- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #23.541
benım zaten pek bısey yoktu olanıda kaldırdım
banyo kapısı acık olursa dırek oraya gıdıyo bende kapatyorum mecburen
mutfak dolaplarıyla oynuyo ama acıyo ıcını bosaltıyo kapakları acıp kapatıyo
benımkı sımdıden yaramazlıklara basladı songulll
bizdede öyle canım ama biz yemek yerken yada ben masayı toplarken bütün dolap aşağıya iniyo artık buzdolabının dondurucukapağınıda açıyoz bide korkup geri kaçıyo
ee ben ne yapıcam şimdi
peki şekerim
artık verememde ozaman ben ağlıyarak bütün istediklerimi yaptırıyorum diye düşünür yani geri adım atamammamki.
of bilmiyorumyaa:
Canik yapma nil daha on aylik bi bebek bu kadar kati dusunme bence
Canik geceler boyu aglamasi dahami iyi.kuzim
Kotu ornekleri goz onuna alma ablam.brn bir ginde biraktirdik
Onlarin emme refleksi ihtiyaci var
Ay cok tatlilar dimi cnmmm
Bizimkide sokak kapi bamyo kapi dis kapi acik gordummu kalkip kosucak neredeyse
evet cok tatlılar canım
dısarı cıkmayı cok sevıyo zaten kapı acık olsa cıkar
bıde damacanayla oynamayı cok sevıyo ağzını dayıyo sankı su ıcıyo
nilde çok seviyo damacanayı..
tutunup kalkıyo su azsa ıcınde hopp bırlıkte yere
cok komıkler ya
ayyy korkuyorummm ama korkunun ecele faydası yokc merak etme korkmada ben nile hamileyken dişimi çektiler benim:
oyüzden sıkıntı olmaz bence:
bende kitap okurum çok ama dediğin gibi yakınların avantajı olduğu kadar dez avantajlarıda oluyo
ben kendim bakmıyorum sonuçta ve sen istediğin kadar anlat onlarr kendi kafalarına göre uyguluyolar:
ay sen hala rezene içiyo musun cnm yaaHerkeze
gunaydin kizlarrrr
Bu sanah benim.uyku gunumdu ama pasa gece ole bi kendinden gecik uyuduki bi kere emmeye kalktti simdi uyandi kasinma.atinma.yapmadi hic
Kizlar dun ben rezene icerken arasada bi cay bardak vermistim denemeniz tavsiye.edilir
benim kız da deli oluo aynaya öpüo öpüo doymuo:) da eşim acaba zararı olur mu deyip duruyo hani daha algılayamaz diyeDistendir cnm masal hic kucaga gelmz kendi oynardi satlerce 2-3gundur oda yapisio pacama hep kucagima gelio disinden yani eminim meyve veriom eline butun olarak onla oyalanio tirtil oyuncagi var kurmali yuruo onu sewio onlq oyaliom ayna delisi bizimki aynada kendini opuo yalamaya calisip guluo oyle vakit geciripz iste napcan oyle boyle buyucekler
maşallah cnm kıskanmam rabbim zihin açıklığı versin inş. :)Olsun kuzum.sukur onada onlarda bi donem.geciriyorlar bu arada florur ne oldu kuzum
Git gel dusari cikmaSak gorusuruz bugun yarenimuj okul.kiyafetlerini alocaz
Kiskanmada ilkokula gidicek.kizim oldugunu:)
maşallah alp tuğra ya:)cımdık bızdede var canım saç cekme de var hepsı benım oğlumda toplanmıs heralde
beysal emzırmeye devam etmıstı canım
ay cnm benim beni sen anlarsın kaç günde geçti kaç tane çektirdin, bi de sonrasında ağrı kesici ne kullanndın of korkuyorum harbiCnm inşallah herşey planladıgin gibi olur.
defne burnu tıkandığı için uyandı cnm. E burnunu çekince de uyku tamamen açıldı.
