2012 kasım bebekleri büyüyor..

hahahahaha desene songülüm fendi eşini yendi::):):)

aynen cnm hatta bugun eraktan gıttım
dun esım ve boya yapan bır arkadaşı yarenın sınıfını boyadılar gormessem catlardım

ya benı tel sarj nprobleı deva edıyor tel ayarlayıp gonderemedım servıse pc yede aras saldırıyor ondan onlıne olaıyorum

hahaha tabi canım bizde bu merak olduğu sürece :):)

cok zor sartlarda yazıyoru byeee

songül çekil pcden ben arasla yazışacammmmmmm:):)

yaa kızlarr naptınız yaa ne kadar çok geçmiş birikmiş nasıl okuycam şimdik ben bugün eşimi acile götürdük sabah bi bel ağrısıyla uyandı duramıyor dayanamıyor. yüzü bembeyaz oldu. meğer böbrek taşı döküyormuş serum falan taktılar topladı biraz kendini eve geldik. öğleden sonra gitti okula ulaşamıyorum telefonuna şarjı mı bitti ne oldu meraklardayım şimdi.
bu arada bugün tekrar yaptım gebelik testi ve negatif çıktı. artık içim rahat çok şükürrr

Plasebo oğlun nasıl, iştahı yerine geldi mi

slm cnm bi kaç gün hiç bi,şi yemedi ama şimdi iyi ama yinede hala diş yok çıkmayacak herhalde biizim dişler

araba koltuğu konuşulmuş biz geçen ay koala marka aldık izofixli 9-36 kg ve çok kaliteli ben çok beğendim gerçekten fiyatıda izofixlilere göre uygun 380 e aldık yeni bi marka olduğu için uygunmuş fiyatlar baya araştırdık

dişi çıkan bebeklere de her gün bi tane hurma verin kızlar ya çok faydalı bişi aklımdayken söleyeyim bende kahvaltısnın içine blendırdan çekiyorum belki sizede fikşr olur die söledim çünkü ben burdan çok şey öğreniyorum

kızlar hepinize kocaman merhabalar.uzun bir aradan sonra kocaman bir geçmişle karşılaştım.ne güzel hemen okumaya başlıyorum.

bizden haberler ise tuzlaya taşındık ve yerleştik.oğlum okula başladı.tabii babayla biz de.ama ilk zamanlar zor olunca acil durum yapıp annanemizi çağırdık.ben her gün 3-4 saatliğine ayrılıyorum kızımdan annem olduğundan içim rahat.sonra babamızla dönüşümlü bakıcaz kısmetse.hepinizi kuzularınızla beraber çok öpüyorum

gecmıs olsun canım o ağrıyı bılırım bende cok cektım zamanında aynı doğum sancısı gıbı bısey sukur artık yok
sen hamılelıkten oncekı gunlrıne dondun ozamn canım duzensızlstı adetın

uzunnn bı aradan sonra hosgeldın canım
bayağ yoluna koymusun ıslerını annende yetısmıs
gel yıne arada sohbete

cnm benuım ozlettın kendını
yenı bır sehırde yenı bır duzende mutluluk hep sızınlke olsun sukur herseyı yoluna koymussunuz

of tatlım benım gecmıs olsun cok cıddı soyluyorum cok ıcten uzuldum kendımı bıldım bılekı babacıgım ceker uc dort kezde amelıuyat oldu sık kontrol ettırsın cnm buyue fırsatı olmadan
babam halıları yolardı

cnm çok geçmiş olsun inşallah atlatır en kısa zamanda:
ulaştın değilmi kocişe iyi şimdi..

ayy bu diş sorunya sorma bizimde sadece 2 tane var ve 1 ayı geçti ama eller hep ağızda kaşıyo damakları su akma olayı yine artı ama sonuç yok:

merhaba hoşgeldiniz umarım enkısa zamanda alışrırsınız
tuzlamı hemmmm benim eşimin aileside gebzede çok yakınlar cnm..

iyiyim canım sağol sen nasılsın
alp tuğrada cok sevıyo o yas cıvarındakılerle oynamayı
oh ıyı oynamstır kuzum
ben hala annemdeyım kocısımlede ayrı kaldık

annende en azından biraz rahat ediyosundur alple onlarda ilgileniyodur..

kızlar herkese kocaman bi günaydın umarım herkes iyidir..

canım hoşgeldin uzun bir aradan sonra yine buluşmak güzel. yeni şehir yeni hayat size sadece mutluluk getirsin inşallah .

nurcum geçmiş olsun eşine

günaydın kızlar nasılsınız

bana pek günaymadı gece kuzum tıkandı burnu tıkalı değil gibi ama genzi dolu hergalde nefes almaya çalıştıkça genzi aktı öksürüp midesini kaldırdı uyuyamadı kuzucum ama görmenz lazım hapşuruyo sonra babasına dönüp gülümsüyo uykulu uyklu kuzucum ateşi 37,5 oldu sonra çıkmadı çok şükür serum fizyolojik yaptım gece rahatladı kuzucm sabah daha iyiydi ama aklım onda kaldı

Son düzenleme:

günaydın cnm oy kıyamam ben erdem paşaya yaaa:
uarım yükselmez ateşi ve hasta olmaz paşammm:

günaydın kızlaar nasılsınız herşey yolunda mı biz güzel bi gece geçirdik uzun bi aradan sonra zeynep ilayım ilk kez dört defa kalktı:) bu gece seriye bağlamayı unuttu benim kız:) dün oto koltuğu baktuk baby2go almaya karar verdik burda bi mağaza 2014 ürünü getirmiş 435 tl tanıtım fiyatı izofixli. yılbaşından sonra 699tl den satılcakmış. özellikleri de gayet ii olunca alma kararı aldık . bugün akşam alcaz inş. bizden haberler böyle inş. oturur kızım içinde:)
beysalımmm ne oldu ki erdemime çok geçmiş olsun cnmm kuzum bi an önce iileşir inş.
katreinur eşine çok geçmiş olsun cnm rabbim şifa versin.
sprint hoşgeldin cnm yeni bi hayat kurmuşsunuz rabbim sağlıklı sıhhatli güzel günler nasip etsin inş.
güldenim günaydın cnm nasılsın nilim nasıl yürüme alıştırmaları nasıl gidiooo.

günaydın cnm oy kıyamam ben erdem paşaya yaaa:
uarım yükselmez ateşi ve hasta olmaz paşammm:
inşallah güldenim ya bakalım takipteyiz

o hayırlı olsun canım inşallahj zeynep hanımda beğenir koltuğunu

geçmiş olsun cnm esine. İnşallah tez zamanda kurtulur.

Geçmiş olsun cnm erdeme. İnşallah gribal bişey değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…