- 15 Şubat 2012
- 4.799
- 499
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #24.301
rabbim yardımcısı olsun o anneninde diğerlerininde çok zorcnm inanırım, yaşayan bilir ne kadar zor olduğunu.
VALLA cnm önceden hiç böyle değildi. adama bi haller oldu
önceden de arasıra dengesizlikleri oluyordu konuşunca kendine çeki düzen veriyordu
ama özellikle son bi kaç hafta kafası uçtu resmen. izmire annesinin yanına gidip geldikten sonra tamamen değişti.
kıyamam yavruma
evde öğretiver çocuğa ip atlamasını
yazık yavrum o da arkadaşları gibi ip atlasın da içinde kalmasın
nevgül merhaba cnm, eğr 3. çocuğu istiyorsan rabbim nasip eder inşallah
kızlar haftasonu dr dan gelirken otobüste bi çocuk gördüm. özürlüydü. ne konuşabiliyordu ne de hareket edebiliyordu. anladığım kadarıyla zekasında da sorun vardı.içim öyle kötü oldu ki. dokunsalar ağlayacaktım. annesi ona rağmen aşkım, bebişim diye seviyordu. rabbim iyilik, sağlık versin. ilk düşündüğüm şey annesine bişey olsa bu çocuğa kim bakacak oldu. bir tane de kardeşi vardı. ama o sağlıklıydı. kadın ayaktaydı, çocuk da sıcaktan bunalmış ağlıyordu.3 kişilik yer boşaldı. arka sıradaki yere ben oturdum. ön daha geniş olduğu için çocuğuyla rahat oturması için kadına bırakıp seslendim. tam kadın gelip oturacakken adamın biri oturdu. dedimki beyefendi oraya çocuklu kadın oturacaktı. adam beni tersledi çok istiyorsan kalk sen yer ver dedi. ben de benim oturduğum yer dar ama yine de size laf anlatmaktansa ben kalkarım dedim. tam ben kalkarken adamın yanına oturan genç kalktı. gencin o hareketini görünce adam da kalktı. yazık kadın da diyorki sorun değil ben ayakta giderim. oturunca çocuk da rahatladı. annesi konuştukça gülüyor. sesler çıkarmaya çalışıyor. annesi diyor ki oğluşum eve gidince seni banyo yaptıracağım. çocuk da sevgiyle bakarak gülümsüyor.
rabbim yardımcıları olsun.
bu tür şeyleri görünce ben dayanamıyorum. yüreğim kabarıyor.allah kimseye vermesin, verdiklerine de kolaylık versin
kıyamam yarenimeee kuzum benimReces canim ya insan cok etkilwniyor degilmi ay cani kani kimbilir onunda annecigine ne tatli tepkileri vardir
Bizde yareni okuldan aldik geldik masalla kuzum ilk gunden iki bacak ve dirsegini siyirmis tenefiste saglam dusmus
Bayan gurur acimadi diyor aglamadim diyor bilemedim
Icim parcalandi kanamis kurumus
tabi yaaa bensiz bensiz buluşun tabi yaaaaaaaa haber bile etmeyin yaren hanım benim gelebileceğim güne ayarlasanız nolurduCanum muaafirim vqrdi.ancak attim salincaga
Ay kiskanmada yarin kk arkadasina gidicem:)
kızlar herkese günaydın yine uykusuz bi gün
nil akşam yine uyumadı bire geliyodu uyudu hanfendi:
çok uykum varr çok neyseki gece 2kere kalktı ama uyumak istiytommmmm:
ağzımızın suyu akması arrttı sanıyorum yine diş gelecek:
rabbim yardımcısı olsun o anneninde diğerlerininde çok zor
kıyamam yarenimeee kuzum benim
tabi yaaa bensiz bensiz buluşun tabi yaaaaaaaa haber bile etmeyin yaren hanım benim gelebileceğim güne ayarlasanız nolurdukime gidiceksiniz
günaydın kızlar nasılsınız biz oğlumla gece hiç uyumadık hortlak gibiyim
tabi yaaa bensiz bensiz buluşun tabi yaaaaaaaa haber bile etmeyin yaren hanım benim gelebileceğim güne ayarlasanız nolurdukime gidiceksiniz
gunaydın canım
nıye uyumadnız canım daha doğrusu nıye uyuyamadı erdem
sanırım diş sıkıntısı var canım bütün akiam elini ağzından alamadım ısırıp durdu elini muhtemelen ağrı yaptı geece
gunaydın canım
gecelerı huzursuzsa buyuk ıhtımalle dıstendır canım yakında gelır dıs
bende uykusuzum hep uykusuzum
reces sanada gunaydın canım
alla bendende okadar şekecimtya günaydın..
bende öyle düşünğyorum cnm
günaydın sanada alp neden uyumadıki?
alla bendende okadar şekecimtya günaydın..
bende öyle düşünğyorum cnm
günaydın sanada alp neden uyumadıki?
Canlar bu arada herbirinize gunaydin
Benik.uykucanda dun gece pel bi kalkti neden ole oldu anlamadim
Simdi kalkti cok ta neseli sen neden uyumadun bakayim.diyorum hopluyor:)
ne çektik beeee kızlaar :) ama napcaaazzz mecbuuuuuuuuur
alp uyududa tabı gecede kac kere kalktı hatrkamıyorum
songulle 1 e gelıyodu burdan cıktık sut vardı onu mayaladm benım yatmam 2 yı buldu
alp tuğrada 8 ı gecıyodu uyandı ben kac saat uyudumkı acaba
yok yarenim neden küseyim :) boşwer nerede oturuyor merkezde olsaydı öğle tatilinde kaçardım :)
Herkese günaydınnn kizlar
Ben bugün kan verdim sonuçlar nasıl çıkacak bakalim çok felaket saçim dökülüyor
Gunaydin cnm benim
Nasilsin
Ay benimde acaip sacim.dokukuyor yaiinda dokulmucek cunku dokulucek bir sacim kalmicak
Bende bir daha ki ayyillik.kontrolume gidicem anlaticam derdimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?