- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #25.021
günaydın cnmmm evde tadilat zor iş ee iki çocukla bi de çalışan bi ev hanımıysan hepten zor o nedenle başın ağrımıştır. geçmiş olsun. biz de zaten her sıkıntı da ilk hıncımızı eşlerimizden alıyoruz sanırım yazık adamlara acıyorum bazen:) herkese kız da ebrar sultana kızma annesi yazık daha küçümen o sen kızınca daha da hırçınlaşır korkar eminim. bak daha bugün 10 aylık olmuş kuzum maşallah subhanallah. rabim nice 10 yıllar nasip etsin inş.
amiinn cümlemizinkilere.hee annesi yesin onu.gece çok sık uyanır sabahta erkenden ayakta.ben anlamıyorum bu bebeleri azcık yatta uyu dinlen yaa.ne hortlamış gibi paso ayaktasın.işte başımda ağırınca sinir bastı beni.ahh ahhh diyorum sabah neden birazcık abine çekmedin.
aman cnm inan aynı dert bizde de var .. bu sabah tam ben emzirirken sabah ezanı başaldı hoca Allahu Ekber dedi benim kuzu emmeyi bıraktı gözleri açtı kafayı kaldırmış boncuk boncuk bakıo etrafa. dedim yat sana bakmıo:) ama nerdeee kalkış o kalkış daha da uyumadı işte. aman sağlıklı olsunlarda erken kalksınlar di mi ama:)
neyse ben kaçtımkızlar görüşürüz öğleden sonra inş.
günaydın cnm hoşgeldin:) sabah keyfi ii gibiydi cnm daha ii sanki. boy konusuna gelince 3 aydır 74 dio:) aile sağlığına götürdüm cnm kendi dr una değil. ebe ölçtü boyunu. dedim abla 3 aydır 74 dion bebek boyu ölçmek zor gelişimi gayet ii dio:) e bi de cnm zeynep normalde daha toplu bi bebekti bu ay zayıfladı yüzü bacakları filan , babası da ananemizde zayıfladı dio. ama kilo almış maşallah . ben boya gittiğini düşünüyorum ki kim görse nasıl uzamış maşallah dio. ay ne yazdım sabah sabah:) içimde kaldı boy konusu ben ölçcem az kaldı:) eee nilim nasıl cnm geceniz nasıl geçti
Günaydın kızlar
İyiyim cnm şükür. Defne de iyi. Bol bol yaramazlık yapıyor.dün prize parmağıni sokmayi öğrenmiş. Annem çok korkuyor
Kızlar bu arada dün kardeşimin doğum günuvardi.
mum uflerken defne kardeşimin kucağındaydi. O kadar mutlu oldu ki muma görmeniz lazım.
gunaydin canlarim
nasilsuniz biz gene uykusuz.bi gece gecirdik
bu.kizin uyuyacagi gunleri gorebilecekmiyim acaba
günaydın herkese.oooyyy başım dünden beri ağırıyor.evde tatilat var ev girmiş birbirine.düzen müzen kalmamış.akşam ebrara çok kızdım.sabahta. kızıyorum ama sonra içim yanıyor.eşimle sürekli bir didişme içindeyiz.anladımki gerginim çookk gerginim.ebrar dün iki defa kustu.balgamı var ve onu rahatsız ediyor sanırım.ulaa akşam eşimle yiyicez birbirimizi.sabah kalktıkmı sanki akşam birbirini yiyen biz değiliz.sabah hala başım ağırıyor diyorum ona kavga ettiğimizdendir diyo.dedim etmeyelim ozaman niye ediyoruz.beni seviyormusun dedim hehe dedi.:)))
ahh ahhh ben her defasında pişman olup bir daha yapmayacağım diyorum ama o sinir bir kere geldimi bana tutamıyorum kendimi olmuyor.en onu bide aylık olarak götürdüğün doktora götür cnm
zaten sağlık ocaklarındaki doktorlar bişeyden anladıkları yok
varsada istisnadır yani
ben nilin boyunu kilosunu hiç ölçtürmüyorum orda doktorumuzun bize yazdığı defteri veriyorum hep..
günaydın cnmmm:
canım kapak al nilde yapıyo o işi uzun zamandır biz kapak tatktık şimdilik daha çözemedi bakalım..
hahaha şekerim defne tiyoyu vermiş annecim ben doğum günü isterim diye bilgine..
günaydın canım ahhhhh elifçiğin bu hali ne olacak böyle biz akşam 12de uyuduk 2 kere uyandık..
günaydın cnm birazdaha sakin unutma aramızda en mahsumbebişlerimiz
eşlere bağrıyoruz sorun yokta bence bebişlere kızmayalım
sen kızdınmı yine eşine bağır boşver:):).)
bu arada eşim nile doğum günü için yazı yazmış bende onun düzeltmelerini yaptım oyüzden yazamadım
ee aradada yoğunluk var tabi..
ahh ahhh ben her defasında pişman olup bir daha yapmayacağım diyorum ama o sinir bir kere geldimi bana tutamıyorum kendimi olmuyor.
merhaba kızlarr meryemim dün geceden beri ateşli.kaç kere duş aldırdm.ilaç verdim.ama hala varyavrum çiçek gibi soldu...babamız da yok iki gündürr offff offff .ilk dişi çıkarken de ateşlenmişti böyle yine mi diş çıkacak acabaa
cnm kaça çıkıyo ateşi peki ilaç ne veriyosun?
