- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #24.321
Kızlar bebisler disten uyumuyor. Artık hasta değillerse diş geliyor aklıma. Yakında defne de huysuzluk yapmaya başlar çünkü 9. Dişin yeri belli olmuş. Sabahlari işe gitmek çok zor oluyor çünkü defne beni bırakmak istemiyor.
allah hepsine sağlık versin.
alp uyududa tabı gecede kac kere kalktı hatrkamıyorum
songulle 1 e gelıyodu burdan cıktık sut vardı onu mayaladm benım yatmam 2 yı buldu
alp tuğrada 8 ı gecıyodu uyandı ben kac saat uyudumkı acaba
ne çektik beeee kızlaar :) ama napcaaazzz mecbuuuuuuuuur
Herkese günaydınnn kizlar
Ben bugün kan verdim sonuçlar nasıl çıkacak bakalim çok felaket saçim dökülüyor
Pistttt gulden nerdesinnb
Kızlar bebisler disten uyumuyor. Artık hasta değillerse diş geliyor aklıma. Yakında defne de huysuzluk yapmaya başlar çünkü 9. Dişin yeri belli olmuş. Sabahlari işe gitmek çok zor oluyor çünkü defne beni bırakmak istemiyor.
allah hepsine sağlık versin.
Gunaydin guzel uykusuz anneler
benimde kizim bu gece uyumadi her sabah yedi yedibucuk gibi kalkan kizim bu gun dokuzda kalkti ama ben sekizde kalkmqk zorundaydim ben ayaktayken onun uyuyo olmasi bana acayip koydu gidip durtesim geldi kalk kiz diye
Iyiyim canim ama saçim çok canımi sıkıyor kafaya çok takiyorum önler açıldı taramaya korkuyorum bende guatr var ondan olabilir yada demir eksikliği sonuça bakacagim saçsız olmak istemiyorum
Sen nasilsin yarenim okula baslamis benim için öp yanaklarindab aras paşamida sende görün canim doktora anlat yoksa saçsiz olmak piskolojimi bozar iyice
offf ama yapacak bişey yok eşim akşam nile sesini yükseltti uyumuyo diye çok kızdım
dedim sana ne oluyo :
git salona yat sanki sen ilgileniyosun..
sonra oda pişman oldu ama:
aman sağlıklı olsunlar yeterki..
canım hiç bişey çıkmyacak aynı sorun bendede var ve bebişler 1 buçuk yaşına kadar olması normalmiş ama yine baktırmak lazımmış
doktyorum bana bi şanpuan önerdi azalmıştı şanpuan bittti kutusunu atmış eşim herhalde şimdi yine başladı
burdayım canım nasılsın arasım ve yarenim nasıl?
evet diş ayy bi çıksalarda rahatlasakkk
songül sen kaçta gidiceksin kuzum
Canim yaren bir de giriyor yine bir bucuk ikiye dogru olur sanirim
Ay gelme ihtimali varmiiiii yoksa♥♥♥♥
ozaman ihtimal yok tatlım ben öğle tatili 12 buçuk 1 buçuk malesef
Of hadi ga yarenin de okul malummm
Eee sen ne zamam gelicksin bana
yarenle okul düzenini oturtun sonra gelirim ben :)
Haha ne guldum sabah sabah
Ay arasta gecen hafta ben okuka giderken saat on da uyuyordi bu hafta neden uyumuyoesun yahuu be cocuk
Zaten ne zaman babasi bakicak olsa uykudan bayilir
Merhaba cnm benim
Aaaa esinde neden kizar ki minnak cocuga ay merak ta ettim ne dediki genelde anneler daha sabirsizdir
Esin sana kiyakiyo sekercik
Bir buçuk yaşa kadar dökülurse saç kalmaz valla kafamda bakalim kan tahliline göre hareket edeceğiz seninde çok döküluyormu cnm???offf ama yapacak bişey yok eşim akşam nile sesini yükseltti uyumuyo diye çok kızdım
dedim sana ne oluyo :
git salona yat sanki sen ilgileniyosun..
sonra oda pişman oldu ama:
aman sağlıklı olsunlar yeterki..
canım hiç bişey çıkmyacak aynı sorun bendede var ve bebişler 1 buçuk yaşına kadar olması normalmiş ama yine baktırmak lazımmış
doktyorum bana bi şanpuan önerdi azalmıştı şanpuan bittti kutusunu atmış eşim herhalde şimdi yine başladı
burdayım canım nasılsın arasım ve yarenim nasıl?
evet diş ayy bi çıksalarda rahatlasakkk
Aaaa o derecemi troidkerlede ilgili olabilir haklisin
Bakalim bizim.dr ne docek
Yaren okula basladi cnm keyifker yerinde kuzumun
Buyuk zevkke operim muck myck
Efe pasa nasik
Herkese günaydınnn kizlar
Ben bugün kan verdim sonuçlar nasıl çıkacak bakalim çok felaket saçim dökülüyor
günaydın kızlarr...
kızlaarrr benim acayip midem bulanıyo yaa çok korkuyorum:18::18::18: bi adet olaydımmm yaa offf
bu arada songülcüm kızım aras paşayı örnek almak istedi sanırsam 10 a gelirken uyandıtabi sabah 5.30 da uyanıp 1 saat uyanık kaldı onu hiç sölemiim:)
Bir buçuk yaşa kadar dökülurse saç kalmaz valla kafamda bakalim kan tahliline göre hareket edeceğiz seninde çok döküluyormu cnm???
Efe iyi canim emekliyor sonunda poposunun üstünde bütün evi dolaşıyor dolaplarin içine oturuyor çok dillendi tr ye gidene kadar inşallah yürür bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?