- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #24.901
herkese kocaman hayırlı bir gün diliyorum.kızlarr ebrar epey bir süre dedek durabilior.cadı yaptığını anlayınca oturuyor.:)))
atar gibi geliyor banada inşallah.evet o bir muamma cnm..
günaydın aferin ona...
::):)
yakında adımda atar annesi o..
sana da cnm... maşallah ebrar sultana:) bi kelime daha kazandık dedek:) day day ya da tay tay diyoruz biz bi de diye diye diyenlerde var burda sanırım aynı şeylerden bahsediyoruz:)
evet cnm ankaradayım. izmire tayin bekliyorum
ama 3 aydır çıkmadı
sürekli tekrar evet birde hep aynı kelime örneyin biri giderken hep bay bay yapıp elini sallla yani güle güle gibi kelimeler kullanma:
oyunlara gelince ben ağlıyorum nil benim gözlerimden ellerimi çekiyo cö diyorum kopuyo
sonra parmaklarıyla burda bi tavşan varmış bu tutmuş bu kesmiş bu pişirmiş bu yemiş diğeride hani bana hani bana demiş diyorum kopuyo yine:
bizimkide elindekini uzatıyo sen tam alacaksın çekiyo bide kandırıyosun diyosun mütiş zevk alıyo..
sen gülme cnm ben gülmüyorum hiç gülersen oyun zannederlermiş..
canım bizler bunun için b urdayız hep bir birimize danışıyoruz ve çok şey öğreniyoruz ne istersen sora bilirsin..
gülme cnm yoksa devamı gelir..
yaa kızlarr naptınız yaa ne kadar çok geçmiş birikmiş nasıl okuycam şimdik benbugün eşimi acile götürdük sabah bi bel ağrısıyla uyandı duramıyor dayanamıyor. yüzü bembeyaz oldu. meğer böbrek taşı döküyormuş serum falan taktılar topladı biraz kendini eve geldik. öğleden sonra gitti okula ulaşamıyorum telefonuna şarjı mı bitti ne oldu meraklardayım şimdi.
bu arada bugün tekrar yaptım gebelik testi ve negatif çıktı. artık içim rahat çok şükürrr
canım hoşgeldin uzun bir aradan sonra yine buluşmak güzel. yeni şehir yeni hayat size sadece mutluluk getirsin inşallah .
nurcum geçmiş olsun eşine
günaydın kızlar nasılsınız
bana pek günaymadı gece kuzum tıkandı burnu tıkalı değil gibi ama genzi dolu hergalde nefes almaya çalıştıkça genzi aktı öksürüp midesini kaldırdı uyuyamadı kuzucum ama görmenz lazım hapşuruyo sonra babasına dönüp gülümsüyo uykulu uyklu kuzucum ateşi 37,5 oldu sonra çıkmadı çok şükür serum fizyolojik yaptım gece rahatladı kuzucm sabah daha iyiydi ama aklım onda kaldı
günaydın herkese.akşam misafirliğe gittik geldik 12 gibi uyudu kızım saat başı kalktı kalktı saat 3 gibi öyle bi ağladı ki sarılıyorum durmuyo kendini geri çekiyo.baya bi okudum okudum üçten sonra uyudu sabah ta 12 gibi kalktı:)nazar olmuş galiba...
günaydın herkese.akşam misafirliğe gittik geldik 12 gibi uyudu kızım saat başı kalktı kalktı saat 3 gibi öyle bi ağladı ki sarılıyorum durmuyo kendini geri çekiyo.baya bi okudum okudum üçten sonra uyudu sabah ta 12 gibi kalktı:)nazar olmuş galiba...
kuzum benim nazar almıştır annesi oy oy oy yerim ben onuuu annesini dinlendirmiş
günaydın cnm kesin nazar olmuştur yavrum kıyamam bol bol oku annesi hatta babası okuya bilirse onada okut..
erkek nazar okuması daha etkiliderler..
oy kuzum benim nazara gelmiş kıyamam... güldenin dediği gibi babası da okuusun cnm böyle durumlarda erkek nefesi daha ii imiş.günaydın herkese.akşam misafirliğe gittik geldik 12 gibi uyudu kızım saat başı kalktı kalktı saat 3 gibi öyle bi ağladı ki sarılıyorum durmuyo kendini geri çekiyo.baya bi okudum okudum üçten sonra uyudu sabah ta 12 gibi kalktı:)nazar olmuş galiba...
okudukça esniyordum.o zaman çıkarmış nazar diye bişey duymuştum.bu gece babamızda yardımcı oldu sevindirik oldum ben dee:)
oy kuzum benim nazara gelmiş kıyamam... güldenin dediği gibi babası da okuusun cnm böyle durumlarda erkek nefesi daha ii imiş.
oh bak bende sevindim:)
nasılsınız yasmincimm
ii sayılırım cnm zeynep ilay a cnm sıkıldı birazcık ama buna da şükür diyorum en azından emdi uyudu... nesi var bilmiyorum ama biraz solgun gözüktü gözüme burnu da tıkalı gibi. inş. grip olmuyordur.
Merhaba annecikler veli songul.geldi
hg cnmm nasılsın nasıl gidio velilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?