2012 kasım bebekleri büyüyor..

Canim erdwm.nasil olmus
Bu aksam.bir ihlamur yaparim babannemizin topladigundan mis gibi icersiniz
Anneside sever bitki caylari:)
Sutundende gecer

valla ben bayılırım songülüm ıhlamura erdemde ben içiyorum die belki içer ne dersin şu sıra ne yesem ortak olmaya çalışıyor:)
bu arada erdem iyiymiş teyzesi ananesi ile kermesteler

Son düzenleme:

ayy canım inşallah yoktur bişeyi.havalar çok değişken ya allahım korusun bebecikleriii

valla ben bayılırım songülüm ıhlamura erdemde ben içiyorum die belki içer ne dersin şu sıra ne yesem ortak olmaya çalışıyor:)

elinde ne görse ortak mı olmak istiyo paşa:)ii bak iyiyimiş hem bende sevindimm

evet canım ısım zor ama soyle bısey var alp tuğra onlara zarar verıyo ısırıyo saclarnı cekıyo onlar bısey yapmıyo he yaparlarsada ben kızarım cekınmem yanı oyle bı konuda

bak sen nıl hanıma kendını savunmaya baslams kuzum bızınkler kucuk ama masallah yaramazlıkta buyukler
senın ablanın 1 kızımı var annenmı bakıyo ona ablan calısıyomu ay nekadr cok soru ardum

Insalla icer cnm balgam atmada cok faydasi varmis birde bol su
Ay ben arasa az biseycik seker katip veriyorum.kotu ana olarak

buarada benim kuzum öğleye kadar hiç bişey yememiş allahtan ben gidince emmeyi de reddetmedi ne oluo ki bunlara bi yiyolar bi yemiolar... diş sıkıntısı mı var acaaba

kıyamam ben zeynebime ya diştir anesi
aman gırip olmasın..
bol bol meyve yedirmeye çalış cnm:
tabi yerse..
bide içiyosa ıhlamur vere bilirsin.

Merhaba annecikler veli songul.geldi

hoşgeldin süper anneeeeÇ:):)

elinde ne görse ortak mı olmak istiyo paşa:)ii bak iyiyimiş hem bende sevindimm
evet ya sorma ne yesem çığlık çığlığa şu sıralar oda yicekmiş :)
kuzum usuttu ozaman havalar gercekten cok soğudu bende korkuyorum alp tuğrada hasta olacak dıye
ınsallh hemen atlatr kuzum

inşallah canım ne kadar korusakta oalcaksa oluyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…