- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #24.001
bi de kızlar ben berranın bezini üzerini değiştirmekte çok zorlanıyorum. ben herkes öyledir sanıyordum ama dün bi arkadaşın oğlu var 20 gün büyük berradan bezini değiştirirken gördüm çocuk kıpırdamıyo bile maşallah. bi de beni görseniz eline oyalansın diye bişeyler veriyorum ilgisini saniyelik çekiyo sonra yine döncem kalkacam diye uğraşıyor resmen mücadele halinde değiştiriyoruz. babası evdeyken o oyalamaya çalışıyo bezini değiştirdikten sonra babası kucağına alıyo kucağında giydirmeye çalışıyorum pijamasını çorabını. ama yok bu seferde babasının elinden kurtulmak için mücadele veriyor. yani iki dk durmuyor çok zorlanıyorum var mı bunun kolay bi yöntemi sizinkilerde böyle mi?
bak sen ne kadar tatlı dr nil hanımkızlar size nilin doktor macerasını yazayım
gitmişler herşey yolundaymış hiç bi sıkıntı yok demiş 1 yaşından sonra süt değil 1 buçuk yaşına kadar aptamil çocuk 1 buçuk yaşından sonra süt demiş :
suyusormuşlar vawsum özelliklen sana yazıyom bunu 1 yaşına kadar kaynatmaya devam demiş
filor vermemiş zaten sularda yeterince var eskisi gibi değil demiş şimdi benim bakmam lazım eriklidede varmı acaba:
neyse kendi diş doktorumuzda 3 günde bir demişti gerekirse öyle yaparımmm:
neyse kilomuz 11 385 olmuş boyumuzda 78 olmuş
kafa çapını yazamamışlar:
tabi ben olmayınca sormamışlar unutmuşlar
neyse doktor nilin kafa çapıını ölçmüş mezurayı oraya bırakmış bizimki almış kafasını ölçmeye başlamış doktoru bi görmüş şok
sonra kalbini dinlemiş sieskopla
bırakmış nil onuda alıp kulağına takmış kalbine koyuyomuş
doktor amcası çok şaşırmış
ve bitane bozuk sites kopları varmış onu nile vermiş sen doktor alucan kesin diyomuşşş
ay bende nasıl sevindimmm:
zaten nil doktorunnu çok seviyodu
oda bizimle ilgileniyo gerçekten şimdi daha çok tuttum onu..
alp tuğra sabaha karsı ateslendı canım olctum 37.6 dıydı surup verdım uyuyunca yukselır dıye farkedemem dıye
sımdıde var yıne atesı hasta değil dıs cıkaracak heralde
masal da ıyıdır ınsallah
gunaydın canım
masallah nıl kuzuma kılosuda boyuda ıyı sen veya esın uzunmu nıl uzun olucak heralde
nıl ın algıları cok acık desene ne yaparsan yapıyo masallah akıllı kızım benım
kk mızın dr olsun nıl
yasmın yağmur beysal masal sızlerede gunaydın kızlar
evlilik yıldonumunuz kutlu olsun tatlımkızlar dün giremedim hiç öğleden sonra gezmeye gittik. sabah evi toplamaya çalıştım biraz. pasta yapcaktım ama acele etmişim sanırım kekin içi pişmemiş sonradan farkettim o yüzden onu da yapamadım. neyse zor zahmet evden çıkabildik. akşam geldik. evlilik yıldönümümüzdü ama bu sefer bişey alamadım eşime onunda almıyacağına emindim zaten:) yemek yapamamıştım hadi yemeğe bari gidelim dedik çok romantikiz di mi:) böle işte giremedim ama neden çok sohbet olmamış şaşırdım doğrusu. songül nerelerde acep:)
Esim nobetten geldi yorgun kiyamam oba taktim artik soylenerek yontem nasilmis bende cok kolay siliyorum cam silme aparatim var on tarafi sunger silio arka tarafida iz birakmadan suyu cekio sapli uzun silecek 7.kattayim cunku disinuda rahat siliom kolay oluo 5-6dak suruo salonun koca camikolay gelsin tatlım bende sevmem tül perde takmayı esime taktırırım genelde
ayy cam silmek için kolay yontem var biliyormusun sen songül soylemisti biz o yontemle siliyoz camları
hmmm olabilir cnmayyy inşallah canım ogünleride görürüz hep beraber sağlıkla..
