2012 kasım bebekleri büyüyor..

amiinn cümlemizinkilere.hee annesi yesin onu.gece çok sık uyanır sabahta erkenden ayakta.ben anlamıyorum bu bebeleri azcık yatta uyu dinlen yaa.ne hortlamış gibi paso ayaktasın.işte başımda ağırınca sinir bastı beni.ahh ahhh diyorum sabah neden birazcık abine çekmedin.

adamlara yazık evet belki bazen çok yükleniyoruz ama ne dersek diyelim bizden rahatlar.mesela gece çok zorlanacamda verecem çocuğu al salla diye yoksa uyandırmam.diyelimki uyandığını gece eşim duydu ben duymadım direk dirseğiyle dürter nevgüüüüülll kız ağlıyor bak şuna.ne olur be adam kalkıp sallayıp uyutsan.bir kere uyandırmasan ölürmüsün.her akşam ayaklarını uzatıp dinlenebiliyorlar.sabah çocukları hazırlama derdi yok.giyinip işlerine gidiyorlar.amaaann ne biliyim yinede rabbim şaşırtmasın başımızdan eksik etmesin.bugün ben pek bi şikayetlendim yaww.

aman cnm inan aynı dert bizde de var .. bu sabah tam ben emzirirken sabah ezanı başaldı hoca Allahu Ekber dedi benim kuzu emmeyi bıraktı gözleri açtı kafayı kaldırmış boncuk boncuk bakıo etrafa. dedim yat sana bakmıo:) ama nerdeee kalkış o kalkış daha da uyumadı işte. aman sağlıklı olsunlarda erken kalksınlar di mi ama:)
neyse ben kaçtımkızlar görüşürüz öğleden sonra inş.

dersin ezanı o okuyacaktı.sıpaacıkk.evet yani tek tesellimiz o sağlıklı olsunlarda yapsınlar yaramazlıklarını ne edek.

en onu bide aylık olarak götürdüğün doktora götür cnm
zaten sağlık ocaklarındaki doktorlar bişeyden anladıkları yok
varsada istisnadır yani
ben nilin boyunu kilosunu hiç ölçtürmüyorum orda doktorumuzun bize yazdığı defteri veriyorum hep..

Günaydın kızlar

günaydın cnmmm:

İyiyim cnm şükür. Defne de iyi. Bol bol yaramazlık yapıyor.dün prize parmağıni sokmayi öğrenmiş. Annem çok korkuyor

canım kapak al nilde yapıyo o işi uzun zamandır biz kapak tatktık şimdilik daha çözemedi bakalım..

Kızlar bu arada dün kardeşimin doğum günuvardi.
mum uflerken defne kardeşimin kucağındaydi. O kadar mutlu oldu ki muma görmeniz lazım.

hahaha şekerim defne tiyoyu vermiş annecim ben doğum günü isterim diye bilgine..

gunaydin canlarim
nasilsuniz biz gene uykusuz.bi gece gecirdik
bu.kizin uyuyacagi gunleri gorebilecekmiyim acaba

günaydın canım ahhhhh elifçiğin bu hali ne olacak böyle biz akşam 12de uyuduk 2 kere uyandık..

günaydın cnm birazdaha sakin unutma aramızda en mahsumbebişlerimiz
eşlere bağrıyoruz sorun yokta bence bebişlere kızmayalım
sen kızdınmı yine eşine bağır boşver:):).)

bu arada eşim nile doğum günü için yazı yazmış bende onun düzeltmelerini yaptım oyüzden yazamadım
ee aradada yoğunluk var tabi..

ahh ahhh ben her defasında pişman olup bir daha yapmayacağım diyorum ama o sinir bir kere geldimi bana tutamıyorum kendimi olmuyor.

ahh ahhh ben her defasında pişman olup bir daha yapmayacağım diyorum ama o sinir bir kere geldimi bana tutamıyorum kendimi olmuyor.

ahh cnm ya aynı durum bizde de oluyo.sabahları pişmanlıklar....ama en büyük sebebi kocalar bence:)ama bugün akşamdan beri ateşli onu görünce uyumasın da ii olsun diyorumm...

