2012 kasım bebekleri büyüyor..

kızlar ben kızıma ek olarak hero baby nın ve pınarın 6-12 ay devam sütünden veriyorum aranızda veren varmı

gunaydın canım
masallah nıl kuzuma kılosuda boyuda ıyı sen veya esın uzunmu nıl uzun olucak heralde
nıl ın algıları cok acık desene ne yaparsan yapıyo masallah akıllı kızım benım
kk mızın dr olsun nıl
yasmın yağmur beysal masal sızlerede gunaydın kızlar

inşallah tatlımmm:

6-12 ay için evet cn var süt arada ondan veriyo babaannesi ben işteyken

canım bizim doktorumuz 1 buçuk yaşından önce süt yok diyo tabi karar senin ama bence pınarın sütleri için erken diye düşünüyorum gerçi içeliğini bilmiyorum
ama
herobeybi daha mantıklı bence:

kızlarr günaydın herkese

kızlar tartırdım geldim hemen evimin yakınında zaten
7.500 olmuşuz
iştahı açıldı zaten yemeye devm edicez

ay ne güzel maşallah bizde mi kullansak acaba yaa

benim kız 28 kasım doğumlu ama diş yok hala ya.tek diş çıkarmayan benimkimi yaaaaa.neden çıkmadiki dişler.acaba bir sorunmu var yaaaaaaa.

biz de varız canım benim de bazen kafama takılıyo ama 1 yaşından sonra bile çıkaranlar varmış diye teselli buluyorum

canım bence sizin tek sorununuz uzak olmak. uzakken iletişim çok problemli oluyo. tabi beraberken hiç sorununuz olmaz diyemem ama ne biliim bişeyler daha kolay hallediliyo. kırgınlıklar daha çabuk geçiyo. hep böyle mi olacak canım eşinin işi?

ay berra da öyle yatağın içinde dört dönüyo. her bi köşesinde yatıyo diyebilirim

canım ben de giydiriyorum bi kaç gündür. içnde pijamasıyla giydirdim. gerçekten çok rahatmış yaa. üstü zaten hiç örtülü durmuyordu şimdi üşüdü mü diye değil arada terliyor mu diye bakıyorum:)
oy kıyamam ben zeynebime ama maşallah ya siz ilk defa mı düşüyorsunuz. bizim inan haddi hesabı yok hele sıralamaya başladıktan sonra sürekli düşüyo diyebilirim alıştık artık biz:)

genelde hero baby nın devam sütünü alıyorum 6-12 ay bebekler için özel süt cn

kızlar dün giremedim hiç öğleden sonra gezmeye gittik. sabah evi toplamaya çalıştım biraz. pasta yapcaktım ama acele etmişim sanırım kekin içi pişmemiş sonradan farkettim o yüzden onu da yapamadım. neyse zor zahmet evden çıkabildik. akşam geldik. evlilik yıldönümümüzdü ama bu sefer bişey alamadım eşime onunda almıyacağına emindim zaten:) yemek yapamamıştım hadi yemeğe bari gidelim dedik çok romantikiz di mi:) böle işte giremedim ama neden çok sohbet olmamış şaşırdım doğrusu. songül nerelerde acep:)

bi de kızlar ben berranın bezini üzerini değiştirmekte çok zorlanıyorum. ben herkes öyledir sanıyordum ama dün bi arkadaşın oğlu var 20 gün büyük berradan bezini değiştirirken gördüm çocuk kıpırdamıyo bile maşallah. bi de beni görseniz eline oyalansın diye bişeyler veriyorum ilgisini saniyelik çekiyo sonra yine döncem kalkacam diye uğraşıyor resmen mücadele halinde değiştiriyoruz. babası evdeyken o oyalamaya çalışıyo bezini değiştirdikten sonra babası kucağına alıyo kucağında giydirmeye çalışıyorum pijamasını çorabını. ama yok bu seferde babasının elinden kurtulmak için mücadele veriyor. yani iki dk durmuyor çok zorlanıyorum var mı bunun kolay bi yöntemi sizinkilerde böyle mi?

Benimkınde oyle sorun yok aparat takılı olduğu için çok kolay bağlanıyo bezi falan ama abimin kızı var aynı senınkı gibi onun altını üstünü değiştirirken acayip zorlanıyoruz hiç durmazmı kıpı kıpır hemen kalkıyo oturuyor yapcak bişey yok sanırım

6-12 ay için evet cn var süt arada ondan veriyo babaannesi ben işteyken

genelde hero baby nın devam sütünü alıyorum 6-12 ay bebekler için özel süt cn

canım bencede hero beybi daha iyi..

songülün ablası gelmişti akşam ev çok kalabalık diyodu.
birde malum yaren okula başladı artık..
bu arada

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canımmm

canım nilde aynı berra gibi çok zorluyo beni ama bakıcısı altını alırken gitydirirken hiç sorun olmuyo ozaman:
kıpır kıpır durmuyo bende eline ne vereceğimi şaşırıyorummm:

iyiym canım çok sukur sen nasılsın zeynepcim snasıl
ben artık çok sık giremiyorum elifle ve eve ugrasmaktan
ayrıca esimde yıllık izinde ve rahatsız

kolay gelsin tatlım bende sevmem tül perde takmayı esime taktırırım genelde

ayy cam silmek için kolay yontem var biliyormusun sen songül soylemisti biz o yontemle siliyoz camları

kızlar ebebekte uyku tulumları var 39 tl
ama kalınlıklarını bilmediğim ve modellerini inceleme fırsatım olamıyacağı için ben bakarak almak istiyom
ama bakmak isterseniz e bebekte var:

evlılık yıldonumuz kutlu olsun canım kuzunuzla bırlıkte mutlu huzurlu sağlıklı nıce daha yıllara ınsallah
sen cok hedıye alıyodun demı bukez almamısın sen bunu telafı edersın bence ama yemeğe gıtmısınz neguzel ıste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…