sanıyorum barsaklar için 1 buçuk yaş diyo açıkçası bende hemen 1 yaşında inak sütü vermek istemiyodum
bide bebekler 1 yaşından sonra daha çok hasta ola biliyolarmış bağaşkıkları düşüyomuş malum herşey saldırıyolarya yerde sürünüyolar falan herhalde ondan diye düşündüm ben..
günaydın cnm nasılsıngunaydın canım
masallah nıl kuzuma kılosuda boyuda ıyı sen veya esın uzunmu nıl uzun olucak heralde
nıl ın algıları cok acık desene ne yaparsan yapıyo masallah akıllı kızım benım
kk mızın dr olsun nıl
yasmın yağmur beysal masal sızlerede gunaydın kızlar
hemen almalıyım hemennnnnn:)ay popo üstü her zaman düşüo da kafasıını ilk kez böyle çarptıkızlarr günaydın herkese
ay ne güzel maşallah bizde mi kullansak acaba yaa
biz de varız canım benim de bazen kafama takılıyo ama 1 yaşından sonra bile çıkaranlar varmış diye teselli buluyorum
canım bence sizin tek sorununuz uzak olmak. uzakken iletişim çok problemli oluyo. tabi beraberken hiç sorununuz olmaz diyemem ama ne biliim bişeyler daha kolay hallediliyo. kırgınlıklar daha çabuk geçiyo. hep böyle mi olacak canım eşinin işi?
ay berra da öyle yatağın içinde dört dönüyo. her bi köşesinde yatıyo diyebilirim
canım ben de giydiriyorum bi kaç gündür. içnde pijamasıyla giydirdim. gerçekten çok rahatmış yaa. üstü zaten hiç örtülü durmuyordu şimdi üşüdü mü diye değil arada terliyor mu diye bakıyorum:)
oy kıyamam ben zeynebime ama maşallah ya siz ilk defa mı düşüyorsunuz. bizim inan haddi hesabı yok hele sıralamaya başladıktan sonra sürekli düşüyo diyebilirim alıştık artık biz:)
iyiyiz cnm çok şükür. geçmiş olsun cnm eşinin neyi variyiym canım çok sukur sen nasılsın zeynepcim snasıl
ben artık çok sık giremiyorum elifle ve eve ugrasmaktan
ayrıca esimde yıllık izinde ve rahatsız
alp tuğra sabaha karsı ateslendı canım olctum 37.6 dıydı surup verdım uyuyunca yukselır dıye farkedemem dıye
masal da ıyıdır ınsallah
kolay bı yontem bulan varsa banada soylesın
bende cok zorlanıyorum canım yalnız değilsın bukonuda
elıne vermedğım sey kalmadı
ayyy nuray vallaha çok yakıştı inşallah bütün meleklerimizi iyi yerlerde görürüz:bak sen ne kadar tatlı dr nil hanım
ne kadar yakıstı dimi
masallah nilime annesi
Simdi nasil kiymm yaa 37.5bebeklerde normal der bizim doktorumuz ilac vermyin der 38i gecince werin oncesinde banyo soguk kompres yapin yoksa atese bagisiklik saglar ilaca vucut alisir etki gostermez ilac dedi biz daha sayiludir bikac kez cti masal calpol hic vermiomp
aynen tatlım elifte oylebi de kızlar ben berranın bezini üzerini değiştirmekte çok zorlanıyorum. ben herkes öyledir sanıyordum ama dün bi arkadaşın oğlu var 20 gün büyük berradan bezini değiştirirken gördüm çocuk kıpırdamıyo bile maşallah. bi de beni görseniz eline oyalansın diye bişeyler veriyorum ilgisini saniyelik çekiyo sonra yine döncem kalkacam diye uğraşıyor resmen mücadele halinde değiştiriyoruz. babası evdeyken o oyalamaya çalışıyo bezini değiştirdikten sonra babası kucağına alıyo kucağında giydirmeye çalışıyorum pijamasını çorabını. ama yok bu seferde babasının elinden kurtulmak için mücadele veriyor. yani iki dk durmuyor çok zorlanıyorum var mı bunun kolay bi yöntemi sizinkilerde böyle mi?
