- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #24.801
maşallah cnm yaa ilk kez görüyorum sanırım seni, çok hoş hatunsun saçlarda çok yakışmış:)işte yeni ben
saçlardaki eğişiklik benim moralimi yerine getirdi
kaş aldırmaya diye gittim ve bi anda boyatıp kestirmeye karar verdim
Eki Görüntüle 810961
yasmin ya bişey farkettim bizim düğünmüz de bebişler de çok yakınmış:)kış ortası benden başka kimse düğün yapmamıştır herhalde diye düşünüyordum:)yalnız değilmişim:)
sağol canım benimgunaydin canim cok gecmis olsun bal bocugune gecmez insallah ihlamur ucin.ana kiz
gunaydin canim bende hic sevmezdim pazartesiler okula gidrken
tel hayirli olsun gule gule kullan
gunaydin canim nasilsin nil nasil iyidir insallah
gunaydin recescim dun kuafore gitmissin.kimbilir ne kadar guzel.oldun
gunaydin canim ne guzel pasa neseli uyanmis dunku sikintisi.gecmis demekki
vuhuuuuu maşallah fundaam sana ne güzel olmuşsun güzel kadın seniişte yeni ben
Eki Görüntüle 810961
malesef cnm
nilde örtünmüyo
oyüzden
bende istiyorummm:
maşallah cnm yaa ilk kez görüyorum sanırım seni, çok hoş hatunsun saçlarda çok yakışmış:)
ayy evet cnm bende sen söyleyince farkettim buranın en taze gelinleri biziz herhalde:) ve en aceleci:)
evet öyleyiz en tazecikleri:)ayy yeni gelin gibi hissettim kendimi:)tokatta mısın sen.düğünü nerde yaptınız onu merak ettim biz konya akşehirde diz boyu kar varken yaptık ta:)
işte yeni ben
Eki Görüntüle 810961
hemen almalısın cnm o zaman çünkü artık özellikle sabaha karşı iice soğuk oluo e onun üzeri açık oluncada insanınn içi rahat etmio o uyusa da ben uyuyamıyordum üşüycek diye şimdi en azından öyle bi sorun kalmadı. giydirince kocaman bi kız oluo çok tatlılar yaaaa:)
aynen ya koca gece uyumuyorum bende çünkü bende üşüyorummm:
ama terlemiyomu peki nil kalın bişey olunca terliyo
bu arada recisim güle güle kullan
saçlarını:
çok güzelsin...
ay sorma cnm düğünden 15 gün önce çeyiz astık biz her yer buz karla kaplıydı çeyiz boyunca ama şansımıza 29 ocakta yani düğün günümüzde her yer güllük gülistanlıktı nasıl güneşti hava:) ama ertesi gün sabah bi uyandık ki ortalık bembeyazdı:) bilio musun ben düğün sabahı hastanedeydim nasıl üşütmüşüm kendimi ,hastaneden kuaföre gittik. sabah acile gidince dr dio ki yatış yapalım hemn, ablamda dr a ne desin, ne yatışı dr bey onun bugün düğünü var kuaföre gitcek birazdan:) şaka gibiydi
yok cnm hatta ben içine uzun kollu pijama giydiriyorum ama kalın değil. sen istersen zıbınla bile giydirebillirisin %100 pamuk o nedenle sıkıntı yok cnm merak etme bence
ayy sorma cnm bizim de fotoğrafçı gecikti ben hastanede olduğum için zaten geciktim, düşün ben kuaföre yeni geldim gelin arabası damat içinde hazır beklio beni almaya gelmişler foto için ama gelin daha pijamalarla dolanıo tam bi komedi oldu. fotoğrafçıda gecikince eşimin şarteller attı. şaşıyorum zaten ben o fotolara nasıl güzel çıkmayı başarmış eşim sinirli ben hasta:)ay canm ya benm de 20 ocakta mersindeydi.22 ocakta akşehirde.bir gün önce geldik konyaya hiç kar kalmamıştı erimişti,,.+akşam yattık sabah bi uyandık diz boyu kar.görümcem fotoyla anlaşmış kuaförtden çıktık fotoğraf çekincez foto kapalı telefonla arıyoruz adam diyo ki bu hava da düğün olmaz sandım açmadım:)
biz normal puseti kullanıyoruz hala...
