- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #24.941
Kizlar aras sut icmeye basladiiiii
sız buaksam bulusuyodunuz dımı ay kıskandımmı ne:26:
Ay kuzim.ben az biseycik seker atiyorum kotu ana olarak zaten yasimiza az kaldi:))
hiç kıskanma şekerim benssana gebzeye gel benim orda kayın annemler var bizde buluşuruz kıskandırırız dedim dimi ama sen gelmedinki:):).):)
kim kötü anne sennmi
ahahahahaha güleyim bari::
ya kızlar bu arada bişey sorucam bizim babnamız geçen sene nilin tulumunu büyük almıştı zaten nerdeyse yaza geliyodu yeni yeni üzerini açmaya başlamıştı nil ozaman almıştı
şimdi içine giriyomuş bakıcı bakmış ama
o ayaklılardan değil bizimki hani bu çuval gibi olanlardan omuzdan çıtçıtlı
ama ben içinde rahat edemiyeceğini düşünüyorum ve oyüzden ayaklı almak istiyorum siz nedersiniz bu konuda..
Merhaba cnm
Simdilik cok hevesli cok mutlu okulu cok seviyor
Ama.derslerin zorlasmasi ile durum nasil.olur bilmiyorum
Sizde durumlar nasil
hiç kıskanma şekerim benssana gebzeye gel benim orda kayın annemler var bizde buluşuruz kıskandırırız dedim dimi ama sen gelmedinki:):).):)
kim kötü anne sennmi
ya kızlar bu arada bişey sorucam bizim babnamız geçen sene nilin tulumunu büyük almıştı zaten nerdeyse yaza geliyodu yeni yeni üzerini açmaya başlamıştı nil ozaman almıştı
ama ben içinde rahat edemiyeceğini düşünüyorum ve oyüzden ayaklı almak istiyorum siz nedersiniz bu konuda..
canım ınek sutu verıyosun dımı bıberonlamı ıcıyo
ay hep böyle gider herhalde.biz de de aynı durumlar dün gece mesaimiz vardı biraz nazar olmuş herhalde.ama babamız da ilgilendi bu sefer:)sabah iyiydik ama şimdi tekrar uyudu bakalım...
orttuğum anda nasıl hıssedıyosa ayklaryla tepelıyo
ben daha almadm tulum ama alıcam
bizimki iki ay önce başladı ya uyuyo örttüğüm anda ayaklarını kaldırıp indirip açıyo üstünü rahatlıyodu.şimdi bi on gündür falan yüzüstü yatmaya başladı öyle yatınca açmıyo üstünü.bu arada neden öyle yatıyo ki acaba hemen hemen bütün gece yüzüstü yatıyo.
maşallh aras beye.inek sütü mü ?
Ahnkuzum kiyamam goze gelmis
Babamizi supwr baba ilan ediyoruz
Pc den girsem.alkis yapardim.bak
Kesinlikle rajat olmaz canim.yarenin vardi yataga dikiliyor kalktigi icin denge kaybediyir
Birdeben uyanir uyanmaz tulum cikartma tarafttari degilim o vucut sicakligi normale donene kadar cuval gibi olanda mecbur cikariyorsun
Kullanmis biri olarak ayakli diyorum sevgilo arkadasim
cesaret edemedık ve baska sebepler dıyım canım gıdemedık ıste
tulum konusunda songule katılıyorum
Evet cnm.yarim.biberon veriyorum simdilik
Aksam.princununuda.sutle.yaptim sade princ unu varya cok.lezzetli.oldu
Aslinda kasik mamalari cok pratik icinde belki desteeklerde var ama toz koruyucu maddeler iceriyor bebeklerimiz icin ne kadar saglikli tartisilir
Kizlar siz kasik mama icin ne dusunuyorsunuz
Evet canim.inek sutu
Hemde mandira:)
ben de çok sevindirik olmuştum yani içimde kelebekler uçuyodu sanki...söyleyeyim de adamda sevinsin SÜPER BABA olayını:)
ay cnm inş sever izofixlilerin takıp çıkarması daha kolaymış cnm. 260 da vardı cnm izofixli ama sert dümdüz bi koltuk babamız çok rahatsız bu dedi karar verdik hayırlısı olsun inş. çok raht duruyor. sağolasın süper anneYaseminn balbocegi gule guke kullansin insalla cok sever