kolun için tekrar dr a gitsen keşke
Cnm ben çektirdim. 6 saatlik anestezi ile çekti. İlk önce sütünü sağ daha sonrakini ver dedi dr. Bende diş çekimi sonrasinda ilk önceki sütü sağıp döktüm. Sonrakini Verdim
aynen canım ıh dese uyanıyorum vallahiAh kuzum ozlenmezmisin sen heleki geceleri:)
Ah fistik cokmu yorulmis annesiiii
Ay o kipirdak uyki beni.cok.huzursiz eder yaren bi yere kalmaya gidince yapardi bi saga bi sola gelde uyu
cnm uykuda muhallebi mi veriosun yoksa uyumadan olanı mı diosunKizlar zilli oluyor yarende beni.ayni sizin gibi zamanlara birakti cnm
Cok.sukurki okadar emdiler cnm dimi ama ben simdi.ikincide hevesimi aliyorum
Arasin girtlagindan bisey gecsinde biberon bardak kasik farketmiyor
Bazen gece muhallebisini biberinda veriyorun anne sutunu biraktiginda alisknligiolsun diye.ay bazen bittiginde bi cirpiniyir.bi bagriyor okadar komik oluyirki
off içime su serpiosunuz yarın sabah gitcem sanırımsüper olur sizi süper ev hanımları yardımcı olun bana
canım diş çektirdiğimden en az 3 saat vermedim sorna devam ettim
kız onu benim kuzu da yapıo çok tatlı oluolar yaa:)yerim arası yerim:)Guldencim.bende emzik ile.ilgili oldugunu dusunuyorum.onceden soylenistim tamam.cok slk.emmiyirmus ama.bi aliskanlik var
Aras her dk beni emmiyo ama birden biraksa huzursuz olur ozelliklede gece
Kizlar bu arada aras sabah eloyle gozu kapali emzigini bulup.agzina takti con sekerdi
aynen canım aynennn:
ay bide artık her söylediğine cevap veriyolar resmen
bişey sölğüüyorum hı diyo istemezse eğer ımı diyo
gözümün önüne deldi nilin hali:) benimkide bu ara herşeye karşılık verio telefonla konuşurken onunla konuşuyoruz sanıyo ıh ıh deyip duruyo yavrum cevap verio güya:)
yarın akşam olsa demi:
kızımı çok özledim yaa o da beni özlüyo herhal boynumdan inmiyo... birlikte emekliyoruz ben önden emekliyorum o arkamdan geliyo tek başına gittiği yer sadece yatak odasının aynası gidip kendine laf anlatıyo bitanem benim.. banyoya falan ben gidersem geliyo ama şu aralar en merak ettiği yer wc:)) bi açık görse gider kesin birimiz girse kapıda bekliyo çıkıncaya kadar sessizce oturuyo önünde
rana artık geceleri uyanmıyo emmek için sabah 7 de bi kalkıyoz 15 dakika emiyo dolan bütün süt bitiyo günde en az 3 kere emiyo artık düzene oturduk biraz da göbüşümüz çıktı (maşallah subhanallah) ama bu seferde ilerde obez olur mi ki diye düşünür oldum zorla vermek de iyi değil ya o yüzden ısrar etmiyorum ama kendisi istiyo özellikle kendinin yiyebileceği şeyleri
Cok uzulmustum bende bide sutum de vardi.neguzel hemde emdimi 1saat emiodu cok uzun emiodu okadar guzel bi duyvuki ben 5Ay yasayabildim cok uzuldum oara bianda gunduz emmemeye kaktirip aglamaya basladiKizlar zilli oluyor yarende beni.ayni sizin gibi zamanlara birakti cnm
Cok.sukurki okadar emdiler cnm dimi ama ben simdi.ikincide hevesimi aliyorum
Arasin girtlagindan bisey gecsinde biberon bardak kasik farketmiyor
Bazen gece muhallebisini biberinda veriyorun anne sutunu biraktiginda alisknligiolsun diye.ay bazen bittiginde bi cirpiniyir.bi bagriyor okadar komik oluyirki
banada söyleyin banadaaa:
kızlar siz ortadan bişeyleri kaldırmaya başladınızmı
benim bi aynam vardı ortadan kalktı
nil televizyonun fişini çekiyodu önüne oyuncak sandığını koyup kapattım
artık herşey yavaştan kalkıyo bizdee
