- 15 Şubat 2012
- 4.799
- 499
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #24.381
hee 41 kere maşallah.oğlumdanda haber geldi kızlar.görümcemde oğlumdan 1 ay küçük kızını oraya götürmüşte.enesim öyle güzel oynuyormuşki.görümcemin kızı durmamış ağlamış gitmek istiyormuş.enes yolunu kesmiş erva gitme ben seni burda korurum diyormuş.görümcem eşime anlatmış.:))))
maşallah adama bak sen korurmuş
gülden :)
ay kızlar annem aradı sabah sana oğlunun yaptığını anlatıyım dedi sabah tv e bakıyorumuş erdem paşa sonra elektrik kesilmiş eeeh diye çığlık atmış sonra kumandayı almış tv e uzatmış eh eh diyormuş sonra olmamış kumandayı anneeme vermiş tv i gösteriyormuş ııh ııh die oda olmayınca annemin telefonunu almış onu uzatmış tv e :) yarım saat kızmış sölenmiş sonra elektrik gelmiş te paşamız tve bakmış :) adama bak yaa
kizlar birsey sorcagim su park yatak var ya yanlis hatirlamiyorsam adi oyley:44:
turkiye kac para acaba burdanmi alsam ordanmi bilemedim fiyati uygunmu turkiyede
ah kuzum benım
nelerde bılıyomus cok akıllı bunlar
kizlar birsey sorcagim su park yatak var ya yanlis hatirlamiyorsam adi oyley:44:
turkiye kac para acaba burdanmi alsam ordanmi bilemedim fiyati uygunmu turkiyede
gülden :)
ay kızlar annem aradı sabah sana oğlunun yaptığını anlatıyım dedi sabah tv e bakıyorumuş erdem paşa sonra elektrik kesilmiş eeeh diye çığlık atmış sonra kumandayı almış tv e uzatmış eh eh diyormuş sonra olmamış kumandayı anneeme vermiş tv i gösteriyormuş ııh ııh die oda olmayınca annemin telefonunu almış onu uzatmış tv e :) yarım saat kızmış sölenmiş sonra elektrik gelmiş te paşamız tve bakmış :) adama bak yaa
hee 41 kere maşallah.oğlumdanda haber geldi kızlar.görümcemde oğlumdan 1 ay küçük kızını oraya götürmüşte.enesim öyle güzel oynuyormuşki.görümcemin kızı durmamış ağlamış gitmek istiyormuş.enes yolunu kesmiş erva gitme ben seni burda korurum diyormuş.görümcem eşime anlatmış.:))))
maşallah hayran kaldım size.iki çoccuk var üçüncüyü de şimdiden düşünebiliyorsunuzzz....ben de önce diyodum en az üç çocuk olsun falan diye ama minik cadım gözümü çok korkuttu...doğum falan değil de sonrası daha kötü ya.sonrası olmasa dört de doğururum beşte:)
ya bi de içim çok acıyo geceleri uyumuyo bizimki en güzel uyudğu gece bu geceydi beş kere kalktıkk.hele bi de bazen gece gece uyumuyo oynamıyo bağırıyo.benim de sabrım kalmıyo sesimi yükseltiyorum malesef.sabah kalkınca çok pişman oluyorum ama elimde olmadan yapıyorum bunu.eşim de bana kızıyo ben sinirlenince...çok kötü bir anneyim galiba ya.allahımaffetsin bebişimi haketmediğimi bile düşünüyorummmm..çoookk üzgünümmm
tr ye gelınce yatması ıcınmı alıcan canım
ben yanlıs hatrlamıyosam 150 ye almıstım yataksız
canım her markaya göre deyişiyo orda fiyatlar nedir?
