- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #24.241
ay ben de öyle gec ogreneyim biraz daha emzireyim diye düşünüyordum ama dayanamadim bu strese. Ay tek emzirmeyi düşünmüşüm herhal ama napiim berra emmeden nasil durur hic düşünemiyorum. O ikiz düşüncesi bende de vardi ailede olunca korkuyom valla.Ay hadi gecmis olsun cnm ya
Senin gecikmis ben hic olmadim belki gebeyim 3 5 aylik belkide ikiz bebeler.var gibegimde test yapmak isteniyoruk.varsad gec ogreneyim:)
ay ben de öyle gec ogreneyim biraz daha emzireyim diye düşünüyordum ama dayanamadim bu strese. Ay tek emzirmeyi düşünmüşüm herhal ama napiim berra emmeden nasil durur hic düşünemiyorum. O ikiz düşüncesi bende de vardi ailede olunca korkuyom valla.
İnşallah yoktur canim ya bak ben de merak ettim şimdik.Ay dogru valla ama bak simdi dr lar izin veriyorlar
Sizin aikede ikiz de var he amann siz cift korunmaya gecin her ihtimalae karsi
Ay bende simdi ablamla.konusuyordum cocuk birden agladi ablam.teli kapadi yuzume ins kotu birsey yoktue
İnşallah yoktur canim ya bak ben de merak ettim şimdik.
izin veriyorlar da biraz sakincali sanirim ay inşallah öyle bi mecburiyet olmaz
ıyı aksamlar kızlar
nur yakaladım senı sonunda bu saatte
songulum aras uyudumu
ıyı aksamlar kızlar
nur yakaladım senı sonunda bu saatte
songulum aras uyudumu
Ay ben de diyorfum wavss bana kus mü acep hic konuşmuyor diye.
Evet burdayim bu saatte. Berra 9.30 da uyudu. Eşimle film izleyelim dedik o da acti vurdulu kirdili bi film midem bulandi izleyemedim kalktim ben de. Yatsam iyi olacak ama oturuyorum sabah cok pişman olcam
Canim kucuk sandalyeden dusmus
Bugunde ari sokmis
Konusurkende ustune su doktu hahayt canim yegenimin vukuati cok.bugun
Ay bebelet.kucuk ya kiyakaz insan
Hamgi yas araligunda dusunuyorsunuz
Ay ben de diyorfum wavss bana kus mü acep hic konuşmuyor diye.
Evet burdayim bu saatte. Berra 9.30 da uyudu. Eşimle film izleyelim dedik o da acti vurdulu kirdili bi film midem bulandi izleyemedim kalktim ben de. Yatsam iyi olacak ama oturuyorum sabah cok pişman olcam
Düşünüyor musun acaba desene:)) İnan bazen bi berrayi buyutebilsem şükür diyorum. Ama berra biraz büyüyünce fikrim degisebilir mesela 4 5 yasindayken
Canum muaafirim vqrdi.ancak attim salincaga
Ay kiskanmada yarin kk arkadasina gidicem:)
yok canım ne kusluğu
alp tuğra bıraz once uyudu
bende hıc sevmem oyle fılmlerı ıyı yapmısın canım buraya gelmekle
ben her sabah pısman oluyorum canım bosver alıstım artık
Ay ben hic uykunu almis kalkmiyorum yahu istersem bir de kalkayim neden boyleki acaba
Canim.bugun yazamadom.masalla kuzu yemek yiyormus 2oo gr da almis artik hic almayabilirlermis
Yemekle olsaydi aras tosun okurdi buyumuyor sanki artik 9 aylkken 1o85o ydi persrmbe gidicez 112oo olsa sukrercem
Ay valla buda bir keyif bir saat fazla uyusakta uykum bitmiyor ki h sefam olsun:)
Evet canim sizinki cok güzelHaha unutuluyor o gunker canim ay bwn yarenle olan yas araligini xok sevdim
alp tuğrada bıraz once uyudu
valla kıskandım ha yalan dıyemem
kımmıs bu kk arkadasın bakıyım
yeğenınede cok gecmıs olsun canım kac yasında bayağ bı yaralanmıs bugun
Ay ne biliim Songül yaa kilosu az olunca 200 gr yetmiyo bize. Güzel ce yese pek takmam da kilosunu yemeyince üzülüyorum işte
aynen canım ben zaten hıcbızaman uykuya doymadmkı uykumu almıs hıc kalkmadım desem yalan olmaz aynen senın gıbı
bı zevkım burası var zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?