- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #24.821
seever canım cazip kılacak oyuıncaklar falan var erdemin tek sevdiği cama onun için aldığım güneşlik bindiği gibi el direk güneşlikte pat pat cama vuruyo
valla oldu bitti ya.o zaman çok sıkıntılıydı ama şimdi hatırlayınca çok güzel yaa:)hele karda fotoğraf çektirdik kendimiz çook güzel oldu.eve gelen atkadaşlar' aaa ne güzel fon olmuş diyolar' yok fon değil gerçek kar o diyorum bende:)maşallah zeynepcik boyu da kilosu da benm meryemim çok zayıff yaaa.yani görünüş itibariyle ii gözüküyo ama en son bir ay önce tartıldık 8 kilo 67 cm
güzel bir deneyim oldu ya:)
kızlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
moralim yerine geldi
yasminim bizim oto koltuğumuz var. izofiksli ama markayı hatırlamıyorum.
3 ay önce izmirdeyken kullanıyorduk ama ankaraya gelince araba bende olmadığı için kullanmıyoruz. şimdi biner mi bilmiyorum
kilo hiç öbnemli değil hem bu genetik te oluyo önemli olan sağlıyı yerindemi ozaman gerisini boşver konuşanlarada kulaklarını tıka..
ben zayıf istiyorumde geç..
olsun kış düğünüde farklı olmuuş zor ama olmuş bitmiş herhalde senve yasminim çok tencere dibi yemişsiniz:):)
yaaa ankarada mısın sen çok özledim ankarayıııııı.kjıskandım bak şimdi..
farklı oldu.çok severim tencere dibini:)kızım da ne bileyim ya kilolu olsa daha ii olacakmış gibi sanki ama boyu da kısa olduğu için zayıf gözükmüyo:)sağlığı iyi şükür şimdilik bi sıkıntımız yok:)
sanada iyi uykular şekerim ayy bizide unutmamkış
gülden bunu beğendi:).)
günaydın cnm bende sevmiyommmmmmmm:
günaydın cnm çok geçmiş olsun ayy evet ya geçmesin bal böcüğüneee:
bu arada herkese günaydın malum bende 4 gün yoktum ama dinlendinmi diye sorun hayırrr:
hem düğünümüz vardı hemde ankaradn arkadaşlarımız geldi çok yoğundu ama çokta güzeldi:
bu arada merturum aramıza dönmüşsün çok sevindim seni görmek çok güzel bide boncuğum gelmiş hoşgelmişşşş:
hoşbuldum canım
bu arada günaydın kızlar aslında öğlen oldu ama bize yeni gün aydınlandı cimcimem üç buçukta uyuyunca anca kendimize gelebildik
sağol cnm benim sana da geçmiş olsun atlatmışsın misafirleri:) nilim ne yapıo nasıldı misafirlerle arası. bişey sorcam yaa benim kuzu son üç gündür son ses bağırıyo bişey istemiosa ses tonu bile değişio var mı sizinkilerde de böyle durum resmen kavga edio benimle yaa ... huy edinirse yandık vallahi
cnm ben tulumu tarif etmek için boydan kilodan bahsettim sağlıklı olsun da hiç önemli değil inan ki. rabbim bizlere bu duyguları nasip etti şükürler olsun.valla oldu bitti ya.o zaman çok sıkıntılıydı ama şimdi hatırlayınca çok güzel yaa:)hele karda fotoğraf çektirdik kendimiz çook güzel oldu.eve gelen atkadaşlar' aaa ne güzel fon olmuş diyolar' yok fon değil gerçek kar o diyorum bende:)maşallah zeynepcik boyu da kilosu da benm meryemim çok zayıff yaaa.yani görünüş itibariyle ii gözüküyo ama en son bir ay önce tartıldık 8 kilo 67 cm
bizim yorumlarımıza gerek yok cnm aynaya bak moralin yerine gelecektirkızlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
moralim yerine geldi
yasminim bizim oto koltuğumuz var. izofiksli ama markayı hatırlamıyorum.
