2012 kasım bebekleri büyüyor..

ben çıkıoyorum kızlar süt iznim 1,5 saate düştü öğle araları gidip gelcem kuzuya sonra 3,5 a kadar burdayım inş. öpüldünüz görüşürüz< öğleden sonra

kızlar ya hala bi doğum günü planınız yokmu yoksa benmi çok abartıyommm:
çok kalabalık bi listem var acaba iki keremi yapsam diyorum arkadaşlar ve akrabalar olarakk
toplamda 40 kişi oluyozda..
nedersiniz?

valla güldenim o kadar kapsamlı yapmıcam çünkü erdem birşey anlamıcak ve songülün dediği gibi huzursuz olacak kalabalıktan o huzursuz olursa bende çok huzursuz olacam o yüzden sadece iki aile olucaz inşallah

ahh ya ikiye bölmek en güzeli herhalde ama ozamanda ben çok yorulucam işte ama yapacak bişey yokkk:

silemiyorum artık yakında beni atarlarsa görüşemeyiz kızlar:
ayyy yönetim pardoon ben bilmityodum buseferlik afedin beniiiii:::

işte o seni bildiği için şuanda anlamıyo zaten ama hepimiz insanız dolduğumuz yerler olacak tabi..

evet anlamıyacak biliyorum ama ben ileride ona güzel 1 anı olsun istiyorum açıkçası cnm
yoksa bundan sonrası bizimde aile arasında olacak bu ilk olduğu için daha özeniyorum birde 5 yaşında büyük yapıcam bide 10 yaşında okadr..

ben çıkıoyorum kızlar süt iznim 1,5 saate düştü öğle araları gidip gelcem kuzuya sonra 3,5 a kadar burdayım inş. öpüldünüz görüşürüz< öğleden sonra

aaa ben geçen hafta izne ayrıldım da ayrılmadan önce zaten 1,5 saat izin kullanıyordum.hiç de araştırmadım ha önce ne kadar kullanıyordun ki:)

canlarım ya sizdede barillanın reklamı varmı ay gördükçe makarna yiyesim geliyor yaaaaaaaaa

Öncelikle çok gecmis olsun! Ve gercekten Allah yuvalarımızda kimsenin eksikliğini göstermesin. Esın icin bir de urologa gitseniz diyecektim; bazen ureter tasları bu sekilde bulgu verebiliyor..maalesef ki ultrason veya filmde gorulmeyebiliyor. Bir daha tekrarlamaz insallah!

aaa ben geçen hafta izne ayrıldım da ayrılmadan önce zaten 1,5 saat izin kullanıyordum.hiç de araştırmadım ha önce ne kadar kullanıyordun ki:)
cnm ben 3 saat izin kullanıyordun ama 2 hafta eksik kullanmıştım önceden bi yanlış anlaşılmadan dolayı onu sonradan kullandım yani normalde iki hafta önce 1,5 saate düşmüş olcaktı.

çok sağolun bi de üroloğagider olmazsa eşim.sizin meslek neydi böyle tıbbi terimler kullanınca merak ettim:)

sincabada yanaşacağını sanmıyorum çok kırıldı.ama benide çok kırdı bamtelime bastı resmen.
cnm sen haksızsan akşam yüz yüze özür dilersin o da affeder

sincap bizde de küsken pek işe yaramaz.zaten bu aralar benim de hiç sincap arama niyetim yok.içim hala çok kırgın. illa beyimiz isteyecek.

kızlar 2 gündür eşim beni hiç aramıyor. hep ben onu arıyorum.zaten telefonu açmıyor.2-3 saat sonra dönüyor.sanki onu rahatsız etmişim gibi davranıyor.konuştuğumuz zaman da en fazla 1 dakika.benimle zoraki konuşuyor.evliliğimden gittikçe umudumu kesmeye başladım. allah sonumuzu hayır etsin.

deme öyle cnm yaa eşin müfettişti di mi? bak bizim kuruma da gelio müfettişler çok sıkı çalışıolar belki yoğundur bu ara inceleme filan yapıosa dikkat dağıtmak istemio olabilir. ii düşünmeye çalış daha minicik yavrunuz var rabbim sorunlarınızı gidersin yuvanızı daim etsin inş.

Recisim nediyeyimki sana allahım hakkınızda hayırlısını versin yasminin dediği gibii defnem daha çok küçük ama hayırlısı
ama bence bi araya gelince tayin işini beklemeden onunla bi konuşma yapman lazım cnm:
Yoksa böyle sadece kendine zarar veriyosun onun hiç bişeyden haberi yok.
Kendini üzmekten başka bişey olmuyo
en iyisi konuş sor kurtul..

fundam canım çok zor senin durumun çok iyi anlıyorum seni erkekler biraz odun bizim kadar ince düşünemihyorlar sana göre her gün konuşmak gerekirken ona göre çokta önemli değil güldeninde dediğin gibi sizin bir an önce konuşmanız anlaşmanız lazım şu kvler hacca gittikten sorna bir buluşun sen izin al olmassa bir konuşun rabbim yuvanızda neşeyi daim etsin bütün huzursuzlukları kovsun inşallah

yasminim ben burdayım kızın napıyor

ii teyzesi çok şükür bol bol koltukların etrafında sıralayıp duruyor emeklemiyoruz biz anası gibi emeklemeden yürüycek sanırım ama bayağı cesaretli elini bırakmaya filan çalışıo hanımefendi sanki yürüyebillio gibi:) ee erdemim ne yapıo sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…