- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #23.521
Ona bende katilmiom biara mams yerine su verdim uydu ama sik uyandi gaz olyodu sisiodu cocuk suyla ondan mama veriom uyanirsa
Masal emmeyi biraktimi cnm
Aynen ama butun olcak kendi yicek parcalanmis istemio
Bizimki hertur goturuyor egerki zamanim.az ise tabakta kendim zamanim varsa serbest hertur:)
ay sevindirik oldum birden özlenmek güzelmiş
ya evet yatağını aramış teyzesi benim fıstığım. geldiğimiz gün tabi bi de yol yorgunu 4 saat uyudu gündüz. ilk 2 saatinde hiç kıpırdamadı hem de:)) normalde çok hareketli yatıyo uyurken bile kıpır kıpır anası gibi
Masal emmeyi biraktimi cnm
5aylikken gunduz emmedi gece emdi ama oda 1ay surdu 6aydan sonra gecede emmedi stemedi zorladimfalan cok ugrastim ama emmedi ac kaldigi halde emmedi biberondanda istemedi simdi bile uyurken iciriom devam sutunu uyanikken icmio biberondan su disinda bisey
5aylikken gunduz emmedi gece emdi ama oda 1ay surdu 6aydan sonra gecede emmedi stemedi zorladimfalan cok ugrastim ama emmedi ac kaldigi halde emmedi biberondanda istemedi simdi bile uyurken iciriom devam sutunu uyanikken icmio biberondan su disinda bisey
Kizlar zilli oluyor yarende beni.ayni sizin gibi zamanlara birakti cnm
Cok.sukurki okadar emdiler cnm dimi ama ben simdi.ikincide hevesimi aliyorum
Arasin girtlagindan bisey gecsinde biberon bardak kasik farketmiyor
Bazen gece muhallebisini biberinda veriyorun anne sutunu biraktiginda alisknligiolsun diye.ay bazen bittiginde bi cirpiniyir.bi bagriyor okadar komik oluyirki
Ay evet canim banada bi bebek beslenmeden mesaj gelmis gelde uygula.
O cocuk orda basbas bagirsin insan kiyamazki
Ki bagirmasa bile aras kimildanmaya basliyo belki emzik versem agzina devam edermi bilmiuorum ama kiyamam asla
Bencede o kati kurallara karsyim kiyamam mumkun degil hercocuk farkli kimisi mixirdanip uyur kimisi illa agzina bisey ister emzikmeme mama su ama.mutlaka farklidir onlar sadece fikir oluo kitabi tamsmen uygulamk yanlis c bebegin pskolojidi bile bozulur allh korusun terkedildigini dusunur agladiginda ilgilenilmezse
Ona bende katilmiom biara mams yerine su verdim uydu ama sik uyandi gaz olyodu sisiodu cocuk suyla ondan mama veriom uyanirsa
evetya çok ağlıyo nasıl vermiyecen:
bizde su deneylelim dedik yavaştan vazgeçirelimdiye ama nil bunu yemedi:
suyuitip mamaistedi emde uykuluyken düşünnn:
cin bunlar cinn:
Ay evet canim banada bi bebek beslenmeden mesaj gelmis gelde uygula.
O cocuk orda basbas bagirsin insan kiyamazki
Ki bagirmasa bile aras kimildanmaya basliyo belki emzik versem agzina devam edermi bilmiuorum ama kiyamam asla
yani kıyamam ben onlaraaa:
Bencede o kati kurallara karsyim kiyamam mumkun degil hercocuk farkli kimisi mixirdanip uyur kimisi illa agzina bisey ister emzikmeme mama su ama.mutlaka farklidir onlar sadece fikir oluo kitabi tamsmen uygulamk yanlis c bebegin pskolojidi bile bozulur allh korusun terkedildigini dusunur agladiginda ilgilenilmezse
Aynen canim benim bazen mantiga uyiyo.ama.ana yuregine dinletmek zor
süper olur sizi süper ev hanımları yardımcı olun banaKuzum ya erdeme ve sana xok uzuldum kuzucuk neden okadar agladiki fitil.bile fayda etmemis yavruma
Senij kola gelince zor.zor insalla kurur da cabuk mudahale edilebilir
Insalla kv gidince rutububi olusturabilirsin
Pratik bilgileri paylasalim aslinda ev duzeni hakkinda iyi olur
cımdık bızdede var canım saç cekme de var hepsı benım oğlumda toplanmıs heralde
beysal emzırmeye devam etmıstı canım
süper olur sizi süper ev hanımları yardımcı olun bana
canım diş çektirdiğimden en az 3 saat vermedim sorna devam ettim
çok sağol canım aminnnn:
stres yapma canım biliyosun anında hissediyolar çok zor ama geçecek bugünler
canım aşıdan 10 gün sonra memeyi bıraktık ilk 3 gün hiç bişey yoktu ne olduysa sonra oldu
yani yine zorlanıyoduk ama bukadar değil en azından bazen yapıyodu engeç 11 gibi uyuyodu:
ama şimdi kıyamet kopuyo mememi dedim akşam gördü ama istemiyo
ya odüzene girsinde ben herşeye razıyım canımm
canım gidiyorum zaten amleiyat dedi doktor ama iltihabın kurumasını bekliyorum dedi o kurayana kadar ben kurumassam tabi :)
Distendir cnm masal hic kucaga gelmz kendi oynardi satlerce 2-3gundur oda yapisio pacama hep kucagima gelio disinden yani eminim meyve veriom eline butun olarak onla oyalanio tirtil oyuncagi var kurmali yuruo onu sewio onlq oyaliom ayna delisi bizimki aynada kendini opuo yalamaya calisip guluo oyle vakit geciripz iste napcan oyle boyle buyucekler
banada söyleyin banadaaa:
kızlar siz ortadan bişeyleri kaldırmaya başladınızmı
benim bi aynam vardı ortadan kalktı
nil televizyonun fişini çekiyodu önüne oyuncak sandığını koyup kapattım
artık herşey yavaştan kalkıyo bizdee
ay saç çekme bizde de var çocuk resmen zevk alıyo çekmekten nasıl bıraktırcam bilmiyorum.
Cnm arasa zarar verebilcek hersey kalkti ortadan sus vazo vb hic bisey yok
Banyo ve mutfak.kapimizi her sartta kapali
Cnm arasa zarar verebilcek hersey kalkti ortadan sus vazo vb hic bisey yok
Banyo ve mutfak.kapimizi her sartta kapali
Guldencim.bende emzik ile.ilgili oldugunu dusunuyorum.onceden soylenistim tamam.cok slk.emmiyirmus ama.bi aliskanlik var
Aras her dk beni emmiyo ama birden biraksa huzursuz olur ozelliklede gece
Kizlar bu arada aras sabah eloyle gozu kapali emzigini bulup.agzina takti con sekerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?