Izofixi burdan ogrendin bize gore degil esimin arkadaslari geliyor ia donusu arabayla tak cikar zor olurdu bizim.icin
Bizimkinin marka cybex sanirim e bebektee 25o tl brosude
Sen aldinmi xanim e bebekte izofixlilerde indirim.var almadiysan 3oo tl
ay olmasın cnm yaa nasıl sevinmiştim grip bulaşmadı diye akşam ıhlamur kaynatayım içine elma kabuğu tarçın filan atıp biraz da pekmez. o içmezse de ben içerim artık sütten geçer belki di mi ama:)Simdilil.iyi canim ga okuma yazma baslamadi hanuZ
Bal bocuku hastaminolcakki annesi
inş. cnm yaa rabbim hepsini korusunayy canım inşallah yoktur bişeyi.havalar çok değişken ya allahım korusun bebecikleriii
ayy ben de dayanamıyorum kimsenin dokunmasına bu durum da ii değil ama ne yapayım engel olamıyorum kendime.evet canım ısım zor ama soyle bısey var alp tuğra onlara zarar verıyo ısırıyo saclarnı cekıyo onlar bısey yapmıyo he yaparlarsada ben kızarım cekınmem yanı oyle bı konuda
ilk işim eve gidince ıhlamur olcak cnm belki içer yani inş.kıyamam ben zeynebime ya diştir anesi
aman gırip olmasın..
bol bol meyve yedirmeye çalış cnm:
tabi yerse..
bide içiyosa ıhlamur vere bilirsin.
hoşgeldin süper anneeeeÇ:):)
songüüüüüüüüüüüülll anladın sennn:)Ben olsam bende kiskanirdim.valla ne yalan diyimm
tulumla hayat çok daha rahat:)Ay birde ustkeruni aciyorlar biz tulumla rahat ettik
mandıra sütümü veriyorsun cnm 11 aydan sonra mı veriliomuş 1 yaş değilmiydi. yoksa paşamın gelişimi ii diye mi 1 ay erkene aldı dr nizKizlar aras sut icmeye basladiiiii
bence ayaksız artık rahat olmaz cnm hareketi kısıtlanır içinde. daha çabuk uyanır diye düşünüyorum.hiç kıskanma şekerim benssana gebzeye gel benim orda kayın annemler var bizde buluşuruz kıskandırırız dedim dimi ama sen gelmedinki:):).):)
kim kötü anne sennmi
Aslinda kasik mamalari cok pratik icinde belki desteeklerde var ama toz koruyucu maddeler iceriyor bebeklerimiz icin ne kadar saglikli tartisilir
yaşına girmeden vermeyin diyorlar ya.bi de nasıl gaz falan yaptı mı.
sız buaksam bulusuyodunuz dımı ay kıskandımmı ne:26:
Haha olmus olmus hemde super.olmus
Ama.iki gunnonce kotu babaydi hahayt
Persembe dr muz baslayabilirsin dedi bir dwne kabaricakmi dedi bir yas alti alerji yinunden yasak zaten ben iki kez denemistim zaten
Gaz yaomadi cnm.cok sukur arasin hic gazinolmadi dogdu dogali zaten
Ustune basa basa uzun omurlu kutu sut yok dedi
He hic bulunamazsa ozaman devam suti dedi
ya bu arada ben hiç vermedim kaşık mama falan pirinç unu da vermedim aslında arada sırada yapıyorum siz hergün veriyor musunuz.ya şöyle yazayım sabah on on buçuk gibi kalkıyo kalkar kalkmaz yemiyo bişey ben de bişey vermiyorum sonra 11 onbir buçuk gibi kahvaltı yapıyoruz.bir buçuk ya da iki de emerek uyuyo.uyanınca pekmezli yoğurt ve meyve veriyorum.sonra akşam yedi gibi bizimle sofraya oturtuyorum bizim yenmeklerden yediği kadar veriyorum en son da yetmadan dokuz dokuz buçuk gibi çorba veriyorum günlük menümüz bunlar.düzeltmem gereken şeyler var mı ne yapayım sizce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?