- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #24.501
kızlar ya hala bi doğum günü planınız yokmu yoksa benmi çok abartıyommm:
çok kalabalık bi listem var acaba iki keremi yapsam diyorum arkadaşlar ve akrabalar olarakk
toplamda 40 kişi oluyozda..
nedersiniz?
Canim yarende ayni cok kalabalik bir dogumgunu yapmistim ama yaren kalabaliktan cok huzursiz oldu simdi birinci derece yakinlarimla yapicam
Bir ay var daha kafamda heniz birsey olusturmadim cnm
Bu arada mail adresi sil canim yasak ondan alint yapmadim
bide adet olamıyorum ya ilaç içmeye başladım onun da verdiği bir genginlik var ben.çok kötü oluyorum ben o dönemlerde böyle bir sinir basıyor bana olmadık şeylere sinirlenebiliyorum.akşam o kadar gerildim ki.dedim allah aşkına yapmayın nefes alamıyorum boğuluyorum,kalbim sıkışıyor .onun yüzünde abartıyormuşum gibi bir tebessüm.ki ben asla ufacık bir şeyi abartmam.mesela ufacık bir hastalıkta yatmam illaki beni zorlayacak ayağa kalkamayacak hale geleceğimki öyle yatacağım.mız mız biri değilimdir yani.ama akşam gerçekten nefesim kesiliyor gibi oldum.
ben çıkıoyorum kızlar süt iznim 1,5 saate düştü öğle araları gidip gelcem kuzuya sonra 3,5 a kadar burdayım inş. öpüldünüz görüşürüz< öğleden sonra
siirtteym güldencim
sağolasın cnm benim. işte asıl sorunda bu teşhis konulmadı basit bi karın ağrısı olabilir dedi genel cerrah. ama eşim öyle düşünmiyor. çünkü hala ağrı ara ara gidip geliyor. yarın başka bi dr a görüncek bişey çıkmaz inş.
ay cnm sorma yaa rabbim eksiklikleriniz göstermesin. bak ne anlatcam. eşimin acile gittiği gecenin sabahı zeynep ilay uyanınca her zaman ki gibi yatağa yanıma aldım. normalda direkt babasına sataşır vurur filan hiç öyle bana sıkulmaz hatta sarılınca sıkılır. o gün yatağa alınca babasının olduğu tarafa baktı ki yok kuzum doğru bana döndü koynuma sokuldu ıh ıh deyip yüzüme baktı durdu yavrum sanki anladı babasının gittiğini öyle içim acıdı ki rabbim herkese sağlı sıhhat versin kimsenin de yuvasını eksik kılmasın inş.
cnm ben 3 saat izin kullanıyordun ama 2 hafta eksik kullanmıştım önceden bi yanlış anlaşılmadan dolayı onu sonradan kullandım yani normalde iki hafta önce 1,5 saate düşmüş olcaktı.aaa ben geçen hafta izne ayrıldım da ayrılmadan önce zaten 1,5 saat izin kullanıyordum.hiç de araştırmadım ha önce ne kadar kullanıyordun ki:)
Öncelikle çok gecmis olsun! Ve gercekten Allah yuvalarımızda kimsenin eksikliğini göstermesin. Esın icin bir de urologa gitseniz diyecektim; bazen ureter tasları bu sekilde bulgu verebiliyor..maalesef ki ultrason veya filmde gorulmeyebiliyor. Bir daha tekrarlamaz insallah!
anladım pekiailen nerede cnm sen iş dolayısıyla ordasın herhalde değimi
ayyy bende ne çok sordum dimi:).)
cnm ben 3 saat izin kullanıyordun ama 2 hafta eksik kullanmıştım önceden bi yanlış anlaşılmadan dolayı onu sonradan kullandım yani normalde iki hafta önce 1,5 saate düşmüş olcaktı.
valla 7 aylıktı ben başladığımda 1,5 saat kullandım gerçi formaliteydi işim rahattı evimde yakındı çıkıp gidiyordum istediim saatte ama yine de öle merak ettim:)
cnm sen haksızsan akşam yüz yüze özür dilersin o da affedersincabada yanaşacağını sanmıyorum çok kırıldı.ama benide çok kırdı bamtelime bastı resmen.
aynen güldencim ben de songül gibi düşünüyorumm kalabalık olunca benim kız daha huysuz oluo o nedenle ağız tadıyla i doğum günü geçirmek için ne kadar az kişi o kadaar ii:)
nevgül cnm bazen erkekler bizi çileden çıkarabilo harbiden. e bizde insanız sabrımız taşıo kırıcı olabiliyoruz. ama bizde sincap iş hiç işe yaramaz yani benim ki pek yemio bu durumları... :) işi düşünce o kendi gelir küslük müslük dinlemez o ayrı:)
cnm sen haksızsan akşam yüz yüze özür dilersin o da affeder
sincap bizde de küsken pek işe yaramaz.zaten bu aralar benim de hiç sincap arama niyetim yok.içim hala çok kırgın. illa beyimiz isteyecek.
kızlar 2 gündür eşim beni hiç aramıyor. hep ben onu arıyorum.zaten telefonu açmıyor.2-3 saat sonra dönüyor.sanki onu rahatsız etmişim gibi davranıyor.konuştuğumuz zaman da en fazla 1 dakika.benimle zoraki konuşuyor.evliliğimden gittikçe umudumu kesmeye başladım. allah sonumuzu hayır etsin.
cnm sen haksızsan akşam yüz yüze özür dilersin o da affeder
sincap bizde de küsken pek işe yaramaz.zaten bu aralar benim de hiç sincap arama niyetim yok.içim hala çok kırgın. illa beyimiz isteyecek.
kızlar 2 gündür eşim beni hiç aramıyor. hep ben onu arıyorum.zaten telefonu açmıyor.2-3 saat sonra dönüyor.sanki onu rahatsız etmişim gibi davranıyor.konuştuğumuz zaman da en fazla 1 dakika.benimle zoraki konuşuyor.evliliğimden gittikçe umudumu kesmeye başladım. allah sonumuzu hayır etsin.
Recisim nediyeyimki sana allahım hakkınızda hayırlısını versin yasminin dediği gibii defnem daha çok küçük ama hayırlısı
ama bence bi araya gelince tayin işini beklemeden onunla bi konuşma yapman lazım cnm:
Yoksa böyle sadece kendine zarar veriyosun onun hiç bişeyden haberi yok.
Kendini üzmekten başka bişey olmuyo
en iyisi konuş sor kurtul..
yasminim ben burdayım kızın napıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?