- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #24.881
günaydın kızlaar nasılsınız herşey yolunda mı biz güzel bi gece geçirdik uzun bi aradan sonra zeynep ilayım ilk kez dört defa kalktı:) bu gece seriye bağlamayı unuttu benim kız:) dün oto koltuğu baktuk baby2go almaya karar verdik burda bi mağaza 2014 ürünü getirmiş 435 tl tanıtım fiyatı izofixli. yılbaşından sonra 699tl den satılcakmış. özellikleri de gayet ii olunca alma kararı aldık . bugün akşam alcaz inş. bizden haberler böyle inş. oturur kızım içinde:)
beysalımmm ne oldu ki erdemime çok geçmiş olsun cnmm kuzum bi an önce iileşir inş.
katreinur eşine çok geçmiş olsun cnm rabbim şifa versin.
sprint hoşgeldin cnm yeni bi hayat kurmuşsunuz rabbim sağlıklı sıhhatli güzel günler nasip etsin inş.
güldenim günaydın cnm nasılsın nilim nasıl yürüme alıştırmaları nasıl gidiooo.
cnm çok geçmiş olsun inşallah atlatır en kısa zamanda:
ulaştın değilmi kocişe iyi şimdi..
ayy bu diş sorunya sorma bizimde sadece 2 tane var ve 1 ayı geçti ama eller hep ağızda kaşıyo damakları su akma olayı yine artı ama sonuç yok:
merhaba hoşgeldiniz umarım enkısa zamanda alışrırsınız
tuzlamı hemmmm benim eşimin aileside gebzede çok yakınlar cnm..
annende en azından biraz rahat ediyosundur alple onlarda ilgileniyodur..
kızlar herkese kocaman bi günaydın umarım herkes iyidir..
inş. cnm yaa beysal teyzemizin dediklerini uygulayıp oturmaya alıştırcaz küçük hanımı inş.inşallah güldenim ya bakalım takipteyiz
o hayırlı olsun canım inşallahj zeynep hanımda beğenir koltuğunu
günaydın cnm yürüme çalışmalarımız devam canımız isterse yürüyoruz istemezse asla yürümeyip emekliyoruz:
az önce aradım bakıcısı uyuyo dedi nil rekor kırıyo ilkdefa doğduğundan beri bukadar uyuyo ve tabi oda bana değil herzamanki gibi bakıcısına..
ben olunca en geç 8de nil hanım ayakta..
oto koltuğuna gelince inşallah oturur cnm hayırlı olsun şimdiden.
aman rahat olsun en önemlisi o sert olmasın ona dikkat et..
canım hoşgeldin uzun bir aradan sonra yine buluşmak güzel. yeni şehir yeni hayat size sadece mutluluk getirsin inşallah .
nurcum geçmiş olsun eşine
günaydın kızlar nasılsınız
bana pek günaymadı gece kuzum tıkandı burnu tıkalı değil gibi ama genzi dolu hergalde nefes almaya çalıştıkça genzi aktı öksürüp midesini kaldırdı uyuyamadı kuzucum ama görmenz lazım hapşuruyo sonra babasına dönüp gülümsüyo uykulu uyklu kuzucum ateşi 37,5 oldu sonra çıkmadı çok şükür serum fizyolojik yaptım gece rahatladı kuzucm sabah daha iyiydi ama aklım onda kaldı
gunaydın canım
ılgılenıyolarda ablam calısıyo benım 2 tane kızı var onlarada annem bakıyo kucuk oldukları ıcın sureklı ses bağırma ağlama ıllakı oluyo
cokta rahat edemesemde ıdare edıyoruz ıste canım enazndan yemek konusunda cok sıkntı cıkarmyo
inş. cnm yaa beysal teyzemizin dediklerini uygulayıp oturmaya alıştırcaz küçük hanımı inş.
ay cnm benim kuzum da bugün ilk kez 7 ye çeyrek kala uyandı çok şaşırdımmm:) seni çoook ii anlıyorum...
oto koltuğu çok rahat gözüküo cnm en önemli olanda bi sürü güvenlik sertifikası almış olması... hayırlısı ile götürüp getrimek nasip olsun inş. kazasız belasız. tabi inş. otururur benim bal böcüğüm annesini üzmeden
günaydın recis..
onlar kaç yaşındalar cnm yani ablanın kızları
bizimki ablamın kızları için deliriyo resmen ordan almamı hiç istemiyo oraya giderken resmen uçuyo:
tabi yoluşmalar vuruşmalar olmuyo değil ama ne yapalımÇ::):)
aynen cnm aynen
kazasız belasız inşallah
annesi zeynep oturacak inşallah annesinni üzmeyecek..
canım 4 ve 2,5 yasındalar alp tuğrada cok sevıyo onlarla oynamayı onların sacıcı cekıyo ısırıyo
yasmın canım sanada gunaydın
oto koltuğunz sımdıden hayrlı olsun kuzum oturur ınsallah
ee çocuk çocuğu seviyo işte vuruşsalarda farketmiyo hemen unutuyo onlar..
yanlız annene allah yardım etsin işi zor..
sağol teyzesi benim kız arabada benim kucağımda bile zor duruyor ama beysal teyzesinin tavsiyelerine uygun oyuncaklar alıp alıştırmaya çalışcaz inş. yarın sabah ilk denemeyi yapıp vaziyetten haber veririm :) alp tuğra nasıl cnm
ee çocuk çocuğu seviyo işte vuruşsalarda farketmiyo hemen unutuyo onlar..
yanlız annene allah yardım etsin işi zor..
gunaydın canım
gecmıs olsun kuzuma nıye oyle ldukı acaba genzı nası doluyokı
oyuncaklarla durur ınsallah canım senın ıcınde rahatlık olur kendın geıtırır goturursun annene
alp ıyı canım kuzenleryle oynuyo heryerı dağıtıyo
yanı cocuklar onlar aynen canım annemın ısı zor oda yoruldu artık ama ıste....
vallahi cnm bence wavss ın da iş çok zor ben zeynebe kim dokunursa dokunsun canı yandığı anda tahammül edemiyorum tamam çocuk onlarda bilinçli ama gelde onu benim yüreğime anlat. e şimdi bişey dese yeğeni demese de yüreği el vermiycek zor bi durum yani
sormaya bizimkide yoruldu ama ne yapsınki
yapıcak bişey yokkk:
annane olmak zor iş..
vallaha benim yeğenle nil yoluşuyolar resmen kızsamda yapıcak bişey yok nilde yapıyo yani ben küçüğüm deyip kenara çekilmiyo
eskiden yeğenim elinden oyuncağını alırdı bizimki bakardı
şimdi bizimki alıyo herşeyi..
niye hep ananeler yoruluo ki
herkese kocaman hayırlı bir gün diliyorum.kızlarr ebrar epey bir süre dedek durabilior.cadı yaptığını anlayınca oturuyor.:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?