kızlar oto koltuğu kullanıyo musunuz çok acil önerilerinize ihtiyacım var artık kızımı kendim götürüp getirmeliyim şimdi alışmazsa bi daha da zor alışır gibi. aslında racımız isofixli ama biz normal almayı düşünüyoruz çünkü isofixli olan oto koltukları bizim bütçeyi bayağı aşıyor. ki bizimkinin oturup oturmayacağı bile meçhul
yok cnm hatta ben içine uzun kollu pijama giydiriyorum ama kalın değil. sen istersen zıbınla bile giydirebillirisin %100 pamuk o nedenle sıkıntı yok cnm merak etme bence
ay canm ya benm de 20 ocakta mersindeydi.22 ocakta akşehirde.bir gün önce geldik konyaya hiç kar kalmamıştı erimişti,,.+akşam yattık sabah bi uyandık diz boyu kar.görümcem fotoyla anlaşmış kuaförtden çıktık fotoğraf çekincez foto kapalı telefonla arıyoruz adam diyo ki bu hava da düğün olmaz sandım açmadım:)
kızlar oto koltuğu kullanıyo musunuz çok acil önerilerinize ihtiyacım var artık kızımı kendim götürüp getirmeliyim şimdi alışmazsa bi daha da zor alışır gibi. aslında racımız isofixli ama biz normal almayı düşünüyoruz çünkü isofixli olan oto koltukları bizim bütçeyi bayağı aşıyor. ki bizimkinin oturup oturmayacağı bile meçhul
canım nil ben yanında olursam oturmuyo oto koltuğuna ama ben yoksam oturuyomuş :
bizimkinin bütün nazı bana anlıyacağın..
benim ablamların oto koltuğuydu hiç bakmadım markasına
ama şimdi hepsibburdadan mesaj geldi oto koltuklarında indirim diye bi bak istersen..
of inşallah giyer bizim cadı
ayy çok soru soruyorum ama peki rahat haraket ede biliyomu?
eee kış düğünü yapmanın etileri bunlarrr:):)
ben dalga geçerdim hep yaz düğünü değil kış düğünü yapcam diye hayaldi gerçek oldu:)
neyse tulum çok rahat cnm zeynep en son 10300 gr dı şimdi 11 e yakın muhtemelen boyuda 76 idi sanırım ben 18-24 ay aldım gayet rahat etti. ay dur öğleden sonra bakayım hepsiburadaya sağol cnm. hadi ben kaçar ii bakın kandinize öğleden sonra görüşürüz inş.
canım nil ben yanında olursam oturmuyo oto koltuğuna ama ben yoksam oturuyomuş :
bizimkinin bütün nazı bana anlıyacağın..
benim ablamların oto koltuğuydu hiç bakmadım markasına
ama şimdi hepsibburdadan mesaj geldi oto koltuklarında indirim diye bi bak istersen..
of inşallah giyer bizim cadı
ayy çok soru soruyorum ama peki rahat haraket ede biliyomu?
eee kış düğünü yapmanın etileri bunlarrr:):)
canım ben kraft royal aldım çooook memnununm şiddetle tavsiy ediyorum hem güvenli hemde çok pahalı değil
bi de ona bakayım cnm yaa benim kız çoğu zaman benimle bile zor duruyor tek başına nasıl duracak bilmiyorum ama şimdi durmazsa daha sonra hiç oturtamam. tabi bi de şu anda sabahları tam bir rezillik yaşıyoruz eşim bizi annemlere bırakıyor. kendisi minibüsle işe gidiyo üstelik işyeri bizim evin dibinde:) sabah sabah git gel yapıo yani. sonra aynı trafik akşamda oluo gelip bizi alıo eve gidiyoruz filan iş gereksiz yere uzuyor ben götürüp getirirsem sorun kalmayacak inş. . tabi zeynep ilay hanım oto koltuğunu severse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?