2012 kasım bebekleri büyüyor..

sız buaksam bulusuyodunuz dımı ay kıskandımmı ne:26:

hiç kıskanma şekerim benssana gebzeye gel benim orda kayın annemler var bizde buluşuruz kıskandırırız dedim dimi ama sen gelmedinki:):).):)

Ay kuzim.ben az biseycik seker atiyorum kotu ana olarak zaten yasimiza az kaldi:))

kim kötü anne sennmi
ahahahahaha güleyim bari::

ya kızlar bu arada bişey sorucam bizim babnamız geçen sene nilin tulumunu büyük almıştı zaten nerdeyse yaza geliyodu yeni yeni üzerini açmaya başlamıştı nil ozaman almıştı
şimdi içine giriyomuş bakıcı bakmış ama
o ayaklılardan değil bizimki hani bu çuval gibi olanlardan omuzdan çıtçıtlı
ama ben içinde rahat edemiyeceğini düşünüyorum ve oyüzden ayaklı almak istiyorum siz nedersiniz bu konuda..

Kesinlikle rajat olmaz canim.yarenin vardi yataga dikiliyor kalktigi icin denge kaybediyir
Birdeben uyanir uyanmaz tulum cikartma tarafttari degilim o vucut sicakligi normale donene kadar cuval gibi olanda mecbur cikariyorsun
Kullanmis biri olarak ayakli diyorum sevgilo arkadasim

Merhaba cnm
Simdilik cok hevesli cok mutlu okulu cok seviyor
Ama.derslerin zorlasmasi ile durum nasil.olur bilmiyorum
Sizde durumlar nasil

ay hep böyle gider herhalde.biz de de aynı durumlar dün gece mesaimiz vardı biraz nazar olmuş herhalde.ama babamız da ilgilendi bu sefer:)sabah iyiydik ama şimdi tekrar uyudu bakalım...

cesaret edemedık ve baska sebepler dıyım canım gıdemedık ıste
tulum konusunda songule katılıyorum

canım ınek sutu verıyosun dımı bıberonlamı ıcıyo

Evet cnm.yarim.biberon veriyorum simdilik
Aksam.princununuda.sutle.yaptim sade princ unu varya cok.lezzetli.oldu
Aslinda kasik mamalari cok pratik icinde belki desteeklerde var ama toz koruyucu maddeler iceriyor bebeklerimiz icin ne kadar saglikli tartisilir

Kizlar siz kasik mama icin ne dusunuyorsunuz

ay hep böyle gider herhalde.biz de de aynı durumlar dün gece mesaimiz vardı biraz nazar olmuş herhalde.ama babamız da ilgilendi bu sefer:)sabah iyiydik ama şimdi tekrar uyudu bakalım...

Ahnkuzum kiyamam goze gelmis
Babamizi supwr baba ilan ediyoruz
Pc den girsem.alkis yapardim.bak

orttuğum anda nasıl hıssedıyosa ayklaryla tepelıyo
ben daha almadm tulum ama alıcam

bizimki iki ay önce başladı ya uyuyo örttüğüm anda ayaklarını kaldırıp indirip açıyo üstünü rahatlıyodu.şimdi bi on gündür falan yüzüstü yatmaya başladı öyle yatınca açmıyo üstünü.bu arada neden öyle yatıyo ki acaba hemen hemen bütün gece yüzüstü yatıyo.

Kizlar aras sut icmeye basladiiiii

maşallh aras beye.inek sütü mü ?

Evet canim.inek sutu
Hemde mandira:)

ee siz doktora gittinizmi hiç yazmadın sonuçlaroışekerim yaz bana merak ettim boyu kilosu nedir paşamın..
nededi doktor..
yada yazdın ben kaçırdım..

doğru diyosun işte bende öyle düşünüyorum çünkü nil uyanır uyanmaz hemen ayağı kalkıyo..

cesaret edemedık ve baska sebepler dıyım canım gıdemedık ıste
tulum konusunda songule katılıyorum

kısmet cnm takılıyorum ben..

ayy herzamanki gibi bukonudada doktoerlar 2ye ayrılıyolar cnm.
kimisine göre pirinç unu kofbi şişmanlık hiç bir vitamini yok gereksiz kaşık mamalarında daha çok besleyeciler var kimisine görede
dediğin gibi kaşıkmaması değil pirinç unu
ama artık pirinç unlarıda doğal değilki
aman nebileyim zor iş zorrr..

