2012 kasım bebekleri büyüyor..

Canim.ben koy sutu acik sut aliyorum dr onu istiyor uzun omurku kutu sutu devam sutu istemiyor koruyuculardan dolayi
Devam sutlerindede var tabi

bende köy sütü alıyorum cnm oh hazır yoğurttanda kurtuluyorum:) eee bundan sonra ki ilk süt alışımızda da zeynebime veriyorum bakalım içecek mi bal böcüğü...devamsütü ben hiç vermedim zaten cnm ama cici bebe verdim bi ara hem de anne sütüyle:)

Anladim cnm benim tesekkur ederim.aksam.biraz fazla.koymusum bu aksam.tarifle yaparim
Arasta asla suku sevmiyor canik.corbasi ekmekli mamasi koyu.olucak
Arastauz seviyor hergun birtane yiyor masalla
Insalla sever cnm.minikmkizin sutu

Geçmiş olsun canimm allahim evlatlakırmızı korusun:))))

Haklısın sanırım biraz rahat olmalıyım rabbim beterinden korusun nilim demek yürümeye başladı yerim ben onun totosunu :))

Evet aslinda onlar sayesinde bizede bazi seyker katiliyor
Devam suti bende kullanmadim vanim
Ama bak benim.anlattigim. bir yas sonrasi olanlar kutuda olan normal.sut gibi
Cici bebe kullabmaiyoruz canim.biz
Ay bende merak.ettim.fistik sevicekmo

[
ayyy güldenim gözüm korktu yaa ii ki emeklemio diyesim geldi yani. dilek cnm daha yüreğimiz ağzımıza çok gelecek anlaşılan
ben çıkıyorum kızlar ii bakın kendinize ve ballarınıza

Evet aslinda onlar sayesinde bizede bazi seyker katiliyor
Devam suti bende kullanmadim vanim
Ama bak benim.anlattigim. bir yas sonrasi olanlar kutuda olan normal.sut gibi
Cici bebe kullabmaiyoruz canim.biz
Ay bende merak.ettim.fistik sevicekmo

evet cnm çok zaralıymış hazır yoğurt kurtulduk bizde zeynebim sayesinde ama ne yalan söyliiim hazır yoğurdun mantısı da bi başka oluo:)
bizde bi kaç ay cici bebe cerdik cnm artık çok nadir . dr günde 2-3 taneyi geçmesin dedi şu sıralar muhallebi de yemediği için hiç tüketmiyo çok şükür. ama çok az yio bu ara onu farkettim. sütü verince haberdar ederim cnm sever inş .

hadi kaçtımm ben çok kaynatmayın beysallaçok pis kıskandımm:) desemde siz kaynatcaksınız bari bize özet geçin yarın:) hadi görüşürüz yarın ii bakın kendinize ve ballarınıza

Aaa bak bir ilksin sen
Corba yakmiyormu ki yavrukusun icini gece
Ben kahvalti uyaninca meyve oglen corba aksam ustu ev yemeklerinden yogurt yatamadan muhallebi

Simdilerde uykuarasinda bir kez ineksutu sonra gun boyu ve gece ana suti

gece her uyandığındaönce su veriyorum sonra emziriyorum.muhallebiyi çok sevmiyo aslında salçalı yemek seviyo.beyaz çorbaları da sevmiyo bi sebze çorbasını sevdi biraz .ne bileyim böyle yapıyorum ama içime de kurt girdi hani acaba akşamvermesem mi çorba.

oyle daha rahat edıyoardır belkı
alp tuğrada genelde yuzustu yatyo emekleme pozısyonunda yatıyo popo yukarda oyle uyuyo nasıl rahay edıyosa artık oyleyken acmıyoda ustunu
öyle tabi canm başta kalbi sıkışır falan diye çevirmeye çalışıyordum da şimdi uyusunda diyorum nasıl canı isterse öyle uyusun:)

Kaldı 1 ayım kızlar türkiyeye gelmeme çok heyecanliyim efem le nasıl geçecek tatil diye yarın büyük bi alışverise çıkacagiz :))

ay hadi hoş gelin sefa gelin bakalım..ii alışverişler..