Ben hicbiseyi kaldirmadim hayir diorum hep gelio cekmeceyi bantladim sadece ben gormeden elini sikistirir die bide banyo wc kapisi kapali oluo sadece ya ewde kaldirsam gttigim baska eelerde yaramazlik yspar die hayir a alistiriom baska yerdede yapmasin die hayirdan anlio artik e
Cok uzulmustum bende bide sutum de vardi.neguzel hemde emdimi 1saat emiodu cok uzun emiodu okadar guzel bi duyvuki ben 5Ay yasayabildim cok uzuldum oara bianda gunduz emmemeye kaktirip aglamaya basladi
Olsun canim.bak.o kadar almis ona sukur nazarmi olduk kuzucuk
ama.tabu insanin icinde uhte kaliyor benim.kalmisti seneler gecri halada derim.emseydi keske ama.bizim yaren kusma mamasinda iciyordu kwndini anlayinca sanirim.beni.istemedi
Canik yapma nil daha on aylik bi bebek bu kadar kati dusunme bence
Canik geceler boyu aglamasi dahami iyi.kuzim
Kotu ornekleri goz onuna alma ablam.brn bir ginde biraktirdik
Onlarin emme refleksi ihtiyaci var
Olsun canim.bak.o kadar almis ona sukur nazarmi olduk kuzucuk
ama.tabu insanin icinde uhte kaliyor benim.kalmisti seneler gecri halada derim.emseydi keske ama.bizim yaren kusma mamasinda iciyordu kwndini anlayinca sanirim.beni.istemedi
Aynen cnm icimde kaldi simdi kucagma aldigimda gogsume yatinca gozlerim doluo emdigi anlar gelio aklima belim kolum agrirdi 1saat emerdi keske gene agrisada emsrydi diorum masalda cok kusuodu cok gaxliydi ek gidaya gectik emmeyince zaten ozmn gecti gazi
ayyy korkuyorummm ama korkunun ecele faydası yok
ay sen hala rezene içiyo musun cnm yaa
benim kız da deli oluo aynaya öpüo öpüo doymuo:) da eşim acaba zararı olur mu deyip duruyo hani daha algılayamaz diye
maşallah cnm kıskanmam rabbim zihin açıklığı versin inş. :)
maşallah alp tuğra ya:)
ay cnm benim beni sen anlarsın kaç günde geçti kaç tane çektirdin, bi de sonrasında ağrı kesici ne kullanndın of korkuyorum harbi
aynen canım ıh dese uyanıyorum vallahi
cnm uykuda muhallebi mi veriosun yoksa uyumadan olanı mı diosun
off içime su serpiosunuz yarın sabah gitcem sanırım
kız onu benim kuzu da yapıo çok tatlı oluolar yaa:)yerim arası yerim:)
gözümün önüne deldi nilin hali:) benimkide bu ara herşeye karşılık verio telefonla konuşurken onunla konuşuyoruz sanıyo ıh ıh deyip duruyo yavrum cevap verio güya:)
Canik.gecen dayiminnesine alirken kendimede aldim ictim eskisi kadar sut yok o ayri ama bi sabah 6 7 gibi emiyi yatmadanda ben wmziriyorum yetiyi demek
Ay demek bal bocugude yapiyo aras ilk yapti biliyormusun
Canim arasta hayir.dedimmi.ellemoyor ama ben her dakika yaninda degilim bebek guvenemiyorum.vazoyu dusurur parcalanir bibyerine rastgelir kesilir ay ne seniryalar kafamda
Aynen cnm icimde kaldi simdi kucagma aldigimda gogsume yatinca gozlerim doluo emdigi anlar gelio aklima belim kolum agrirdi 1saat emerdi keske gene agrisada emsrydi diorum masalda cok kusuodu cok gaxliydi ek gidaya gectik emmeyince zaten ozmn gecti gazi
Bende cok yasadim canim.ya bunlari ve su an aras anne sutu aliyo ve 6 ay sade anne sutu verdigim icin yarene suclu hissediyorim sanki mamada vererek o hakki elinden almisim gibi hissediyorum cunku kusma mamadan once de ben mama takviyesi yapiyordum durmuyo diye sutumde varken offf offff cok sucluyummm
Masal da mama aliyormuydu yoksa sade anne sutu alirkenmi birakti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?