- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #25.081
sağol canım ya eevet inanamadım resmen yanıma koştu elini uzattı anne diye destek oldu kuzum bana
ayyy içim bi tuaf oldu okurken bile yaa..
ya kızlar sizin bebişlerde vurma huyu nedir
nili kucağıma alınca vuruyo herzaman değil ama arada yapıyo
daha öncede konuşmuştuk bu konuyu ama
ben kucağımdan bırakıyorum canımın çok acıdığını söylüyorum ama şimdilik faydasız..
yok cnm bizde vurma huyu. ama çok fena çimdik atıo bi de emzirirken elimi yüzümü yoluo acaip canımı acıtıo , ne desem yapsam faydasız anlamıyo ki gülüo:) bi de dünden beri addaaaaaa deyip duruyo şımarık kuzum:)
tabi kendimden bahsedeym adim gul 26 yasindayim ilk bebegim kizim yarin 10 aylik olacak adi mihrahnur
ben ozel bi sirkette calisiyorum gunduzler kizima annemn bakiyo gaziantepte oturuyoruz
tabi kendimden bahsedeym adim gul 26 yasindayim ilk bebegim kizim yarin 10 aylik olacak adi mihrahnur
ben ozel bi sirkette calisiyorum gunduzler kizima annemn bakiyo gaziantepte oturuyoruz
yok cnm ne şiddeti annesi bu bir dönem atlatcaklar inş. benim kuzu da bağırıp duruyo herşeye anlamadım gitti:)ayy şidet yanlısımı olacak benim kız nediryaaaaaaa
hoşgeldin tekrar aramıza..
nasıl peki yemeyle arası..
Günaydın kızlar nasılsınız? Ben çok uykusuzum. Defne gece 2 de uyandı ve sabah 5 e kadar uyumadi. Ağrısı vs yoktu.ama uyuyamadi. Sabah 5 te uyu artık diye bağırınca sessizce uyudu yavrum. Kendimi çok kötü hissediyorum ona bağırdıgim için
allah kolaylik versin cnm. Biz aynıyiz cnm benim. Halimize bin şükür.ah ah çok yoğunum valla kollarım ağrıyo habire yazmaktan işler çok yoğun eve gel rana çok yoğun :)) bugün girdim ama seminere gidecez cumartesi yola çıkacaz habire çamaşır yıkıyorum ütü yapıyorum ama sol kolum tutmuyo( sen nasılsın yasmincim benim
çok üzüldüm öyle deme yaa yine kalkar meryem çok geçmiş olsun çocuk bu elbet hasta olacak ama ana yüreği bilirim dayanmıyo ben burnunda sümük görsem eyvah diyorum
ben atletle giydiriyorum babam sağolsun almış rana ilk doğduğunda getirmşiti işe çok yarıyo üstünü örtmüyorum valla değer o paraya boşver iyi olmuş aldığın canım benim
bu arada nasılsın defne nasıl
Betülum çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce erdem iyileşir. Yavrum onun için ne kadar zor. Cnm sen de kendine dikkat et. Yavrum nasıl da yanına gelmiş. Artık anlıyorlar her şeyi. Allah sevginizi daim etsingünaydın kızlar bana pek aymadı gün gece doğru dürüst uyumadım ve bu 3.gün erdem dün daha da hastalanmış ateşi hep 38 miş ve öksürmeye başlamış öyle olunca gittik hastaneye doktorumuz yokmuş acile gittik doğumevine orada doktoru gördü bastı çığlığı zaten kan tahlili istedi boğazı kızarmış kanda bakteri yüksdek çıktı antibiyotik iğne verdi 3 tane çok ağldı dün akşam mahvoldum onu öyle görünce anlatamam kızlar ya hiç susmadan ağladı ne yemek yedi ne yedirdi kötüydü akşam sorna fitil verdim rahat uyusun diye ama yok dk başı ağlayarak kalktı. ay birde dün benim tansiyonum düştü mutfaktayken oda yürüteçteydi ben birdn kötü olunca oturdum kaldım beni gördü döndü anneee dedi ve hiç olmadığı kadar hızlıca bana geldi elini uzattı yavrum kötü olduğumu hissedip bana koştu nasıl bir duyguydu anlatamam oturdum ağladım zaten sabah daha iyiydi inşallah atlatır sabahta ben hasta kalktım o da ayrı
Günaydın kızlar nasılsınız? Ben çok uykusuzum. Defne gece 2 de uyandı ve sabah 5 e kadar uyumadi. Ağrısı vs yoktu.ama uyuyamadi. Sabah 5 te uyu artık diye bağırınca sessizce uyudu yavrum. Kendimi çok kötü hissediyorum ona bağırdıgim için
yok cnm ne şiddeti annesi bu bir dönem atlatcaklar inş. benim kuzu da bağırıp duruyo herşeye anlamadım gitti:)
ay bilmiyom cnm ya.
bağrmayı geçtim zaten artık ben aaaaa diyorum oda aaaa
diyo bide bu ara acayip çirkin ouyo öyle kalıyo:=:).)
