2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ooo kuzum benim ya kiyamam
Yaseminim.rabbik.eksikliklerini gostermwsin bak ufacik bal.bocagim.bile anlamis babasonin yoklugunu
Tas falan olabilirmi yasemin

Canim aksama hemen bi sincap.operasyonu tamamdir ozur isi:)

e cnm uyanmadan mı veriyorsun muhallebiyi hazır mı veriyorsun yoksa kendin mi yapıyorsun bende mi versem ki kalktığı saatte belli değil ki ay uyusun artık bebeler

Canim aras aksam 2o.3o yoktu uyudu bende yatmadan bir kez emzirdim birde hero baby nin pisirilen muhallebisini pisirdim zaten haslak oluyor bebek bezinede sardim:)
Saat 4 gibi emmeye kalktigunda onu verdim hem ilik oluyor hem tok tutuyor
Dr izin verdiginde ise inek sutu uygulamasina gecicem

Ooo kuzum benim ya kiyamam
Yaseminim.rabbik.eksikliklerini gostermwsin bak ufacik bal.bocagim.bile anlamis babasonin yoklugunu
Tas falan olabilirmi yasemin

amin cnm amin evimize dün eksiksiz geldik ya çok şükür rabbime... tüm iç organlara bakıldı çok şükür bişey çıkmadı ama yarın başka bir dr a görülmekte fayda var rabbim hepimizin yuvasını eksiksiz daim etsin inş.

gecmıs olsun canım
ınsallah bısey cıkmaz
merak ettık tabı senı

ay cnm benim kuzu zaten en geç 9 da yatıyor çok şükür bu saatleri gördük:) dün akşam sekiz yoktu uyuduğunda. sabah da halyle en geç 6 da uyanıyor genelde sabah ezanı uyanık oluyor. acaba bende mi versem ki gece muhallebi çok sık uyanıo yaa perişan edio ben valla yat kalk. e muhallebiyi alınca uyaırsa hepten hiç şaşırmam yani:)

Canim en azindan bir dene bu gece maaasalla baya erken kalkiyormus artik on saat belki yeterli gelmiyordur
Arasta bu sekilde erken yatarsa ben devamliligini saglarim bu duzzenin

Canim cok gecmis olsun Rabbim sifa versin tez zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…