- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #24.961
ay cnm inş sever izofixlilerin takıp çıkarması daha kolaymış cnm. 260 da vardı cnm izofixli ama sert dümdüz bi koltuk babamız çok rahatsız bu dedi karar verdik hayırlısı olsun inş. çok raht duruyor. sağolasın süper anne
ay olmasın cnm yaa nasıl sevinmiştim grip bulaşmadı diye akşam ıhlamur kaynatayım içine elma kabuğu tarçın filan atıp biraz da pekmez. o içmezse de ben içerim artık sütten geçer belki di mi ama:)
inş. cnm yaa rabbim hepsini korusun
ayy ben de dayanamıyorum kimsenin dokunmasına bu durum da ii değil ama ne yapayım engel olamıyorum kendime.
ilk işim eve gidince ıhlamur olcak cnm belki içer yani inş.
songüüüüüüüüüüüülll anladın sennn:)
tulumla hayat çok daha rahat:)
mandıra sütümü veriyorsun cnm 11 aydan sonra mı veriliomuş 1 yaş değilmiydi. yoksa paşamın gelişimi ii diye mi 1 ay erkene aldı dr niz
afiyet olsun yarasın paşama
bence ayaksız artık rahat olmaz cnm hareketi kısıtlanır içinde. daha çabuk uyanır diye düşünüyorum.
ay ben hazır mama vermiyorum cnm eski usul pirinç unu yapıyorum. sadece arada meyve püresi veriyorum hazır o da çok nadir. onun da gıdacı arkdaşımdan garantisini aldım normal konserve gibi olduğu için veriyorum:)
canım bizim menümüzde şöyle bende yazayım sen uygun olanlara bak herkes e göre doğru yanlışlar deyişir çünkü
sabah en geç 9 gibi kahvaltı 11 gibi meyve 12 yada 1 gibi çorba
sonra yoğurt
daha sonra tavuk, köfte, yada balık,
sonra kaşık maması ve yatışşşşş:
içine bişey ekledin mi cnm yoksa boş mu verdin sütü. dr bişey önerdi mi birlikte verebileceğin
oh afiyet olsun nilime:) de şu kaşık maması hangisi cnm yaa şu sütlü pirinçli filan yazan mamalar mı yoksa başka mı var :) ne cahilimm:)
canım bizim menümüzde şöyle bende yazayım sen uygun olanlara bak herkes e göre doğru yanlışlar deyişir çünkü
sabah en geç 9 gibi kahvaltı 11 gibi meyve 12 yada 1 gibi çorba
sonra yoğurt
daha sonra tavuk, köfte, yada balık,
sonra kaşık maması ve yatışşşşş:
Canim.koltuga monte ediliyor ya esim.ugrasmaz her aksam tak cikar gerci bizim.yarenden hersartta onu kullaniyiruz gule.gule.kullansin
Yasenim sende gel.buyur.kusum.aaa analadim.bbak
Canim.en sagliklisi.eski usul.bencede bende gecmek.istiyorum.sutlede.cok.guzel.oldu bana tam.olcu versene canim.kaca kac
Cocuk.dr.muz verebilirsin dedi.cnm.alerji.uzmani daha gecen ay dwmisti hatta
Bir yas oncesi.en cok.alerjik.oldugundan verilmiyor sukur kabarma.falan yasamadik
Yarrnede 11 aylikken basladim.cnm
Evet cnm.yarim.biberon veriyorum simdilik
Aksam.princununuda.sutle.yaptim sade princ unu varya cok.lezzetli.oldu
Aslinda kasik mamalari cok pratik icinde belki desteeklerde var ama toz koruyucu maddeler iceriyor bebeklerimiz icin ne kadar saglikli tartisilir
Kizlar siz kasik mama icin ne dusunuyorsunuz
bizimki iki ay önce başladı ya uyuyo örttüğüm anda ayaklarını kaldırıp indirip açıyo üstünü rahatlıyodu.şimdi bi on gündür falan yüzüstü yatmaya başladı öyle yatınca açmıyo üstünü.bu arada neden öyle yatıyo ki acaba hemen hemen bütün gece yüzüstü yatıyo.
maşallh aras beye.inek sütü mü ?
ya bu arada ben hiç vermedim kaşık mama falan pirinç unu da vermedim aslında arada sırada yapıyorum siz hergün veriyor musunuz.ya şöyle yazayım sabah on on buçuk gibi kalkıyo kalkar kalkmaz yemiyo bişey ben de bişey vermiyorum sonra 11 onbir buçuk gibi kahvaltı yapıyoruz.bir buçuk ya da iki de emerek uyuyo.uyanınca pekmezli yoğurt ve meyve veriyorum.sonra akşam yedi gibi bizimle sofraya oturtuyorum bizim yenmeklerden yediği kadar veriyorum en son da yetmadan dokuz dokuz buçuk gibi çorba veriyorum günlük menümüz bunlar.düzeltmem gereken şeyler var mı ne yapayım sizce.
oh afiyet olsun nilime:) de şu kaşık maması hangisi cnm yaa şu sütlü pirinçli filan yazan mamalar
sağol cnm
kaşık maması sütlü pirinçli bide tahıllılar var aslında onlar çok çeşit ama bizimki ikisini seviyo
aptamil..
mı yoksa başka mı var :) ne cahilimm:)
ya gece uyumadığı için uyanmıyo sabah bugün 11.30 da zorlakaldırdım resmen emzirsem geri uyuyacak sıpamm..o yüzden zamanımız az kalıyo aslında sanki biraz.bi de gündüz süt almıyo mu benm ki emince en az iki saat ağzına bişey almıyo.gofret bisküvi çikolata hariç:)
Selam kızlar
Ne var ne yok nasılsiniz bakem
Süt ve kaşık mama olayı konuşuluyor herhalde valla ben hepsinden veriyorum pirinç unu bir haftadır süt ile yapıyorum ve hiç bir sorunumuz yok çok şükür kaşık mamasida veriyorum akşamlari irmikli yulafli hazır yoğurt ta alıyorum hipp bisküvi aldım evrede kendim meyvesini ev yapımı yoğurt veriyorum herşeyde veriyorum valla
Bi biberon sorunumuz var onu almıyor
Oğlum iki haftadır emeklemeyi çözdü ve geçen gün parkeye düştü ağzı geldi kanadı ve çook korktum ilk düşünce her dakika düşüyor çok korkuyorum
ıcıyıosa neguzel canım sen nasıl sut alıyodun
ıllakı bıseyler vardır ıcınde ama pırınc ununuda cok sağlıklı demıyolar ben ıkısınıde verıyorum
sonucta devam sutlerının ıcındede vardır bıseyler hepsı hazır sonucta
malesef biz emmiyoruz cnm...
ohhh hoşgeldin cnm...
korkma cnm nilde hp düşüyo ben gülersem oda gülüyo gülmezsem ağlıyo oyüzden düşe kalka büyüyecekler.
yeterki kötü düşmesinler...
Hosbulduk canim :)))))
Öyle canım düşe kalka büyüçekler ama bizimki daha yeni yeni emekledigi için baya bi tokezliyor beyaz tenli olduğu icin heryerinde çizik var:)
cnHosbulduk canim :)))))
Öyle canım düşe kalka büyüçekler ama bizimki daha yeni yeni emekledigi için baya bi tokezliyor beyaz tenli olduğu icin heryerinde
çizik var:)
Merhana cnm uykusuzlik devammi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?