2012 kasım bebekleri büyüyor..

ooooo ozcanan hanım sızı goren cennetlık valla artık
ıyı aksalmlar tatlım
yarın ızınlısın yanı ohh gez bakalım kuzunla benımde ara ara kanıyo dıs etlerım sor bakalım nıyeymıs

aaa aşk olsun valla hep okuyom yazmak kısmet olmuyo yarın izinliyim diye üzülüyorum bile işler yetişmiyo hiç evde de rana çok yoruyo bilgisayar görmesin hemen saldırıyo nasıl emekleyerek saniyeler içinde yanımda anlamıyorum bugün babası gizlice banyoya girerken yakalamış ayaklarını görmen lazımdı kaldırdığnda o kadar hızlı hareket ediyo ki böceğe benzettik :))

sağol recesim takipteyim seni canım dualarımdasın..hayırlı geceler

Aaaa tayin mi? Eee ne zaman belli olacak hayırlısı olsun daha yeni gelemiştiniz ama canım :s bende yemek istemediği zaman bırakıyorum ağzını kitliyor cünkü

Cnm ankaradan izmire tayin çıkmasıni bekliyorum. Eşimin çıkmışti izmire taşındık. Ama benim tayinim hala çıkmadı

Ay yerim ben o böcek ranayi. Ben de defneye beter böcek diyorum. Yaramazlık söz konusuysa o kadar hızlı emekliyorki.
allah razı olsun cnm. İnşallah duaların kabul olur. Çok zor bi zamandayim. Rabbim hayırlısiyla atlatmak nasip etsin

Cnm ankaradan izmire tayin çıkmasıni bekliyorum. Eşimin çıkmışti izmire taşındık. Ama benim tayinim hala çıkmadı
Aaaa iyi hadi bakalım canım hayırlısı cok sevindim .
makınadakı camasır tamemen aklımdan cıkmıs bıotene kadar buradayım

:) songül makine bitecekte sen onları asıcanda oooooo cok isin var daha senin

o hızlı emekleme bızdede var yaramazlık olunca ucuyo valla banyoya gırmeye bayılıyo kapısını acık gormesın dalıyo hemen hızlıca
yoğunsun yorgunsun bılıyorum canım takıpte ol aradada yaz tamam optum hayırlı geceler

canım nilde pek hoşlanmıyo gezmekten yani başka evlerden çünkü onları sınırlıyoruzya onunda etkisivar evde özgürler sonuçta:

aynen bende nilin yanında telefonu elime çok zor alıyorum istemiyo hiç hep onunla ilgileneyim istiyo..
sanıyorum biz çalıştığımız için öyle özlüyolar..

Günaydın kızlar, inşallah gece bebisler uyumustur

günaydın cnmÇ:
kızlar herkese günaydın
nil akşam 11de uyudu gecede 3 kere falan uyandı ama yinede iyi 1 geceydi..

gunaydın canım
nıl bukez uyutmus annesını
alp 7.45 de kalktı

Merhaba!
ne zamandir yazamiyorum ama surekli takip ediyorum sizi. Kuzeyin doğumunda Kapi susu ve sekerler konusunda cok alternatifi inceledim. Ama benim istegim kuzeye ozel olsun, özgün birsey olsundu. Teyzemiz imdadıma yetişti. Kuzey yıldızı ve doga konsepti oyle guzel bir Kapi susu yaptı ki inanamadım. Sadece doğumda bir sus olarak degil bütün bir ömür duvarda tutabilecegim
cocuğumun doğuşunu simgeleyen bir dekor oldu. Düşündük bunu diğer insanlarla da paylaşmak istedik ve bir blog kurdu kardeşim. Artık anne adayları ile birebir görüşüp onların hayalleri ve bebegin ismi çerçevesinde bir konsept belirliyor ve özgün tasarimlarla harika Kapi süsleri yapıyor. Aslında paylaşım yapmaya çekindim biraz ama sonra mutlu olacak anneleri düşündüm; eh tabi kardeşimi de süsleri gormek isterseniz blog adresi El emeği, göz nuru...

valla bende aras paşamı özledim en kısa zamanda görüşcez tatlım dün nasıl geçti diğer bebişler nasıllar büyümüşlermi

canım benim geçmiş olsun oohh gezi bakalım bugün ma aile güzel geçer inşallah ranamda huzurlu olur da üzmez anneciğini

günaydın kızlar nasılsınız ben sabah erken kalktım arkadaşlara börek sözüm vardı onu pişirip getirdim erdem beyde tabi eksik kalırmı o da erkenden uyandı benimle :) bu sabah maşallah neşesi yerindeydi umarım gün boyu öle geçer öpüyorum sizleriii

Günaydınnn kızlaaaaaar nasilsinizz

Valla bizim uyku sorunumuz devam ediyor efe ye yakinda uyku surubu icirecegim gece bi insan 7 kez uyanirmi yaaa

Gunaydin arkadaslar
bizde iyi bur gece gecirdik sayilir
guldencim recescim wavvscim nasilsiniz kizlar

günaydın cnm iyiyiz sen nasılsın elifim nasıl eşinin durumu ne oldu?

günaydın
beysalım kız bu ne hamaratlık sabah sabah hehehe:
maşallah sana:
ya kızlar bu arada yasminin telefonu yokmu kimsede iyice merak ettim bugün 3 gün oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…