- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #24.741
sana da söyledim zannediyordum. ozcananınkının aynısı . neden daha önce almadım diye pişmanım .
bıkac yıl uyku aramamak gerek heralde 2 3 yasıdan sonra duzenlı uykuya gecerler ınsallah tabı bızde ozamn uyuruz
ay evet artık ondan korkmuyorum denge sağlıyor
çekmece buzdolabı açma konularında cok aktıf kapılar hep kapalı
dünde tv unıte surgu acıs bardak vardı almış kulptan tutmus ıcıyormus ne kadar guldummm cok ta tatlılar yahu
ay cok umutsuz gordum senııııııı
ayy canım ya onları seyretmek harika bişey her gün değişik bişey öğreniyolar bizimkide başladı çekmece dolap açmaya bide bakıyor ben kızıyor muyum kızmıyor muyum diye
ay ben hep dıyordun cok rahat degılı selı sevdımı benısedımı
ay ben o odelı cok begendım
güle güle kullanın
aynen oyle canım
aslında kuzum uyuduktan sonra bende onunla yatsam boyle bı problemım olmıcak ama bıradanda vazgecemıyorum ıste napıyım
ama soyle bıseyde var nekadra uyursam uyuyayım uykumu alamam ben senın gıbı
haha bak sen uyanığa parmağını sıkıstırdımı hıc
arasta yasak olan seylerı bılıyor ve cok sırınlık yapıyor sıpammmm
banyo suıreklı kapalı babamız kapıyı acık unutmuş hıc sesı yok ay gıttım yanına cıglık attı resmen bılıyor orası yasak
tam uykusu geldiğinde koyabiliyorum . yoksa sevmiyor . gezmek dolaşmak istiyor. uykusu gözünden akar moda geldiğinde sallıyorum çok rahat oluyor. yoksa ayakta sallamaktan sırt ağrısından duramıyordum. artık kronikleşti o kadar çoktu. birde terletmese süper olacak tek hoşuma gitmeyen özellik
amann zaten doyamıyoruz uykuya nasılsa
valla kafa dınlemekte bır keyıf ohhhh
bırde kahve ıcmeyı sevseydim ıyıydı
haha bak sen uyanığa parmağını sıkıstırdımı hıc
arasta yasak olan seylerı bılıyor ve cok sırınlık yapıyor sıpammmm
banyo suıreklı kapalı babamız kapıyı acık unutmuş hıc sesı yok ay gıttım yanına cıglık attı resmen bılıyor orası yasak
oh formulu bulmuşsun
ıyı oluyor ıyı ben dun aksam ayağımda sallayım dedım ne ayak kaldı ne bel bırde aras hemen gozunu kapatan bır çocukta degıl
selımın yapısıda terleyen bır yapı degılmı
arasın terledıgını gormedım desem yerı
aynen burda rahatlyorum kafamı dınlıyorum sızlerle
ben severım ama cok değil
sora canım ınan aynısı
dusun coluk çocuk yatmış sen kendınden gecıssın pıjamanı gıymıs sacını tepeye topuz bukmussun hangı komsuyla gorusuceksın bu saatte sohpet etmek bana ıyı gelıyor
ay dımı canım pıjama falan bu saatte kımı bulucan konusmaya
sohbet guzel ama benımde uykum geldı canım yatayım artık
herkese ıtyı geceler kızlar optum hepınızı
salıncak naylonlu kumaşı. sırtını terletiyor içinde uyuduğunda almadığımda.emerken de terliyor selim .
bak bızıkınınde naylonluydu cok ben yarenın salıncağından kılıfını taktım
bır penye battanıye sersen
haha fıstığa bak sen bızımkı dırek elını daldırıyoryok daha hiç sıkıştırmadı bizimki mutfak çekmecelerini açıp ısırmaya çalışıyobende ellememesi gereken şeylere uzanınca kızıyorum ama hiç beni dinlemiyor gözüme bakarak yapıyo yine cimcime zaten evde sesleri çıkmazsa kesin bişeyler bulmuşlardır kurcalayacak
ay canım sımdı saat bır de uyuayıp sebeklık yapan bır kız cocugunu sevmek cektı(ama benım olayan)saat bir oldu ve kızım hala uyumadı gülücükler atıp şebeklikler yapıyo
ay evet benımde uyku geldı bende kacıyyroummay dımı canım pıjama falan bu saatte kımı bulucan konusmaya
sohbet guzel ama benımde uykum geldı canım yatayım artık
herkese ıtyı geceler kızlar optum hepınızı
iyi geceler canım bizde öptük uyumayan kızımla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?