- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #24.261
2o11 kasim.bebesi bizimkilerin seneye hali
Sakarya anneleri cnm bana gelmislwrdi o frup
Ay ne biliim Songül yaa kilosu az olunca 200 gr yetmiyo bize. Güzel ce yese pek takmam da kilosunu yemeyince üzülüyorum işte
Berra iki gündür sabahlari uyutuyor anasını ama bugün erken uyudu uyutmaz herhal
Evet canim cok haklısın ama bu siralar esim beni cok bunaltiyor. Berra da daha iyi gibi eskiye göre.canım bılıyosun bızımde yeme sorunumz var artık eskısı gıbı takılmıyorum napıyım zorlamı yedıreyım kı oyle yapsam yıne yemez kapatır ağzını zorlarsak daha kotu olur bence
cok uzuldum cok ağladım yemıyo dıye ama bunada sukur eskıye nazaran
yıne yıyo bıseyler az olsada
Dr nuz kg yapan mamalardan inerdimi
guzel vakıt gecırırsınz ınsallah
ne dıyım baska
Yok canim kg düşük ama sinirin altında değilmiş. Arti bişey yapmamiza gerek yok dedi
Evet canim cok haklısın ama bu siralar esim beni cok bunaltiyor. Berra da daha iyi gibi eskiye göre.
Evet canim cok haklısın ama bu siralar esim beni cok bunaltiyor. Berra da daha iyi gibi eskiye göre.
Evet canim cok şükür daha iyi maşallah diyimAaa iyi cnm o zaman ama eskitw gorw daha uyi yiyir dwgilmi
Ay aras dursa bari gecen gune gittigimde cok mutsizdu hic durmadi
Esin bakimindami karisiyor canim
Evet canim yemiyo diye çok üzülüyor. Kilo almamasini da cok takiyokılo almıyo dıyemı bunaltıyo
Yemek konusuna karışıyor canim
Evet canim yemiyo diye çok üzülüyor. Kilo almamasini da cok takiyo
Songül yarisma ne oldu canim hic bakamadim bi daha
sana mı soylenıyor yoksa yedıremıyosun dıye yoksa okadar cabaladğını ve onun yemedğını goruyoda kılo almamasınamı takılıyo
sana mı soylenıyor yoksa yedıremıyosun dıye yoksa okadar cabaladğını ve onun yemedğını goruyoda kılo almamasınamı takılıyo
Bi ara bana cok soyleniyordu aramiz bozuldu hatta bu yüzden. Ama simdi berra daha iyi yiyor ya ici rahat etti heralde biraz daha rahat. Hem okulda basladi cok karisamaz artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?