- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #24.421
ooooo ozcanan hanım sızı goren cennetlık valla artık
ıyı aksalmlar tatlım
yarın ızınlısın yanı ohh gez bakalım kuzunla benımde ara ara kanıyo dıs etlerım sor bakalım nıyeymıs
Aaaa tayin mi? Eee ne zaman belli olacak hayırlısı olsun daha yeni gelemiştiniz ama canım :s bende yemek istemediği zaman bırakıyorum ağzını kitliyor cünkü
canım bende tam aynısını yazıcaktım cok uyku var
arasta 20.30 yoktu yattı bende kacıyorummm
hepınıze kalıtelı uykular kızlar
wavsss kuzum sende bana ayak uydur hadı yatalım erken den
iyi geceler kuzum :))
aaa aşk olsun valla hep okuyom yazmak kısmet olmuyo yarın izinliyim diye üzülüyorum bile işler yetişmiyo hiç evde de rana çok yoruyo bilgisayar görmesin hemen saldırıyo nasıl emekleyerek saniyeler içinde yanımda anlamıyorum bugün babası gizlice banyoya girerken yakalamış ayaklarını görmen lazımdı kaldırdığnda o kadar hızlı hareket ediyo ki böceğe benzettik :))
sağol recesim takipteyim seni canım dualarımdasın..hayırlı geceler
Aaaa iyi hadi bakalım canım hayırlısı cok sevindim .Cnm ankaradan izmire tayin çıkmasıni bekliyorum. Eşimin çıkmışti izmire taşındık. Ama benim tayinim hala çıkmadı
makınadakı camasır tamemen aklımdan cıkmıs bıotene kadar buradayım
Aaaa iyi hadi bakalım canım hayırlısı cok sevindim .
:) songül makine bitecekte sen onları asıcanda oooooo cok isin var daha senin
Yok bitti canim
Kurutmaya atar ben yatar
Tekrardan iyi geceler kizlar
aaa aşk olsun valla hep okuyom yazmak kısmet olmuyo yarın izinliyim diye üzülüyorum bile işler yetişmiyo hiç evde de rana çok yoruyo bilgisayar görmesin hemen saldırıyo nasıl emekleyerek saniyeler içinde yanımda anlamıyorum bugün babası gizlice banyoya girerken yakalamış ayaklarını görmen lazımdı kaldırdığnda o kadar hızlı hareket ediyo ki böceğe benzettik :))
sağol recesim takipteyim seni canım dualarımdasın..hayırlı geceler
Merhaba kizlae bugun pek giremedim dosaridaydik.kkk dan bir arkadasa gittik pasayla
Kizlar ya aras iki uc oturmadan beri cok mutlu degil tamam aglamiyor ama mutlida olmuyor cikinca yada eve gelince bir mutlu oluyo ki sormayin
Artik boylemi.olucak donemsel mi bilemedim
Beysalcim bu arada erdeme.pwk.guldum ya ne akilli arasta acikkeb basiyo tv ye bakiyor
Ama cep telide vermis.ya koptum.ay cok ozledim erdemii
teşekkür ederiz canım benim
ya aras bu dönemde ilgi istiyo olabilir çünkü ben ne zaman evde telefonla konuşsam istemiyo konuşmamı illa kapatacam mız mız ağlıyo sürekli bağırıyo teli kapatınca sıkıntı yok kendi kendine oynuyo ama ben onu izleycem gitmeyecem başka bi yere sen de misafirliğe gidince arkadaşlarınla konuşuyorsun diye ilgilenmiyosun diye düşünebilir bilemedim bilion bu çocukları bi alem
Günaydın kızlar, inşallah gece bebisler uyumustur
canım nilde pek hoşlanmıyo gezmekten yani başka evlerden çünkü onları sınırlıyoruzya onunda etkisivar evde özgürler sonuçta:
aynen bende nilin yanında telefonu elime çok zor alıyorum istemiyo hiç hep onunla ilgileneyim istiyo..
sanıyorum biz çalıştığımız için öyle özlüyolar..
günaydın cnmÇ:
kızlar herkese günaydın
nil akşam 11de uyudu gecede 3 kere falan uyandı ama yinede iyi 1 geceydi..
gunaydın canım
nıl bukez uyutmus annesını
alp 7.45 de kalktı
valla bende aras paşamı özledim en kısa zamanda görüşcez tatlım dün nasıl geçti diğer bebişler nasıllar büyümüşlermiMerhaba kizlae bugun pek giremedim dosaridaydik.kkk dan bir arkadasa gittik pasayla
Kizlar ya aras iki uc oturmadan beri cok mutlu degil tamam aglamiyor ama mutlida olmuyor cikinca yada eve gelince bir mutlu oluyo ki sormayin
Artik boylemi.olucak donemsel mi bilemedim
Beysalcim bu arada erdeme.pwk.guldum ya ne akilli arasta acikkeb basiyo tv ye bakiyor
Ama cep telide vermis.ya koptum.ay cok ozledim erdemii
canım benim geçmiş olsun oohh gezi bakalım bugün ma aile güzel geçer inşallah ranamda huzurlu olur da üzmez anneciğiniiyi akşamlar hanımlar nasılsınız
rana uyudu saat 9 buçukta inşallah uyanmaz bugün saat 4 ten beri oynuyoruz hanımla bakalım inşallah sıkıntısız bi gece geçiririz yarın çanakkaleye diş doktoruna gidiyoruz eşim dişini gösterecek ben de diş etlerimi çok kanıyo çünkü hala geçmedi bi de gezmiş olacaz kızımla :) bakıcımız da geliyo az biraz rahatım sürekli taşımayacam yani :))
songül rana hep öyle başka bi yere gittiğimizde sıkılıyo istemio ama eve gelince yüzünde güller açıyo mübareğin
beysal erdem çok akıllı ya maşallah çok güldün hee
Gunaydin arkadaslar
bizde iyi bur gece gecirdik sayilir
guldencim recescim wavvscim nasilsiniz kizlar
valla bende aras paşamı özledim en kısa zamanda görüşcez tatlım dün nasıl geçti diğer bebişler nasıllar büyümüşlermi
canım benim geçmiş olsun oohh gezi bakalım bugün ma aile güzel geçer inşallah ranamda huzurlu olur da üzmez anneciğini
günaydın kızlar nasılsınız ben sabah erken kalktım arkadaşlara börek sözüm vardı onu pişirip getirdim erdem beyde tabi eksik kalırmı o da erkenden uyandı benimle :) bu sabah maşallah neşesi yerindeydi umarım gün boyu öle geçer öpüyorum sizleriii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?