2012 kasım bebekleri büyüyor..

seever canım cazip kılacak oyuıncaklar falan var erdemin tek sevdiği cama onun için aldığım güneşlik bindiği gibi el direk güneşlikte pat pat cama vuruyo

hay aklınla bin yaşa cnm yaa hiç aklıma gelmemişti şöyle cama yapışan bişeyler almalıyım . güneşliği nerden aldın cnm çocuklar için renkli filan mı var yoksa bildiğimiz klasiklerden mi cnm sağolasın vallahi bi şekilde alışacak yapacak bişey yok

kilo hiç öbnemli değil hem bu genetik te oluyo önemli olan sağlıyı yerindemi ozaman gerisini boşver konuşanlarada kulaklarını tıka..
ben zayıf istiyorumde geç..

güzel bir deneyim oldu ya:)

olsun kış düğünüde farklı olmuuş zor ama olmuş bitmiş herhalde senve yasminim çok tencere dibi yemişsiniz:):)

yaaa ankarada mısın sen çok özledim ankarayıııııı.kjıskandım bak şimdi..

farklı oldu.çok severim tencere dibini:)kızım da ne bileyim ya kilolu olsa daha ii olacakmış gibi sanki ama boyu da kısa olduğu için zayıf gözükmüyo:)sağlığı iyi şükür şimdilik bi sıkıntımız yok:)

ozaman boşver zayıf olsun...

hoşbuldum canım
bu arada günaydın kızlar aslında öğlen oldu ama bize yeni gün aydınlandı cimcimem üç buçukta uyuyunca anca kendimize gelebildik

hoşbuldum canım
bu arada günaydın kızlar aslında öğlen oldu ama bize yeni gün aydınlandı cimcimem üç buçukta uyuyunca anca kendimize gelebildik

tünaydın ayyy inanmıyorumya
çalışmıyosun sanıyorum değilmi yoksa düşünemiyorum benim cimcime yaklaşık 1 hafta kadar bana çektirdide zonbi gibi dolaştım vallaha:

valla canım bizim kızda aynı evde sürekli bağırıyor onunla ilgilensem de ilgilenmesem de farketmiyor çok cadı bişey oldu büyüdükçe

cnm ben tulumu tarif etmek için boydan kilodan bahsettim sağlıklı olsun da hiç önemli değil inan ki. rabbim bizlere bu duyguları nasip etti şükürler olsun.

bizim yorumlarımıza gerek yok cnm aynaya bak moralin yerine gelecektir

ayy severim tencere dibini:) herkes yazın evlenio nutraksla biz farklılık istemişiz belli ki:) birazcık bi tarafımız dondu ama olsun:)

hoşbuldum canım

sende aramıza hoşgeldin boncuğumm maşallah tusem e ne güzel de uyumuş:)

hoşbulduk canım bizimki gece yatmaz sabah kalkmaz modeli

valla canım bizim kızda aynı evde sürekli bağırıyor onunla ilgilensem de ilgilenmesem de farketmiyor çok cadı bişey oldu büyüdükçe

e ne yapcaz biz bu cadılarla o zaman:) çok da çabuk sılılıyoruz herşeyden. kızlar siz hangi oyunları oynuyosunuz bebişlerinizle. biz cee, fış fış kayıkçı, otobüs gelmiş durakta durmuş, tak tak tak pencereden bak, buraya bir kuş konmuş.... oynuyoruz.ay şebek etti bunlar bizi:) şimdillk aklıma gelenler bunlar kızlar var mı şöyle değişik oyunlarınız

Kuzucuk.bizim.ablamizdan vardi hemde mavili bir aydir.kullqniyoruz hemde hic tanina oturmadim.arasin kendi basina cok mutku
36 kg ye kadar olandan arabanin kemeri takiliyor.coxuga ozamab ole.vardi
Marka c ile basliyor ama bilemedim
Izofix ne demek

yok canım çalışmıyorum yoksa halim vahim olurdu Allahtan geç uyuduğunda erken kalkmıyor cimcimem

en azından geç kalkıuo bizim kalkma saatimiz fiks

bizde bunları oynuyoruz ha birde burda bi tavşan varmış bututmuş sonra top
ve bide ben onu kovalıyorum bayılıyo bi emekleyerek kaçması var anlatamam şekerimmm:
aa aradada simit satıyoruz tabi:

valla bilmiyorum canım bu cadılar herşeye bağırıyor biz şarkı dinliyoruz ben çocuk şarkısı sölüyorum hareketlerini yaptırmaya çalışıyorum ona da keyfi istediğinde yapıyo tusem de

Kuzucuk.bizim.ablamizdan vardi hemde mavili bir aydir.kullqniyoruz hemde hic tanina oturmadim.arasin kendi basina cok mutku
36 kg ye kadar olandan arabanin kemeri takiliyor.coxuga ozamab ole.vardi
Marka c ile basliyor ama bilemedim
Izofix ne demek

izofix demek normal oto koltuğu fiyatını en az üç katına çıkarır demek cnm:) şaka bi yana şimdi yeni araçlarda var cnm kolay monte edilebilsin diye uygulanmış bi güvenlik sistemi ayrıca. emniyet kemeriyle bağlamana gerek kalmmıyo koltuğun yaslandığın yerle oturduğun yerin birleştiği kısımda girinti oluo oraya sabitliosun cnm alında güzel bir özellik ama çok pahalı izofixli olanlar. en kötüsü 400 tl. onlarda ne kadar güvenilir belli değil. orta seviyesi 500-600 tl cnm . normallerin sanırım en pahalısı 200 tl. ama ne olursa olsun artık almak gerek cnm bizim iş böyle yürümüo tek başına oturması lazım zeynep hanımın aras ve erdem paşalar gibi:)ay benim prensesim de otursun ayol yakışırda annesinin kuzusu, bak özledim birden kurban olurum onun gamzeli gülüşünü verene:)

bizim buraya bi kuş konmuşla sizin burda bi tavşan varmış kardeş galiba cnm:) bende ayaklarının altınakuş konmuuş diorumm ay çok gülüo:) bnimki emekleyemio ya cnm babası geldim geldim dio zeynep benim üstüme tırmanıo:) her halleri bi başka tatlı yaa

kızlar ya tusem bu ara bi huy edindi sürekli ısırıyor sizinkilerde de böle bişey var mı

yok cnm ısısrmıo ama felaket çimdik atıyor aklım çıkıo emzirirken filan. bi ara dişler yeni çıkınca göğsümü çok ısısrıyordu koptu sanıyordum resmen şükür ki bıraktı. gerçi bizim daha alt dişler var sadece ondan ısırmıo olabilir

şükürler olsun canm allah sağlık sıhhat versin.kaç yaşındasın canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…