2012 kasım bebekleri büyüyor..

kızlar ya hala bi doğum günü planınız yokmu yoksa benmi çok abartıyommm:
çok kalabalık bi listem var acaba iki keremi yapsam diyorum arkadaşlar ve akrabalar olarakk
toplamda 40 kişi oluyozda..
nedersiniz?

canm ya seni çok iyi anlıyorum.gecenin yorgunluğu bebeklerin huzursuzluğu yetmiyomuş gibi bi de kocacıklar böyle yapınca....bence de açık açık özür dilemelisin anlamamıştır imayı:)bi de ben aqkşama kadar bekleyemezdim mutlaka bi mesaj atarım yanii...böyle durumda yüzyüze zor konuşur benim ki en iyisi mesaj oluyo...sincap anladığım şeyse:)pek işe yaramıyo:)
inşallah düzelir aranız canm gerçekten çok huzursuzluk verici bişeyy

gunaydın canım
ıyyım uykusuzu bırazcık sen nasılsn elıf kuzum nasıl
Bizde iyuyiz teyzesi elifi uyutuyorum simdi bugun keyfivyerinde gibi bakalim
Canim.gercekten hatali.isen ozur dilemelisinben hataliysam.hic cekinmem
Uygun oluncada kirildigin noktayi belirtirsin
Bu arada sincabin acamadigi kapi yok:)

Sana katiliyorum canim ama adamda isteyecekki kapilar acilsin

çok kalabalık bi listem var acaba iki keremi yapsam diyorum arkadaşlar ve akrabalar olarakk
nedersiniz?

cnm maşallah ya ne güzel kalabalık bi listen varr.biz yeni taşındık buraya.ailelerden çok uzağız arkadaşımız da yok.yani muhtemelen küçük çekirdek ailemizle kutlayacağızzz

ayyy ben kaçırmışım cnm neden haksızlık etin eşine konu neydi

çok şey kaçırdın.:)))) konu ne olabilir sence tabikide ebrarın yemek konusu.ben ona x ebrarla konuş oyalamaya çalış yemeğini yedireyim dedim.(genelde öyle yemek yer).buda tam ebrarın arkasından sesleniyor.kız başını çevirmiş arka tarafa benim nasıl kaşığı ağzına sokmamı bekliyorsun diye bağırdım.sonra ebrar kaşığa bir tokat atınca ve yemek etrafa saçılınca benim ne kadar sigortam varsa hepsi attı.ebrara bağırdım.oda geldi kucağımdan aldı.yemiyosa yemiyor yedirme ne zorluyorsun diye bağırdı.sonra yengem öylemi yapıyor bak bakalım yapmıyor açta bırakmıyor çocuğu deyince ben tabi orda koptum.

nedersiniz?

Canim yarende ayni cok kalabalik bir dogumgunu yapmistim ama yaren kalabaliktan cok huzursiz oldu simdi birinci derece yakinlarimla yapicam
Bir ay var daha kafamda heniz birsey olusturmadim cnm

Bu arada mail adresi sil canim yasak ondan alint yapmadim

Bence onden sinyallaerini ver baska konular ilgili bi bahane bul
Aksamda alirsin ginlunun

evet en iyisi akşam kardeşimin yanında gönlünü almak.

bebemm kendi kendine oynuyo güzelce yaaaa.maşallah nazar değmesin.
Masallah bebene artik kendi.kendilerine oyalaniyolar cok.guzel.ama buzimki ayakkabiliga gidiyo ev terliklerini bi rguzel dokuyo sonra ayakkabilara geciyo derken yaramazlik diz.boyu

Hep ayni konu bebelerin yemek yememesi bos vermek lazim.aslinda ama zqten yemek yesirmeye calisirken gergin oluyoruz bi de onlar konusunca tutamiyoz cenemizi
sen gyzel bi.mesaj at esine soyle seni cok seviyorum ama ile baslayan sonrda aksam tam olarak gonlunu alirsin insan cok.huzursuz oluyo tartistiginda barisana kadar

atar tabi şarteller....böyle kıyas falan yapınca daha sinir oluyor insan.bazen benimki de ben bulaşık falan yıkarken ağlıyo ses ver hayatım diyorum.kızıım diyo bu kadar.çocuk yırtıyo orda kendini.sonra gece ben sinirlenince de kızıyo bana sinirlenip arkasını dönüp yatıyoo

ya bide benimki oğlumdada hep şu cümleyi kurardı halada kuruyor.yemiyorsa bırak zorlama.ya adama kalsa hiç yedirmeyelim.ben kızımın huyunu biliyorum.yemek istemediğini de anlarım.bide eltimle kıyasladı ya çileden çıktım.

cnm maşallah ya ne güzel kalabalık bi listen varr.biz yeni taşındık buraya.ailelerden çok uzağız arkadaşımız da yok.yani muhtemelen küçük çekirdek ailemizle kutlayacağızzz

canım neredesiniz siz peki?

slında çokta haksız değilsin cnm
sonuçta insan sinirlene biliyo eşlerin birazdaha anlayışlı olmaları gerekirken onlar bizden daha çok sinirleniyolar malesef ee bizde iyice geriliyoruz tabi..
offf of allahım sabır versin bize
ben hep diyorum benim 2 bebeğim vardiye..

bebemm kendi kendine oynuyo güzelce yaaaa.maşallah nazar değmesin.

aferin kuzuya maşallah ona allahım nazarlardan korusun..

işte onların ses ver anlayışı o.aslında sen al bıraz ilgilen oyala demek istiyorsun.aahhh ahhhh

aynen güldencim ben de songül gibi düşünüyorumm kalabalık olunca benim kız daha huysuz oluo o nedenle ağız tadıyla i doğum günü geçirmek için ne kadar az kişi o kadaar ii:)
nevgül cnm bazen erkekler bizi çileden çıkarabilo harbiden. e bizde insanız sabrımız taşıo kırıcı olabiliyoruz. ama bizde sincap iş hiç işe yaramaz yani benim ki pek yemio bu durumları... :) işi düşünce o kendi gelir küslük müslük dinlemez o ayrı:)

bide adet olamıyorum ya ilaç içmeye başladım onun da verdiği bir genginlik var ben.çok kötü oluyorum ben o dönemlerde böyle bir sinir basıyor bana olmadık şeylere sinirlenebiliyorum.akşam o kadar gerildim ki.dedim allah aşkına yapmayın nefes alamıyorum boğuluyorum,kalbim sıkışıyor .onun yüzünde abartıyormuşum gibi bir tebessüm.ki ben asla ufacık bir şeyi abartmam.mesela ufacık bir hastalıkta yatmam illaki beni zorlayacak ayağa kalkamayacak hale geleceğimki öyle yatacağım.mız mız biri değilimdir yani.ama akşam gerçekten nefesim kesiliyor gibi oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…