- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #23.961
cnm orayı bilmem ama bizim burası geceleri bayağı soğuk oluo artık ben hafta sonu alcam inş.şu an kalorifer yanmıo eee kkışında yanınca ancak bu kadar soğuk olur zaten diye düşünüyorum cnm o nedenle giydircem artık. oh maşallah ranama ters dönmeyi bile başarıyor:)inşallah canım ya benim kv ler istanbulda ya arabamızla gideceğimizde yolumuz üstündeki bütün arkadaşlarıma uğramayı düşünüyorum tabi kocişcik ne diyecek bilmem :))
evet küçükken ne güzeldi ya kımıldamadan yatıyodu şimdi ben normal yatırıyorum bi bakıyorum tam ters yatmış hangi ara döndün ayak tarafına diyecen :))
uyku tulumunu dedesi almıştı geçen sene 1 yaş için kullanmadık hiç daha acaba şimdi kullansak mı daha sıcak sanki ne bileyim :26::26:
neden cnm grip mi oldu ki bakıcıda hastaydı di mikızlarrrrr neden kimsenin sesi çıkmıyo bakyimmm:
nili doktora götürüyolar:
Gunaydin guzel anneler
mrh kızlar herkes ıyıdır umarım size bi soru sorcam çalışan annelere işyerınde kaç kez ve ne kadar süt sağıyorsunuz .bide bilginiz varmı ne zamana kadar sağmamız gerekir ben allahın izni ile 2 yaşına kadar emzirmek istiyorum
günaydın kızlar ya akşamda doğru dürüst muhabbet olmamış songülü bi arayıp ben bi sorayım yaren okullu oldu songülde erken yatıyor herhalde :)
gülden de gelmemiş nilin neyi varki?
günaydın kızlar
cnm orayı bilmem ama bizim burası geceleri bayağı soğuk oluo artık ben hafta sonu alcam inş.şu an kalorifer yanmıo eee kkışında yanınca ancak bu kadar soğuk olur zaten diye düşünüyorum cnm o nedenle giydircem artık. oh maşallah ranama ters dönmeyi bile başarıyor:)
neden cnm grip mi oldu ki bakıcıda hastaydı di mi
günaydın cnm benim nasılsın elifim nasıl?
topiğe nazar değdi kimsecikler kalmadı. songül filan da uğramıo sanırım nerde ki? katreinur reces sprint wavs nerelerdeler...adını sayamadığım kızlar nerdesiniz...
Gunaydin guzel anneler
Songul giremiodur yaren okula basladi duzen kurmaya calisiodur arasla yarenin odev yapmasi cpk zor bu duzeni kurmaya calisiodur digerkeri nerde bilmiom ama ben hep.burdayim bakiom kimse yok cikiom napim
Ben dun uyku tulumunu giydirdim icim rahat uyudum sabahda sicacikti uyandiginda terlememisde artik giydircem hep sabh 8de kalkti kahvaltisini yapti o oynarken bende camlari sildim perdeler makineye attim oda pesimd e gezdi hangi odaya girdiysem:) 2oda kaldi simdi mas ali uyutuom bi bakayim dedim sonunda bi giren olmus ayy kimsecikler yoktu yaa uyusunda 2oda cami kaldi onlarida sileyim ayyy cam silmek degilde.perde takmayi hic sewmiom
Gunaydin guzel anneler
cnm orayı bilmem ama bizim burası geceleri bayağı soğuk oluo artık ben hafta sonu alcam inş.şu an kalorifer yanmıo eee kkışında yanınca ancak bu kadar soğuk olur zaten diye düşünüyorum cnm o nedenle giydircem artık. oh maşallah ranama ters dönmeyi bile başarıyor:)
neden cnm grip mi oldu ki bakıcıda hastaydı di mi
günaydın cnm benim nasılsın elifim nasıl?
topiğe nazar değdi kimsecikler kalmadı. songül filan da uğramıo sanırım nerde ki? katreinur reces sprint wavs nerelerdeler...adını sayamadığım kızlar nerdesiniz...
günaydın kızlar ya akşamda doğru dürüst muhabbet olmamış songülü bi arayıp ben bi sorayım yaren okullu oldu songülde erken yatıyor herhalde :)
gülden de gelmemiş nilin neyi varki?
