2012 kasım bebekleri büyüyor..

Canim.koltuga monte ediliyor ya esim.ugrasmaz her aksam tak cikar gerci bizim.yarenden hersartta onu kullaniyiruz gule.gule.kullansin

Yasenim sende gel.buyur.kusum.aaa analadim.bbak

Canim.en sagliklisi.eski usul.bencede bende gecmek.istiyorum.sutlede.cok.guzel.oldu bana tam.olcu versene canim.kaca kac

Cocuk.dr.muz verebilirsin dedi.cnm.alerji.uzmani daha gecen ay dwmisti hatta
Bir yas oncesi.en cok.alerjik.oldugundan verilmiyor sukur kabarma.falan yasamadik
Yarrnede 11 aylikken basladim.cnm

oh afiyet olsun nilime:) de şu kaşık maması hangisi cnm yaa şu sütlü pirinçli filan yazan mamalar mı yoksa başka mı var :) ne cahilimm:)

içine bişey ekledin mi cnm yoksa boş mu verdin sütü. dr bişey önerdi mi birlikte verebileceğin

Cnm dr a onu sormayi unuttum ama aylar once buraya link.atmistim.orada pekmez ile tatlandirabilecegimizi.soykuyorsu o sekilde yaptim
Sadexe demir emilimi az olabikiyirmus benim.amacim.zaten sutun tatlanmasi sabah pekmez ayri veriyorum.diye dusundum

ya gece uyumadığı için uyanmıyo sabah bugün 11.30 da zorlakaldırdım resmen emzirsem geri uyuyacak sıpamm..o yüzden zamanımız az kalıyo aslında sanki biraz.bi de gündüz süt almıyo mu benm ki emince en az iki saat ağzına bişey almıyo.gofret bisküvi çikolata hariç:)

Selam kızlar

Ne var ne yok nasılsiniz bakem

Süt ve kaşık mama olayı konuşuluyor herhalde valla ben hepsinden veriyorum pirinç unu bir haftadır süt ile yapıyorum ve hiç bir sorunumuz yok çok şükür kaşık mamasida veriyorum akşamlari irmikli yulafli hazır yoğurt ta alıyorum hipp bisküvi aldım evrede kendim meyvesini ev yapımı yoğurt veriyorum herşeyde veriyorum valla

Bi biberon sorunumuz var onu almıyor

Son düzenleme:
Oğlum iki haftadır emeklemeyi çözdü ve geçen gün parkeye düştü ağzı geldi kanadı ve çook korktum ilk düşünce her dakika düşüyor çok korkuyorum

Son düzenleme:

ay cnm bizim de ablamızdan kalma olsa hiç fena olmazdı belki bi dahaki bebişte bende böyle şeyler konuşuo olurum ay bi garp geldi:)
nasılll isterdim gelmeyi anlatamam bi güzel kanatırdık:)
cnm ben 1 su bardağı suya tepeli iki tatlı kaşığı pirinç unu yarım tatlı kaşığı da irmik ekleyip pişiriyorum kıvamlı oluo yani sulu değil zeynep pek sulu sevmez. içine de pekmez ceviz ve 1 tatlı kaşığı na yakın da zeytinyağı katıyorum kıvamı biraz sulu olursa duruma göre cici bebe de attığım oluo. bu karışıma önceden bayılan kızım malesef ki artık pek yemio. bu arada unutmadan söyleyeyim arada meyve de kattığım oluo cnm muz çok seio içinde zeynep ilay.
ay heyecan yaptım bizim kız sevcek mi acaba sütü:)

ıcıyıosa neguzel canım sen nasıl sut alıyodun
ıllakı bıseyler vardır ıcınde ama pırınc ununuda cok sağlıklı demıyolar ben ıkısınıde verıyorum
sonucta devam sutlerının ıcındede vardır bıseyler hepsı hazır sonucta

oyle daha rahat edıyoardır belkı
alp tuğrada genelde yuzustu yatyo emekleme pozısyonunda yatıyo popo yukarda oyle uyuyo nasıl rahay edıyosa artık oyleyken acmıyoda ustunu

Aaa bak bir ilksin sen
Corba yakmiyormu ki yavrukusun icini gece
Ben kahvalti uyaninca meyve oglen corba aksam ustu ev yemeklerinden yogurt yatamadan muhallebi

Simdilerde uykuarasinda bir kez ineksutu sonra gun boyu ve gece ana suti

malesef biz emmiyoruz cnm...

ohhh hoşgeldin cnm...

Oğlum iki haftadır emeklemeyi çözdü ve geçen gün parkeye düştü ağzı geldi kanadı ve çook korktum ilk düşünce her dakika düşüyor çok korkuyorum

korkma cnm nilde hp düşüyo ben gülersem oda gülüyo gülmezsem ağlıyo oyüzden düşe kalka büyüyecekler.
yeterki kötü düşmesinler...

Canim.ben koy sutu acik sut aliyorum dr onu istiyor uzun omurku kutu sutu devam sutu istemiyor koruyuculardan dolayi
Devam sutlerindede var tabi

Hosbulduk canim :)))))

Öyle canım düşe kalka büyüçekler ama bizimki daha yeni yeni emekledigi için baya bi tokezliyor beyaz tenli olduğu icin heryerinde çizik var:)

Ben kavanoz mama vermiyorum tabi belki anlattiklari gibidir
Ama taze varken neden aylar onceki meyve yi yedirelimki bebelerimize
Tatikde uc tane yedirim.kokusu bile hos gelmedi

Kaldı 1 ayım kızlar türkiyeye gelmeme çok heyecanliyim efem le nasıl geçecek tatil diye yarın büyük bi alışverise çıkacagiz :))

Hosbulduk canim :)))))

Öyle canım düşe kalka büyüçekler ama bizimki daha yeni yeni emekledigi için baya bi tokezliyor beyaz tenli olduğu icin heryerinde
çizik var:)
cn
m sen bide adım atmaya başlayınca gör
2 adım atıyo pat 2 adım atıya pat :
çok komik oluyo bazen
geçende nil anlını çarpmış kapıya ve şişmiş resmen
çenesini vuruyo yine geçende çok kötü düştü:
ama dediğim gibi olacak bunlar:
bağlayamayızki sen biraz daha rahat olmaya çalış alahım beterinden korusun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…