- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #24.781
aferin paşama:) songülüm çok sevio kuzular o boncukları. bizim babamız da mutfakta ki perdenin altına götürüp duruyo bal böcüğümü, o da zevkle aşağı doğru çekio henüz koparmadı ama çektiği boncuklar aşağı doğru sarkmış durumda:) ne güzel neşeli uyanmış arasım benim kız son 3-5 gündür hep ağlayarak uyanıoüst dişler mi gelio nedir pek huzursuz e hala iki dişimiz var kurbana üst dişleri yetiştirmeye çalışıo sanırım et canavarı kızım he he:)
Amannn boyle durumda ben surat asarim uykusuz kaldim diye bakalim.ne olcak gekince esin
Uzatma canim.aramada gelince birsey olmmamis gibi davran
Ama minigede bagirma sakin o daha minnak onunda dunyasina inme
gunaydin canim cok gecmis olsun bal bocugune gecmez insallah ihlamur ucin.ana kizherkese günaydın geçmiş yapamadım henüz, inş. herkes iidir. ben perşembeden beri gribim raporluydum haliyle işe gelemeyince size de yazamadım, tek güzel olay bal böcüğüme çok şükür ki henüz grip bulaşmadı bulaşmaz da inş. bizden şimdilik haberler böyle... özlendiniz bilesiniz...
gunaydin canim bende hic sevmezdim pazartesiler okula gidrkensağol songülüm sende uyuyorsundur inşallah :)
günaydın kızlar pazartesi sabahı işe gelmekten nefret ediyoruum :)
gunaydin canim nasilsin nil nasil iyidir insallahsanada iyi uykular şekerim ayy bizide unutmamkış
gülden bunu beğendi:).)
günaydın cnm bende sevmiyommmmmmmm:
günaydın cnm çok geçmiş olsun ayy evet ya geçmesin bal böcüğüneee:
bu arada herkese günaydın malum bende 4 gün yoktum ama dinlendinmi diye sorun hayırrr:
hem düğünümüz vardı hemde ankaradn arkadaşlarımız geldi çok yoğundu ama çokta güzeldi:
bu arada merturum aramıza dönmüşsün çok sevindim seni görmek çok güzel bide boncuğum gelmiş hoşgelmişşşş:
gunaydin recescim dun kuafore gitmissin.kimbilir ne kadar guzel.oldunCnm uykusunda bişeyden mi korktu acaba?
Günaydın kızlar
Hepinize gunaydin canlar
Pazartesi sendromu yasayanlar gunler cabuk akip gecsin bir anda cuma gelsin insalla
Aras bu sabah cok neseli uyandi
Yataginin dibindeki katlamali perdenin boncuklarini kopartti onun mutlukugu benim saskinligi ifade edilemez hicte aklima.gelmeZdi
haklısın canm da malesef oluyo bazen böyle.akşam geldi.küsmüştü yani.gece ben biraz söylenmiştimne kadar duyarsız bi baban var falan diye.onu da duymuş ona bozulmuş bütün gece küslüğümüz devametti.sabah giderken iyiyidik ama çok şükür:)gece kız da güzel uyudu:)
ayyy aynı biz ben de tırsıyorum yahu sanki bişey olmuş gibi bağırıyor şükür yalnız değilmişiz:) huy edinmeseler bari...
hmm biz daha yere atma aşamasına gelmedik. çok nazlıyız istediği olmazsa o nazlı kız uysal kız gidiyor yerine bambaşka bi cadı gelio ama her halleri de bi başka tatlı amann duymasınlar:)
Hepinize gunaydin canlar
Pazartesi sendromu yasayanlar gunler cabuk akip gecsin bir anda cuma gelsin insalla
Aras bu sabah cok neseli uyandi
Yataginin dibindeki katlamali perdenin boncuklarini kopartti onun mutlukugu benim saskinligi ifade edilemez hicte aklima.gelmeZdi
Cnm uykusunda bişeyden mi korktu acaba?
Günaydın kızlar
gunaydin canim cok gecmis olsun bal bocugune gecmez insallah ihlamur ucin.ana kiz
gunaydin canim bende hic sevmezdim pazartesiler okula gidrken
tel hayirli olsun gule gule kullan
gunaydin canim nasilsin nil nasil iyidir insallah
gunaydin recescim dun kuafore gitmissin.kimbilir ne kadar guzel.oldun
gunaydin canim ne guzel pasa neseli uyanmis dunku sikintisi.gecmis demekki
aynen aynen:):)
günaydın cnmmm:
ohhohh
ben o aras paşayı yerimmm:
günaydınnn:
herkese günaydın geçmiş yapamadım henüz, inş. herkes iidir. ben perşembeden beri gribim raporluydum haliyle işe gelemeyince size de yazamadım, tek güzel olay bal böcüğüme çok şükür ki henüz grip bulaşmadı bulaşmaz da inş. bizden şimdilik haberler böyle... özlendiniz bilesiniz...
