2012 kasım bebekleri büyüyor..

maşallah adama bak sen korurmuş

ah kuzum benım
nelerde bılıyomus cok akıllı bunlar

kizlar birsey sorcagim su park yatak var ya yanlis hatirlamiyorsam adi oyley:44:

turkiye kac para acaba burdanmi alsam ordanmi bilemedim fiyati uygunmu turkiyede

canım her markaya göre deyişiyo orda fiyatlar nedir?

ayyyyyy beysalım o paşayı ısırasım geldi vallaha
maşallah ona nazardeymesinnn:

ehhh ehhh erkek adama baksen:=:=::):)

öyle düşünme herkesin sabrı bazen tükene bilir ama yinede biraz sakin olmak lazım bak ben çalışıyorum benim kızımda geç uyuyo ama sinirlendiğimde dişlerimi sıkıyorum geçyatıyorum sabahta 6da kalkıyorum
ama sen çok iyti annesin unutma..

tr ye gelınce yatması ıcınmı alıcan canım
ben yanlıs hatrlamıyosam 150 ye almıstım yataksız

Evet cnm trde yatmasi için maglum üç yer gezecegiz efe ye lazim bir tane. Uygunmuş fiyatı

canım her markaya göre deyişiyo orda fiyatlar nedir?

ayyyyyy beysalım o paşayı ısırasım geldi vallaha
maşallah ona nazardeymesinnn:

ehhh ehhh erkek adama baksen:=:=::):)

Burda ben 40 euro ya aldim canim yatakta vardı içinde

inşallah öyledir.dediğiniz gibi bazen öyle sarılıyorum ki sıksam sıksam hatta alsam içime soksam yine de doyamazmışım gibi geliyo.yaavrum da seviyo beni gözlerimin içine bakıp bi gülüşü var ki o zaman hem çok mutlu oluyorum hem de ona kızdığım için çok üzülüyorum..rabbim sabrımı arttırsın inşallah...dua edin

benim ki biraz daha çabuk tükeniyo galiba.bunda eşimin de payı var diye düşünüyorum.ben sinirlenince tamam canm azıcık ben ilgileneyim sakin ol dese sinirlenmezmişim gibi geliyo.ama bizimki napıyo ben sinirlendim diye kızıp dönüp arkasını yatıyo bi de surat asıyo.bu haftaya kjadar ben de çalışşıyordm bu hafta izne ayrıldım bazı sebeplerden dolayı offf bilmiyorum.çok seviyorum bebişimi ama gece uykumun arasında defalarca kalkınca ve yardım da alamayınca atıyo şartellerimmm....inşallah kızıma ii bi anne olabilirimmm

oçok önemli işte eşlerin yardımı yani:
benim eşimde baprdı akşam bile bende ona çok sinirlendim
ben kızmam gerekirken sana ne oluyo dedim bundan sonra salona git kızıcağını anladığında dedim oda çok pişman oldu tabi sonra ama oanda yapılan bişey
yok ama sen iyiannesin unutma

eğer kötü olduğunu düşünürsen dha çok işin içinden çıkamazsın
senin minnağın doğum tarihi nedir?

yani gündüz yardım ediyo gibi.benim işim olduğında mutfakta falan ilgileniyo da gceleri pek öyle değil bi de biz doğduğundan beri yaşıyoruz bu sıkıntıyı haliyle artık gücüm kalmamaya başladı...27 kasım neden sordun

merak ettim oy
üzden sordum cnm
peki tam olarak sıkıntı nedir uyumamasımı
şidi evdeymişsin bak gündüzde o uyuyunca sende dinlenmeye çalış yada arada çık alış verişyap yada yürüyüş yap kendini belki daha iyi hissedersin

yalancı emziği de hic almıyor. doğduğu gün vermemize rağmen istemedi. oyun arkadaşı mevzusuna gelince, zaten tek derdi süt emmek olduğu için, şu an gözü hiç bir şey görmüyor. şöyle ki; yatağına koyup sakin bir sesle konuşsam ben bile kızımın agıdından kendı sesımı duyamıyorum. 5-6 dakika kendini yırtıyor, hiç dayanamazsam bi kucağıma alıyorum, zaten yorulmuş oluyor; ama bu seansı 6-7 defa yaşıyoruz. doğru yolda mıyım emin değilim..

Merhaba kizlae bugun pek giremedim dosaridaydik.kkk dan bir arkadasa gittik pasayla
Kizlar ya aras iki uc oturmadan beri cok mutlu degil tamam aglamiyor ama mutlida olmuyor cikinca yada eve gelince bir mutlu oluyo ki sormayin
Artik boylemi.olucak donemsel mi bilemedim
Beysalcim bu arada erdeme.pwk.guldum ya ne akilli arasta acikkeb basiyo tv ye bakiyor
Ama cep telide vermis.ya koptum.ay cok ozledim erdemii

sıkılmstır kuzum gezmelerden artık annesı:)
evını ozluyodur
baska bı eve gıdıncemı oyle yapıyo yoksa dısarı cıktığınızdadaı huzursuz mu

sıkılmstır kuzum gezmelerden artık annesı:)
evını ozluyodur
baska bı eve gıdıncemı oyle yapıyo yoksa dısarı cıktığınızdadaı huzursuz mu

Oooo disarida hic sesi cikma o kadar mutluki
Ev oturmasinda yapiyor canim.bu ucuncu oldu onceden gittimmi.iki uc saat uyurdu simdi bir saat falan uyuyor.uyku alamayincada miz oluyor

iyi akşamlar hanımlar nasılsınız
rana uyudu saat 9 buçukta inşallah uyanmaz bugün saat 4 ten beri oynuyoruz hanımla bakalım inşallah sıkıntısız bi gece geçiririz yarın çanakkaleye diş doktoruna gidiyoruz eşim dişini gösterecek ben de diş etlerimi çok kanıyo çünkü hala geçmedi bi de gezmiş olacaz kızımla :) bakıcımız da geliyo az biraz rahatım sürekli taşımayacam yani :))

songül rana hep öyle başka bi yere gittiğimizde sıkılıyo istemio ama eve gelince yüzünde güller açıyo mübareğin
beysal erdem çok akıllı ya maşallah çok güldün hee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…