- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #24.841
yok cnm ısısrmıo ama felaket çimdik atıyor aklım çıkıo emzirirken filan. bi ara dişler yeni çıkınca göğsümü çok ısısrıyordu koptu sanıyordum resmen şükür ki bıraktı. gerçi bizim daha alt dişler var sadece ondan ısırmıo olabilir
kızlar ya tusem bu ara bi huy edindi sürekli ısırıyor sizinkilerde de böle bişey var mı
bizim buraya bi kuş konmuşla sizin burda bi tavşan varmış kardeş galiba cnm:) bende ayaklarının altınakuş konmuuş diorumm ay çok gülüo:) bnimki emekleyemio ya cnm babası geldim geldim dio zeynep benim üstüme tırmanıo:) her halleri bi başka tatlı yaa
şükürler olsun canm allah sağlık sıhhat versin.kaç yaşındasın canm
izofix demek normal oto koltuğu fiyatını en az üç katına çıkarır demek cnm:) şaka bi yana şimdi yeni araçlarda var cnm kolay monte edilebilsin diye uygulanmış bi güvenlik sistemi ayrıca. emniyet kemeriyle bağlamana gerek kalmmıyo koltuğun yaslandığın yerle oturduğun yerin birleştiği kısımda girinti oluo oraya sabitliosun cnm alında güzel bir özellik ama çok pahalı izofixli olanlar. en kötüsü 400 tl. onlarda ne kadar güvenilir belli değil. orta seviyesi 500-600 tl cnm . normallerin sanırım en pahalısı 200 tl. ama ne olursa olsun artık almak gerek cnm bizim iş böyle yürümüo tek başına oturması lazım zeynep hanımın aras ve erdem paşalar gibi:)ay benim prensesim de otursun ayol yakışırda annesinin kuzusu, bak özledim birdenkurban olurum onun gamzeli gülüşünü verene:)
dün nil ilkdefa kolumu ısırdı şöyle bi ters baktım kucağımdan aşağı indirdim öyle yazıyodu biyerde okumuştum birdahada yapmadı ama bilmiyorum
yanlız bizim vurma huyumuzvar çat çat vuruyo bide çok ağr eli var annecim canım acıyo diyorum ve yine kucağımdan bıırakıyorum ama vurmayı önleyemedim varsa tavsiyeleriniz açığım kızlar..
aynen cnm ofya çok tatlılar çok ..
28 yaşındayım cnm sen
dün nil ilkdefa kolumu ısırdı şöyle bi ters baktım kucağımdan aşağı indirdim öyle yazıyodu biyerde okumuştum birdahada yapmadı ama bilmiyorum
yanlız bizim vurma huyumuzvar çat çat vuruyo bide çok ağr eli var annecim canım acıyo diyorum ve yine kucağımdan bıırakıyorum ama vurmayı önleyemedim varsa tavsiyeleriniz açığım kızlar..
aynen cnm ofya çok tatlılar çok ..