Hehe demek hepsi boncukcu arasta sarkitmisti sonunda basardi
Canim.buyuk ihtimal.distendir slklnti arasta dun huzursuzdu zaten sabahtan belli ediyir.kendininsimdi sujur neseli
Uyku tulumuda sirtinda hala oh
Canik sen alicaktin kesinlikle.iki yas al cok.rahat etti sanko aras
Hehe demek hepsi boncukcu arasta sarkitmisti sonunda basardi
Canim.buyuk ihtimal.distendir slklnti arasta dun huzursuzdu zaten sabahtan belli ediyir.kendininsimdi sujur neseli
Uyku tulumuda sirtinda hala oh
Canik sen alicaktin kesinlikle.iki yas al cok.rahat etti sanko aras
haklısın canm da malesef oluyo bazen böyle.akşam geldi.küsmüştü yani.gece ben biraz söylenmiştimne kadar duyarsız bi baban var falan diye.onu da duymuş ona bozulmuş bütün gece küslüğümüz devametti.sabah giderken iyiyidik ama çok şükür:)gece kız da güzel uyudu:)
gunaydin canim cok gecmis olsun bal bocugune gecmez insallah ihlamur ucin.ana kiz
gunaydin canim bende hic sevmezdim pazartesiler okula gidrken
tel hayirli olsun gule gule kullan
gunaydin canim nasilsin nil nasil iyidir insallah
günaydın cnm hanfendi iyi kefi yerinde
senden naber elifim nasıl?
gunaydin recescim dun kuafore gitmissin.kimbilir ne kadar guzel.oldun
gunaydin canim ne guzel pasa neseli uyanmis dunku sikintisi.gecmis demekki
Gunaydin guzel.kadin
Kizlar ben kacar yavrulariki doyurayim ogleden sonra firsat bulursam.burayim
Ben artio bir veliyimmm:)
aldım bile cnm hiç durur muyum 18-24 ay aldım cnm bayağı büyük ilk yadırgadı zeynep ama çok rahat ettik o da bende:) oh yumuşacık, tavşan kız dio babası pembiş tavşan:) ay şu dişlerde çıksada kurtulsak paşam çıkardı 8 taneyi maşallah. bizde 2 tanecikle yioruz daha mamişleri
ay sankı oldu bıle nur um
hadı sevmedın emmedın neden ısırıyorsun be evladımmm
aynen canım hele aras cok uslu bır bebektı ıkı gun uyanmadan uyuduğunu bılırım emzır bezını degıstır oyuncak bebek gıbı
aynen sımdı ole pesınden koşturmaca hep tehlıkelı ısler pesındeler
yurudugundede ılk zamanlar cok zor
Aman canim neyseki tatliya baglanmis zaman zaaman hepimiz kullaniyoruz bu tarz cumleleri slkma.canini
Kusluk.tuzu biberi evliligin
Bu arada sen calismaya basladinmi cnm
ayy şu tulumları biraz banada anlatınnn::):):):)
anlatayım cnm hemen :) lcw den aldım cnm çok kalın değil aynı üründen bahsediyoruzdur herhelde, bacaklı benim aldığım. sadece pembesi vardı zaten, üzerinde kelebek deseni var:) cnm nil üstünü örtüyor mu bilmiyorum ama zeynep ilay hiç örtmüo özgür kız ayak bi yerde bacak bi yerde uyuyo o nedenle gayet ii oldu bizim için.
işte yeni ben
saçlardaki eğişiklik benim moralimi yerine getirdi
kaş aldırmaya diye gittim ve bi anda boyatıp kestirmeye karar verdim
Eki Görüntüle 810961
anlatayım cnm hemen :) lcw den aldım cnm çok kalın değil aynı üründen bahsediyoruzdur herhelde, bacaklı benim aldığım. sadece pembesi vardı zaten, üzerinde kelebek deseni var:) cnm nil üstünü örtüyor mu bilmiyorum ama zeynep ilay hiç örtmüo özgür kız ayak bi yerde bacak bi yerde uyuyo o nedenle gayet ii oldu bizim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?