- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #25.001
Slm kızlar uzun bı aradan sonra beraberız..... Ceyda ıyı emekleme calısmalarına devam dısler 8 tane oldu. Okula basladım yatın yenı okuluma gıtcem bakalım kacıncı sınıfları verecekler. Kv bende ceydaya bakıyo sımdılık ıyıyız cenesı durursa tabıı :))) ıse guce karısmıyo sadece kızıma bakıyo bıraz zor oluyo benım için ama napım cocuguma duzgun baksında. Sızler nasılsınız ınsallah ırtıbatı kıparmayız bundan sonra herkese selamlar kuzulara öpücükler
Kizlar bu arada beysalcigum geldi ay erdemim cok buyumus.kg almis gobus yapmis resmen cok tatliydi ve akilliydi
Aras tv fisi cekti erdem elindeki. Oyuncak misirla.acmaya calisti haha
Annesi hazirlaninca hemen ucusa gecti giderkende bye bye yapti yine bize zaman yetmedi tabi
herkese kocaman günaydınlar ... ben çok mutluyum bal böcüğüm sabah oto koltuğunda uslu uslu oturdu hatta sonunda uyuya kaldı annesinin kuzusu:) kurban olurum onu verene... inş. hep böyle gider maşallah subhanallah
buarada ben dün iş çıkışı zeynep ilayı dr a götürdüm . yutkunmakta güçlük çekiyordu iltihap filan olur ilerlemesin diye gittik. boğazı kızarmış birazda şişmiş, çok şükür ilaçlık bi durum yok ateşlenirse getirin hemen dedi. şimdilik herşey yolunda allaha şükür. kilomuzda 11olmuş 700 gr almış boyu 74 cm dedi uzamamış önce ki ayla aynı ama bana göre uzadı :) bu boy işini çözemedim gitti. bizden haberler böyle
merhaba cnm hoşgeldin işinde hayırlı olsun zor olur tabi biraz ama alışılıyo ne yapıcaksın
inşallah kayın validen ceydacığa güzel bakarda aradaki buzlarda erir.
sonuçta torunu değilmi..
ayyy ikisinide yesem nasıl olur acaba:
günaydın cnm ohhh sıkıntı yaşamadığınza çok sevindim
nilde ben yokken oturuyo ama eğer ben varsam arabada oturmuyo..
geçmiş olsun cnm inşallah ilerlemez mutlaka uzamıştır sizin doktor ölçemiyo bence..
kızlarrr herkese
günaydın umarım herkes iyidir...
iyiydi songülümde çok şükür napsın bizimle uğraştı işte :)inş. cnm yaa henüz ben kullanmadım arabayı bu hafat her ihtimale karşı yine babamızla geliyoruz yanına oturdum ama hiç muhatap olmadım. zaten gerekte kalmadı hiç sesi çıkmadı kuzumun bi süre sonra o da erdem gibi klasik ninnisini ( ıııı ıııııı ııııı ı :)) söyledi ve uyudu:)
eee songül hanımlar nasıllar çok kıskanıyorum haa yok ki burda kimse görüşelimerdem nasıl oldu cnm ateşi var mı hala
günaydın cnm hoşgeldin:) sabah keyfi ii gibiydi cnm daha ii sanki. boy konusuna gelince 3 aydır 74 dio:) aile sağlığına götürdüm cnm kendi dr una değil. ebe ölçtü boyunu. dedim abla 3 aydır 74 dion bebek boyu ölçmek zor gelişimi gayet ii dio:) e bi de cnm zeynep normalde daha toplu bi bebekti bu ay zayıfladı yüzü bacakları filan , babası da ananemizde zayıfladı dio. ama kilo almış maşallah . ben boya gittiğini düşünüyorum ki kim görse nasıl uzamış maşallah dio. ay ne yazdım sabah sabah:) içimde kaldı boy konusu ben ölçcem az kaldı:) eee nilim nasıl cnm geceniz nasıl geçti
buarada ben dün iş çıkışı zeynep ilayı dr a götürdüm . yutkunmakta güçlük çekiyordu iltihap filan olur ilerlemesin diye gittik. boğazı kızarmış birazda şişmiş, çok şükür ilaçlık bi durum yok ateşlenirse getirin hemen dedi. şimdilik herşey yolunda allaha şükür. kilomuzda 11olmuş 700 gr almış boyu 74 cm dedi uzamamış önce ki ayla aynı ama bana göre uzadı :) bu boy işini çözemedim gitti. bizden haberler böyle
Günaydın kızlar
Maşallah zeynepe. Allahnazarlardan saklasin
günaydın cnm nasılsın defnem nasıl neler yapıo
İyiyim cnm şükür. Defne de iyi. Bol bol yaramazlık yapıyor.dün prize parmağıni sokmayi öğrenmiş. Annem çok korkuyor
Kızlar bu arada dün kardeşimin doğum günuvardi.
mum uflerken defne kardeşimin kucağındaydi. O kadar mutlu oldu ki muma görmeniz lazım.
aman cnm dikkat! şu prizleri kapatan aparatlar var ya cnm ondan alıp tak bence bi an önce. rabbim korusun çok tehlikeli. bizim evde onun ulaşabileceği yerde priz yok çok şükür. gerçi benim kız toto üstü gidio emeklemio sıkıntı yok ulaşamz olsa da:)
oy kuzu doğum günü hazırlığı yapıo annesi. defnenin doğum günü ne zaman cnm çizelge olmayınca anlayamıoruz yahu:)
31 ekimde cnm. Onu öyle mutlu görünce ben de doğum gününu kutlamak için gün saymaya başladım
gunaydin canlarim
nasilsuniz biz gene uykusuz.bi gece gecirdik
bu.kizin uyuyacagi gunleri gorebilecekmiyim acaba
gunaydin canlarim
nasilsuniz biz gene uykusuz.bi gece gecirdik
bu.kizin uyuyacagi gunleri gorebilecekmiyim acaba
günaydın herkese.oooyyy başım dünden beri ağırıyor.evde tatilat var ev girmiş birbirine.düzen müzen kalmamış.akşam ebrara çok kızdım.sabahta. kızıyorum ama sonra içim yanıyor.eşimle sürekli bir didişme içindeyiz.anladımki gerginim çookk gerginim.ebrar dün iki defa kustu.balgamı var ve onu rahatsız ediyor sanırım.ulaa akşam eşimle yiyicez birbirimizi.sabah kalktıkmı sanki akşam birbirini yiyen biz değiliz.sabah hala başım ağırıyor diyorum ona kavga ettiğimizdendir diyo.dedim etmeyelim ozaman niye ediyoruz.beni seviyormusun dedim hehe dedi.:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?