2012 kasım bebekleri büyüyor..

burdayım diyip cevap yazamafdım müşteri gelince canım benim erdem daha tam basamıyor canım ancak yürteçte geri geri gidiyor bakalım sabırla bekliyoruz ayrıca ben o prenssesi yerim

haha yakındır annesi yürümesi merak etme:
Korkusuz cesur bunlar...

kızlar aranızda sasung s ııı kullanan varı nefret ettık esımler resmen subattan berı esımın telın 3.kez servıse gııttı sarj alıyor benımkıde ancak kapalı durunca sarj oluyoracıl ısım olsa yandım

arkadaşım kullanıyor hiç bi sorun yaşamadı canım. eşimde s4 kullanıyor. sorun yok. sizin neden öyle oldu ki canım yaa bu telefon işi de sanırım beyaz eşya gibi şans işi

canımm çok geçmiş olsun ya karnının ağrıması bişi yedikten sonra falan mı oluyo gerçi bakmışlardır ultrasonla ben de ilk bakışta görememişlerdi safradaki taşı ikincisinde gördüler yatış yaptım acil bir hafta sonrada ameliyat olmuştum ayy ne çektim valla ağrı çok zor
bizim kimsemiz olmayacak doğum günümüzde ( bakıcımız var sadece onlar olacak bayramda erkek kardeşim ve kız kardeşim bizde olacaklar belki o zaman bi pasta alır kutlarız 1 ay önceden olmaz mı ki (
evet cnm iş nedeniyle.ailem mersinde.eşiminkiler konyada arkadaşlarımızın çoğu ankarada....biz de burdayızzz
kısmen hemşehri sayırılız ben de konyalıyım ailem mersinde ama :)
canımm bak böyle olmaz sen susarsın o bekler sen beklersin o susar senin eşin o herşeden önce defnenin babası.. bence yüz yüze konuşmalısın hayır ona göre sen nerde hatalısın çözümü nedir nasıl olmalı bunları konuşmanız lazım tamam çok kırgınsın ama defnenin hatrına konuş sen kendini üzdükçe defne de üzülüyor ve sen de yıpranıyorsun.. senin yerine kendimi koysam çoktaaan sormuştum hayırdır arkadaşım sıkıntın nerde diye ki hep oluyo aile içinde bi de bizim kavgalar hep birimizin ailesindeyken oluyor kendimiz hiç kavga etmiyoruz yani tartışacak konu olmuyo dış etkenler olmayınca.. tavsiyem konuş sen insanlığnı yap elinden geleni yap evliliğin için rabbim de biliyor sonuçta. evliliğin için elinden geleni yap tevvekkülünü et..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…