2012 kasım bebekleri büyüyor..

sağol canım ya eevet inanamadım resmen yanıma koştu elini uzattı anne diye destek oldu kuzum bana

ayyy içim bi tuaf oldu okurken bile yaa..

ya kızlar sizin bebişlerde vurma huyu nedir
nili kucağıma alınca vuruyo herzaman değil ama arada yapıyo
daha öncede konuşmuştuk bu konuyu ama
ben kucağımdan bırakıyorum canımın çok acıdığını söylüyorum ama şimdilik faydasız..

yok cnm bizde vurma huyu. ama çok fena çimdik atıo bi de emzirirken elimi yüzümü yoluo acaip canımı acıtıo , ne desem yapsam faydasız anlamıyo ki gülüo:) bi de dünden beri addaaaaaa deyip duruyo şımarık kuzum:)

tabi kendimden bahsedeym adim gul 26 yasindayim ilk bebegim kizim yarin 10 aylik olacak adi mihrahnur
ben ozel bi sirkette calisiyorum gunduzler kizima annemn bakiyo gaziantepte oturuyoruz

ayy şidet yanlısımı olacak benim kız nediryaaaaaaa

tabi kendimden bahsedeym adim gul 26 yasindayim ilk bebegim kizim yarin 10 aylik olacak adi mihrahnur
ben ozel bi sirkette calisiyorum gunduzler kizima annemn bakiyo gaziantepte oturuyoruz

hoşgeldin tekrar aramıza..
nasıl peki yemeyle arası..

Günaydın kızlar nasılsınız? Ben çok uykusuzum. Defne gece 2 de uyandı ve sabah 5 e kadar uyumadi. Ağrısı vs yoktu.ama uyuyamadi. Sabah 5 te uyu artık diye bağırınca sessizce uyudu yavrum. Kendimi çok kötü hissediyorum ona bağırdıgim için

ayy şidet yanlısımı olacak benim kız nediryaaaaaaa

hoşgeldin tekrar aramıza..
nasıl peki yemeyle arası..
yok cnm ne şiddeti annesi bu bir dönem atlatcaklar inş. benim kuzu da bağırıp duruyo herşeye anlamadım gitti:)

günaydın cnm biz iiyiz. defnenin uykusu kaçmış demek ki annesi arada oluo böyle bizde de bi yeri ağrımamış ya ona şükür. en azından ağlamamış. ama bağırmamak lazım tabi di mi annesi

Gunaydın kızlar bebısler..

Öncelikle beysal gecmıs olsun... Cok üzüldüm erdeme en kusa zamanda ıyı olur insallah.

Kızlar okuldayım 1. Sınıf verdıler bakalım ne yapcaz bu yıl . Sabahcı olcam kı öğleden sonrayı kızıma ayırayım.
Ceyda ıyı babaanne bakıyo ıyı gıbıler sımdılık. Hala yemek sıkıntımız var yemek yemek ıstemıyo kendılıgınden agzını actıgını görmedim benden bu kadar sımdılıj görüşürüzz

allah kolaylik versin cnm. Biz aynıyiz cnm benim. Halimize bin şükür.

Betülum çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce erdem iyileşir. Yavrum onun için ne kadar zor. Cnm sen de kendine dikkat et. Yavrum nasıl da yanına gelmiş. Artık anlıyorlar her şeyi. Allah sevginizi daim etsin

günaydın cnm malesef istemesekte arada oluyo öyle uykusuzluğun verdiği bişeyle yapmışsın sende..
..

Kızlar defne de vurma huyu yok ama bi kaç gündür dudaklarimi öpmek için ağzına alıyor, emiyor ardından da ısırıyor. Canımin açıldığıni anlayınca da ağlıyor. Aslında sevgisini gösteriyor aklınca ama canım çok açıyor. Bi gün dudaklarim kan içinde kalacak. Başka kimseye yapmıyor, sadece bana yapıyor

ay sorma cnmm ben de çok sevindim bugünde sessiz sedasız geldik uzun zamandan sonra arabada kocişin yanına oturdum sevindirik oldum:)

oy onun sevgisini yerim ben aşırı sevgiden annesine öpücüklü şiddet uyguluo :) onlar çirkin olsalar ne olur yaa her halleri tatlı:) bizimkine de ananesi öğretmiş çirkin ol kızım deyince burnunu büzüştürüyo sıpa:)

hepsinin haraketleri farklı ama bukonuyu çözmek lazım acaba nasıl bi tavır almalıyız ya kızlar araştırma konumuz olsunbu sonra yine bulduklarımızı paylaşalım..

oy kuzum kıyamam yaa okurken bile içim bi tuhaf oldu yerim onun anneee diyen dillerini. bi an önce atlatır inş. cnm sen de kendine dikkat et ki erdemime bakasın annesi.her ikinize de geçmiş olsun cnm

sağol canım benim
evetr anlıyorlar kuzular

yerim ben onu çok seviyor annesi seni napsııın

nereye gidiyordun cnm eğitime. benim de hizmet içi eğitimim var tarihi netleşmedi henüz bayram öncesi ya da sonrası . antalyada olcak. 12 saat yol nasıl gitcez bilmiyorum zeyneple. rana beşiksiz uyuyo mu zeynep uyumuyo otele taşıncaz resmen ve eşim zeynebi ben eğitimdeyken nasıl zaptedecek bilmiyorum. sen bizden önce gideceksin tecrübelerini paylaşırsın.:) eğitim 5 yıldızlı otelde ,songülün gittiği otel de bebek menüsü filan vardı sanki keşke bizim gittiğimzide de olsa da çocuklar telef olmasa. şu ara böyle bi eğitimi bütçe zor kaldırcak eşim kendi parasının yarısını ödemek zorunda seninde dediğin gibi böyle bi fırsatta bi daha ele geçmez diyorum bi taraftanda. kafam çok karışık bi yanımda inş. iptal olur dio:)

kizimin yemek yemesi masallah cok iyibiz ne yersek ona da yediriyorum ama yumurtaya cok direniyo yemek istemiyo

ay mesajını görmemişim cnm. hayırlı olsun yeni ders yılın. 1. sınıflarla temelden başlamak en iis olur sanırım ama bi o kadar da yorucu olur gibi. ceyda ya da dönüşümlü bakcakmışsınz ne güzel bakıcı sorununuz olmıycak inş. yemek konusuna gelince cnm malesef yemeyince ne yapsan olmuo zeynep de bi gün yese ertesi gün yemio. sadece şunu anladım iice aç olup uykudan uyanınca ii yio .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…