ayyyyyy beysalım o paşayı ısırasım geldi vallaha
maşallah ona nazardeymesinnn:
ehhh ehhh erkek adama baksen:=:=::):)
Evet cnm trde yatmasi için maglum üç yer gezecegiz efe ye lazim bir tane. Uygunmuş fiyatı
Burda ben 40 euro ya aldim canim yatakta vardı içinde
benim genç kızlık hayalimdi 4 çocuk sahibi olmak.benimde çıldırdığım zamanlar oluyor.dediğin gibi hemen pişman oluyorum.çocuklara hayranım öyle diyim.pişman oluyorsak kötü anne değiliz.bizde insanız robot değilizya.bizede rabbim bi dayanma noktası vermiş.o bebişi haketmeseydin rabbim sana vermezdi emin ol.bizim annelerimizde bize kızdıkları bizi dövdikleri zamanlar oldu.hiç anneme kötü anne demedim.annemi çok üzmüşüm diyorum.:)))bebeğini zaman gelir içine sokacak kadar seviyorsan abartıyorsan sevgini ki bunu çok kez yapıyorsundur eminim süper annesin demek.
öyle düşünme herkesin sabrı bazen tükene bilir ama yinede biraz sakin olmak lazım bak ben çalışıyorum benim kızımda geç uyuyo ama sinirlendiğimde dişlerimi sıkıyorum geçyatıyorum sabahta 6da kalkıyorum
ama sen çok iyti annesin unutma..
benim ki biraz daha çabuk tükeniyo galiba.bunda eşimin de payı var diye düşünüyorum.ben sinirlenince tamam canm azıcık ben ilgileneyim sakin ol dese sinirlenmezmişim gibi geliyo.ama bizimki napıyo ben sinirlendim diye kızıp dönüp arkasını yatıyo bi de surat asıyo.bu haftaya kjadar ben de çalışşıyordm bu hafta izne ayrıldım bazı sebeplerden dolayı offf bilmiyorum.çok seviyorum bebişimi ama gece uykumun arasında defalarca kalkınca ve yardım da alamayınca atıyo şartellerimmm....inşallah kızıma ii bi anne olabilirimmm
oçok önemli işte eşlerin yardımı yani:
benim eşimde baprdı akşam bile bende ona çok sinirlendim
ben kızmam gerekirken sana ne oluyo dedim bundan sonra salona git kızıcağını anladığında dedim oda çok pişman oldu tabi sonra ama oanda yapılan bişey
yok ama sen iyiannesin unutma
eğer kötü olduğunu düşünürsen dha çok işin içinden çıkamazsın
senin minnağın doğum tarihi nedir?
yani gündüz yardım ediyo gibi.benim işim olduğında mutfakta falan ilgileniyo da gceleri pek öyle değil bi de biz doğduğundan beri yaşıyoruz bu sıkıntıyı haliyle artık gücüm kalmamaya başladı...27 kasım neden sordun
Benim kizimda dorduncu aydan sekizinci aya kadr besiginde kendi kendine uyudu kollarini sariyosdm agzina emzigini veeoip ninni soyluyodum ama dislerini ard arda cikarmaya baslayinca uyumaz oldu simdi sallayarak uyutuyorum
bi oyun arkadasi vermek gerekiyormys eline ablam yuzunu.ort der kendi.kendine uyusun diye benim.kiz hoslanmiyor yuzunun ortulmesinden
insallah basarili olursun yanliz ben ilk.alistirmaya calisirken hic geri.adim.atmadim biraz aglamasina.musade.et
Merhaba kizlae bugun pek giremedim dosaridaydik.kkk dan bir arkadasa gittik pasayla
Kizlar ya aras iki uc oturmadan beri cok mutlu degil tamam aglamiyor ama mutlida olmuyor cikinca yada eve gelince bir mutlu oluyo ki sormayin
Artik boylemi.olucak donemsel mi bilemedim
Beysalcim bu arada erdeme.pwk.guldum ya ne akilli arasta acikkeb basiyo tv ye bakiyor
Ama cep telide vermis.ya koptum.ay cok ozledim erdemii
sıkılmstır kuzum gezmelerden artık annesı:)
evını ozluyodur
baska bı eve gıdıncemı oyle yapıyo yoksa dısarı cıktığınızdadaı huzursuz mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?