- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #23.561
Bende takip ediyprum artik zaten ben onu takip etmesem o beni takip edio ben mutfaktaysam gelio yani hep beraberiz dikkat ediom brnm korkum7. Katta oturuoz balkondan duser demirden gecer falan die hep balkon kapali buyunce napcam bilmiom
yarın akşam olsa demi:
kızımı çok özledim yaa o da beni özlüyo herhal boynumdan inmiyo... birlikte emekliyoruz ben önden emekliyorum o arkamdan geliyo tek başına gittiği yer sadece yatak odasının aynası gidip kendine laf anlatıyo bitanem benim.. banyoya falan ben gidersem geliyo ama şu aralar en merak ettiği yer wc:)) bi açık görse gider kesin birimiz girse kapıda bekliyo çıkıncaya kadar sessizce oturuyo önünde
rana artık geceleri uyanmıyo emmek için sabah 7 de bi kalkıyoz 15 dakika emiyo dolan bütün süt bitiyo günde en az 3 kere emiyo artık düzene oturduk biraz da göbüşümüz çıktı (maşallah subhanallah) ama bu seferde ilerde obez olur mi ki diye düşünür oldum zorla vermek de iyi değil ya o yüzden ısrar etmiyorum ama kendisi istiyo özellikle kendinin yiyebileceği şeyleri
Kesinlikle katiliom emzik biraktirdigini bilmiodum masal da uyutma ani disinda hic emzik kullanmio ama uyutrkrn emzik olmasa uyuyamz hatta gece uyandiginda mama icio emzigini vermezsem geri dalamio aglio gdip emzigini vetion uyuo kesinlikle emziktendir cnm ya bencede ver
yarın akşam olsa demi:
kızımı çok özledim yaa o da beni özlüyo herhal boynumdan inmiyo... birlikte emekliyoruz ben önden emekliyorum o arkamdan geliyo tek başına gittiği yer sadece yatak odasının aynası gidip kendine laf anlatıyo bitanem benim.. banyoya falan ben gidersem geliyo ama şu aralar en merak ettiği yer wc:)) bi açık görse gider kesin birimiz girse kapıda bekliyo çıkıncaya kadar sessizce oturuyo önünde
rana artık geceleri uyanmıyo emmek için sabah 7 de bi kalkıyoz 15 dakika emiyo dolan bütün süt bitiyo günde en az 3 kere emiyo artık düzene oturduk biraz da göbüşümüz çıktı (maşallah subhanallah) ama bu seferde ilerde obez olur mi ki diye düşünür oldum zorla vermek de iyi değil ya o yüzden ısrar etmiyorum ama kendisi istiyo özellikle kendinin yiyebileceği şeyleri
Canim iste aras ole degip cok ozgur cani nereye isterse oraya gidiyor o iceride oynarken ben yemegimi yapiyirum
Ay cnm sen dikkatkisin bisey olmaz Allahin izniyke yaren 1 e gidicek hala yanliz balkonda birakmam 4.kat cocuk sarkar falan amannnn
Ben hicbiseyi kaldirmadim hayir diorum hep gelio cekmeceyi bantladim sadece ben gormeden elini sikistirir die bide banyo wc kapisi kapali oluo sadece ya ewde kaldirsam gttigim baska eelerde yaramazlik yspar die hayir a alistiriom baska yerdede yapmasin die hayirdan anlio artik e
Olsun canim.bak.o kadar almis ona sukur nazarmi olduk kuzucuk
ama.tabu insanin icinde uhte kaliyor benim.kalmisti seneler gecri halada derim.emseydi keske ama.bizim yaren kusma mamasinda iciyordu kwndini anlayinca sanirim.beni.istemedi
ayyy siz böyle yazıyosunuzya benn ok üzülüyorumya yanlış anlamayın ama malesef nil bukadar bile emmedi
ve bu benim içimdede kalıcak..
