2012 kasım bebekleri büyüyor..

merhaba cnm hoşgeldin işinde hayırlı olsun zor olur tabi biraz ama alışılıyo ne yapıcaksın
inşallah kayın validen ceydacığa güzel bakarda aradaki buzlarda erir.
sonuçta torunu değilmi..

ayyy ikisinide yesem nasıl olur acaba:

herkese kocaman günaydınlar ... ben çok mutluyum bal böcüğüm sabah oto koltuğunda uslu uslu oturdu hatta sonunda uyuya kaldı annesinin kuzusu:) kurban olurum onu verene... inş. hep böyle gider maşallah subhanallah

günaydın cnm ohhh sıkıntı yaşamadığınza çok sevindim
nilde ben yokken oturuyo ama eğer ben varsam arabada oturmuyo..

geçmiş olsun cnm inşallah ilerlemez mutlaka uzamıştır sizin doktor ölçemiyo bence..

kızlarrr herkese
günaydın umarım herkes iyidir...

günaydın cnm hoşgeldin:) sabah keyfi ii gibiydi cnm daha ii sanki. boy konusuna gelince 3 aydır 74 dio:) aile sağlığına götürdüm cnm kendi dr una değil. ebe ölçtü boyunu. dedim abla 3 aydır 74 dion bebek boyu ölçmek zor gelişimi gayet ii dio:) e bi de cnm zeynep normalde daha toplu bi bebekti bu ay zayıfladı yüzü bacakları filan , babası da ananemizde zayıfladı dio. ama kilo almış maşallah . ben boya gittiğini düşünüyorum ki kim görse nasıl uzamış maşallah dio. ay ne yazdım sabah sabah:) içimde kaldı boy konusu ben ölçcem az kaldı:) eee nilim nasıl cnm geceniz nasıl geçti

iyiydi songülümde çok şükür napsın bizimle uğraştı işte :)

boyu bizim doktor da ölçemiyo durmuyo erdem zaten ama uzadı gibime geliyor bakalım

Maşallah zeynepe. Allahnazarlardan saklasin

Maşallah zeynepe. Allahnazarlardan saklasin

sağolasın cnm benim zeynep ilay görünüşte zayıfladı ama kilo almış teyzesi, e bu durumda boya gitmesi gerek di mi:) fena taktım boy işine. nelerle uğraşıyoruz yaa rabbime şükürler olsun sağlıkları yerinde .rabbim tüm hasta bebişlere sağlık sıhhat versin inş.

Kızlar bu arada dün kardeşimin doğum günuvardi.
mum uflerken defne kardeşimin kucağındaydi. O kadar mutlu oldu ki muma görmeniz lazım.

İyiyim cnm şükür. Defne de iyi. Bol bol yaramazlık yapıyor.dün prize parmağıni sokmayi öğrenmiş. Annem çok korkuyor

aman cnm dikkat! şu prizleri kapatan aparatlar var ya cnm ondan alıp tak bence bi an önce. rabbim korusun çok tehlikeli. bizim evde onun ulaşabileceği yerde priz yok çok şükür. gerçi benim kız toto üstü gidio emeklemio sıkıntı yok ulaşamz olsa da:)

Kızlar bu arada dün kardeşimin doğum günuvardi.
mum uflerken defne kardeşimin kucağındaydi. O kadar mutlu oldu ki muma görmeniz lazım.

oy kuzu doğum günü hazırlığı yapıo annesi. defnenin doğum günü ne zaman cnm çizelge olmayınca anlayamıoruz yahu:)

Alacağım cnm ama alışverişe haftaici çıkamam çünkü eve 8 de geliyorum. Allah bütün bebisleri korusun

31 ekimde cnm. Onu öyle mutlu görünce ben de doğum gününu kutlamak için gün saymaya başladım

eee var mı cnm doğum günü planları siz bizden 17 gün öncesiniz fikir olur bize de:) gülden başlamıştı hazırlıklaara ama son durum ne bilmiyorum

günaydın herkese.oooyyy başım dünden beri ağırıyor.evde tatilat var ev girmiş birbirine.düzen müzen kalmamış.akşam ebrara çok kızdım.sabahta. kızıyorum ama sonra içim yanıyor.eşimle sürekli bir didişme içindeyiz.anladımki gerginim çookk gerginim.ebrar dün iki defa kustu.balgamı var ve onu rahatsız ediyor sanırım.ulaa akşam eşimle yiyicez birbirimizi.sabah kalktıkmı sanki akşam birbirini yiyen biz değiliz.sabah hala başım ağırıyor diyorum ona kavga ettiğimizdendir diyo.dedim etmeyelim ozaman niye ediyoruz.beni seviyormusun dedim hehe dedi.:)))

günaydın cnmmm evde tadilat zor iş ee iki çocukla bi de çalışan bi ev hanımıysan hepten zor o nedenle başın ağrımıştır. geçmiş olsun. biz de zaten her sıkıntı da ilk hıncımızı eşlerimizden alıyoruz sanırım yazık adamlara acıyorum bazen:) herkese kız da ebrar sultana kızma annesi yazık daha küçümen o sen kızınca daha da hırçınlaşır korkar eminim. bak daha bugün 10 aylık olmuş kuzum maşallah subhanallah. rabim nice 10 yıllar nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…