3 ay önce izmirdeyken kullanıyorduk ama ankaraya gelince araba bende olmadığı için kullanmıyoruz. şimdi biner mi bilmiyorum
ayy severim tencere dibini:) herkes yazın evlenio nutraksla biz farklılık istemişiz belli ki:) birazcık bi tarafımız dondu ama olsun:)kilo hiç öbnemli değil hem bu genetik te oluyo önemli olan sağlıyı yerindemi ozaman gerisini boşver konuşanlarada kulaklarını tıka..
ben zayıf istiyorumde geç..
olsun kış düğünüde farklı olmuuş zor ama olmuş bitmiş herhalde senve yasminim çok tencere dibi yemişsiniz:):)
hoşbuldum canım
bu arada günaydın kızlar aslında öğlen oldu ama bize yeni gün aydınlandı cimcimem üç buçukta uyuyunca anca kendimize gelebildik
tünaydın ayyy inanmıyorumya
çalışmıyosun sanıyorum değilmi yoksa düşünemiyorum benim cimcime yaklaşık 1 hafta kadar bana çektirdide zonbi gibi dolaştım vallaha:
cnm ben tulumu tarif etmek için boydan kilodan bahsettim sağlıklı olsun da hiç önemli değil inan ki. rabbim bizlere bu duyguları nasip etti şükürler olsun.
bizim yorumlarımıza gerek yok cnm aynaya bak moralin yerine gelecektir
ayy severim tencere dibini:) herkes yazın evlenio nutraksla biz farklılık istemişiz belli ki:) birazcık bi tarafımız dondu ama olsun:)
sende aramıza hoşgeldin boncuğumm maşallah tusem e ne güzel de uyumuş:)
valla canım bizim kızda aynı evde sürekli bağırıyor onunla ilgilensem de ilgilenmesem de farketmiyor çok cadı bişey oldu büyüdükçe
kızlar oto koltuğu kullanıyo musunuz çok acil önerilerinize ihtiyacım var artık kızımı kendim götürüp getirmeliyim şimdi alışmazsa bi daha da zor alışır gibi. aslında racımız isofixli ama biz normal almayı düşünüyoruz çünkü isofixli olan oto koltukları bizim bütçeyi bayağı aşıyor. ki bizimkinin oturup oturmayacağı bile meçhul
cnm ben tulumu tarif etmek için boydan kilodan bahsettim sağlıklı olsun da hiç önemli değil inan ki. rabbim bizlere bu duyguları nasip etti şükürler olsun.
ayy severim tencere dibini:) herkes yazın evlenio nutraksla biz farklılık istemişiz belli ki:) birazcık bi tarafımız dondu ama olsun:)
iyidir diyosun tencere dibi:):)
yok canım çalışmıyorum yoksa halim vahim olurdu Allahtan geç uyuduğunda erken kalkmıyor cimcimem
e ne yapcaz biz bu cadılarla o zaman:) çok da çabuk sılılıyoruz herşeyden. kızlar siz hangi oyunları oynuyosunuz bebişlerinizle. biz cee, fış fış kayıkçı, otobüs gelmiş durakta durmuş, tak tak tak pencereden bak, buraya bir kuş konmuş.... oynuyoruz.ay şebek etti bunlar bizi:) şimdillk aklıma gelenler bunlar kızlar var mı şöyle değişik oyunlarınız
e ne yapcaz biz bu cadılarla o zaman:) çok da çabuk sılılıyoruz herşeyden. kızlar siz hangi oyunları oynuyosunuz bebişlerinizle. biz cee, fış fış kayıkçı, otobüs gelmiş durakta durmuş, tak tak tak pencereden bak, buraya bir kuş konmuş.... oynuyoruz.ay şebek etti bunlar bizi:) şimdillk aklıma gelenler bunlar kızlar var mı şöyle değişik oyunlarınız
Kuzucuk.bizim.ablamizdan vardi hemde mavili bir aydir.kullqniyoruz hemde hic tanina oturmadim.arasin kendi basina cok mutku
36 kg ye kadar olandan arabanin kemeri takiliyor.coxuga ozamab ole.vardi
Marka c ile basliyor ama bilemedim
Izofix ne demek
en azından geç kalkıuo bizim kalkma saatimiz fiks
bizde bunları oynuyoruz ha birde burda bi tavşan varmış bututmuş sonra top
ve bide ben onu kovalıyorum bayılıyo bi emekleyerek kaçması var anlatamam şekerimmm:
aa aradada simit satıyoruz tabi:
kızlar ya tusem bu ara bi huy edindi sürekli ısırıyor sizinkilerde de böle bişey var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?