Kesinlikle katiliom emzik biraktirdigini bilmiodum masal da uyutma ani disinda hic emzik kullanmio ama uyutrkrn emzik olmasa uyuyamz hatta gece uyandiginda mama icio emzigini vermezsem geri dalamio aglio gdip emzigini vetion uyuo kesinlikle emziktendir cnm ya bencede ver
bilmiyorum canımya vermek artık doğrumu
peki ama gündüz bakıcısına uyurken hiç zorluk çıkarmıyo sadece bana yapıyo..
Peki yaren kucukken balkona cikiomuydu sarkmak istiomuydu bakiomuydu nasil di yaa buyunce bakmk.ister die korkuom gerci babamiz uzmb cavus heran tayin cikabilir o buyuyene kadar
Bende cok yasadim canim.ya bunlari ve su an aras anne sutu aliyo ve 6 ay sade anne sutu verdigim icin yarene suclu hissediyorim sanki mamada vererek o hakki elinden almisim gibi hissediyorum cunku kusma mamadan once de ben mama takviyesi yapiyordum durmuyo diye sutumde varken offf offff cok sucluyummm
Masal da mama aliyormuydu yoksa sade anne sutu alirkenmi birakti
Sadece anne sutu aliodu birakinca doktora gttik 5aylikti mama yerine ek besine basla mamaya baslarsan ek besine zor gecersin zaten ek besin zamaniniz gelmis mamayi sadece sabh aksam bide gece uyanirsa ver dedi gun icinde verme corbaya yogurtda basla dedi mama bile cok az kyllandik simdi ble uyurken iciriom devm sutunu yoksa icmio
Peki yaren kucukken balkona cikiomuydu sarkmak istiomuydu bakiomuydu nasil di yaa buyunce bakmk.ister die korkuom gerci babamiz uzmb cavus heran tayin cikabilir o buyuyene kadar
Bende takip ediyprum artik zaten ben onu takip etmesem o beni takip edio ben mutfaktaysam gelio yani hep beraberiz dikkat ediom brnm korkum7. Katta oturuoz balkondan duser demirden gecer falan die hep balkon kapali buyunce napcam bilmiom
Yaseminin bu arada gecmi olsun cnm hic cekmedim ama fenaymis dis agrisi
Guldenim sakib zamanda ver emzigini arasta sinirlenince emmiyor ben emzik oldugunu dusunuyorum.dalamiyor yavrucak
Ben kactim.kizlar esim gekicek bem daha hazir degikimmmm
canım evde herşeye izin verilmeyen çocuklar dışarıda daha çok yapıyormuş yanlız böyle bişe okumuştum ben
ama zaten nile hayır diyorum gözümün içine bakıp kafayı sallıyo ve devam ediyo
yok vallaha siz örnek ana kız sınız maşşallahhh:
allahım bozmasın..
ayyy siz böyle yazıyosunuzya benn ok üzülüyorumya yanlış anlamayın ama malesef nil bukadar bile emmedi
Ozur dilrim cnm uzduysem yaa konusurken birden konu acildi cok guzel emip bianda reddedince cok kotu oldum cnm yaa haklisin sen daha cok uzuluosundur ama napalim biz ugrastik diorum rahatlatmaya calisiorum kendimi
evet cnm ağzından attığında ben yastığının yanına koyuyorum , bazen böyle uyku arasında yastığı alttan eliyle tutuyo o anda emzik eline gelince alıo doğru ağzına oy o anda yiyesim gelio:) bende de rezene var tarihi var mı ki acaba içsem:)ayyy korkuyorummm ama korkunun ecele faydası yok
ay sen hala rezene içiyo musun cnm yaa
benim kız da deli oluo aynaya öpüo öpüo doymuo:) da eşim acaba zararı olur mu deyip duruyo hani daha algılayamaz diye
maşallah cnm kıskanmam rabbim zihin açıklığı versin inş. :)
maşallah alp tuğra ya:)
ay cnm benim beni sen anlarsın kaç günde geçti kaç tane çektirdin, bi de sonrasında ağrı kesici ne kullanndın of korkuyorum harbi
aynen canım ıh dese uyanıyorum vallahi
Canik.gecen dayiminnesine alirken kendimede aldim ictim eskisi kadar sut yok o ayri ama bi sabah 6 7 gibi emiyi yatmadanda ben wmziriyorum yetiyi demek
Ay demek bal bocugude yapiyo aras ilk yapti biliyormusun
aman dikkat cnm kapalı kalsın kapı e olur ne olmaz...Bende takip ediyprum artik zaten ben onu takip etmesem o beni takip edio ben mutfaktaysam gelio yani hep beraberiz dikkat ediom brnm korkum7. Katta oturuoz balkondan duser demirden gecer falan die hep balkon kapali buyunce napcam bilmiom
sağol cnm benim keyifli alışverişler, hayattaki en mutlu günlerden birini yaşıycaksınız prensesle rabbim bizlere de yaşatsın inş....Yaseminin bu arada gecmi olsun cnm hic cekmedim ama fenaymis dis agrisi
Guldenim sakib zamanda ver emzigini arasta sinirlenince emmiyor ben emzik oldugunu dusunuyorum.dalamiyor yavrucak
Ben kactim.kizlar esim gekicek bem daha hazir degikimmmm
canım evde herşeye izin verilmeyen çocuklar dışarıda daha çok yapıyormuş yanlız böyle bişe okumuştum ben
allahım bozmasın..
