2012 kasım bebekleri büyüyor..

herkese kocaman hayırlı bir gün diliyorum.kızlarr ebrar epey bir süre dedek durabilior.cadı yaptığını anlayınca oturuyor.:)))

sana da cnm... maşallah ebrar sultana:) bi kelime daha kazandık dedek:) day day ya da tay tay diyoruz biz bi de diye diye diyenlerde var burda sanırım aynı şeylerden bahsediyoruz:)

evet o bir muamma cnm..

günaydın aferin ona...
::):)
yakında adımda atar annesi o..
atar gibi geliyor banada inşallah.
sana da cnm... maşallah ebrar sultana:) bi kelime daha kazandık dedek:) day day ya da tay tay diyoruz biz bi de diye diye diyenlerde var burda sanırım aynı şeylerden bahsediyoruz:)

daha neler öğrenecez neler.

evet cnm ankaradayım. izmire tayin bekliyorum
ama 3 aydır çıkmadı

çıkar inşallah canm.biz de iki hafta önce taşındık ankaradan.eşimin tayini çıktı siirte.benm çıkmadı ben de izne ayrıldım mecbur ama işime de geldi yani:)

maşallah ya.teşekkürler canım valla çok iyi geliyorsunuz en ufak bişey olsa kızlara bi sorayım diyorum:)gülmeyim diyorum ama çok tatlı ya lşebek zor tutuyorum bazen de gülüyorumm

canım çok geçmiş olsun.şimdi nasıl iyidirinşallah...

size de geçmiş olsun canm kıyamam ben ona ya.iyidir şimdi umarım çabucak atlatır..

günaydın herkese.akşam misafirliğe gittik geldik 12 gibi uyudu kızım saat başı kalktı kalktı saat 3 gibi öyle bi ağladı ki sarılıyorum durmuyo kendini geri çekiyo.baya bi okudum okudum üçten sonra uyudu sabah ta 12 gibi kalktı:)nazar olmuş galiba...

kuzum benim nazar almıştır annesi oy oy oy yerim ben onuuu annesini dinlendirmiş

günaydın cnm kesin nazar olmuştur yavrum kıyamam bol bol oku annesi hatta babası okuya bilirse onada okut..
erkek nazar okuması daha etkiliderler..

günaydın cnm kesin nazar olmuştur yavrum kıyamam bol bol oku annesi hatta babası okuya bilirse onada okut..
erkek nazar okuması daha etkiliderler..

okudukça esniyordum.o zaman çıkarmış nazar diye bişey duymuştum.bu gece babamızda yardımcı oldu sevindirik oldum ben dee:)

oy kuzum benim nazara gelmiş kıyamam... güldenin dediği gibi babası da okuusun cnm böyle durumlarda erkek nefesi daha ii imiş.

okudukça esniyordum.o zaman çıkarmış nazar diye bişey duymuştum.bu gece babamızda yardımcı oldu sevindirik oldum ben dee:)

oh bak bende sevindim:)

buarada benim kuzum öğleye kadar hiç bişey yememiş allahtan ben gidince emmeyi de reddetmedi ne oluo ki bunlara bi yiyolar bi yemiolar... diş sıkıntısı mı var acaaba

kuzum benim diş sıkıntısı olabilir yada malum hava geçisinden dolayıda olabilir

Yaseminn balbocegi gule guke kullansin insalla cok sever
Izofixi burdan ogrendin bize gore degil esimin arkadaslari geliyor ia donusu arabayla tak cikar zor olurdu bizim.icin
Bizimkinin marka cybex sanirim e bebektee 25o tl brosude
Sen aldinmi xanim e bebekte izofixlilerde indirim.var almadiysan 3oo tl

Canim erdwm.nasil olmus
Bu aksam.bir ihlamur yaparim babannemizin topladigundan mis gibi icersiniz
Anneside sever bitki caylari:)
Sutundende gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…