be ne kısmetliymiş benim bebişim. daha doğmadan kısmeti çıktı. hemde kimlere gitcek kızım. tüh tüh maşallah. :)))
ne zevkli tahmin almak yaa. son tahminlerinizzz. yarında alacam tahminleri sonra öğrenicez inşallah akşam kimler ne dedi söyleyecem.
Cicişler ben geldimmmm mesaim bitmeden tatloşlara bakayım dedim
tek benim içime erkek doğuyor sanırsammmmBurcummmm benim içime kızın olucak gibi geliyorrmerakla bekliyoruz
öyle deme tatlı biz iyi deriz kötü çıkacaktır ama haberimiz olmaz gene isteri o kötü olanı kötü diye istemeyiz bu sefer iyi çıkar nasıl seviniriz
ben erkek diyorum efenimmm
hayatbanagüzel kız diyor
kimin dediği doğru çıkacak acaba:44:
cicim erken gidiyormuşsun sattın haa hayatbanaguzelimişaka doktor doğurtuyor anacım burcum ne yapsın
hayırlı sonuclarla gel tatlım bebişde artık cinsiyeti göstersin yahuuuu
vur tekmeyi kuşum anneye
kızım nerdesin sen yaaaaaaaaaaa bu patronunu var yaa
yokk nerde daha 2 hafta var doktora gitmeme :):) çook sabırsızlanıyorum :):)
:))))) hııı çeneymiş senin çenen yüzünden kaç kere şaşı oluyordum okumaktan :))))) iyi iyi böyle patron çağırsın seni toplantılara. senin patrondan bahsederken benimkide bana mail atıyor gördüm köşede çıktı ismi. üffff ne istiyor bu saatte:)
hımmm bir tahmin daha. yazıyorum bak isimlerinizi. yarın bu bildi bu attı dicem ona göre :))))))))
heee burada ilan edecem bilenleri, bilmeyenleri, sen erkek demiştin son kararın mı :)))))
canım sağol. teeeeeee 6 ya 10 kala aldım randevuyu. fazla izin almayım diye. yarın akşama kadar burdayım. merak edenler gece girmek zorunda topike
senin bebişden konusunca ya oğlusun diye geçiyor içimden ya ya küçük bey bugunde küçük efe diye geçti içimdenheee burada ilan edecem bilenleri, bilmeyenleri, sen erkek demiştin son kararın mı :)))))
canım sağol. teeeeeee 6 ya 10 kala aldım randevuyu. fazla izin almayım diye. yarın akşama kadar burdayım. merak edenler gece girmek zorunda topike
tek benim içime erkek doğuyor sanırsammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?