2012 kasım bebekleri büyüyor..

Arkadaşlar mrb...Bebişlerinizin doğum günleri yaklaşıyor onlar için kendilerine özel çalışmalar yapıyorum organizasyon adına aklınıza ne geliyorsa bilginiz olsun...

hayırlı olsun cnm biz iki haftadır filan kullanıyoruz sanırım. çok rahat ettik defnem de rahat eder inş. ben ince pijama ile giydiriyorum ama bizim burası geceleri bayağı soğuk oluo artık.
herkese günaydın kızlarrrrrrrrrrr

ohhh ohhh ettik tabi şekerim özlendiniz yani.
bugün için sana kolay gelsin ama yarın bekliyoz seni ona göre:

bebeğim biraz daha iyi ama halsiz yaa.ayağa kalkmak için paçamdan ayrılmayan kuzum oturduğu yerden kıpırdamıyor

kıyamamya umarım bugün daha iyi olmuştur ..
merhaba arkadaslar uzun suredir takip ediyorum ama yazamiyordum artik telefondan girebilecegim icin yszabilecegim de umarim beni tekrar araniza kabul edersiniz

merhaba hoşgeldin ben hatırlayamadım biraz kendinden ve bebişinden bahsedermisin gelince acaba?

günaydın cnm bende bu hafta sonu alıcam inşallahhh:
birde bu hafta sonu kayın validem geliyo yani yarın ..

herkese gunaydin

günaydın cnm..

kızlarrrr herkese kocaman bi günaydınnnnnnnnnn:
:

eeee kv de ile aran nasıl cnm:) aynı şehirde değil misiniz? kalcak mı uzun? ay ne çok sordum sabah sabh:)

herkese gunaydin

günaydın cnm aramıza hoşgeldin. taze kana ihtiyaç vardı ne ii ettin:) eee birazcık kendinden ve bebişinden bahseder misin

yok cnm kayın validem gebzede oturuyo yani aramıs hemen hemen 3 saat otobüsle..
aslında seviyorum kendisini benim kayın validem pek bişey bilmiyo ama yinede beni sevdiğini hissettiriyo kadıncağız sarma ve mantı yapmış benim için seviyo yani bellisevmese uraşmaz
bide benim işime hiç karışmaz..

günaydın kızlar bana pek aymadı gün gece doğru dürüst uyumadım ve bu 3.gün erdem dün daha da hastalanmış ateşi hep 38 miş ve öksürmeye başlamış öyle olunca gittik hastaneye doktorumuz yokmuş acile gittik doğumevine orada doktoru gördü bastı çığlığı zaten kan tahlili istedi boğazı kızarmış kanda bakteri yüksdek çıktı antibiyotik iğne verdi 3 tane çok ağldı dün akşam mahvoldum onu öyle görünce anlatamam kızlar ya hiç susmadan ağladı ne yemek yedi ne yedirdi kötüydü akşam sorna fitil verdim rahat uyusun diye ama yok dk başı ağlayarak kalktı. ay birde dün benim tansiyonum düştü mutfaktayken oda yürüteçteydi ben birdn kötü olunca oturdum kaldım beni gördü döndü anneee dedi ve hiç olmadığı kadar hızlıca bana geldi elini uzattı yavrum kötü olduğumu hissedip bana koştu nasıl bir duyguydu anlatamam oturdum ağladım zaten sabah daha iyiydi inşallah atlatır sabahta ben hasta kalktım o da ayrı

en ii kayınvalide modeli:) allah bozmasın cnm. oh yarasın mantılar sarmalar:)

oyyy kıyamam ben erdemime ya
yavrum bitürlü düzelemedi canım benim..
sanada çok geçmiş olsun bu arada
anlıyolar bebekler inanılmazlar ya..

en ii kayınvalide modeli:) allah bozmasın cnm. oh yarasın mantılar sarmalar:)

amin cnm aminnnnn:
bu arada sağollll...

oyyy kıyamam ben erdemime ya
yavrum bitürlü düzelemedi canım benim..
sanada çok geçmiş olsun bu arada
anlıyolar bebekler inanılmazlar ya..

amin cnm aminnnnn:
bu arada sağollll...

sağol canım ya eevet inanamadım resmen yanıma koştu elini uzattı anne diye destek oldu kuzum bana

oy kuzum kıyamam yaa okurken bile içim bi tuhaf oldu yerim onun anneee diyen dillerini. bi an önce atlatır inş. cnm sen de kendine dikkat et ki erdemime bakasın annesi.her ikinize de geçmiş olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…