- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #24.281
Bi ara bana cok soyleniyordu aramiz bozuldu hatta bu yüzden. Ama simdi berra daha iyi yiyor ya ici rahat etti heralde biraz daha rahat. Hem okulda basladi cok karisamaz artik
Kızlar ben kacar film bitti yatiyoruz artik:)
öpüyorum sizi iyi gecelerrahat bi gece geciririz inşallah
Kızlar ben kacar film bitti yatiyoruz artik:)
öpüyorum sizi iyi gecelerrahat bi gece geciririz inşallah
Wavvs cnm burnymuzu 4 5 kez silmisizdir yok denilck kadar az
ıyı canım sevındım ılerlememesıne
kaldık yıne basbasa
Evet cnm ya belki usuttu mikrop.olmadogindan
Kaldik valla.kuzum ay ara uyudu yatirsam errafi toplasam.yatsammmm sabah aeas 8.3o ta kalktii
Ayni bu sirulari sorucaktim
Nurrr bu saatte cekilmiyoZ dimi
ögr. görevlisi canım. aslında iyi oluyordu beraber vakit geçiriyorduk. bi kaç saat gidip geliyordu. bu gün acaip canım sıkıldı evde. ama son günlerde bu konudan bunalttı birazAman ole olsun canum bebenlemi beyinlemi ugrasicaksin
Ogretmwnmi
inan veriyorum ama bi kaşık bilem yediremiyor berra ondan hiç bişey yemiyor zorladığı için.soylendğı zaman ver ona yemeğı yedırsın bakalım nasıl oluyomus valla ben yemek saatlerınde strese gırıyorum ınan
sonucta bız ellımzden gelenı yapıyoruz ve bızd ınsanz acıkcası bende sıklyorum bu durumdan ama yapacak bısey yok bebısler boyle
ozaman bıraz daha rahatsn canım evde
ıyı canım sevındım ılerlememesıne
kaldık yıne basbasa
telin şarjı bitti kızlar pc açtım cevap veriim de öyle gideyim diye. gözüme uyku girmez şimdik.
yok canım estağfirullah olur mu hiç öyle şey
ögr. görevlisi canım. aslında iyi oluyordu beraber vakit geçiriyorduk. bi kaç saat gidip geliyordu. bu gün acaip canım sıkıldı evde. ama son günlerde bu konudan bunalttı biraz
inan veriyorum ama bi kaşık bilem yediremiyor berra ondan hiç bişey yemiyor zorladığı için.
daha bırakmadım sizi
telin şarjı bitti kızlar pc açtım cevap veriim de öyle gideyim diye. gözüme uyku girmez şimdik.
yok canım estağfirullah olur mu hiç öyle şey
ögr. görevlisi canım. aslında iyi oluyordu beraber vakit geçiriyorduk. bi kaç saat gidip geliyordu. bu gün acaip canım sıkıldı evde. ama son günlerde bu konudan bunalttı biraz
inan veriyorum ama bi kaşık bilem yediremiyor berra ondan hiç bişey yemiyor zorladığı için.
daha bırakmadım sizi
Haha supersin cnm ya
Ay wasvs iki gece ince ansizin gitytin merak ettim olr yapmazdin cocugu yatirayomdabbende pc acayim.smile kullanayim.cikginca ayaklari gergij durmuyor dalmis denekki
erken kalkmıs aras nıyekı
bende mutfağı toplucamda usenıyorum
ay canım evet bılıyorum esım gelmıstı bende kalkmıstım o ara pc den o oturdu kalkta dıyemedım sanada ayıp olmustu kusura bakma canım konu acılmısken solıyım
sen yatır pasayı bende mutfak toplıyım gelırım yıne
aa rıca ederım canım ne kusuru valla bebelı kadınlarız hopp kapanabılır
hep elveda der ole dgıdersın anladım bırsey olduğunu ama
ay tpladım geldım canım
smıle rınıda cok beğendım her msj ımda kullanmaya calısırım ne cok zorluklarla kazandım bılıyosun
gıtmedn ınsallah buarada
kk atıp duruyor ccnm benı ya
arası emzırdım geldım aman kıpır kıpırda emdı cok tatlıydı
cnm ben kaçar acaıp uyku bastırdı
yarın gorusek uzere
hadı sende yat aklında kalmasınn
smıller senın kölen olsun
Reces canim ya insan cok etkilwniyor degilmi ay cani kani kimbilir onunda annecigine ne tatli tepkileri vardir
Bizde yareni okuldan aldik geldik masalla kuzum ilk gunden iki bacak ve dirsegini siyirmis tenefiste saglam dusmus
Bayan gurur acimadi diyor aglamadim diyor bilemedim
Icim parcalandi kanamis kurumus
Ay kizlar bi kac gündür oyle bi korku yaşıyorum ki sormayin. Bugun test yaptim negatif cikti. Ama adetim gecikti yaa:18: bütün gün durdum durdum ağladım berra emmeden nasil uyuyacak diye
Ay hadi gecmis olsun cnm ya
Senin gecikmis ben hic olmadim belki gebeyim 3 5 aylik belkide ikiz bebeler.var gibegimde test yapmak isteniyoruk.varsad gec ogreneyim:)
Günaydın kızlar. Gününüz güzel geçer inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?