2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ay cok tatlilar dimi cnmmm
Bizimkide sokak kapi bamyo kapi dis kapi acik gordummu kalkip kosucak neredeyse

Canik yapma nil daha on aylik bi bebek bu kadar kati dusunme bence
Canik geceler boyu aglamasi dahami iyi.kuzim

Kotu ornekleri goz onuna alma ablam.brn bir ginde biraktirdik
Onlarin emme refleksi ihtiyaci var

Son düzenleme:

eee memeyimi verdiyosunyani
ama akşam elindeydi ağzına almadıbile attı bikenara..

istese ağzına almazmıydı

ayyy korkuyorummm ama korkunun ecele faydası yok

ay sen hala rezene içiyo musun cnm yaa

benim kız da deli oluo aynaya öpüo öpüo doymuo:) da eşim acaba zararı olur mu deyip duruyo hani daha algılayamaz diye

Olsun kuzum.sukur onada onlarda bi donem.geciriyorlar bu arada florur ne oldu kuzum

Git gel dusari cikmaSak gorusuruz bugun yarenimuj okul.kiyafetlerini alocaz
Kiskanmada ilkokula gidicek.kizim oldugunu:)
maşallah cnm kıskanmam rabbim zihin açıklığı versin inş. :)

cımdık bızdede var canım saç cekme de var hepsı benım oğlumda toplanmıs heralde
beysal emzırmeye devam etmıstı canım
maşallah alp tuğra ya:)

ay cnm benim beni sen anlarsın kaç günde geçti kaç tane çektirdin, bi de sonrasında ağrı kesici ne kullanndın of korkuyorum harbi

Ah kuzum ozlenmezmisin sen heleki geceleri:)
Ah fistik cokmu yorulmis annesiiii
Ay o kipirdak uyki beni.cok.huzursiz eder yaren bi yere kalmaya gidince yapardi bi saga bi sola gelde uyu
aynen canım ıh dese uyanıyorum vallahi

yarın akşam olsa demi:

kızımı çok özledim yaa o da beni özlüyo herhal boynumdan inmiyo... birlikte emekliyoruz ben önden emekliyorum o arkamdan geliyo tek başına gittiği yer sadece yatak odasının aynası gidip kendine laf anlatıyo bitanem benim.. banyoya falan ben gidersem geliyo ama şu aralar en merak ettiği yer wc:)) bi açık görse gider kesin birimiz girse kapıda bekliyo çıkıncaya kadar sessizce oturuyo önünde
rana artık geceleri uyanmıyo emmek için sabah 7 de bi kalkıyoz 15 dakika emiyo dolan bütün süt bitiyo günde en az 3 kere emiyo artık düzene oturduk biraz da göbüşümüz çıktı (maşallah subhanallah) ama bu seferde ilerde obez olur mi ki diye düşünür oldum zorla vermek de iyi değil ya o yüzden ısrar etmiyorum ama kendisi istiyo özellikle kendinin yiyebileceği şeyleri

oy kuzum benim yaa yerim ben onu... emekleyip de annesini takip ediomuş bizim ki daha emeklemediği için bilemiyorum nasıl bi duygu ama gözümde canlandırdığım çok tatlı bi rana var:) benim kkuzu da oturduğu yerde totosunun üstünde ilerlio koyduğum yerde bulamıyorum artık:) tüm bebekler aynaya bayılıo sanırım, zararı yoktur inş. gece yatmadan ne yadiriyon kız gece boyu tok kalıo demek ki maşallah barekallah... ayyyyy yarın akşam olsaaaa:)

yasminin hallet canım sen dişimni boşuna ağrı çekme cnm:
insanın biyeri ağrırken canı hiç bişey ypmak istemiyo heleki diş ağrısı hiç bişeye benzemiyo sonra intahap falan yapar bide onun için beklersin eniyisi git hallet canım:

özcenanım hiç görüşemiyoruz canım özlüyorum sseni:

Ben hicbiseyi kaldirmadim hayir diorum hep gelio cekmeceyi bantladim sadece ben gormeden elini sikistirir die bide banyo wc kapisi kapali oluo sadece ya ewde kaldirsam gttigim baska eelerde yaramazlik yspar die hayir a alistiriom baska yerdede yapmasin die hayirdan anlio artik e

Canim arasta hayir.dedimmi.ellemoyor ama ben her dakika yaninda degilim bebek guvenemiyorum.vazoyu dusurur parcalanir bibyerine rastgelir kesilir ay ne seniryalar kafamda

Kesinlikle katiliom emzik biraktirdigini bilmiodum masal da uyutma ani disinda hic emzik kullanmio ama uyutrkrn emzik olmasa uyuyamz hatta gece uyandiginda mama icio emzigini vermezsem geri dalamio aglio gdip emzigini vetion uyuo kesinlikle emziktendir cnm ya bencede ver

Canim arasta hayir.dedimmi.ellemoyor ama ben her dakika yaninda degilim bebek guvenemiyorum.vazoyu dusurur parcalanir bibyerine rastgelir kesilir ay ne seniryalar kafamda

Bende takip ediyprum artik zaten ben onu takip etmesem o beni takip edio ben mutfaktaysam gelio yani hep beraberiz dikkat ediom brnm korkum7. Katta oturuoz balkondan duser demirden gecer falan die hep balkon kapali buyunce napcam bilmiom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…