2012 kasım bebekleri büyüyor..

ayy canım ya onları seyretmek harika bişey her gün değişik bişey öğreniyolar bizimkide başladı çekmece dolap açmaya bide bakıyor ben kızıyor muyum kızmıyor muyum diye

ayy canım ya onları seyretmek harika bişey her gün değişik bişey öğreniyolar bizimkide başladı çekmece dolap açmaya bide bakıyor ben kızıyor muyum kızmıyor muyum diye

haha bak sen uyanığa parmağını sıkıstırdımı hıc
arasta yasak olan seylerı bılıyor ve cok sırınlık yapıyor sıpammmm
banyo suıreklı kapalı babamız kapıyı acık unutmuş hıc sesı yok ay gıttım yanına cıglık attı resmen bılıyor orası yasak

ay ben hep dıyordun cok rahat degılı selı sevdımı benısedımı
ay ben o odelı cok begendım
güle güle kullanın

tam uykusu geldiğinde koyabiliyorum . yoksa sevmiyor . gezmek dolaşmak istiyor. uykusu gözünden akar moda geldiğinde sallıyorum çok rahat oluyor. yoksa ayakta sallamaktan sırt ağrısından duramıyordum. artık kronikleşti o kadar çoktu. birde terletmese süper olacak tek hoşuma gitmeyen özellik

amann zaten doyamıyoruz uykuya nasılsa
valla kafa dınlemekte bır keyıf ohhhh
bırde kahve ıcmeyı sevseydim ıyıydı

Son düzenleme:

bizde de banyo kapalı. mutfağın kapısını çıkarmıştık. tekrar takmak istemedim. dünde oraya güvenlik kapılarından aldık. sürekli mutfağa giriyor. geçen gün bir çekmece merakımızdan elini sıkıştırdı ...

oh formulu bulmuşsun
ıyı oluyor ıyı ben dun aksam ayağımda sallayım dedım ne ayak kaldı ne bel bırde aras hemen gozunu kapatan bır çocukta degıl
selımın yapısıda terleyen bır yapı degılmı
arasın terledıgını gormedım desem yerı

yok daha hiç sıkıştırmadı bizimki mutfak çekmecelerini açıp ısırmaya çalışıyo bende ellememesi gereken şeylere uzanınca kızıyorum ama hiç beni dinlemiyor gözüme bakarak yapıyo yine cimcime zaten evde sesleri çıkmazsa kesin bişeyler bulmuşlardır kurcalayacak

salıncak naylonlu kumaşı. sırtını terletiyor içinde uyuduğunda almadığımda.emerken de terliyor selim .

aynen burda rahatlyorum kafamı dınlıyorum sızlerle
ben severım ama cok değil

sora canım ınan aynısı
dusun coluk çocuk yatmış sen kendınden gecıssın pıjamanı gıymıs sacını tepeye topuz bukmussun hangı komsuyla gorusuceksın bu saatte sohpet etmek bana ıyı gelıyor

sora canım ınan aynısı
dusun coluk çocuk yatmış sen kendınden gecıssın pıjamanı gıymıs sacını tepeye topuz bukmussun hangı komsuyla gorusuceksın bu saatte sohpet etmek bana ıyı gelıyor

ay dımı canım pıjama falan bu saatte kımı bulucan konusmaya
sohbet guzel ama benımde uykum geldı canım yatayım artık
herkese ıtyı geceler kızlar optum hepınızı

haha fıstığa bak sen bızımkı dırek elını daldırıyor
demek annecıgını takmıyor aras kafasına gore takılıyor
aan elı sıkışasın aras bır ıkı kez yaptı o ısı
ses yoksa korkmalı valla
saat bir oldu ve kızım hala uyumadı gülücükler atıp şebeklikler yapıyo
ay canım sımdı saat bır de uyuayıp sebeklık yapan bır kız cocugunu sevmek cektı(ama benım olayan)
ay dımı canım pıjama falan bu saatte kımı bulucan konusmaya
sohbet guzel ama benımde uykum geldı canım yatayım artık
herkese ıtyı geceler kızlar optum hepınızı
ay evet benımde uyku geldı bende kacıyyroumm
iyi geceler canım bizde öptük uyumayan kızımla

olsun kuzum bak bız kalktımmı sende sabah uyursun oda ıkramıye olsunnn

mertur boncuğu kızlar bende kactımmmmm ıyı geceler güzel uykular

mesaısı başlayan
beysal gulden yasemın selnec nutraks reces ozcanan sızlerede ıyı mesaıler dılıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…