sagol canım benimgeçmiş olsun nurayımmm:
su dislerin 32 birden çıksada rahatlasak bizdede dis yuzunden uyku yok halaalp tuğra sabaha karsı ateslendı canım olctum 37.6 dıydı surup verdım uyuyunca yukselır dıye farkedemem dıye
masal da ıyıdır ınsallah
sampuanlı suylu siliyoruz tatlım durulama yapmaya gerek olmadan çabucak bitiyoEsim nobetten geldi yorgun kiyamam oba taktim artik soylenerek yontem nasilmis bende cok kolay siliyorum cam silme aparatim var on tarafi sunger silio arka tarafida iz birakmadan suyu cekio sapli uzun silecek 7.kattayim cunku disinuda rahat siliom kolay oluo 5-6dak suruo salonun koca cami
esim sanırım bel fıtıgı ağrısı cekiyo canımhmmm olabilir cnm
günaydın cnm nasılsın
hemen almalıyım hemennnnnn:)ay popo üstü her zaman düşüo da kafasıını ilk kez böyle çarptı
iyiyiz cnm çok şükür. geçmiş olsun cnm eşinin neyi var
geçmiş olsun cnm
Agziniza sakiz alin ve patlatn almaya calisio ve kilitlenio resmen izlio beni hic kipirdamio ozamn
insallah canım herkes ister tabi ama bakalım onlar ne isteyeceklerayyy nuray vallaha çok yakıştı inşallah bütün meleklerimizi iyi yerlerde görürüz:
şahsen ben 38e kadar bekliyemem en çok korktuğum ateş benim için 37i geçtimi sıkıntı olur
oyüzden veririm ama allaha şükür bugüne kadar çok ihtiyacımız olmadı o ayrı
bizim diş doktorumuzda bize dişleri için carpol önerdi ısrarla çünkü en mahsum ilaç diyoooo:
vawsummm
Esim nobetten geldi yorgun kiyamam oba taktim artik soylenerek yontem nasilmis bende cok kolay siliyorum cam silme aparatim var on tarafi sunger silio arka tarafida iz birakmadan suyu cekio sapli uzun silecek 7.kattayim cunku disinuda rahat siliom kolay oluo 5-6dak suruo salonun koca cami
Simdi nasil kiymm yaa 37.5bebeklerde normal der bizim doktorumuz ilac vermyin der 38i gecince werin oncesinde banyo soguk kompres yapin yoksa atese bagisiklik saglar ilaca vucut alisir etki gostermez ilac dedi biz daha sayiludir bikac kez cti masal calpol hic vermiomp
aa iyimiş o negüzel ya:
bendemi alsam acaba öyle bişey ee onlar aşağı düşüyo demişlerdi bana:
yasminim hoşgeldintekrar:
nasılsın canm
alp tugra nasıl.
neler yapıyosunuz
Agziniza sakiz alin ve patlatn almaya calisio ve kilitlenio resmen izlio beni hic kipirdamio ozamn
insallah canım herkes ister tabi ama bakalım onlar ne isteyecekler
insallah hayırlı dürüst insanlar olurlar
bende atesten çok korkarım 37,5 geçtiyse elini yuzunu yıkarım yükselmeye devam ederse hemen calpol devreye girer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?