2012 kasım bebekleri büyüyor..

Tabiki bebekle orantili ama ilk gununden itibaren ayni rutin ayni duzen ayni uygulama olunca bebegin huzurunu huzursuzlugunu saglamak anneye dusugu iste bende iljgunden itibaren hep ayni seyleri yaptik duzenimizi bozmadik boyle alsti ben hic bisey yapmasamda o uykusu gelince zaten yatio eee dio saat hep ayni oluo bebekler duzene alistimi uyum saglio ama calisan icin zor bakici uiymaz sen uysan

songülüm yaren 1emi başlıyacak
işin biraz zor olacak canım:
yarene ders çalıştırırken araspaşamda çalışmak isteyecek..

ama biz özledik seni ne olacak böyle

ay canım benim yaa ben de sizi özledim ama alışamadık bi türlü yalnızlığa sürekli yapışıyo küçük hanım ben de çok yorgun düşüyorum. inşallah bi düzene gireriz kısa zamanda.

evet canım haklısın ama neden bilmiyorum kalabalıktan geldik orada ilgilenen çoktu birden yalnız kalınca bütün sorumluluk üzerime bindi ondan sanırım stresim.

güldenim berra da gelmeden 1 hafta önce aynı nil gibiydi. bi türlü uykuya dalamıyordu kendini oradan oraya atıyordu anlattığın gibi. gece de sık sık uyanıyordu. buraya geldik daha iyi canım yatağını özlemiş sanırım yavrucum. bi de burası çok serin o yüzden mi rahat uyuyor bilmiyorum. sıcaktan uyuyamıyor olabilir mi acaba canım

Aynen bebekle ilgili canim huzursuz aglayan kafasina gore takilan bi bebekse rutin duzen hocbirsey islemiyo
Ama.cocuk buna yatkin uyumluysa yon vermek daha kolay oluyo
Yaren ile aras arasinda daglar kadar fark varmesele
Aras cok duzenli dogdu iki saatte bi emerdi
Ama yaren cok sutum.olmasina ragmen yarim.saatte emmek ister butun evi ayaga kaldirirdi aglamaktan tabi bunu gecede devam ettiriyordu uzmandi yaziydi gelde uygula
Cok kustugu icin dr 2 saatte bir diyordu ama nerdeee

Son düzenleme:

cımdık bızdede var canım saç cekme de var hepsı benım oğlumda toplanmıs heralde
beysal emzırmeye devam etmıstı canım

songül nasılsın canım görüşemedik uzun zamandır yaren okula başlıyo demek maşallah prensese biz de görür müyüz ki o günleri:))

Cnm inşallah herşey planladıgin gibi olur.
defne burnu tıkandığı için uyandı cnm. E burnunu çekince de uyku tamamen açıldı.
kolun için tekrar dr a gitsen keşke

Cnm ben çektirdim. 6 saatlik anestezi ile çekti. İlk önce sütünü sağ daha sonrakini ver dedi dr. Bende diş çekimi sonrasinda ilk önceki sütü sağıp döktüm. Sonrakini Verdim

Ozlemisimmm kizzz seni
Bak sen benik.fistigima.songuk.teyzesi gibi yataginimi.ararmis acaba

J
Haklisin cnm ben sansliyimdir belkide ilk cocuk kitapta uyguladiklarimda olunca kitaba baglamis olabikrim uymlu bi bebek oldugundandir belkide

J

Haklisin cnm ben sansliyimdir belkide ilk cocuk kitapta uyguladiklarimda olunca kitaba baglamis olabikrim uymlu bi bebek oldugundandir belkide

Bence uyumlu olduklarindan cnm bizim sansimmiz o sekilde dogmalari
Dusun bizik.cocuk dr muz diyor heekese ahkem kesiyorum ama bizim cocukta uygulayamiyorUz abisi boyle degildi diyor:)

Ozlemisimmm kizzz seni
Bak sen benik.fistigima.songuk.teyzesi gibi yataginimi.ararmis acaba
ay sevindirik oldum birden özlenmek güzelmiş
ya evet yatağını aramış teyzesi benim fıstığım. geldiğimiz gün tabi bi de yol yorgunu 4 saat uyudu gündüz. ilk 2 saatinde hiç kıpırdamadı hem de:)) normalde çok hareketli yatıyo uyurken bile kıpır kıpır anası gibi

tamam canım oyle yapayım hıcbısey kar etmıyo zaten denıyım bı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…