2012 kasım bebekleri büyüyor..

yaren kuzum yarın baslıyo demekkı resım ısterımmm kuzumu gormek ıstıyorum
canım ınsallah hayrlı bı oğretmenle karsılasırsın
1 hafta boyunca beraber gıdeceksnz demı
yaren ders yaparken aras da ıstıcek kağıt kalem orda bıraz sıkntı olur ama sen super anne onuda halledersın

Qy bende onun telasindayim pc ye resim atamiyorum burdam hata veriyor.puff
Yagmurcandana attim resim belki o atabilir

Insalla cnm ya igretmen cok onemli belirleyici
Bi hafta iki saat gidicez canim alistirma

Su ders olayi baskayana kadar arasin uykusubu geri cekmwluyim
Anne olarak bana cok gorev dusuyor
Babamiz sabah ben arasla ilgilenirim siz ders yaparsiniz diyor ama sabahada kalirmi ders

Ayy çok heyecanlı:)) ben de telaşlandim bak simdi öğretmeni iyidir inşallah

Ayy ne guzel bisey buyuttun besledin okuls gtcek be uff harika duygu ben aglardim kesin:) ins ogretmeni iyi sewecen sicakkanli bilgili biridir ins cnm yaa ama ders calistirman zor olcak o kesin bence cunku arasta gelmek isticek yaniniza yarenin dikkati dagilabikir sen hangisiyle ilgilencegini sasirabikirsin amaallh kokaylik verir ya uyku duzenini yarene gore ayarlamaya calis cnm aras uyanikken cok zor olur senin icin ayyy allh yardimcin olsun yarenimede pkul hayatinda basarilarrrr diliyorummm

sabahcı oğlencımı var canım yaren oğlencımı
hayırlısyla bı duzene sokarsın ınsallah canım

Tarif isteriz cnm olmaz bole gostermekle bizde yiyelim:) masalcda sewcekmi bakalim ohhh afiyet olsun sana ve pasana

cnm tarif,un,az maya ilik su tuz ben tuzu az attim ogluma yediririm diye,bunlari guzelce yogurdum kulak memesi kivamindan az daha yumsak ondan sonra biraktim dinlenmesi icin bi 2 saat durdu hamur kabarinca yani ondan sonra ben tepsiyi unladim isterseniz sadece sivi yagda dokebilirsniz tepsiye alincada biraz kabarmasini bekledim sonra onceden isitilmis firina koydum yani firin sicak olucak,kizarinca kapattim firini firinin icine koydum sicakligina yanmasin diyede uzerine tepsi koydum bitane firinda tutmamin nedeni icini alsin diye,yapanlara afiyet olsun bunu kepekli undanda yapabilirsiniz daha saglikli hem,yapacaklara afiyet olsun tafsiye ederim deneyin,arti yapmamin nedeni ise dr dedi kendin yap diye firinlarda dedi bayatlamis ekmekleri tekrar donusum haline getiriyorlarmis sagliksiz dedi kendin yapmani tafsiye ederim dedi cok uzun oldu kusura bakmayin optum :)

Ayy çok heyecanlı:)) ben de telaşlandim bak simdi öğretmeni iyidir inşallah
ınsalla cnm kura sıstemı yarı ogrenıcez ama cok heycanlıyım ben cok
ogluma bugun ekmek yaptim tezeleri afiyetle yedi oglum cok sevdi tabi bende goturdum :)Eki Görüntüle 797614 Eki Görüntüle 797616 Eki Görüntüle 797617 Eki Görüntüle 797618
oo hamarat hatum tarıf ısterız
gunun süper annesı ıla ettık gıttı
sorma cnm ya daha du gıbı karnımdaydı ellerımdeysı kucağımdaydı derke sımdı okullu oldu anaokulu başkaydı hep bır sınıfta ogretmen yanında wc sınw yardımcı ablalar
oysakı sımdı bagımszı bır yasam evde sadece klozert var okul da e yapacak ıld defa bağımsız dışarı tenefuse cıukıcak ya düşerse hıc bı ogretmen gormesse kanar canı yanar cok ağlarsa sınıfıı bulabılcekmı kantınde ezılecekmı oooooo aklım da neler var masalece anlatamam

arasın uyku konusunda sana katılıyorum uc gecedır erken yatıyor ası suresı doldu artık nefes darlıgıda bıttı sanırım derslerın başlaması yıe bır sure alır ozaman kadar arası düzene koymalı
sabahcı oğlencımı var canım yaren oğlencımı
hayırlısyla bı duzene sokarsın ınsallah canım

cnm 5.sınıfa kadar oglencı
ama 5 gun alıştırma haftası 9 buçukta gıdıcez 2 saat kalıcaz

kızlar onaylşanırsa börek yarısmasıa katılıyorum oyları bekliyorum
ole acmaa falan beklemeyın basıt ama kolay bır borek

anne yureğı ıste ınsanın aklına hersey gelıyo ama ıyı dusun ıyı olsun yarende akıllı kızdır zaten kuzum benım
oğlencı olması ıyıymıs canım uyur sabahları

İyi gecrler arkadaslar
yogun bi gunun ardibdan bi bakayim dedim
ekmek cok guzel gorunuyor afiyet olsun
songul yarismada basarilar resmi yujlemeye calistim ama basarili olamadim
Yarin gorusuruz insallah iyi sahbetler

anne yureğı ıste ınsanın aklına hersey gelıyo ama ıyı dusun ıyı olsun yarende akıllı kızdır zaten kuzum benım
oğlencı olması ıyıymıs canım uyur sabahları
Ay iste ana yuregi binleece cocuk gidiyo ama isteee
Oglenci olmasi cok iyi biz uykucu aile
nasıl oy vercezkı
Canim ben link aticam.yarin basliyo
İyi gecrler arkadaslar
yogun bi gunun ardibdan bi bakayim dedim
ekmek cok guzel gorunuyor afiyet olsun
songul yarismada basarilar resmi yujlemeye calistim ama basarili olamadim
Yarin gorusuruz insallah iyi sahbetler
Sagol.canim benimm desteginizi bekliyorim
Resim.isininhalledicem insalla

Ay iste ana yuregi binleece cocuk gidiyo ama isteee
Oglenci olmasi cok iyi biz uykucu aile

Canim ben link aticam.yarin basliyo

Sagol.canim benimm desteginizi bekliyorim
Resim.isininhalledicem insalla

evet uykucusunz sız arasım bıle uyuyo masallah dıyımde nazar değmesın
tamam canım yarın oy verırım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…