belki de seni görünce emme refleksi artıyo cnm o nedenle bence de bi dene bakalım alcak mı...
ben çıkıyorum kızlar yarın diş için üniversiteye gitcem dua edin bana... ptesi görüşürüz inş...ii bakın bebişlere ve kendinize
yarın akşam olsa demi:
canımın içi bildirdim ama gözünden mi kaçtı acaba?yerim ben o minik kuzuyuuuuu maşallah o göbüşü de ısırırım :)
Fundaaa bugün perşembe diğer topikte unuttuğun bişi vamı hani kilo bildirimi ???
Guldenim yazip.cikicam o kadar emmedi tabi nil ama sen elinden geleni yapmissin vicdanin rahat ya ben??
Masal ece cnm sende ayni sekilde yapabilcegin bisey yokmus acmi kalsin
Kendimi kotu anne olarak ilan edip.kaciyorumm
allahım bozmasın..
Ozur dilrim cnm uzduysem yaa konusurken birden konu acildi cok guzel emip bianda reddedince cok kotu oldum cnm yaa haklisin sen daha cok uzuluosundur ama napalim biz ugrastik diorum rahatlatmaya calisiorum kendimi
canım özürdilenecek bişey yok
evet biz nille 2 ay savaştık resmen ama sonuçta o kazandı daha yeni doğmuştu 5 günlük falandı 6saat mama vermedim emsin diye yinede inanılmaz ağladı ama emmedi
ben galiba çok inatçı bi kızla karşı karşıyayımmm:
evet cnm ağzından attığında ben yastığının yanına koyuyorum , bazen böyle uyku arasında yastığı alttan eliyle tutuyo o anda emzik eline gelince alıo doğru ağzına oy o anda yiyesim gelio:) bende de rezene var tarihi var mı ki acaba içsem:)
aman dikkat cnm kapalı kalsın kapı e olur ne olmaz...
sağol cnm benim keyifli alışverişler, hayattaki en mutlu günlerden birini yaşıycaksınız prensesle rabbim bizlere de yaşatsın inş....
allahım bozmasın..
belki de seni görünce emme refleksi artıyo cnm o nedenle bence de bi dene bakalım alcak mı...
ben çıkıyorum kızlar yarın diş için üniversiteye gitcem dua edin bana... ptesi görüşürüz inş...ii bakın bebişlere ve kendinize
nebileyim canımya bilemedimkiben bu arada geçmiş olsun görüşürüz bal böcüğünü öpüyorummm
cnm ben tek yirmilik aldırdım
dikişli oldu zaten
dr operasyondan hemen sonra majezik verecekti istemedim parol verdi
sadece o gün ağrım oldu ciddi anlamda
bikaç gün daha ağrım oldu ama çok hafif
çok şükür iyi geçti
o 20lik ağrısını çekmeye hiç gerek yok
birde benim bayramda yüzüm olduğu gibi şişmiti, ağzımı açamıyordum
canımın içi bildirdim ama gözünden mi kaçtı acaba?
tekrar girip yazıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?