- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #24.441
Günaydınnn kızlaaaaaar nasilsinizz
Valla bizim uyku sorunumuz devam ediyor efe ye yakinda uyku surubu icirecegimgece bi insan 7 kez uyanirmi yaaa
Gunaydin canim cok hamarat gordum seni sabah sabahvalla bende aras paşamı özledim en kısa zamanda görüşcez tatlım dün nasıl geçti diğer bebişler nasıllar büyümüşlermi
canım benim geçmiş olsun oohh gezi bakalım bugün ma aile güzel geçer inşallah ranamda huzurlu olur da üzmez anneciğini
günaydın kızlar nasılsınız ben sabah erken kalktım arkadaşlara börek sözüm vardı onu pişirip getirdim erdem beyde tabi eksik kalırmı o da erkenden uyandı benimle :) bu sabah maşallah neşesi yerindeydi umarım gün boyu öle geçer öpüyorum sizleriii
gunaydin canim biz bu gece 5 defa kalktik iyi diyorum cunku onceki gece daha kotuyduGünaydınnn kızlaaaaaar nasilsinizz
Valla bizim uyku sorunumuz devam ediyor efe ye yakinda uyku surubu icirecegimgece bi insan 7 kez uyanirmi yaaa
günaydın cnm iyiyiz sen nasılsın elifim nasıl eşinin durumu ne oldu?
günaydın
beysalım kız bu ne hamaratlık sabah sabah hehehe:
maşallah sana:
ya kızlar bu arada yasminin telefonu yokmu kimsede iyice merak ettim bugün 3 gün oldu..
günaydın
maşallah sana:
ya kızlar bu arada yasminin telefonu yokmu kimsede iyice merak ettim bugün 3 gün oldu..
Gunaydin canim cok hamarat gordum seni sabah sabah
gunaydin canim biz bu gece 5 defa kalktik iyi diyorum cunku onceki gece daha kotuydu
İyiyz cok sukur canim esim igne tedavisine basladi bir aylik bi tedavi uygulayacakmis dr ondan sonra ne olacak bilmiyoruz
yasmini bende merak ediyorum cok nerde bu kiz ya izni ayrildi acaba
günaydın cnm ayy bunlardan herşeyi bekliyom ben artıkkkk:
gunaydin canim biz bu gece 5 defa kalktik iyi diyorum cunku onceki gece daha kotuydu
İyiyz cok sukur canim esim igne tedavisine basladi bir aylik bi tedavi uygulayacakmis dr ondan sonra ne olacak bilmiyoruz
canım nilde pek hoşlanmıyo gezmekten yani başka evlerden çünkü onları sınırlıyoruzya onunda etkisivar evde özgürler sonuçta:
Ya aslinda onun etkiside olabilir rahat gezmelerine herseyi ellemelerinw musade yok ondan da olabilir
aynen bende nilin yanında telefonu elime çok zor alıyorum istemiyo hiç hep onunla ilgileneyim istiyo..
sanıyorum biz çalıştığımız için öyle özlüyolar..
günaydın cnmÇ:
kızlar herkese günaydın
nil akşam 11de uyudu gecede 3 kere falan uyandı ama yinede iyi 1 geceydi..
Gunaydin arkadaslar
bizde iyi bur gece gecirdik sayilir
guldencim recescim wavvscim nasilsiniz kizlar
Oooo pek hamarat gordun sizi borek patateslimiydi yoksavalla bende aras paşamı özledim en kısa zamanda görüşcez tatlım dün nasıl geçti diğer bebişler nasıllar büyümüşlermi
Insalla.canim ya ay evet kizlar buyunuslerdi susluler cok tatlilar
canım benim geçmiş olsun oohh gezi bakalım bugün ma aile güzel geçer inşallah ranamda huzurlu olur da üzmez anneciğini
günaydın kızlar nasılsınız ben sabah erken kalktım arkadaşlara börek sözüm vardı onu pişirip getirdim erdem beyde tabi eksik kalırmı o da erkenden uyandı benimle :) bu sabah maşallah neşesi yerindeydi umarım gün boyu öle geçer öpüyorum sizleriii
Amaninnn bir sen uyumamissin bak ah efecikahhGünaydınnn kızlaaaaaar nasilsinizz
Insalla tedaviye sonic verir canim cok zorGunaydin canim cok hamarat gordum seni sabah sabah
sağolun kızlar ne hamaratlığı ya hazır yufkadan işte ya bende yasmini çok merak ediyorum inşallah bir sıkıontı yokturr:18:
Canlar hepinize gunaydin
Bakiyorum ki hepimiz guzel bir gece gecirmisiz aras onceko gecenin de uykisunuuyudu sanirim
Ay arasi 2o.3o ile 21.oo arasi yatirmaya alistirsam daha ne isterim ki
Dun aksam ne iyi oldu
sağolun kızlar ne hamaratlığı ya hazır yufkadan işte ya bende yasmini çok merak ediyorum inşallah bir sıkıontı yokturr:18:
Günaydınnn canim yaş larindan sonra inşallah düzelir....umut ediyorum
Gunaydin canim valla benim oğlum hergece kalkıyor bunyem alıştı ama artik psikolojim bozuldu:)))
Canlar hepinize gunaydin
Bakiyorum ki hepimiz guzel bir gece gecirmisiz aras onceko gecenin de uykisunuuyudu sanirim
Ay arasi 2o.3o ile 21.oo arasi yatirmaya alistirsam daha ne isterim ki
Dun aksam ne iyi oldu
günaydın
maşallah sana:
iyiyim şükür cnm sen nasılsın?Gunaydin arkadaslar
bizde iyi bur gece gecirdik sayilir
guldencim recescim wavvscim nasilsiniz kizlar
Biz de isteriz o böreklerden :)valla bende aras paşamı özledim en kısa zamanda görüşcez tatlım dün nasıl geçti diğer bebişler nasıllar büyümüşlermi
sağolun kızlar allah razı olsun. eşim iki gündür hastanede yatıyordu ben de işe gelmedim haliyle de size haber vermedim. eşim pazar gecesi rahatsızlandı önce acile yattı daha sonra apandist tanısıyla hastaneye yatırıldı. ultrasonda apandist çıkmadı ama kanda gözüktüğü için müşahade altında tutuldu aç bilaç yattı adamcağız iki gün sancı içinde. çok şükür ki rabbim eve gelmeyi nasip ettti. geçmişe bakamadım işlerimi halledeyim döncem size özledim hepinizi merak etmeniz de hoşuma giit oayrı:)
sağolun kızlar allah razı olsun. eşim iki gündür hastanede yatıyordu ben de işe gelmedim haliyle de size haber vermedim. eşim pazar gecesi rahatsızlandı önce acile yattı daha sonra apandist tanısıyla hastaneye yatırıldı. ultrasonda apandist çıkmadı ama kanda gözüktüğü için müşahade altında tutuldu aç bilaç yattı adamcağız iki gün sancı içinde. çok şükür ki rabbim eve gelmeyi nasip ettti. geçmişe bakamadım işlerimi halledeyim döncem size özledim hepinizi merak etmeniz de hoşuma giit oayrı:)
anladım cnm hadi bakalım inşallah amilyata gerek kalmaz..
