2012 kasım bebekleri büyüyor..

Hehe demek hepsi boncukcu arasta sarkitmisti sonunda basardi
Canim.buyuk ihtimal.distendir slklnti arasta dun huzursuzdu zaten sabahtan belli ediyir.kendininsimdi sujur neseli

Uyku tulumuda sirtinda hala oh
Canik sen alicaktin kesinlikle.iki yas al cok.rahat etti sanko aras

Amannn boyle durumda ben surat asarim uykusuz kaldim diye bakalim.ne olcak gekince esin
Uzatma canim.aramada gelince birsey olmmamis gibi davran
Ama minigede bagirma sakin o daha minnak onunda dunyasina inme

haklısın canm da malesef oluyo bazen böyle.akşam geldi.küsmüştü yani.gece ben biraz söylenmiştimne kadar duyarsız bi baban var falan diye.onu da duymuş ona bozulmuş bütün gece küslüğümüz devametti.sabah giderken iyiyidik ama çok şükür:)gece kız da güzel uyudu:)

gunaydin canim cok gecmis olsun bal bocugune gecmez insallah ihlamur ucin.ana kiz
sağol songülüm sende uyuyorsundur inşallah :)

günaydın kızlar pazartesi sabahı işe gelmekten nefret ediyoruum :)
gunaydin canim bende hic sevmezdim pazartesiler okula gidrken
tel hayirli olsun gule gule kullan
gunaydin canim nasilsin nil nasil iyidir insallah
Cnm uykusunda bişeyden mi korktu acaba?

Günaydın kızlar
gunaydin recescim dun kuafore gitmissin.kimbilir ne kadar guzel.oldun

gunaydin canim ne guzel pasa neseli uyanmis dunku sikintisi.gecmis demekki

Aman canim neyseki tatliya baglanmis zaman zaaman hepimiz kullaniyoruz bu tarz cumleleri slkma.canini
Kusluk.tuzu biberi evliligin
Bu arada sen calismaya basladinmi cnm

aynen aynen:):)

günaydın cnmmm:
ohhohh
ben o aras paşayı yerimmm:

Cnm uykusunda bişeyden mi korktu acaba?

Günaydın kızlar

günaydınnn:

Evet xnm.cok.sukur insalla.boyle.gecer
Belkide ustuni aciyordi ya karni agriyordi kuzumun

Geçmiş olsun cnm inşallah bal bocugune Bulaşmadan atlatırsin

yağmur teşekkür ederim cnm. Bugün inşallah fotoğraf koyacağım

aldım bile cnm hiç durur muyum 18-24 ay aldım cnm bayağı büyük ilk yadırgadı zeynep ama çok rahat ettik o da bende:) oh yumuşacık, tavşan kız dio babası pembiş tavşan:) ay şu dişlerde çıksada kurtulsak paşam çıkardı 8 taneyi maşallah. bizde 2 tanecikle yioruz daha mamişleri

cnım sen uyku tulumunu nerden aldın?
ben elsivaya baktım ama çok kalındı oyüzden kaarar veremedim bide sizinki bacaklımı?
nil giyermi acaba:

ne yaparsın
erkekler hep böyle..

Gunaydin guzel.kadin

ayyyy şekerim banamı söyledin ayyyy uçuyorummmmm şimdiiii::):)

Kizlar ben kacar yavrulariki doyurayim ogleden sonra firsat bulursam.burayim
Ben artio bir veliyimmm:)

ayy şu tulumları biraz banada anlatınnn::):):):)

ay sankı oldu bıle nur um
hadı sevmedın emmedın neden ısırıyorsun be evladımmm

Aman canim neyseki tatliya baglanmis zaman zaaman hepimiz kullaniyoruz bu tarz cumleleri slkma.canini
Kusluk.tuzu biberi evliligin
Bu arada sen calismaya basladinmi cnm

evet öyle.ben bi ara çalıştım şimdi izindeyim eşim dolayısıyla taşınmak zorunda kaldık benm de tayin işi olmadı o yüzden.kızımla ilgileniyorum.gece beni de unutmamışsın teşekkür ederim:)çok hoşuma gitti:)gece 12 de yattık 2.30 d kalktık 4 te kalktık 6.30 da kalktık bi de şimdi uyandık.güzel uyudu yaniii:)arasın da neşesi yerine gelmiş ne güzel sevindim paşaya..hem yürümeye de başlamış...

ayy şu tulumları biraz banada anlatınnn::):):):)

anlatayım cnm hemen :) lcw den aldım cnm çok kalın değil aynı üründen bahsediyoruzdur herhelde, bacaklı benim aldığım. sadece pembesi vardı zaten, üzerinde kelebek deseni var:) cnm nil üstünü örtüyor mu bilmiyorum ama zeynep ilay hiç örtmüo özgür kız ayak bi yerde bacak bi yerde uyuyo o nedenle gayet ii oldu bizim için.

işte yeni ben
saçlardaki eğişiklik benim moralimi yerine getirdi
kaş aldırmaya diye gittim ve bi anda boyatıp kestirmeye karar verdim

ay güldencim sorma ya.bi de kızın uyumamasebebi oydu dün yani uyandı gecenin bi yarısı oynuyo çocukla (tamam itiraf edeyim çok şekerdiş cimcimem:)ama ben olacakları bildiğim için oynama dedim dinlemedi oynadı sonra da döndü arkasını uydu biz sabah beşte uyuduk kalkıpta naptınız demedi...bi de küsüyo...alla alllahh...nese iyiyiz şimdiyani sabah çıkarken keyfi yerindeydi..gece ne olduysa artık...
sen de hoşgeldin bu arada tatilde dinlenememişsin gerçi ama yine de değişikşik iyidir

yasmin ya bişey farkettim bizim düğünmüz de bebişler de çok yakınmış:)kış ortası benden başka kimse düğün yapmamıştır herhalde diye düşünüyordum:)yalnız değilmişim:)

gunaydın kızlar
yasmıncım gecmıs olsun sımdıye kadar gecmedıyse artık gecmez zeynep ılay a ıhlamur ıcın
reces canım cok guzel olmussun masallah sana
gulden beysal yağmur nutraks songul sızlerde gunaydın

malesef cnm
nilde örtünmüyo

oyüzden
bende istiyorummm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…