- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #23.501
Ah kuzum.benim.bebe uysal.olsun sakin olsub herseyi.uygularsin ama huzursuz bebek olsa istedigini oku istedigini dinle.faydasi olmaz
Tamamen bebekle ilgili bi durum
Masalla benim arasimda hic uzmedi.beni yemesi uyumasi sakinligi hep isgudusel.davrandim
Hastalik olmadiktan sonra netede bakmiyorum
Gecinip.gidiyoruz
Halisin cnm sen hayiri ogretmye calisrken tsm ogrenirken yanindaki kiyamz umursamaz guler cocukda dinlemz senin tum otoriten gider en basitinden burda bile boyle uykuda aynen dedigin gbi sen yapsan bakuci annen ypmaz bozulur tabiki cok zor ama ins duzelir yaa gecis donemindeyiz sonucta yurumeye baslio disler zorluo artik zor tabiki bizimde bozulur belki daha dis yeni baslio gunduz.bizimjide artik mizirdanio pacama yapisio disten eminim meyve verip oyaliom artik[/QUOTE
Hehe sizibkide meyve canavari demek
Bizimkide.mizirdandimmi ya meyve ya salatalik hemen ses gidiyo obur bunlar
ama biz özledik seni ne olacak böyle
çok sağol canım aminnnn:
stres yapma canım biliyosun anında hissediyolar çok zor ama geçecek bugünler
canım aşıdan 10 gün sonra memeyi bıraktık ilk 3 gün hiç bişey yoktu ne olduysa sonra oldu
yani yine zorlanıyoduk ama bukadar değil en azından bazen yapıyodu engeç 11 gibi uyuyodu:
ama şimdi kıyamet kopuyo mememi dedim akşam gördü ama istemiyo
ya odüzene girsinde ben herşeye razıyım canımm
Tabiki bebekle orantili ama ilk gununden itibaren ayni rutin ayni duzen ayni uygulama olunca bebegin huzurunu huzursuzlugunu saglamak anneye dusugu iste bende iljgunden itibaren hep ayni seyleri yaptik duzenimizi bozmadik boyle alsti ben hic bisey yapmasamda o uykusu gelince zaten yatio eee dio saat hep ayni oluo bebekler duzene alistimi uyum saglio ama calisan icin zor bakici uiymaz sen uysan
ayy demek ki benim kuzum da yanıyo teyzesi ama ne zaman gece su versem gözleri fıldır fıldır oluo bal böcüğümün zeytin zeytin bakıo koca gözlerle gecenin ortasında:)
bilmiorum ki cnmm bu kadar çok uyanıyoken odasını ayıramam ki zaten yat kalk sersem oluyorum diğer odaya git gel zor olur benim için. bi de benim kızı ıh deyince sallamzasan komple uyanıyor malesef
günaydın cnm benim ben de evde zeyneple hayatta yazaman gördüğü anda yapışıo:)
normal cnm genelde bebekler bu dönemde ısırıyor ve çok acıtıyo benim kuzu da cimdik atıyo çok fena kollarım hep cizik oldu bi de emerken atıyo ki aklım çıkıo o minik ellerle minicik tutuyo ya çok acıyooo:)
ay beysal gelse de söylese o muydu diş çektiren narkoz almış mıydı hatırlıo musunuz kızlar yaa emzirebildi mi...
