2012 kasım bebekleri büyüyor..

Gunaydin guzel uykusuz anneler
benimde kizim bu gece uyumadi her sabah yedi yedibucuk gibi kalkan kizim bu gun dokuzda kalkti ama ben sekizde kalkmqk zorundaydim ben ayaktayken onun uyuyo olmasi bana acayip koydu gidip durtesim geldi kalk kiz diye

At benim.uykucan da gece kalitesiz uyudu anlamadim yapmazdi boyle Aglamadi ama kipir kipir

Ne kadae zor oluyordur canim arkanda uzgun bibebek birakmak
Arasta babasinin arkasindan agkiyor cok uzuluyoruz

alp uyududa tabı gecede kac kere kalktı hatrkamıyorum
songulle 1 e gelıyodu burdan cıktık sut vardı onu mayaladm benım yatmam 2 yı buldu
alp tuğrada 8 ı gecıyodu uyandı ben kac saat uyudumkı acaba

offf ama yapacak bişey yok eşim akşam nile sesini yükseltti uyumuyo diye çok kızdım
dedim sana ne oluyo :
git salona yat sanki sen ilgileniyosun..

sonra oda pişman oldu ama:

ne çektik beeee kızlaar :) ama napcaaazzz mecbuuuuuuuuur

aman sağlıklı olsunlar yeterki..

Herkese günaydınnn kizlar

Ben bugün kan verdim sonuçlar nasıl çıkacak bakalim çok felaket saçim dökülüyor

canım hiç bişey çıkmyacak aynı sorun bendede var ve bebişler 1 buçuk yaşına kadar olması normalmiş ama yine baktırmak lazımmış
doktyorum bana bi şanpuan önerdi azalmıştı şanpuan bittti kutusunu atmış eşim herhalde şimdi yine başladı

Pistttt gulden nerdesinnb

burdayım canım nasılsın arasım ve yarenim nasıl?

evet diş ayy bi çıksalarda rahatlasakkk

Gunaydin guzel uykusuz anneler
benimde kizim bu gece uyumadi her sabah yedi yedibucuk gibi kalkan kizim bu gun dokuzda kalkti ama ben sekizde kalkmqk zorundaydim ben ayaktayken onun uyuyo olmasi bana acayip koydu gidip durtesim geldi kalk kiz diye

Haha ne guldum sabah sabah
Ay arasta gecen hafta ben okuka giderken saat on da uyuyordi bu hafta neden uyumuyoesun yahuu be cocuk
Zaten ne zaman babasi bakicak olsa uykudan bayilir

Aaaa o derecemi troidkerlede ilgili olabilir haklisin
Bakalim bizim.dr ne docek

Yaren okula basladi cnm keyifker yerinde kuzumun
Buyuk zevkke operim muck myck
Efe pasa nasik

Merhaba cnm benim
Aaaa esinde neden kizar ki minnak cocuga ay merak ta ettim ne dediki genelde anneler daha sabirsizdir
Esin sana kiyakiyo sekercik

Haha ne guldum sabah sabah
Ay arasta gecen hafta ben okuka giderken saat on da uyuyordi bu hafta neden uyumuyoesun yahuu be cocuk
Zaten ne zaman babasi bakicak olsa uykudan bayilir

bizikide bakıcısında uyuyup bende uyumayanlardan onların herşeyi bizeee:

Merhaba cnm benim
Aaaa esinde neden kizar ki minnak cocuga ay merak ta ettim ne dediki genelde anneler daha sabirsizdir
Esin sana kiyakiyo sekercik

evet bana kıyamıyo ama benistemiyorum bağrmasını
evet bide nili o uyutsa ne olur bilmiyorumyani..
suz çabuk uyu nilll diye yüksek bişekilde bağrdı:
öyle kötü bişey sööylemez zaten ama bençok kızdım
oda çok üzülmüş sabah diyo ben nille konuşmuyorum o beni ğüzdü diyo..

günaydın kızlarr...

kızlaarrr benim acayip midem bulanıyo yaa çok korkuyorum:18::18::18: bi adet olaydımmm yaa offf

bu arada songülcüm kızım aras paşayı örnek almak istedi sanırsam 10 a gelirken uyandı tabi sabah 5.30 da uyanıp 1 saat uyanık kaldı onu hiç sölemiim:)

Son düzenleme:
Bir buçuk yaşa kadar dökülurse saç kalmaz valla kafamda bakalim kan tahliline göre hareket edeceğiz seninde çok döküluyormu cnm???

Aaaa o derecemi troidkerlede ilgili olabilir haklisin
Bakalim bizim.dr ne docek

Yaren okula basladi cnm keyifker yerinde kuzumun
Buyuk zevkke operim muck myck
Efe pasa nasik

Efe iyi canim emekliyor sonunda poposunun üstünde bütün evi dolaşıyor dolaplarin içine oturuyor çok dillendi tr ye gidene kadar inşallah yürür bakalim

günaydın cnm ayyy nilde bi gün 10 a kadar uyusa nesevinicem yaaa bu arada cnm senin adetin kaç gün gecikti:
bide nezaman test yapmıştın
ayyy ne garip dimi
bebiş isterken o çizgiyi pozitif görelimdiye bildiğimiz bütün duaları ediyoruz şimdide negatifi görmek için dua ediyozzz:
ayyy allahım hayırlı zamanda nasip etsin herkese...

hemde ne dökülmme cnm
ohhhh aferin efeciğe inlşallah yürür annesiii:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…