geçmiş olsun peki eşin nezaman dönecek takip et bakalım ilerlerse bikere doktoruna götürmek lazım bence..
sorma cnm yaa:) rabbim sağlık versin hepsinedersin ezanı o okuyacaktı.sıpaacıkk.evet yani tek tesellimiz o sağlıklı olsunlarda yapsınlar yaramazlıklarını ne edek.
haklısın cnm rahatsızlık devam ederse kendi dr sine götürürüm artık. ama bugün ii gibi çok şüküren onu bide aylık olarak götürdüğün doktora götür cnm
zaten sağlık ocaklarındaki doktorlar bişeyden anladıkları yok
varsada istisnadır yani
ben nilin boyunu kilosunu hiç ölçtürmüyorum orda doktorumuzun bize yazdığı defteri veriyorum hep..
günaydın cnmmm:
canım kapak al nilde yapıyo o işi uzun zamandır biz kapak tatktık şimdilik daha çözemedi bakalım..
hahaha şekerim defne tiyoyu vermiş annecim ben doğum günü isterim diye bilgine..
günaydın canım ahhhhh elifçiğin bu hali ne olacak böyle biz akşam 12de uyuduk 2 kere uyandık..
günaydın cnm birazdaha sakin unutma aramızda en mahsumbebişlerimiz
eşlere bağrıyoruz sorun yokta bence bebişlere kızmayalım
sen kızdınmı yine eşine bağır boşver:):).)
bu arada eşim nile doğum günü için yazı yazmış bende onun düzeltmelerini yaptım oyüzden yazamadım
ee aradada yoğunluk var tabi..
oy kuzum yaa kıyamam bi an evvel düşer inş. ateşi.merhaba kızlarr meryemim dün geceden beri ateşli.kaç kere duş aldırdm.ilaç verdim.ama hala varyavrum çiçek gibi soldu...babamız da yok iki gündürr offff offff .ilk dişi çıkarken de ateşlenmişti böyle yine mi diş çıkacak acabaa
calpol veriyorum elimde o var.38 oldu en son şimdi 37,5 falan hep uyumak istiyo uyudukça daha da yükseliyor.eşim öğleden sonra gelecek inşallah biraz mahrumiyet bi yerdeyim yalnız götüremem doktora eşim gelsin de gitcez artık.gece uyurken çok hızlı nefes alıop veriyodu yorulmuş gibi nefes nefeseydi.şşimdi uyuyo tekrar ama nefesi güzel normalleşti....
merhaba kızlarr meryemim dün geceden beri ateşli.kaç kere duş aldırdm.ilaç verdim.ama hala varyavrum çiçek gibi soldu...babamız da yok iki gündürr offff offff .ilk dişi çıkarken de ateşlenmişti böyle yine mi diş çıkacak acabaa
yok cnm bi plan. büyük ihtimalle 31 inde ankarada kutlayacağız. haftasonu da izmire gidip kutlayacağız.malum benim kv annemlere gelmez annemleri 10. sınıf vatandaş gördüğü içineee var mı cnm doğum günü planları siz bizden 17 gün öncesiniz fikir olur bize de:) gülden başlamıştı hazırlıklaara ama son durum ne bilmiyorum
evet cnm ben de aralık geliniyim. sen de mi aralıkta evlendin?reces sende aralık gelinimisin canım.
yok cnm bi plan. büyük ihtimalle 31 inde ankarada kutlayacağız. haftasonu da izmire gidip kutlayacağız.malum benim kv annemlere gelmez annemleri 10. sınıf vatandaş gördüğü için
evet cnm ben de aralık geliniyim. sen de mi aralıkta evlendin?
geçmiş olsun cnm benim. inşallah diş çıkarıyordur da onun ateşidir. defne de ilk 2 dişte çok ateşlenmişti.
sorma cnm yaa:) rabbim sağlık versin hepsine
haklısın cnm rahatsızlık devam ederse kendi dr sine götürürüm artık. ama bugün ii gibi çok şükür
oy kuzum yaa kıyamam bi an evvel düşer inş. ateşi.
bence de cnm babanız gelince götürmelisiniz bi an evvel. daha fazla yıpranmasın yavrucak
kızlar bi kaç gündür özcanan ve selnec yok mu ben mi kaçırdım yoksa
yok cnm bi plan. büyük ihtimalle 31 inde ankarada kutlayacağız. haftasonu da izmire gidip kutlayacağız.malum benim kv annemlere gelmez annemleri 10. sınıf vatandaş gördüğü için
evet cnm ben de aralık geliniyim. sen de mi aralıkta evlendin?
geçmiş olsun cnm benim. inşallah diş çıkarıyordur da onun ateşidir. defne de ilk 2 dişte çok ateşlenmişti.
evet yoklar selmeç çok yoğundu herhalde oyüzden yok.
özcenanımda akşamları yazardı ama bakıyorum akşamlarıda yazmamış.
bugün vawsta yazmadı herhalde oda annesinde olduğu için..
nurcumda pek giremiyo artık kimsecikler yok
songülümde gelmedi bugün zaten..
çok yanlız kaldı burası çokkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?