- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #24.361
bakalım canım olmazsa öyle yapayım bi kaç gün daha bekliim dehhh maşşallah allıım isteyen herkese versin.:
ama gerçekten tebrik ederim iyi cesaret...
inşallah sıkıntı yoktur cnmmm:
bitane dajha test alsana onlar bazen bozuk çıkıyolar onuda 2 gün sonra falan yap olmazmı.
hayırrlısı olsun umarım iyi olur ..
evet baya öğreniyorlar.inşallah benim oğlum ve diğer çocuklarda öğrenir.gençliğim pırıl pırıl gençlik hayırlı gençlik olsun inş inş.
32 yaşım bitti canım.(
bakalım canım olmazsa öyle yapayım bi kaç gün daha bekliim de
hhh maşşallah allıım isteyen herkese versin.:
ama gerçekten tebrik ederim iyi cesaret...
inşallah sıkıntı yoktur cnmmm:
bitane dajha test alsana onlar bazen bozuk çıkıyolar onuda 2 gün sonra falan yap olmazmı.
hayırrlısı olsun umarım iyi olur ..
oo daha gencmısın
bakarsın ıkız olur esının tarafında varmı ıkız
HEM DE NE KADAR zor bi bilsenAt benim.uykucan da gece kalitesiz uyudu anlamadim yapmazdi boyle Aglamadi ama kipir kipir
Ne kadae zor oluyordur canim arkanda uzgun bibebek birakmak
Arasta babasinin arkasindan agkiyor cok uzuluyoruz
kasıklarında falan ağrı varmı canım adet olıcakmıs gıbı
allah biliyorya çok istiyorum ikiz olsun.hele bide bir kız biri erkek olursa allaaaahhhh derim.evet bakımları çok zor çok ama hayırlısıyla büyütürüm allahım kolayını verir inş.bu ikiz olayı hep aklımda haa bir doğumla iki civcivvv.:)))teyzemin olmuş ikizi.
bende sevıyorum ama okadarına yetebıleceğımı dusunmuyorum hem maddı hem manevı
ama Allahım sana versın ınsallah canım
bakalım canım olmazsa öyle yapayım bi kaç gün daha bekliim de
amin amin inş.ya bunaldığım zamanlar olmuyormu çok oluyor hatta daha akşam eşime dedim daha çocuk yapmasakmı ne yapsak cevap;bana ne sorun sen doğuracan,oldu.ama seviyorum çocukları.bide yarın öbürgün inşallah birbirleri destek olurlar.inş birbirlerini hiç bırakmazlar.yalnız hissetmesinler birbirlerini inş.kardeş gibisi varmı.
allah biliyorya çok istiyorum ikiz olsun.hele bide bir kız biri erkek olursa allaaaahhhh derim.evet bakımları çok zor çok ama hayırlısıyla büyütürüm allahım kolayını verir inş.bu ikiz olayı hep aklımda haa bir doğumla iki civcivvv.:)))teyzemin olmuş ikizi.
bencede cnmmm:
kardeş gibisi yok tabi ama hayırlısı yani
eşin destek olmuyomu sana:
bize akşam 4 yaşında bi yeğenim var o geldi ben dedim ikiside benim olsa dyanamam dedim yok olmuyo :
yada ben becereksizim..
seni çılgın anne ilan ediyorum şekerimmm::)).)
gunaydın canım nerelerdesın
ay benımde cok dokuluyo banyoda ayrı tararken ayrı kuruturken ayrı bıde gun ıcındede dokulenlerı sayarsak yakında kalmıcak
gülden :)
ay kızlar annem aradı sabah sana oğlunun yaptığını anlatıyım dedi sabah tv e bakıyorumuş erdem paşa sonra elektrik kesilmiş eeeh diye çığlık atmış sonra kumandayı almış tv e uzatmış eh eh diyormuş sonra olmamış kumandayı anneeme vermiş tv i gösteriyormuş ııh ııh die oda olmayınca annemin telefonunu almış onu uzatmış tv e :) yarım saat kızmış sölenmiş sonra elektrik gelmiş te paşamız tve bakmış :) adama bak yaa
yerim o paşayı.ya sabah yarı uykulu yarı uyanık ebrarı kontrol ettimde ben ona ebrarrrrr yeter uyu artık kızım diye sesimi yükselttim.büyük yastığı duvara dayadımki başını duvara vurmasın diye (ama şimdiye kadar hep o büyük yastıkta yattı )başının altına küçük yastık koydum.ben ona uyu artık diye bağırınca baktımki büyük yastığı almaya düzeltmeye çalışıyor ıhh ıhh dedi baktı olacak gibi değil yüzü koyun küçük yastığın üstüne atıverdi kendini.öylede uyudu.:)))) bu arada kızıma yer yatağı yaptım orda yatıyor.beşiğinde olmaz artık.
kuzum benim yaaa maşallah hepsiniee
istiyorumm istiyorummmm istiyorummm ama hayırlısını istiyorumm.:))
maşallah hayran kaldım size.iki çoccuk var üçüncüyü de şimdiden düşünebiliyorsunuzzz....ben de önce diyodum en az üç çocuk olsun falan diye ama minik cadım gözümü çok korkuttu...doğum falan değil de sonrası daha kötü ya.sonrası olmasa dört de doğururum beşte:)
ya bi de içim çok acıyo geceleri uyumuyo bizimki en güzel uyudğu gece bu geceydi beş kere kalktıkk.hele bi de bazen gece gece uyumuyo oynamıyo bağırıyo.benim de sabrım kalmıyo sesimi yükseltiyorum malesef.sabah kalkınca çok pişman oluyorum ama elimde olmadan yapıyorum bunu.eşim de bana kızıyo ben sinirlenince...çok kötü bir anneyim galiba ya.allahımaffetsin bebişimi haketmediğimi bile düşünüyorummmm..çoookk üzgünümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?