evet canım napalım öyle böyle büyüyüp gidiyorlar işte. mızmızı da büyüyor uslusu da. tabi olan bize oluyo kendimi çok stresli hissediyorum geldiğimizden beri
Cnm inşallah herşey planladıgin gibi olur.günaydın kızlar nasılsınız
erdem de tüm gece ağladı fitil verdiğim halde uyuyamadı kimbilir nasıl canı yanıyor kuzumunkolum hala çok acıyor bakalım nasıl geçicek
nilim seni çok özlüyor annesi kızma ona
masal maşallah eceye ya nazar değmesin ne güzel erdemin eline veremiyorum birşey daha yutamıyor
fundam defne neden uyumadıki
ya bende artık değişik şeyler vermek istiyorum erdeme bakalım nasıl olucak kv ler cumartesi sabah gidiyorlar 1 aydır bizdelerdi onlar gidince tekrar düzen değişecek erdem beyi ananeye taşıyacaz her sabah bundan sonra evimde çok düzenli olucam Allahın izniyle yemeklerimi önceden yapıp temizlik rutinimi oluşturmam lazım bakalım inşallah tekrardan eski düzenime dönerim bizden haberler böyle kızlar
nasılsın cnm ... nilde düzene gircek inş. annesi üzme kendini zaten çoğumuz benzer sorunlar yaşıyoruz benim kuzu da 8 -9 gibi uyuyo ama sabahın köründe hatta sabah bile olmadan uyanıyo ve bu durum beni çok zorluo iş yerinde... mesela dün 8 buçuk gibi uyudu gece boyunca 4 kez filan emmeye kalktı ve 4 buçukta bi uyandı pir uyandı o saatten beri ayaktayım üstelik 20 lik dişim ağrıyokızlardan biri çektirmişti di mi 20 lik kimdi Beysal mıydı kafayı da toplayamıyorum. emzirebildi mi acaba operasyondan hemen sonra offff... bi de cnm ben bişey farkettim muhallebi yediripde yatırdığımda zeynep ilay daha çok uyanıyo benim kıza tok uyumak ii gelmio herhalde ters kızım benim... nili de mi yedikleri filan rahatsız edio da huysuzlanıyor acaba cnm yaa bi dikkat et bakim yediklerine belki faydası olur , ben yeni farkettim mesela...
ay canım benim yaa ben de sizi özledim ama alışamadık bi türlü yalnızlığa sürekli yapışıyo küçük hanım ben de çok yorgun düşüyorum. inşallah bi düzene gireriz kısa zamanda.
evet canım haklısın ama neden bilmiyorum kalabalıktan geldik orada ilgilenen çoktu birden yalnız kalınca bütün sorumluluk üzerime bindi ondan sanırım stresim.
güldenim berra da gelmeden 1 hafta önce aynı nil gibiydi. bi türlü uykuya dalamıyordu kendini oradan oraya atıyordu anlattığın gibi. gece de sık sık uyanıyordu. buraya geldik daha iyi canım yatağını özlemiş sanırım yavrucum. bi de burası çok serin o yüzden mi rahat uyuyor bilmiyorum. sıcaktan uyuyamıyor olabilir mi acaba canım
Aynen bebekle ilgili canim huzursuz aglayan kafasina gore takilan bi bebekse rutin duzen hocbirsey islemiyo
Ama.cocuk buna yatkin uyumluysa yon vermek daha kolay oluyo
Yaren ile aras arasinda daglar kadar fark varmesele
Aras cok duzenli dogdu iki saatte bi emerdi
Ama yaren cok sutum.olmasina ragmen yarim.saatte emmek ister butun evi ayaga kaldirirdi aglamaktan tabi bunu gecede devam ettiriyordu uzmandi yaziydi gelde uygula
Cok kustugu icin dr 2 saatte bir diyordu ama nerdeee
cımdık bızdede var canım saç cekme de var hepsı benım oğlumda toplanmıs heralde
beysal emzırmeye devam etmıstı canım
songül nasılsın canım görüşemedik uzun zamandır yaren okula başlıyo demek maşallah prensese biz de görür müyüz ki o günleri:))
Halisin cnm sen hayiri ogretmye calisrken tsm ogrenirken yanindaki kiyamz umursamaz guler cocukda dinlemz senin tum otoriten gider en basitinden burda bile boyle uykuda aynen dedigin gbi sen yapsan bakuci annen ypmaz bozulur tabiki cok zor ama ins duzelir yaa gecis donemindeyiz sonucta yurumeye baslio disler zorluo artik zor tabiki bizimde bozulur belki daha dis yeni baslio gunduz.bizimjide artik mizirdanio pacama yapisio disten eminim meyve verip oyaliom artik[/QUOTE
ya ben nile salatalık yada ekmek verince çok kocaman kopartıyo azına atıyo sizinkiler nasıl yiyo ben korkudan veremiyom eline..
