- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #24.401
iyi akşamlar hanımlar nasılsınız
rana uyudu saat 9 buçukta inşallah uyanmaz bugün saat 4 ten beri oynuyoruz hanımla bakalım inşallah sıkıntısız bi gece geçiririz yarın çanakkaleye diş doktoruna gidiyoruz eşim dişini gösterecek ben de diş etlerimi çok kanıyo çünkü hala geçmedi bi de gezmiş olacaz kızımla :) bakıcımız da geliyo az biraz rahatım sürekli taşımayacam yani :))
songül rana hep öyle başka bi yere gittiğimizde sıkılıyo istemio ama eve gelince yüzünde güller açıyo mübareğin
beysal erdem çok akıllı ya maşallah çok güldün hee
Kızlarrr neler yapıyorsunuz
teşekkür ederiz canım benimıyı aksalar canım
cok sukur ıyıyız sen nasılsın bakalım
bızı aras paşada satta 20.30 yoktu uyudu rana ıle aras uyanırsa yandık gercı bız tehlıkelı saatı atlattık sankı
yarın ızınlıısınız cnm gezın valla oh esıne gecmıs olsun
demek randa sıkılıyor aras sıkılmazdı ozcanan neden bırden bu sekılde oldu kı bır daha gezeye gıderken tedırgın gıdec3gım
teşekkür ederiz canım benim
ya aras bu dönemde ilgi istiyo olabilir çünkü ben ne zaman evde telefonla konuşsam istemiyo konuşmamı illa kapatacam mız mız ağlıyo sürekli bağırıyo teli kapatınca sıkıntı yok kendi kendine oynuyo ama ben onu izleycem gitmeyecem başka bi yere sen de misafirliğe gidince arkadaşlarınla konuşuyorsun diye ilgilenmiyosun diye düşünebilir bilemedim bilion bu çocukları bi alem
Oooo disarida hic sesi cikma o kadar mutluki
Ev oturmasinda yapiyor canim.bu ucuncu oldu onceden gittimmi.iki uc saat uyurdu simdi bir saat falan uyuyor.uyku alamayincada miz oluyor
ozaman kuzum eve gırmek ıstemıyo dısarda daha mutlu
iyi akşamlar hanımlar nasılsınız
rana uyudu saat 9 buçukta inşallah uyanmaz bugün saat 4 ten beri oynuyoruz hanımla bakalım inşallah sıkıntısız bi gece geçiririz yarın çanakkaleye diş doktoruna gidiyoruz eşim dişini gösterecek ben de diş etlerimi çok kanıyo çünkü hala geçmedi bi de gezmiş olacaz kızımla :) bakıcımız da geliyo az biraz rahatım sürekli taşımayacam yani :))
songül rana hep öyle başka bi yere gittiğimizde sıkılıyo istemio ama eve gelince yüzünde güller açıyo mübareğin
beysal erdem çok akıllı ya maşallah çok güldün hee
İyi geceler kızlar, nasılsınız? Özcanan geçmiş olsun.
songül bence nazar değdi arasa.
ben de defneyi uyuttum,dişlerimi fırçaladim ve aranıza katıldım
simirnaizmir hoşgeldin. Oğlun nasıl?
İyiyim bende aynı sekilde afacan iş ev derken nasıl uyuduğumu unutuyorum bazen :) birde uzun bir tatil dönemi oldu ondan yazamadım Songul sen basılsın Aras nasıl?bu arada erkek benimkide canım:)merhaba sımırnaızmır bebeklerımızı buyutmekteyız
sen nasılsın mınıgın nasıl aylardır yazmıyorsun ınan unuttum kız mı erkekmı
İyi geceler kızlar, nasılsınız? Özcanan geçmiş olsun.
songül bence nazar değdi arasa.
ben de defneyi uyuttum,dişlerimi fırçaladim ve aranıza katıldım
simirnaizmir hoşgeldin. Oğlun nasıl?
İyiyim bende aynı sekilde afacan iş ev derken nasıl uyuduğumu unutuyorum bazen :) birde uzun bir tatil dönemi oldu ondan yazamadım Songul sen basılsın Aras nasıl?bu arada erkek benimkide canım:)
Hb canım nasılsın ? Alısabildinmi izmire ?nerelerdesin ? Oğlan iyi cok şükür ama yemek Zamanları işkence oluyor hiç bişey yemek istemiyor ne yapacagım bilmiyorum senin minik ne yapıyor ?
doğru aslında günler yoğun gecıyor
ne güzel tatılınızıde yapmışsınız uzunca oh mıs
aras ıyı canım ya hızla buyuyor yenı huylar yenı heyecanlar derken gecınıp gısıyoruz
senın oğlun nasıl
yemek yemenız problemlı sanırım cok can sıkıcı
İyiyim cnm. İzmire alıştım sayılır. 3 aydır ankaradayim. Tayinimin çıkmasıni bekliyorum.İyiyim bende aynı sekilde afacan iş ev derken nasıl uyuduğumu unutuyorum bazen :) birde uzun bir tatil dönemi oldu ondan yazamadım Songul sen basılsın Aras nasıl?bu arada erkek benimkide canım:)
Hb canım nasılsın ? Alısabildinmi izmire ?nerelerdesin ? Oğlan iyi cok şükür ama yemek Zamanları işkence oluyor hiç bişey yemek istemiyor ne yapacagım bilmiyorum senin minik ne yapıyor ?
Cnm başka bi sebep gelmedi aklıma.sen yine de okumaya devam etmerhaba cnm bende çocukları yatırdı pc keyfı yapıyorum ya ne oldu arasa bılıyorum hepte okurum
Evet canım oldukça sıkıcı hemde sürekli değişik tarifler değişik tatlar deniyorum belki biri tutarda sever diye ama nafile daha önlüğü takma aşamasında hıysuzlıga başlıyor 5 kasık max sonrasında mümkün diil ağzını açması ne olcak bilmiyorum yemeyen cocuk gercekten cok zor
İyiyim cnm. İzmire alıştım sayılır. 3 aydır ankaradayim. Tayinimin çıkmasıni bekliyorum.
defne iyi. Bizim de yemek yemelerimiz süper değil ama buna da şükür. Yemedigi zaman zorlamıyorum. Kendisi isteyince yiyor.
Cnm başka bi sebep gelmedi aklıma.sen yine de okumaya devam et
İyiyim cnm. İzmire alıştım sayılır. 3 aydır ankaradayim. Tayinimin çıkmasıni bekliyorum.
defne iyi. Bizim de yemek yemelerimiz süper değil ama buna da şükür. Yemedigi zaman zorlamıyorum. Kendisi isteyince yiyor.
Cnm başka bi sebep gelmedi aklıma.sen yine de okumaya devam et
Evet canım oldukça sıkıcı hemde sürekli değişik tarifler değişik tatlar deniyorum belki biri tutarda sever diye ama nafile daha önlüğü takma aşamasında hıysuzlıga başlıyor 5 kasık max sonrasında mümkün diil ağzını açması ne olcak bilmiyorum yemeyen cocuk gercekten cok zor
Kızlar sohbet güzel amaben kaçıyorum, malum sabah iş var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?