ay cnm inş sever izofixlilerin takıp çıkarması daha kolaymış cnm. 260 da vardı cnm izofixli ama sert dümdüz bi koltuk babamız çok rahatsız bu dedi karar verdik hayırlısı olsun inş. çok raht duruyor. sağolasın süper anne

Simdilil.iyi canim ga okuma yazma baslamadi hanuZ
Bal bocuku hastaminolcakki annesi
ay olmasın cnm yaa nasıl sevinmiştim grip bulaşmadı diye akşam ıhlamur kaynatayım içine elma kabuğu tarçın filan atıp biraz da pekmez. o içmezse de ben içerim artık sütten geçer belki di mi ama:)

ayy canım inşallah yoktur bişeyi.havalar çok değişken ya allahım korusun bebecikleriii
inş. cnm yaa rabbim hepsini korusun

evet canım ısım zor ama soyle bısey var alp tuğra onlara zarar verıyo ısırıyo saclarnı cekıyo onlar bısey yapmıyo he yaparlarsada ben kızarım cekınmem yanı oyle bı konuda
ayy ben de dayanamıyorum kimsenin dokunmasına bu durum da ii değil ama ne yapayım engel olamıyorum kendime.

kıyamam ben zeynebime ya diştir anesi
aman gırip olmasın..
bol bol meyve yedirmeye çalış cnm:
tabi yerse..
bide içiyosa ıhlamur vere bilirsin.

hoşgeldin süper anneeeeÇ:):)
ilk işim eve gidince ıhlamur olcak cnm belki içer yani inş.

Ben olsam bende kiskanirdim.valla ne yalan diyimm
songüüüüüüüüüüüülll anladın sennn:)

Ay birde ustkeruni aciyorlar biz tulumla rahat ettik
tulumla hayat çok daha rahat:)

mandıra sütümü veriyorsun cnm 11 aydan sonra mı veriliomuş 1 yaş değilmiydi. yoksa paşamın gelişimi ii diye mi 1 ay erkene aldı dr niz
afiyet olsun yarasın paşama

bence ayaksız artık rahat olmaz cnm hareketi kısıtlanır içinde. daha çabuk uyanır diye düşünüyorum.

ay ben hazır mama vermiyorum cnm eski usul pirinç unu yapıyorum. sadece arada meyve püresi veriyorum hazır o da çok nadir. onun da gıdacı arkdaşımdan garantisini aldım normal konserve gibi olduğu için veriyorum:)

yaşına girmeden vermeyin diyorlar ya.bi de nasıl gaz falan yaptı mı.

Persembe dr muz baslayabilirsin dedi bir dwne kabaricakmi dedi bir yas alti alerji yinunden yasak zaten ben iki kez denemistim zaten
Gaz yaomadi cnm.cok sukur arasin hic gazinolmadi dogdu dogali zaten
Ustune basa basa uzun omurlu kutu sut yok dedi
He hic bulunamazsa ozaman devam suti dedi

ya bu arada ben hiç vermedim kaşık mama falan pirinç unu da vermedim aslında arada sırada yapıyorum siz hergün veriyor musunuz.ya şöyle yazayım sabah on on buçuk gibi kalkıyo kalkar kalkmaz yemiyo bişey ben de bişey vermiyorum sonra 11 onbir buçuk gibi kahvaltı yapıyoruz.bir buçuk ya da iki de emerek uyuyo.uyanınca pekmezli yoğurt ve meyve veriyorum.sonra akşam yedi gibi bizimle sofraya oturtuyorum bizim yenmeklerden yediği kadar veriyorum en son da yetmadan dokuz dokuz buçuk gibi çorba veriyorum günlük menümüz bunlar.düzeltmem gereken şeyler var mı ne yapayım sizce.

içine bişey ekledin mi cnm yoksa boş mu verdin sütü. dr bişey önerdi mi birlikte verebileceğin

canım bizim menümüzde şöyle bende yazayım sen uygun olanlara bak herkes e göre doğru yanlışlar deyişir çünkü
sabah en geç 9 gibi kahvaltı 11 gibi meyve 12 yada 1 gibi çorba
sonra yoğurt
daha sonra tavuk, köfte, yada balık,
sonra kaşık maması ve yatışşşşş:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…