- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #24.521
ii teyzesi çok şükür bol bol koltukların etrafında sıralayıp duruyor emeklemiyoruz biz anası gibi emeklemeden yürüycek sanırım ama bayağı cesaretli elini bırakmaya filan çalışıo hanımefendi sanki yürüyebillio gibi:) ee erdemim ne yapıo sen nasılsın
nerdesiniz kızlarr kayboldunuz yine
ii teyzesi çok şükür bol bol koltukların etrafında sıralayıp duruyor emeklemiyoruz biz anası gibi emeklemeden yürüycek sanırım ama bayağı cesaretli elini bırakmaya filan çalışıo hanımefendi sanki yürüyebillio gibi:) ee erdemim ne yapıo sen nasılsın
kasıklarında falan ağrı varmı canım adet olıcakmıs gıbı
kızlar aranızda sasung s ııı kullanan varı nefret ettık esımler resmen subattan berı esımın telın 3.kez servıse gııttı sarj alıyor benımkıde ancak kapalı durunca sarj oluyoracıl ısım olsa yandım
heyyyttt geldım
yok canım bızde kullanan malesef
kızlar aranızda sasung s ııı kullanan varı nefret ettık esımler resmen subattan berı esımın telın 3.kez servıse gııttı sarj alıyor benımkıde ancak kapalı durunca sarj oluyoracıl ısım olsa yandım
kız neden maalesef cok sanslısınız çıldırmak uzereyım
arkadaşım kullanıyor hiç bi sorun yaşamadı canım. eşimde s4 kullanıyor. sorun yok. sizin neden öyle oldu ki canım yaa bu telefon işi de sanırım beyaz eşya gibi şans işi
malesef derken sana yardımcı olamadğım ıcın malesef canım
aras uyudumu
adet oldnmu canım
mıde bulantın gectımı
canımm çok geçmiş olsun ya karnının ağrıması bişi yedikten sonra falan mı oluyosağolun kızlar allah razı olsun. eşim iki gündür hastanede yatıyordu ben de işe gelmedim haliyle de size haber vermedim. eşim pazar gecesi rahatsızlandı önce acile yattı daha sonra apandist tanısıyla hastaneye yatırıldı. ultrasonda apandist çıkmadı ama kanda gözüktüğü için müşahade altında tutuldu aç bilaç yattı adamcağız iki gün sancı içinde. çok şükür ki rabbim eve gelmeyi nasip ettti. geçmişe bakamadım işlerimi halledeyim döncem size özledim hepinizi merak etmeniz de hoşuma giit oayrı:)
bizim kimsemiz olmayacak doğum günümüzdevalla güldenim o kadar kapsamlı yapmıcam çünkü erdem birşey anlamıcak ve songülün dediği gibi huzursuz olacak kalabalıktan o huzursuz olursa bende çok huzursuz olacam o yüzden sadece iki aile olucaz inşallah
kısmen hemşehri sayırılız ben de konyalıyım ailem mersinde ama :)evet cnm iş nedeniyle.ailem mersinde.eşiminkiler konyada arkadaşlarımızın çoğu ankarada....biz de burdayızzz
canımm bak böyle olmaz sen susarsın o bekler sen beklersin o susar senin eşin o herşeden önce defnenin babası.. bence yüz yüze konuşmalısın hayır ona göre sen nerde hatalısın çözümü nedir nasıl olmalı bunları konuşmanız lazım tamam çok kırgınsın ama defnenin hatrına konuş sen kendini üzdükçe defne de üzülüyor ve sen de yıpranıyorsun.. senin yerine kendimi koysam çoktaaan sormuştum hayırdır arkadaşım sıkıntın nerde diye ki hep oluyo aile içinde bi de bizim kavgalar hep birimizin ailesindeyken oluyor kendimiz hiç kavga etmiyoruz yani tartışacak konu olmuyo dış etkenler olmayınca.. tavsiyem konuş sen insanlığnı yap elinden geleni yap evliliğin için rabbim de biliyor sonuçta. evliliğin için elinden geleni yap tevvekkülünü et..cnm sen haksızsan akşam yüz yüze özür dilersin o da affeder
sincap bizde de küsken pek işe yaramaz.zaten bu aralar benim de hiç sincap arama niyetim yok.içim hala çok kırgın. illa beyimiz isteyecek.
kızlar 2 gündür eşim beni hiç aramıyor. hep ben onu arıyorum.zaten telefonu açmıyor.2-3 saat sonra dönüyor.sanki onu rahatsız etmişim gibi davranıyor.konuştuğumuz zaman da en fazla 1 dakika.benimle zoraki konuşuyor.evliliğimden gittikçe umudumu kesmeye başladım. allah sonumuzu hayır etsin.
ay bana en acılınden bır gebelik testı
aras uyudu cnm saat 21.30 da
ay pasaın sacları kestırdıkk
olmadım canım. bugün pek bulantım da yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?