hazır mazır yapmışsın sonuçta dimi ama::).)
evet umut fakirin ekmeyidir diyoruz değilmi:):)
günaydın cnm ben nili osaate uyutsam gecenin bi yarısı kalkar
akşam uyandı mamasını verdim geri yatırdım osırada lavaboya gittim bi geldim beşiğin içinde herzamanki gibi ayağı kalkmış
bazende kalkıp oturuyo ayyy çok komikkkkk:):)
Aaaa gecmis olsun canim.benim
Simdi.nasil pekala ne teshis konuldu
Rabbim.eksik etmesin eslerimizi baslarimizdans
Sen merak edilmicek.kadinmisin bakayim
teşekkür ederiz efendim tabiki patatesliydi :)Oh ne guzel bu gece guzel uyimus annecikler
Oooo pek hamarat gordun sizi borek patateslimiydi yoksa
Erdem.uykuuu aldi neseliudi annesi arasta cok neseliydi bu sabah bizim yataga topllastik.hepimize tek tek atinip sarilnaya basladim babamiz bir iki dakika sonra aldi yastogi gecto misafir yatak.odaya ay adamin kolubdaki tugleri avuc avuc cekiyor gahu
Amaninnn bir sen uyumamissin bak ah efecikahh
Insalla tedaviye sonic verir canim cok zor
Yasemini bende merak ediyorum insalla.kotu bir durum.yoktur
Valla sabahin o saatinde yufkadanda olsa yapilmis ya helal.valla gunun super kadini
çok çok çok geçmiş olsun canım benim umarım ciddi bir sıkıntı yoktur.sağolun kızlar allah razı olsun. eşim iki gündür hastanede yatıyordu ben de işe gelmedim haliyle de size haber vermedim. eşim pazar gecesi rahatsızlandı önce acile yattı daha sonra apandist tanısıyla hastaneye yatırıldı. ultrasonda apandist çıkmadı ama kanda gözüktüğü için müşahade altında tutuldu aç bilaç yattı adamcağız iki gün sancı içinde. çok şükür ki rabbim eve gelmeyi nasip ettti. geçmişe bakamadım işlerimi halledeyim döncem size özledim hepinizi merak etmeniz de hoşuma giit oayrı:)
fundam geel ben sana en alasını yaparım arkadaşım aşkolsun yaniiiiiyiyim şükür cnm sen nasılsın?
Biz de isteriz o böreklerden :)
kızlar Yasmini ben de çok merak ediyorum. Ne oldu acaba? İnşallah kötü bişey yoktur
Canim belkide kalkmaz artok.sabah kalkma saatleri oturdu sanki
Aras bir dede yatsa o saatte kalkiyor gec olmiyor
Ay gece kalkinca hem komik hem.moral bozucu oluyot degilmu
Ben muhallabi yaptim gece 4 gibi onu verdim yoksa onca saatt anne sutuyla aras 13 saat idaare edemwzdi
sağolasın cnm benim. işte asıl sorunda bu teşhis konulmadı basit bi karın ağrısı olabilir dedi genel cerrah. ama eşim öyle düşünmiyor. çünkü hala ağrı ara ara gidip geliyor. yarın başka bi dr a görüncek bişey çıkmaz inş.
ay cnm sorma yaa rabbim eksiklikleriniz göstermesin. bak ne anlatcam. eşimin acile gittiği gecenin sabahı zeynep ilay uyanınca her zaman ki gibi yatağa yanıma aldım. normalda direkt babasına sataşır vurur filan hiç öyle bana sıkulmaz hatta sarılınca sıkılır. o gün yatağa alınca babasının olduğu tarafa baktı ki yok kuzum doğru bana döndü koynuma sokuldu ıh ıh deyip yüzüme baktı durdu yavrum sanki anladı babasının gittiğini öyle içim acıdı ki rabbim herkese sağlı sıhhat versin kimsenin de yuvasını eksik kılmasın inş.
Canim belkide kalkmaz artok.sabah kalkma saatleri oturdu sanki
Aras bir dede yatsa o saatte kalkiyor gec olmiyor
Ay gece kalkinca hem komik hem.moral bozucu oluyot degilmu
Ben muhallabi yaptim gece 4 gibi onu verdim yoksa onca saatt anne sutuyla aras 13 saat idaare edemwzdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?