ya ben de oyun arıyorum aslında.biz al ver oynuyoruz yeni ce öğrendi vermeyi şimdi de ağzıma veriyo elindekileri bende yiyorum:)elleriyle besliyo yavrum:)ama dediğiniz gibi gelişimine fayda verecek oyunlar istiyorum bi de nasıl yaptığınızı da yazarsanız..mesela kuş konmuş deyip gıdıklıyo musunuz.? bi de bay bay yapmayı öğretmek istiiyorum sürekli tekrar mı önemli yoksa kolay yolu var mı
ya ben de oyun arıyorum aslında.biz al ver oynuyoruz yeni ce öğrendi vermeyi şimdi de ağzıma veriyo elindekileri bende yiyorum:)elleriyle besliyo yavrum:)ama dediğiniz gibi gelişimine fayda verecek oyunlar istiyorum bi de nasıl yaptığınızı da yazarsanız..mesela kuş konmuş deyip gıdıklıyo musunuz.? bi de bay bay yapmayı öğretmek istiiyorum sürekli tekrar mı önemli yoksa kolay yolu var mı
canım biz köpek uçmak istemiş ile anne karnım acıktı diye bi şarkımız var onu söleyip hareketlerini yapıyoruz kızım da yavaş yavaş öğreniyor ben onun yanından ayrılırken babası dışarı çıkarken falan diyorum bay bay diye öle öle öğrenmeye başladı
sürekli tekrar önemli diye biliyorum cnm. cnm şimdi o oyun şöyle: normalde avuç içiyle yapılıo ama ben ayğına yapıorum daha hoşuna gidiyor. ayağının altına buraya bi kuş konmuuuuuş diyip parmaklarımı sürtüyorum. sonra başparmağından başlayıp sırasıyla bu vurmuş bu yakalamış bu pişirmiş bu yemiiiiiş ,bu daaaaaaaaaaa hani bana hani bana demiiiiiişşş diyip gıdıklıyorum ay gıdıklamaya kalmadan en küçük paramağa gelince kopuyo zaten benim kuzum:)
hadi benden bu kadar ben kaçar kızlar yarın görüşürüz inş. kaliteli zaman geçirelim kuzularımızla...
sürekli tekrar önemli diye biliyorum cnm. cnm şimdi o oyun şöyle: normalde avuç içiyle yapılıo ama ben ayğına yapıorum daha hoşuna gidiyor. ayağının altına buraya bi kuş konmuuuuuş diyip parmaklarımı sürtüyorum. sonra başparmağından başlayıp sırasıyla bu vurmuş bu yakalamış bu pişirmiş bu yemiiiiiş ,bu daaaaaaaaaaa hani bana hani bana demiiiiiişşş diyip gıdıklıyorum ay gıdıklamaya kalmadan en küçük paramağa gelince kopuyo zaten benim kuzum:)
hadi benden bu kadar ben kaçar kızlar yarın görüşürüz inş. kaliteli zaman geçirelim kuzularımızla...
çok hoşuma gidiyo bey bey yapıyo ya bebişler ufacık elleriyle...biz de müzik duyunca hemen sağ sol sallanıyoruz oturuyosa ayaklar da ileri geri gidip geliyo...bi de gel gel yapıyoruz bu kadar.ha bide öpücük deyince ağzını açıp eğiliyo:)
hay aklınla bin yaşa cnm yaa hiç aklıma gelmemişti şöyle cama yapışan bişeyler almalıyım . güneşliği nerden aldın cnm çocuklar için renkli filan mı var yoksa bildiğimiz klasiklerden mi cnm sağolasın vallahi bi şekilde alışacak yapacak bişey yok
yaaa ankarada mısın sen çok özledim ankarayıııııı.kjıskandım bak şimdi..
farklı oldu.çok severim tencere dibini:)kızım da ne bileyim ya kilolu olsa daha ii olacakmış gibi sanki ama boyu da kısa olduğu için zayıf gözükmüyo:)sağlığı iyi şükür şimdilik bi sıkıntımız yok:)
piştttt songülüm sesin çıkmıyo neler yapıyon bakyim
yareni senmi götürüyon yoksa babamızmı?
ahh canım bende öle bakıyorum kızıyorum cızz falan diorum ama nafile yine yapıyo bi de ısırınca bakıp gülüyor vurma huyu bizde de başladı koltuğa tutunup giderken düşcek gibi oluyo gel diyorum yok bagırıp eliyle vurmaya çalışıyo
25 yaşındayım ilk bebeğim ve yanımda hiç bişey danışacağım büyüğüm yok annemler de kayınvalidemler de çok uzak....bi kızım var bi kocişim bi de şükür ki sizz
ay benm meryemim de dün gece oynuyodu yerde bende oturuyordum tv ye dalmışım ayak parmağımı ısırdı:)çok komik ya ayy dedim ne oldu sanki dder gibi bakıyo yüzüme:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?