- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #24.221
bu arada kan değerlerim negatif kızlar.sevindim birazcık.birazda burukluk oldu niyeysi anlamadım.bu demek oluyorki 3. yüde tedaviyle yapacaz.:))))
nuuurrr hoşgeldin.
Nasil tedavi canim tup bebekmi oldu benim kizimda asilama ile oldu test yapinca ayni burukluk bendede oluyo ama ikinci olnazsa tekrar tedavi olurmyyum bilmiyirum
Kizlar okula kizcagizimi.buraktim geldim bolcaada agladim cok huzunlendim onu orada birakinca
Tabi ev yakin ilk tenefiste gittim bakmaya cikti bahceye bi bakindi hemenn arkadasini buldu oda io getirmis akilli bidik ilk gunden ip atladikar dicem ama diyemedim iki kiz atladi birde farkettim.ki benik.yarenim.ip.atlamayi bilmiyor cevirdi durdu cocugun sokaga ciktigimi var
çok duygulu bir an olsa gerek rabbim hayırlı bir eğitim öğretim yılı nasip etsin inşallah
nevgül kız sen 3. çocukmu istiyon ayyy senin kiler biraz küçük değilmi daha
ama vallaha helal olsun
ben 2. bile düşünmezken:
songülüm kıyamam ya
doğru apartmandan çıkmıyolarki nereden bilsin yavrum...
benim yumurtalarımda sorun var canım.polikistik over hastasıyım ben.ilaçla yumurtalarım geliştirilip iğne ile çatlatılıyor.
O ole.mutkuydu ki ilk defa disaridaa hur arkadaslariyka oynayabilecegi ortam oldugundan
Zil caldi ipi firlatti dogri sinifa ay seslenmesem.bakmadi bile bana kuzum
Daha ilk tenefusbana diyor ki beslenme zamani geldimi:)
oyyyy yaaaa eminim bende senin gibi kötü olurum:
işte asıl hayata şimdi başladılar yani hayatın gerçek yüzünü görmeye
allahım hayırlı insanlarla karşılaştırsın onu arkadaş çok önemli..
bu arada kan değerlerim negatif kızlar.sevindim birazcık.birazda burukluk oldu niyeysi anlamadım.bu demek oluyorki 3. yüde tedaviyle yapacaz.:))))
nuuurrr hoşgeldin.
cnm inanırım, yaşayan bilir ne kadar zor olduğunu.senı az cok anlayabılıyorum emın ol canım senın kadar olmasada bende yasıyorum bazı seyler
bu aıle meselelerı zor gercekten
esın hepmı boyleydı yoksa sonradanmı değiştı
kv ne sorsaydın neden annenşere uğrqmadğını tatlı bır dılle
boyle oldukca haklısın ınsanda ne saygı ne sevgı kalıyo
kıyamam yavrumaOle kolum kanadim.kirik garibimki anlatmamm
Gecen.yil.anasinifa gitti ama hep.sinif icinde baslarinda ogretmen simdi.tenefus var artik
Ay fokunsan aglicam
kızlarrrr ay kafayı yiycem ya miydem acayip bulanıyo:
songül sen şimdi yine hamilesin diyecen ama yok öyle bişey şekerim
ama çok kötü bulanıyo miydemmmm:
ayy biran önce eve gitmek istiyorummm:
Reces canim ya insan cok etkilwniyor degilmi ay cani kani kimbilir onunda annecigine ne tatli tepkileri vardir
Bizde yareni okuldan aldik geldik masalla kuzum ilk gunden iki bacak ve dirsegini siyirmis tenefiste saglam dusmus
Bayan gurur acimadi diyor aglamadim diyor bilemedim
Icim parcalandi kanamis kurumus
cnm inanırım, yaşayan bilir ne kadar zor olduğunu.
VALLA cnm önceden hiç böyle değildi. adama bi haller oldu
önceden de arasıra dengesizlikleri oluyordu konuşunca kendine çeki düzen veriyordu
ama özellikle son bi kaç hafta kafası uçtu resmen. izmire annesinin yanına gidip geldikten sonra tamamen değişti.
kıyamam yavruma
evde öğretiver çocuğa ip atlamasını
yazık yavrum o da arkadaşları gibi ip atlasın da içinde kalmasın
nevgül merhaba cnm, eğr 3. çocuğu istiyorsan rabbim nasip eder inşallah
kızlar haftasonu dr dan gelirken otobüste bi çocuk gördüm. özürlüydü. ne konuşabiliyordu ne de hareket edebiliyordu. anladığım kadarıyla zekasında da sorun vardı.içim öyle kötü oldu ki. dokunsalar ağlayacaktım. annesi ona rağmen aşkım, bebişim diye seviyordu. rabbim iyilik, sağlık versin. ilk düşündüğüm şey annesine bişey olsa bu çocuğa kim bakacak oldu. bir tane de kardeşi vardı. ama o sağlıklıydı. kadın ayaktaydı, çocuk da sıcaktan bunalmış ağlıyordu.3 kişilik yer boşaldı. arka sıradaki yere ben oturdum. ön daha geniş olduğu için çocuğuyla rahat oturması için kadına bırakıp seslendim. tam kadın gelip oturacakken adamın biri oturdu. dedimki beyefendi oraya çocuklu kadın oturacaktı. adam beni tersledi çok istiyorsan kalk sen yer ver dedi. ben de benim oturduğum yer dar ama yine de size laf anlatmaktansa ben kalkarım dedim. tam ben kalkarken adamın yanına oturan genç kalktı. gencin o hareketini görünce adam da kalktı. yazık kadın da diyorki sorun değil ben ayakta giderim. oturunca çocuk da rahatladı. annesi konuştukça gülüyor. sesler çıkarmaya çalışıyor. annesi diyor ki oğluşum eve gidince seni banyo yaptıracağım. çocuk da sevgiyle bakarak gülümsüyor.
rabbim yardımcıları olsun.
bu tür şeyleri görünce ben dayanamıyorum. yüreğim kabarıyor.allah kimseye vermesin, verdiklerine de kolaylık versin
Ay kizlar bi kac gündür oyle bi korku yaşıyorum ki sormayin. Bugun test yaptim negatif cikti. Ama adetim gecikti yaa:18: bütün gün durdum durdum ağladım berra emmeden nasil uyuyacak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?