2012 kasım bebekleri büyüyor..

bende selimin kendi çarşafını katladım birkaç kat yapıp sırt kısmına koydum . yinede terliyor bu seferde sıkışıklıktan sanırım

yapısı canım heralde bırazcıkta
annem gıbı konuşayım
hadı beben uyurken sen de yat uyu dınlen oturmak karnın ı doyurmucak:)

yok bu elini şıkıştırsa da yapmaya devam eder gibi geliyor bana
sana da iyi geceler tatlı uykular canım

sağol songülüm sende uyuyorsundur inşallah :)

günaydın kızlar pazartesi sabahı işe gelmekten nefret ediyoruum :)

herkese günaydın geçmiş yapamadım henüz, inş. herkes iidir. ben perşembeden beri gribim raporluydum haliyle işe gelemeyince size de yazamadım, tek güzel olay bal böcüğüme çok şükür ki henüz grip bulaşmadı bulaşmaz da inş. bizden şimdilik haberler böyle... özlendiniz bilesiniz...

sağolasın cnm sana da tatlı tatlı uykular muhtemelen şu an öyle bi durumdasın:) benim yerimede uyu ama fazla da uzatmadan gel ki iki sohbet edelim özledik

geçmiş olsun yasminim inş bal böcüğümüze geçmeden atlatırsın

sanada iyi uykular şekerim ayy bizide unutmamkış
gülden bunu beğendi:).)

sağol songülüm sende uyuyorsundur inşallah :)

günaydın kızlar pazartesi sabahı işe gelmekten nefret ediyoruum :)

günaydın cnm bende sevmiyommmmmmmm:

günaydın cnm çok geçmiş olsun ayy evet ya geçmesin bal böcüğüneee:

bu arada herkese günaydın malum bende 4 gün yoktum ama dinlendinmi diye sorun hayırrr:
hem düğünümüz vardı hemde ankaradn arkadaşlarımız geldi çok yoğundu ama çokta güzeldi:
bu arada merturum aramıza dönmüşsün çok sevindim seni görmek çok güzel bide boncuğum gelmiş hoşgelmişşşş:

sağol cnm benim sana da geçmiş olsun atlatmışsın misafirleri:) nilim ne yapıo nasıldı misafirlerle arası. bişey sorcam yaa benim kuzu son üç gündür son ses bağırıyo bişey istemiosa ses tonu bile değişio var mı sizinkilerde de böyle durum resmen kavga edio benimle yaa ... huy edinirse yandık vallahi

valla aynı sıkıntı bizdede var o bağırınca ben şaşa kalıyorum ağzım açık bakıyorum o nasıl bir bağırmaysa düşün artık :18: çok tırsıyorum

sağol cnm atlattık sağol
nilin arası iyidi
evet o bağırma bizde uzun zamandır var:
helede istediği oolmazsa kendini acayip kasıyo ve yere atıyo :

valla aynı sıkıntı bizdede var o bağırınca ben şaşa kalıyorum ağzım açık bakıyorum o nasıl bir bağırmaysa düşün artık :18: çok tırsıyorum
ayyy aynı biz ben de tırsıyorum yahu sanki bişey olmuş gibi bağırıyor şükür yalnız değilmişiz:) huy edinmeseler bari...

sağol cnm atlattık sağol
nilin arası iyidi
evet o bağırma bizde uzun zamandır var:
helede istediği oolmazsa kendini acayip kasıyo ve yere atıyo :

hmm biz daha yere atma aşamasına gelmedik. çok nazlıyız istediği olmazsa o nazlı kız uysal kız gidiyor yerine bambaşka bi cadı gelio ama her halleri de bi başka tatlı amann duymasınlar:)

Hepinize gunaydin canlar
Pazartesi sendromu yasayanlar gunler cabuk akip gecsin bir anda cuma gelsin insalla
Aras bu sabah cok neseli uyandi
Yataginin dibindeki katlamali perdenin boncuklarini kopartti onun mutlukugu benim saskinligi ifade edilemez hicte aklima.gelmeZdi

Cnm uykusunda bişeyden mi korktu acaba?

Günaydın kızlar

ah kuzuuum benim yaramazlık yapmış sevinmiş annesi ben yicem onu yarın akşam inşallah

aferin paşama:) songülüm çok sevio kuzular o boncukları. bizim babamız da mutfakta ki perdenin altına götürüp duruyo bal böcüğümü, o da zevkle aşağı doğru çekio henüz koparmadı ama çektiği boncuklar aşağı doğru sarkmış durumda:) ne güzel neşeli uyanmış arasım benim kız son 3-5 gündür hep ağlayarak uyanıo üst dişler mi gelio nedir pek huzursuz e hala iki dişimiz var kurbana üst dişleri yetiştirmeye çalışıo sanırım et canavarı kızım he he:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…