ay canım benim yaa ben de sizi özledim ama alışamadık bi türlü yalnızlığa sürekli yapışıyo küçük hanım ben de çok yorgun düşüyorum. inşallah bi düzene gireriz kısa zamanda.
evet canım haklısın ama neden bilmiyorum kalabalıktan geldik orada ilgilenen çoktu birden yalnız kalınca bütün sorumluluk üzerime bindi ondan sanırım stresim.
güldenim berra da gelmeden 1 hafta önce aynı nil gibiydi. bi türlü uykuya dalamıyordu kendini oradan oraya atıyordu anlattığın gibi. gece de sık sık uyanıyordu. buraya geldik daha iyi canım yatağını özlemiş sanırım yavrucum. bi de burası çok serin o yüzden mi rahat uyuyor bilmiyorum. sıcaktan uyuyamıyor olabilir mi acaba canım
ayy bilmiyorumki nurumya neden ama böyle işte
Aynen bebekle ilgili canim huzursuz aglayan kafasina gore takilan bi bebekse rutin duzen hocbirsey islemiyo
Ama.cocuk buna yatkin uyumluysa yon vermek daha kolay oluyo
Yaren ile aras arasinda daglar kadar fark varmesele
Aras cok duzenli dogdu iki saatte bi emerdi
Ama yaren cok sutum.olmasina ragmen yarim.saatte emmek ister butun evi ayaga kaldirirdi aglamaktan tabi bunu gecede devam ettiriyordu uzmandi yaziydi gelde uygula
Cok kustugu icin dr 2 saatte bir diyordu ama nerdeee
tabi canım nilde karnı acıkınca gecenin bi yarısı kıyameti koparıyo bas bas barıyo
bide çocuklara gece mama vermeyin diyolar gelde verme bakalım..
J
Haklisin cnm ben sansliyimdir belkide ilk cocuk kitapta uyguladiklarimda olunca kitaba baglamis olabikrim uymlu bi bebek oldugundandir belkide
ay sevindirik oldum birden özlenmek güzelmişOzlemisimmm kizzz seni
Bak sen benik.fistigima.songuk.teyzesi gibi yataginimi.ararmis acaba
Aynen ama butun olcak kendi yicek parcalanmis istemio
kız sen tamda uzmanların annattığı gibi bi annesin tebrik ediyorum seni vallaha nediyeyimki nazar deymesin maşallahh:
canımgünaydın bizde aynıyız elime telefon bile alamıyorum ben :
canım misafire söylerim zaten sorundeğil ablamın kızı küçüktü 3 tyaşında oda durmadı zaten ama nil onu bikere gördü yani..
vawsum günaydın biyerde okumştum canım size zarar verince hemen kucağınızdaysa bırakın kendinizden biraz uzaklaştırın diyodu nilinde vurma huyuvar vurunca bende yüzümü deyiştirip uzaklaştırıyorum yani kucağımdan bırakıyorum dene bakalımsende
ama hemen sonuç bekleme
çünkü hala vuruyo nil
oyuncaklarına kendine bize hiç farketmiyo hep anlatıyorum ama kesinlikle bağrmayın diyodu..
yada gülmeyin diyo
ya ben nile salatalık yada ekmek verince çok kocaman kopartıyo azına atıyo sizinkiler nasıl yiyo ben korkudan veremiyom eline..
tabi canım nilde karnı acıkınca gecenin bi yarısı kıyameti koparıyo bas bas barıyo
Ona bende katilmiom biara mams yerine su verdim uydu ama sik uyandi gaz olyodu sisiodu cocuk suyla ondan mama veriom uyanirsa
Ay evet canim banada bi bebek beslenmeden mesaj gelmis gelde uygula.
O cocuk orda basbas bagirsin insan kiyamazki
Ki bagirmasa bile aras kimildanmaya basliyo belki emzik versem agzina devam edermi bilmiuorum ama kiyamam asla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?