şebek:):)
günaydın cnm biz iiyiz. defnenin uykusu kaçmış demek ki annesi arada oluo böyle bizde de bi yeri ağrımamış ya ona şükür. en azından ağlamamış. ama bağırmamak lazım tabi di mi annesi
ay sorma cnmm ben de çok sevindim bugünde sessiz sedasız geldik uzun zamandan sonra arabada kocişin yanına oturdum sevindirik oldum:)cn melegn hasta oluş gecmıs olsun sımdılerde nasılkı
balbocegı koltuğu sevıs cok sevındım
reces defne güle güle goysın tulumu gerçekten rahat
nur esın atlatmış zor doneı cok sevındım
Kızlar defne de vurma huyu yok ama bi kaç gündür dudaklarimi öpmek için ağzına alıyor, emiyor ardından da ısırıyor. Canımin açıldığıni anlayınca da ağlıyor. Aslında sevgisini gösteriyor aklınca ama canım çok açıyor. Bi gün dudaklarim kan içinde kalacak. Başka kimseye yapmıyor, sadece bana yapıyor
Gunaydın kızlar bebısler..
Öncelikle beysal gecmıs olsun... Cok üzüldüm erdeme en kusa zamanda ıyı olur insallah.
Kızlar okuldayım 1. Sınıf verdıler bakalım ne yapcaz bu yıl . Sabahcı olcam kı öğleden sonrayı kızıma ayırayım.
Ceyda ıyı babaanne bakıyo ıyı gıbıler sımdılık. Hala yemek sıkıntımız var yemek yemek ıstemıyo kendılıgınden agzını actıgını görmedim benden bu kadar sımdılıj görüşürüzz
Kızlar defne de vurma huyu yok ama bi kaç gündür dudaklarimi öpmek için ağzına alıyor, emiyor ardından da ısırıyor. Canımin açıldığıni anlayınca da ağlıyor. Aslında sevgisini gösteriyor aklınca ama canım çok açıyor. Bi gün dudaklarim kan içinde kalacak. Başka kimseye yapmıyor, sadece bana yapıyor
oy kuzum kıyamam yaa okurken bile içim bi tuhaf oldu yerim onun anneee diyen dillerini. bi an önce atlatır inş. cnm sen de kendine dikkat et ki erdemime bakasın annesi.her ikinize de geçmiş olsun cnm
evetr anlıyorlar kuzularallah kolaylik versin cnm. Biz aynıyiz cnm benim. Halimize bin şükür.
Betülum çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce erdem iyileşir. Yavrum onun için ne kadar zor. Cnm sen de kendine dikkat et. Yavrum nasıl da yanına gelmiş. Artık anlıyorlar her şeyi. Allah sevginizi daim etsin
yerim ben onu çok seviyor annesi seni napsııınKızlar defne de vurma huyu yok ama bi kaç gündür dudaklarimi öpmek için ağzına alıyor, emiyor ardından da ısırıyor. Canımin açıldığıni anlayınca da ağlıyor. Aslında sevgisini gösteriyor aklınca ama canım çok açıyor. Bi gün dudaklarim kan içinde kalacak. Başka kimseye yapmıyor, sadece bana yapıyor
Ayyy benı unuttunuz mu kızlar yaaa(
Gunaydın kızlar bebısler..
Öncelikle beysal gecmıs olsun... Cok üzüldüm erdeme en kusa zamanda ıyı olur insallah.
Kızlar okuldayım 1. Sınıf verdıler bakalım ne yapcaz bu yıl . Sabahcı olcam kı öğleden sonrayı kızıma ayırayım.
Ceyda ıyı babaanne bakıyo ıyı gıbıler sımdılık. Hala yemek sıkıntımız var yemek yemek ıstemıyo kendılıgınden agzını actıgını görmedim benden bu kadar sımdılıj görüşürüzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?