2012 kasım bebekleri büyüyor..

hoşgeldin cnm nerelerdesin berracık ne yapıo yakaladım bırakmam:)
berra şimdi uyudu canım. uyanıkken de ya annesinin paçasına yapışıyor ya da ortalığı dağıtıyor. öyle geçiyo günlerimiz. yarın misafir gelecek temizlik yapmaya çalışıyorum ben de. sen nasılsın canım? araba koltuğunuz hayırlı olsun sevmiş kuzun sevindim canım.

yasminim ben kaçtım canım berra uyurken bişeyler yapiim öpüyorum seni ve kuzunu

oh kavuştuk sana yani:) sorma cnm evde zeynep de benim paçamı bırakmıo iki dk yalnız bırakamıyorum sürekli oyun istio çok ii anlıyorum seni... eee ne yapcaksın misafirlerine bakim:) kolay gelsin cnm

ben çıkıyorum kızlar bal böcüğü beni bekler ii bakın kendinize ve ballarınıza...
bu arada süper veli songül nerelerdesin:)

bebeğim biraz daha iyi ama halsiz yaa.ayağa kalkmak için paçamdan ayrılmayan kuzum oturduğu yerden kıpırdamıyor

merhaba arkadaslar uzun suredir takip ediyorum ama yazamiyordum artik telefondan girebilecegim icin yszabilecegim de umarim beni tekrar araniza kabul edersiniz

evet canım bende aralık 9 da evlendim.sende 25 in de sanırım.
Evet cnm aralık 25 te evlendik

merhaba arkadaslar uzun suredir takip ediyorum ama yazamiyordum artik telefondan girebilecegim icin yszabilecegim de umarim beni tekrar araniza kabul edersiniz
Merhaba hoşgeldin aramıza

kızlar bu akşam defneye uyku tulumu aldım.5 tane mağaza gezdim. Lcw de defneye göre kalmamış. Diğer mağazalardaki birkaçi da çok ince geldi. 30 tl ye pazarlıkla zor indi adam. 40 tl den aşağıya yok. Sanki hepsi anlaşmış gibi. Satıcısı 30 derecenin altına düşünce evin sıcaklığı gecelikle giydir, 20 derecenin üstünde ince bir bady ile giysin dedi

kızlar bi kaç gündür özcanan ve selnec yok mu ben mi kaçırdım yoksa
ah ah çok yoğunum valla kollarım ağrıyo habire yazmaktan işler çok yoğun eve gel rana çok yoğun :)) bugün girdim ama seminere gidecez cumartesi yola çıkacaz habire çamaşır yıkıyorum ütü yapıyorum ama sol kolum tutmuyo ( sen nasılsın yasmincim benim
bebeğim biraz daha iyi ama halsiz yaa.ayağa kalkmak için paçamdan ayrılmayan kuzum oturduğu yerden kıpırdamıyor
çok üzüldüm öyle deme yaa yine kalkar meryem çok geçmiş olsun çocuk bu elbet hasta olacak ama ana yüreği bilirim dayanmıyo ben burnunda sümük görsem eyvah diyorum
ben atletle giydiriyorum babam sağolsun almış rana ilk doğduğunda getirmşiti işe çok yarıyo üstünü örtmüyorum valla değer o paraya boşver iyi olmuş aldığın canım benim
bu arada nasılsın defne nasıl

ya kizlar baksaniza ben ne buldum nette bebegime veriyodum ben bu ilaci ya simdi canim sikildi,cok anne kullaniyodur bu ilaci yaaEki Görüntüle 813939
canım bence böyle bişey olsa sağlık bakanlığı illaki el atar daha önce duymuştum ben bu ihtimali bence sıkma canını biz de calpolla büyümüşüz elhamdüillah bişey olmamış inşallah bişey olmaz yavrularımza

wavsss cn yakaladı senı nasılsın bakalı annenden dondunmu

kızlar ben bugun yoktum gunduz kk grubumuzdan bır arkadaşa gıttık oo cok keyıflıydı cunku arasım cok güzel durdu kalkasım gelmedı aa kuzumun okul saatuıne yetısme sarttı malum
aksa da annecuıgı geldı
sımdı yattı bende geldım kk ma

cn melegn hasta oluş gecmıs olsun sımdılerde nasılkı

balbocegı koltuğu sevıs cok sevındım

reces defne güle güle goysın tulumu gerçekten rahat

nur esın atlatmış zor doneı cok sevındım

ıyıyım canım
gıremedım bugun sende gırmemıssın
bugun duzceye bı komsumuza gıttık hala annemdeyım
yarın donucem ınsallah evıme ozledım valla
sende oturmalara gıtmıssın yıne bukez aras durmus neguzel
annen gelmıs gozunaydın canım
aras uyudumu

ooo süper cnm ben duzceye de gıtmıstım kalıcı konutlarda bırkacgun kalmıştım
ay ne tuhaf dımı anne evınde olup evı özlemek herkezın yuvası ıste
sagol cnm annem ıcın yarın donucek

aras 21.30 da uyudu

duzceye kadar geldğınde benım yanımada gel
nekadarda anne baba evıde olsa ınsan ozluyo kendı evını tuhaf
buraya geldıkten sonra duzen kalmadı bızde hoş evdede yoktu ya 12 de uyudu

duzceye kadar geldğınde benım yanımada gel
nekadarda anne baba evıde olsa ınsan ozluyo kendı evını tuhaf
buraya geldıkten sonra duzen kalmadı bızde hoş evdede yoktu ya 12 de uyudu

ay cnm o zaman bekardım hatta zonguldaktan duzceye gelın almıştık
ay bende ozlerım evımı yaren bıle ozler en cok ta yatağımı ozlerım
cocugun duzenını sevıyorum kız ben evımı

ay cnm o zaman bekardım hatta zonguldaktan duzceye gelın almıştık
ay bende ozlerım evımı yaren bıle ozler en cok ta yatağımı ozlerım
cocugun duzenını sevıyorum kız ben evımı

belkı bıdaha duser de benı gormeye gelırsın
canım sen ınek sutu alıyosun ya onu kaynatıyosun
kaynamaya baslayınca kac dakıka daha kaynatıyosun bıde kaynatınca kacgun dayanır süt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…