- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #24.461
sağolasın cnm benim. işte asıl sorunda bu teşhis konulmadı basit bi karın ağrısı olabilir dedi genel cerrah. ama eşim öyle düşünmiyor. çünkü hala ağrı ara ara gidip geliyor. yarın başka bi dr a görüncek bişey çıkmaz inş.
ay cnm sorma yaa rabbim eksiklikleriniz göstermesin. bak ne anlatcam. eşimin acile gittiği gecenin sabahı zeynep ilay uyanınca her zaman ki gibi yatağa yanıma aldım. normalda direkt babasına sataşır vurur filan hiç öyle bana sıkulmaz hatta sarılınca sıkılır. o gün yatağa alınca babasının olduğu tarafa baktı ki yok kuzum doğru bana döndü koynuma sokuldu ıh ıh deyip yüzüme baktı durdu yavrum sanki anladı babasının gittiğini öyle içim acıdı ki rabbim herkese sağlı sıhhat versin kimsenin de yuvasını eksik kılmasın inş.
günaydın hepinize kızlar.yine gece 40 defa uyanan bir ebrar ve yine uykusuz bir ben.akşam eşimlede tartıştık.biraz ağır konuştum ona şimdi özürde dileyemiyorum.gururumdan.sabah beni seviyormusun dedim konuşuruz nevgül şimdi arkadaşım yanımda işim var dedi.((
e cnm uyanmadan mı veriyorsun muhallebiyi hazır mı veriyorsun yoksa kendin mi yapıyorsun bende mi versem ki kalktığı saatte belli değil ki ay uyusun artık bebeler
peki alp kaçta uyumuştu cnm?
bu arada günaydın
akşam yine kaynatmışsınız:
Canim aksama hemen bi sincap.operasyonu tamamdir ozur isi:)
Gunaydin arkadaslar
bizde iyi bur gece gecirdik sayilir
guldencim recescim wavvscim nasilsiniz kizlar
Ooo kuzum benim ya kiyamam
Yaseminim.rabbik.eksikliklerini gostermwsin bak ufacik bal.bocagim.bile anlamis babasonin yoklugunu
Tas falan olabilirmi yasemin
sincabada yanaşacağını sanmıyorum çok kırıldı.ama benide çok kırdı bamtelime bastı resmen.
amin cnm amin evimize dün eksiksiz geldik ya çok şükür rabbime... tüm iç organlara bakıldı çok şükür bişey çıkmadı ama yarın başka bir dr a görülmekte fayda var rabbim hepimizin yuvasını eksiksiz daim etsin inş.
sağolun kızlar allah razı olsun. eşim iki gündür hastanede yatıyordu ben de işe gelmedim haliyle de size haber vermedim. eşim pazar gecesi rahatsızlandı önce acile yattı daha sonra apandist tanısıyla hastaneye yatırıldı. ultrasonda apandist çıkmadı ama kanda gözüktüğü için müşahade altında tutuldu aç bilaç yattı adamcağız iki gün sancı içinde. çok şükür ki rabbim eve gelmeyi nasip ettti. geçmişe bakamadım işlerimi halledeyim döncem size özledim hepinizi merak etmeniz de hoşuma giit oayrı:)
Canim aras aksam 2o.3o yoktu uyudu bende yatmadan bir kez emzirdim birde hero baby nin pisirilen muhallebisini pisirdim zaten haslak oluyor bebek bezinede sardim:)
Saat 4 gibi emmeye kalktigunda onu verdim hem ilik oluyor hem tok tutuyor
Dr izin verdiginde ise inek sutu uygulamasina gecicem
Canim.gercekten hatali.isen ozur dilemelisinben hataliysam.hic cekinmem
Uygun oluncada kirildigin noktayi belirtirsin
Bu arada sincabin acamadigi kapi yok:)
ay cnm benim kuzu zaten en geç 9 da yatıyor çok şükür bu saatleri gördük:) dün akşam sekiz yoktu uyuduğunda. sabah da halyle en geç 6 da uyanıyor genelde sabah ezanı uyanık oluyor. acaba bende mi versem ki gece muhallebi çok sık uyanıo yaa perişan edio ben valla yat kalk. e muhallebiyi alınca uyaırsa hepten hiç şaşırmam yani:)
aslında beni seviyormusun diye sormam bir özür anlamı taşıyorda erkek ya anlamamıştır.akşam bakacaz.
Hahayt biz anliyormuyuz sahsen ben anlamiyoruk nazdan cilveden anlasilir bir ozur bekliyorum:)
Huzursuzsun degilmi
aslında beni seviyormusun diye sormam bir özür anlamı taşıyorda erkek ya anlamamıştır.akşam bakacaz.
Canim cok gecmis olsun Rabbim sifa versin tez zamandasağolun kızlar allah razı olsun. eşim iki gündür hastanede yatıyordu ben de işe gelmedim haliyle de size haber vermedim. eşim pazar gecesi rahatsızlandı önce acile yattı daha sonra apandist tanısıyla hastaneye yatırıldı. ultrasonda apandist çıkmadı ama kanda gözüktüğü için müşahade altında tutuldu aç bilaç yattı adamcağız iki gün sancı içinde. çok şükür ki rabbim eve gelmeyi nasip ettti. geçmişe bakamadım işlerimi halledeyim döncem size özledim hepinizi merak etmeniz de hoşuma giit oayrı:)
Günaydınnn kızlaaaaaar nasilsinizz
Valla bizim uyku sorunumuz devam ediyor efe ye yakinda uyku surubu icirecegimgece bi insan 7 kez uyanirmi yaaa
erkekler duz mantık oldğu ıcın dırek ozur dılıcen canım anlamaz onlar
canım sen oğretmenmıydın nasıl gırıyosun nete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?