günaydın kızlar
günaydın cnm erdem nasıl? kimsecikler kalmadı topikte... terki diyar edildi... güldenin numarası olan birisi varsa ulaşsa merak ettim nil mi rahatsız ki acaba
Ben dun uyku tulumunu giydirdim icim rahat uyudum sabahda sicacikti uyandiginda terlememisde artik giydircem hep sabh 8de kalkti kahvaltisini yapti o oynarken bende camlari sildim perdeler makineye attim oda pesimd e gezdi hangi odaya girdiysem:) 2oda kaldi simdi mas ali uyutuom bi bakayim dedim sonunda bi giren olmus ayy kimsecikler yoktu yaa uyusunda 2oda cami kaldi onlarida sileyim ayyy cam silmek degilde.perde takmayi hic sewmiom
günaydın cnm:
günaydın canım nilin hiç bişeyi yoktu
konturole götürdüler nili doktorumuz izindeydide
çok şükür herşey yolunda
günaydın canım iyiyiz konturoldü bizimki:
geldim geldim canım çok sağol teyzesi nil bomba gibi yaramazlık peşinde yazıcam size doktor maceramızı:
ama burası gerçekten çok sesiz:
günaydın negüzel nil mümkün değil bana işyaptırmıyo
erdem çok şükür iyi canım sen miniğin nasıl annesigünaydın cnm erdem nasıl? kimsecikler kalmadı topikte... terki diyar edildi... güldenin numarası olan birisi varsa ulaşsa merak ettim nil mi rahatsız ki acaba
ay ne güzel bende 2 gündür uzun kollu pijama takımı giydiriyorum rahat uyuyoruz :)Ben dun uyku tulumunu giydirdim icim rahat uyudum sabahda sicacikti uyandiginda terlememisde artik giydircem hep sabh 8de kalkti kahvaltisini yapti o oynarken bende camlari sildim perdeler makineye attim oda pesimd e gezdi hangi odaya girdiysem:) 2oda kaldi simdi mas ali uyutuom bi bakayim dedim sonunda bi giren olmus ayy kimsecikler yoktu yaa uyusunda 2oda cami kaldi onlarida sileyim ayyy cam silmek degilde.perde takmayi hic sewmiom
kızlar size nilin doktor macerasını yazayım
gitmişler herşey yolundaymış hiç bi sıkıntı yok demiş 1 yaşından sonra süt değil 1 buçuk yaşına kadar aptamil çocuk 1 buçuk yaşından sonra süt demiş :
suyusormuşlar vawsum özelliklen sana yazıyom bunu 1 yaşına kadar kaynatmaya devam demiş
filor vermemiş zaten sularda yeterince var eskisi gibi değil demiş şimdi benim bakmam lazım eriklidede varmı acaba:
neyse kendi diş doktorumuzda 3 günde bir demişti gerekirse öyle yaparımmm:
neyse kilomuz 11 385 olmuş boyumuzda 78 olmuş
kafa çapını yazamamışlar:
tabi ben olmayınca sormamışlar unutmuşlar
neyse doktor nilin kafa çapıını ölçmüş mezurayı oraya bırakmış bizimki almış kafasını ölçmeye başlamış doktoru bi görmüş şok
sonra kalbini dinlemiş sieskopla
bırakmış nil onuda alıp kulağına takmış kalbine koyuyomuş
doktor amcası çok şaşırmış
ve bitane bozuk sites kopları varmış onu nile vermiş sen doktor alucan kesin diyomuşşş
ay bende nasıl sevindimmm:
zaten nil doktorunnu çok seviyodu
oda bizimle ilgileniyo gerçekten şimdi daha çok tuttum onu..
kızlar size nilin doktor macerasını yazayım
gitmişler herşey yolundaymış hiç bi sıkıntı yok demiş 1 yaşından sonra süt değil 1 buçuk yaşına kadar aptamil çocuk 1 buçuk yaşından sonra süt demiş :
suyusormuşlar vawsum özelliklen sana yazıyom bunu 1 yaşına kadar kaynatmaya devam demiş
filor vermemiş zaten sularda yeterince var eskisi gibi değil demiş şimdi benim bakmam lazım eriklidede varmı acaba:
neyse kendi diş doktorumuzda 3 günde bir demişti gerekirse öyle yaparımmm:
neyse kilomuz 11 385 olmuş boyumuzda 78 olmuş
kafa çapını yazamamışlar:
tabi ben olmayınca sormamışlar unutmuşlar
neyse doktor nilin kafa çapıını ölçmüş mezurayı oraya bırakmış bizimki almış kafasını ölçmeye başlamış doktoru bi görmüş şok
sonra kalbini dinlemiş sieskopla
bırakmış nil onuda alıp kulağına takmış kalbine koyuyomuş
doktor amcası çok şaşırmış
ve bitane bozuk sites kopları varmış onu nile vermiş sen doktor alucan kesin diyomuşşş
ay bende nasıl sevindimmm:
zaten nil doktorunnu çok seviyodu
oda bizimle ilgileniyo gerçekten şimdi daha çok tuttum onu..
erdem çok şükür iyi canım sen miniğin nasıl annesi
ay ne güzel bende 2 gündür uzun kollu pijama takımı giydiriyorum rahat uyuyoruz :)
maşallah maşallah nil hanımaadoktorluğa merak salmış erdem doktoru görünce çığlığı basıyor :) çok zor oluyor öle oluncasevindim boyu kilosu yerinde kuzunun rabbim nazarlardan korusun
erdem çok şükür iyi canım sen miniğin nasıl annesi
ay ne güzel bende 2 gündür uzun kollu pijama takımı giydiriyorum rahat uyuyoruz :)
maşallah maşallah nil hanımaadoktorluğa merak salmış erdem doktoru görünce çığlığı basıyor :) çok zor oluyor öle oluncasevindim boyu kilosu yerinde kuzunun rabbim nazarlardan korusun
cnm ben henüz sağmıyorum çünkü süt iznim devam ediyor. sabah 8 e çeyrak kala filan emzirip işe geliyorum 10,30 da tekrar süt iznine gidiyorum emziriyorum 13 e kadar evdeyim tekrar emzirip işe geliyorum 15.30 da tekrar eve dönüyorum o nedenle gerek kalmıyor sağmama. ama haftaya süt iznim 1,5 saate düşecek 10,30 da sütü sağmayı düşünüyorum emzirdiğim saatte yani. sende evdeyken ne sıklıkla emziriyorsn sağmalısın bence.tabi nereye kadar böyle devam edecek emmeyi bırakana kadar:) inş. 2 yaşa kadar emer cnm
evdeyken sürekli emiyo belli bi saati yok işyerinde 2 kere sağıyordum şimdi 1 kere sağmaya başladım devam edcem sağmaya kuzum için yeterkı o emsin
oy maşallah benim kuzuma subhanallah. biz de ptesi 10 aylık olcaz inş. bakalım bizim gelişimimiz nasıl olcak. benim kuzu da dr un elinden ilk iş steteskopu kapıo o damı dr olcak ki:) ay görür müyüz ki o günleri inş.
e niye 1 yaştan sonra değilde 1,5 yaştan sonra demiş ki acaba süte kafam ona takıldı şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?