- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #24.341
günaydın kızlarr...
kızlaarrr benim acayip midem bulanıyo yaa çok korkuyorum:18::18::18: bi adet olaydımmm yaa offf
bu arada songülcüm kızım aras paşayı örnek almak istedi sanırsam 10 a gelirken uyandıtabi sabah 5.30 da uyanıp 1 saat uyanık kaldı onu hiç sölemiim:)
Kizlar yasmin bugunde yok
ne oldu acaba
canım benim hep 3 gün gecikiyordu. ama gecikse de en fazla 4. gün oluyordu 5 aydır. bugün 7. gün oldu. testi dün akşam üzeri yaptım. midem bulanmasa inan hiç kafama takmıcam negatif çıktı diye ama bu bulantı nereden çıktı bilmem.günaydın cnm ayyy nilde bi gün 10 a kadar uyusa nesevinicem yaaa bu arada cnm senin adetin kaç gün gecikti:
bide nezaman test yapmıştın
ayyy ne garip dimi
bebiş isterken o çizgiyi pozitif görelimdiye bildiğimiz bütün duaları ediyoruz şimdide negatifi görmek için dua ediyozzz:
ayyy allahım hayırlı zamanda nasip etsin herkese...
4 gün diyebilirim canımgunaydın canım
kac gun gecıktı adetın
ay ben de merak ettim inşallah önemli bişey yokturKizlar yasmin bugunde yok
ne oldu acaba
ay uyudum kızlar çok kötüydüm ama uyuduğum dk larda kabus gördüm birde donmuşum ayyy bırrrr
günaydın kızlar.geçmişin hepsini okumadım ama sanırım bir çoğumuz gece uyuyamadık.ebrar sultan da gece kaç kere uyandı sayamadım.stresten mideme ağrılar girdi.sabah 9 da uyandık.ebrarı eltime oğlumu da evine bıraktım.:)))
kızlar oğlumu bizim mahallede gönüllü dini eğitim veren bayan hocalar var onlara verdim.sabah 10 akşam 3.3,30 gibi alacağız.allahın izniyle güvenilir insanlar.sevdim ablları inşallah oğlumda sever.oğlumla içeri girdik arkadaşlarını gördü beni unuttu valla.akşama bakacam neler yapmış.
ha bide kaç çocuk istediğimi merak ettiniz.evet 3.yüde istiyorum ama hele kızım emmeyi bitirsin.bezden çıksın öyle inş.aslında 4 istiyorum ama yaşım geçiyooorrr ühüüü(((
ay uyudum kızlar çok kötüydüm ama uyuduğum dk larda kabus gördüm birde donmuşum ayyy bırrrr
nasıl uyudun anlamadım şekerimm:
hoşgeldin cnm nasıl yani kaçyaşındaydı oğlun?
ay masallah kız sendekı cesarete hayran kaldım
Allahım ısteyen herkese versın
nasıl uyudun anlamadım şekerimm:
hoşgeldin cnm nasıl yani kaçyaşındaydı oğlun?
kız ben anlamadım sen uyudunmu sen ıste değilmısın kafam karıstı:26:
hoşbuldum canım.bunlar bir cemaate bağlı.aylık 65 tl verecem.okul değil normal ev.eve gittim baktım maşallah çok temiz pırıl pırıl.bir odada oyun oyun için ayrılmış bir odasıda ders için sanırım.hem oyun oynayacak el becerilerini geliştirecek hemde dini eğitim alacak allahın izniyle.he bu arada oğlum 3yaşını bitirdi.
istiyorumm istiyorummmm istiyorummm ama hayırlısını istiyorumm.:))
canlarım arşivimiz var oradada bir masamız kimsenin görmediği bir yer gittim orada sandalyede yarım saat kestirdim ama donmuşum :)
Allah ıyılığını versın guldurdun benı
gızlı saklı uyudun yanı
ha bide kaç çocuk istediğimi merak ettiniz.evet 3.yüde istiyorum ama hele kızım emmeyi bitirsin.bezden çıksın öyle inş.aslında 4 istiyorum ama yaşım geçiyooorrr ühüüü(((
canım benim hep 3 gün gecikiyordu. ama gecikse de en fazla 4. gün oluyordu 5 aydır. bugün 7. gün oldu. testi dün akşam üzeri yaptım. midem bulanmasa inan hiç kafama takmıcam negatif çıktı diye ama bu bulantı nereden çıktı bilmem.
evet haklısın ya negatif görünce nasıl ağlıyordum oysa şimdi negatif görmek istiyorum. çok garip gerçekten.
4 gün diyebilirim canım
ay ben de merak ettim inşallah önemli bişey yoktur
hoşbuldum canım.bunlar bir cemaate bağlı.aylık 65 tl verecem.okul değil normal ev.eve gittim baktım maşallah çok temiz pırıl pırıl.bir odada oyun oyun için ayrılmış bir odasıda ders için sanırım.hem oyun oynayacak el becerilerini geliştirecek hemde dini eğitim alacak allahın izniyle.he bu arada oğlum 3yaşını bitirdi.
yav çok kötüydüm müdürüme söledim canım biliyor oda arkadaşımda biliyor halimi görünce dayanamadılar :)
evet baya öğreniyorlar.inşallah benim oğlum ve diğer çocuklarda öğrenir.gençliğim pırıl pırıl gençlik hayırlı gençlik olsun inş inş.bılıyorum canım ben boyle okulları benım yeğenımde gıtmıstı gecen sene
masallah bayağ bısey oğrenmıstı dını olarak
sormak ayıp olmasın kac yasındaydın canım sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?