2012 kasım bebekleri büyüyor..

Bende takip ediyprum artik zaten ben onu takip etmesem o beni takip edio ben mutfaktaysam gelio yani hep beraberiz dikkat ediom brnm korkum7. Katta oturuoz balkondan duser demirden gecer falan die hep balkon kapali buyunce napcam bilmiom

Canim iste aras ole degip cok ozgur cani nereye isterse oraya gidiyor o iceride oynarken ben yemegimi yapiyirum

Ay cnm sen dikkatkisin bisey olmaz Allahin izniyke yaren 1 e gidicek hala yanliz balkonda birakmam 4.kat cocuk sarkar falan amannnn

Oyy yerim gobusunuzu yesin emsin annesi bisey olmz korkma saglikli.seyler yiolar sonucta kilo alsin.beslensin ama sismanlamsin obez ilmadin yeterki oda olmz boyle saglikli yiyoken ohh randa masal gbi uykuyu yemegi sewio cadi oyunda oynuo mutlu.bebekler annesi bunlar yarin aksam olsun 2gun kizinla bol bol vakit gecirin eglenin ins

Aynen cnm arasida emziriyoruk ordek gibi agzi acik bekliyo ay dun gece ara ara yok daldiginda atiyo cunku emzirdim koydum araniyo yastigin altindaymis yedegide almamisim

Oooo kusum benim ya anneciginide ozlermis kiyamm ben ya ne ttali oluyi kimbikir gobhste firlamis oburun masalla
Uykuda duZene girmis ranacik annesini uzmuyor
Arasta 6 dan sonra emiyo bi daha uykuya devam 1o 11 gibi kalkinca meme keyfi bi daha

Canim iste aras ole degip cok ozgur cani nereye isterse oraya gidiyor o iceride oynarken ben yemegimi yapiyirum

Ay cnm sen dikkatkisin bisey olmaz Allahin izniyke yaren 1 e gidicek hala yanliz balkonda birakmam 4.kat cocuk sarkar falan amannnn

Peki yaren kucukken balkona cikiomuydu sarkmak istiomuydu bakiomuydu nasil di yaa buyunce bakmk.ister die korkuom gerci babamiz uzmb cavus heran tayin cikabilir o buyuyene kadar

Yaseminin bu arada gecmi olsun cnm hic cekmedim ama fenaymis dis agrisi

Guldenim sakib zamanda ver emzigini arasta sinirlenince emmiyor ben emzik oldugunu dusunuyorum.dalamiyor yavrucak

Ben kactim.kizlar esim gekicek bem daha hazir degikimmmm

canım evde herşeye izin verilmeyen çocuklar dışarıda daha çok yapıyormuş yanlız böyle bişe okumuştum ben
ama zaten nile hayır diyorum gözümün içine bakıp kafayı sallıyo ve devam ediyo
yok vallaha siz örnek ana kız sınız maşşallahhh:
allahım bozmasın..

Peki yaren kucukken balkona cikiomuydu sarkmak istiomuydu bakiomuydu nasil di yaa buyunce bakmk.ister die korkuom gerci babamiz uzmb cavus heran tayin cikabilir o buyuyene kadar

Canik.yaren hic yanli balkona cikmadi ama ben varken istiyordu bakmak tirmanmak cok iki yasina kadar olan bildigin duvardi ama yukeri cekiyordu kendisini
Yanliz cikarmamak.en garanto

Canik.yaren hic yanli balkona cikmadi ama ben varken istiyordu bakmak tirmanmak cok iki yasina kadar olan bildigin duvardi ama yukeri cekiyordu kendisini
Yanliz cikarmamak.en garanto

Bende takip ediyprum artik zaten ben onu takip etmesem o beni takip edio ben mutfaktaysam gelio yani hep beraberiz dikkat ediom brnm korkum7. Katta oturuoz balkondan duser demirden gecer falan die hep balkon kapali buyunce napcam bilmiom

canım dikkati elden bırakmayın kesinlikle allahım korusun hepsini:

öylemidiyosun songülüm yaa:
neyse akşam konuşuruz bakalım:
canım iyi alışverişler
ayy çok zevkli olmalı..

Guldenim yazip.cikicam o kadar emmedi tabi nil ama sen elinden geleni yapmissin vicdanin rahat ya ben??

Masal ece cnm sende ayni sekilde yapabilcegin bisey yokmus acmi kalsin

Kendimi kotu anne olarak ilan edip.kaciyorumm

cnm ben tek yirmilik aldırdım
dikişli oldu zaten
dr operasyondan hemen sonra majezik verecekti istemedim parol verdi
sadece o gün ağrım oldu ciddi anlamda
bikaç gün daha ağrım oldu ama çok hafif
çok şükür iyi geçti
o 20lik ağrısını çekmeye hiç gerek yok
birde benim bayramda yüzüm olduğu gibi şişmiti, ağzımı açamıyordum

yerim ben o minik kuzuyuuuuu maşallah o göbüşü de ısırırım :)

Fundaaa bugün perşembe diğer topikte unuttuğun bişi vamı hani kilo bildirimi ???

yerim ben o minik kuzuyuuuuu maşallah o göbüşü de ısırırım :)

Fundaaa bugün perşembe diğer topikte unuttuğun bişi vamı hani kilo bildirimi ???
canımın içi bildirdim ama gözünden mi kaçtı acaba?
tekrar girip yazıyım

Guldenim yazip.cikicam o kadar emmedi tabi nil ama sen elinden geleni yapmissin vicdanin rahat ya ben??

Masal ece cnm sende ayni sekilde yapabilcegin bisey yokmus acmi kalsin

Kendimi kotu anne olarak ilan edip.kaciyorumm

hayır asıl kötü anne benimmmm:

cnm benim üst diş tamamne çıktı ama yan çıktı,alttaki ise sadece 1 ucu çıktı... bilmiyorum hiç çıkmayanla arasında fark olur mu... ayyy bi şu diş işini halletsem herkesin kötü anıları var ve ben hiç dişle uğraşmadığım için daha bi çok korkuyorum... zeynep için ise ayrıca üzülüyorum ilgilenemem diye rabbim tüm hastalara şifa versin inş. sağolasın cnm benim hadi kaçtım ben...

canımın içi bildirdim ama gözünden mi kaçtı acaba?
tekrar girip yazıyım

gördüüm pardon ya :26::26::26::26: kızasım geldi ama olmadı yorum bile yaptım ben sana ehehehe yaşlılık be fundam :26::26::26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…