[

ayyy güldenim gözüm korktu yaa ii ki emeklemio diyesim geldi yani. dilek cnm daha yüreğimiz ağzımıza çok gelecek anlaşılan

bizim ki emekliyo öyle düşme falan da olmadı ama şimdilerde ayağa kalkmaya çalışıyoruz ve kafamızı çok vuruyoruzyanına gidersem ya da üzgün bakarsam ağlıyo.amann yok bişeyi kızımın dersem gülersem hiç ağlamıyo:)hadi görüşürüz canm balböcüğünü de öp:)

Geçmiş olsun canimm allahim evlatlakırmızı korusun:))))

Haklısın sanırım biraz rahat olmalıyım rabbim beterinden korusun nilim demek yürümeye başladı yerim ben onun totosunu :))

aynennn:
cnm

[

cnm aynen öyule öp bal böcüğünü

songülümmmm bana hiç yazmadın küstüm ahanda:):).):)

paşamın boyunu kilosunu sormuştum ama...

Slm kızlar uzun bı aradan sonra beraberız..... Ceyda ıyı emekleme calısmalarına devam dısler 8 tane oldu. Okula basladım yatın yenı okuluma gıtcem bakalım kacıncı sınıfları verecekler. Kv bende ceydaya bakıyo sımdılık ıyıyız cenesı durursa tabıı :))) ıse guce karısmıyo sadece kızıma bakıyo bıraz zor oluyo benım için ama napım cocuguma duzgun baksında. Sızler nasılsınız ınsallah ırtıbatı kıparmayız bundan sonra herkese selamlar kuzulara öpücükler

herkese kocaman hayırlı bir gün diliyorum.kızlarr ebrar epey bir süre dedek durabilior.cadı yaptığını anlayınca oturuyor.:)))
Defne de öyle cnm. Farketmeden duruyor ama anlayınca hemen oturuyor
Kiyamam ben ona. Nazar değmiş.

Hoş geldin cnm. Aman ceydaya iyi baksın da sen evin işini yaparsın .

Merhabalar cnm benim.yogunsun bu aralar gorusemedik
Babanneniz gelmis cenemiz biraz kuvvatli heralde ama.ne yapicaksin arada duyma bosver moduna gec
Is guc olur ceydacik bakilsinda
Nasil tepkiker veriyor canim.ise gittiginde
Bu sene insalla birinci sinif duser canim:)

Kizlar bu arada beysalcigum geldi ay erdemim cok buyumus.kg almis gobus yapmis resmen cok tatliydi ve akilliydi
Aras tv fisi cekti erdem elindeki. Oyuncak misirla.acmaya calisti haha
Annesi hazirlaninca hemen ucusa gecti giderkende bye bye yapti yine bize zaman yetmedi tabi

herkese kocaman günaydınlar ... ben çok mutluyum bal böcüğüm sabah oto koltuğunda uslu uslu oturdu hatta sonunda uyuya kaldı annesinin kuzusu:) kurban olurum onu verene... inş. hep böyle gider maşallah subhanallah

buarada ben dün iş çıkışı zeynep ilayı dr a götürdüm . yutkunmakta güçlük çekiyordu iltihap filan olur ilerlemesin diye gittik. boğazı kızarmış birazda şişmiş, çok şükür ilaçlık bi durum yok ateşlenirse getirin hemen dedi. şimdilik herşey yolunda allaha şükür. kilomuzda 11olmuş 700 gr almış boyu 74 cm dedi uzamamış önce ki ayla aynı ama bana göre uzadı :) bu boy işini çözemedim gitti. bizden haberler böyle

herkese kocaman günaydınlar ... ben çok mutluyum bal böcüğüm sabah oto koltuğunda uslu uslu oturdu hatta sonunda uyuya kaldı annesinin kuzusu:) kurban olurum onu verene... inş. hep böyle gider maşallah subhanallah
ooo süper çok sevindim yasminim ya erdemde hemen ninni sölyür binince inşallah hep sever annesi
canım benim herşey için teşekkürler erdem bey ateşli olmasaydı daha güzel olucaktı ama bir dahakine inşallah

maşallah zeynep hanımaaa

inş. cnm yaa henüz ben kullanmadım arabayı bu hafat her ihtimale karşı yine babamızla geliyoruz yanına oturdum ama hiç muhatap olmadım. zaten gerekte kalmadı hiç sesi çıkmadı kuzumun bi süre sonra o da erdem gibi klasik ninnisini ( ıııı ıııııı ııııı ı :)) söyledi ve uyudu:)
eee songül hanımlar nasıllar çok kıskanıyorum haa yok ki burda kimse görüşelim erdem nasıl oldu cnm ateşi var mı hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…