merhaba kızlarr meryemim dün geceden beri ateşli.kaç kere duş aldırdm.ilaç verdim.ama hala varyavrum çiçek gibi soldu...babamız da yok iki gündürr offff offff .ilk dişi çıkarken de ateşlenmişti böyle yine mi diş çıkacak acabaa

cnm kaça çıkıyo ateşi peki ilaç ne veriyosun?

geçmiş olsun peki eşin nezaman dönecek takip et bakalım ilerlerse bikere doktoruna götürmek lazım bence..

cnm kaça çıkıyo ateşi peki ilaç ne veriyosun?

geçmiş olsun peki eşin nezaman dönecek takip et bakalım ilerlerse bikere doktoruna götürmek lazım bence..

calpol veriyorum elimde o var.38 oldu en son şimdi 37,5 falan hep uyumak istiyo uyudukça daha da yükseliyor.eşim öğleden sonra gelecek inşallah biraz mahrumiyet bi yerdeyim yalnız götüremem doktora eşim gelsin de gitcez artık.gece uyurken çok hızlı nefes alıop veriyodu yorulmuş gibi nefes nefeseydi.şşimdi uyuyo tekrar ama nefesi güzel normalleşti....

dersin ezanı o okuyacaktı.sıpaacıkk.evet yani tek tesellimiz o sağlıklı olsunlarda yapsınlar yaramazlıklarını ne edek.
sorma cnm yaa:) rabbim sağlık versin hepsine

haklısın cnm rahatsızlık devam ederse kendi dr sine götürürüm artık. ama bugün ii gibi çok şükür

oy kuzum yaa kıyamam bi an evvel düşer inş. ateşi.

bence de cnm babanız gelince götürmelisiniz bi an evvel. daha fazla yıpranmasın yavrucak

geçmiş olsun kuzuma ya dişdir inşallah

eee var mı cnm doğum günü planları siz bizden 17 gün öncesiniz fikir olur bize de:) gülden başlamıştı hazırlıklaara ama son durum ne bilmiyorum
yok cnm bi plan. büyük ihtimalle 31 inde ankarada kutlayacağız. haftasonu da izmire gidip kutlayacağız.malum benim kv annemlere gelmez annemleri 10. sınıf vatandaş gördüğü için

reces sende aralık gelinimisin canım.
evet cnm ben de aralık geliniyim. sen de mi aralıkta evlendin?

geçmiş olsun cnm benim. inşallah diş çıkarıyordur da onun ateşidir. defne de ilk 2 dişte çok ateşlenmişti.

öyle deme recesim yaa sen sabrederek en güzelini yapıosun inan . rabbime havale etmiş oluosun Rabbim görelim neyler neylerse güzel eyler diyelim biz.

kızlar bi kaç gündür özcanan ve selnec yok mu ben mi kaçırdım yoksa

evet yoklar selmeç çok yoğundu herhalde oyüzden yok.
özcenanımda akşamları yazardı ama bakıyorum akşamlarıda yazmamış.
bugün vawsta yazmadı herhalde oda annesinde olduğu için..
nurcumda pek giremiyo artık kimsecikler yok
songülümde gelmedi bugün zaten..
çok yanlız kaldı burası çokkkk

evet canım bende aralık 9 da evlendim.sende 25 in de sanırım.

Son düzenleme:

evet cnm yaa bi kaç gündür hareketlendi diye sevinmiştim ama müdavimler çok yoğun sanırım...
wavss özcanan katreinur selnec yağmurcandan sprint yaren 2007 nerelerdesiniz tüm kızlarrrr

birileri beni mi merak etmişş:)) ayy çok sevindimm. nette sorun vardı o yüzden giremedim bugün geldiler yaptılar çok şükür kavuştum sizlere. ay bağımlılık yapmış iyice. sanki bi yanım eksik gibi oluyo giremeyince.

bu arada geçmiş olsun dilekleriniz için çookk teşekkür ederim kızlarr. eşimin bi daha ağrısı olmadı. düşürdü mü yoksa hala orada mı taş anlayamadık. inşallah düşmüştür çok fena bi ağrı çünkü Rabbim kimseye göstermesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…