2012 kasım bebekleri büyüyor..

Slm kızlar nasılsınız
biz iyiyiz
defne çok şükür iyi
nilin dr unun iyi geçmesine sevindim
buarada maşallah kuzuya, allah nazarlardan saklasın

herkes iyidir inşallah

canım sağol bizi iyiyiz defnem nasıl keyifi iyimi aslında senin keyifin nasıl sen iyi olmalısınki defnem de iyi olsun..

Hiccc yavas degik hatta doktorumuz 1yasini gecince belli okur ama hiperaktif oldugunu dusunuom dedi cok hareketlu dusunun zaten onun yedigini sizinkiler yese obez olurdu sanirim cok istahlu cok yio masallh ama 8 kg hala cok hareketli ama mizmiz degil ozgur kendi istedini yapar benle takilmaz oyuzden rahatim

yanı ınsan kendını kotu hıssedıyo tabıkı bebıslermzde oyledır mutlaka
sımdı baktım elımle bıraz dusmus

Ben ilaca cok karsiyim kendimde hic kullanmam cok nadir senede bikacta diebilirim oyuzden belkide masalada vermiom ilac sik kullanmak o ilaca vucidun alismasi demektir buda bosuna.alinan.ilac.demektir cogu kisi agri kesici aldim ama hala gecmedi.der sebeb.buyuzdendir bence tabiki

canım hiper aktif olduğuna testlerle karar veriyolar öyle her haraketli çocuk hiper aktif olmaz demişti bi prof:

yanı ınsan kendını kotu hıssedıyo tabıkı bebıslermzde oyledır mutlaka
sımdı baktım elımle bıraz dusmus

hadi inşallah cnmmm:

Cnm bizim doktorda prof zaten gatada pda 1yasini geconce yapilio testler dedi.ozmn.yapariz kg alamasi.bundan olabilir butun.tahliller temiz.enfeksiyonu ypk yiyen.bebek ama harektli asiri dedi ama zaten.ben inanmiyom cunku dikkat kaybi yok konsantre bozuklugu yok yapilani.hemn taklit edip hen algilio herseyi hiperaktifte dikkat bozuklugu oluo bildigim kadariyla dimi bi yasindan sonra yapcak tahlil

arkadaşlar ben 2013 kasım annesiyim.doğuma 2 ay kaldı.bu ilk gebeliğim.

emzirme atleti çok mu gerekli?oldukça fiyatlı?alsak mı almasak mı?çok lazımsa alacağım değilse ona o kadar para vermek istemiyorum.normal atlet işimi görür mü?

Allahım hayırlısıyla bebeğınızı kucağınıza almayı nasıp eder ınsallah cok guzel bı duygu
ben atlet kullanmadım sutyen kullandım oda rahattı
kullanan arkadaslarmz varsa onlarda fıkırlernı soyler

erhaba öncelikle hayırlı olsun bebeğini sağlıkla al kuccağına inşallah
şöyle söylüyeyim
ben sadece 2 ay emzire bildim kızımı ama ozamandada hem sütyen hemde aklet kullandım ama emzirme akletleri daha derli toplu öyle söyliyeyim
birde malum kasımda havalar soğumaya başladığı için ben im tavsiyem aklettir..

vawsumm nasıl oldu alpturammmm

Allah hayirlisi ile.kucaginiza almayi nasip.etsin.insallah xcanim ben almadim hic de eksikligini hissetmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…