2012 kasım bebekleri büyüyor..

gecmis olsun beysal biliyorum bebegin hastayken ekinden gelen hic bi sey olmuyo benimkide bayramda 3gun tipki anlattigin gibi oldu ve butun vucudu kizamik gibi leke leke oldu gitmedigim acil kalmadi ama elden bi sey gelmiyo yapilacak teksey ona daha fazla ilgi gostermek cunku onu bekliyolar bizden cok gecmis olsun

kaç gün sürecek cnm eyitim..

kizimin yemek yemesi masallah cok iyibiz ne yersek ona da yediriyorum ama yumurtaya cok direniyo yemek istemiyo

malesef çocukların genel özellikleri bu yememe sorunu..

Ayyy benı unuttunuz mu kızlar yaaa (

ayy ben sana yazmıştım diye hatırlıyorum ama herhalde silinmiş cnm ya pardon
vallaha
umarım ceyda içinde bi sıkıntı olmaz
ama dediğin gibi 1. sınıflar zor ama bence daha eylenceli..
ayy çok güzel bi meslek ya öğretmenlik..

5 gün cnm... nasıl durcak benim kuzu o kadar zaman babayla otel odasında bilemiyorum tabi

5 gün cnm... nasıl durcak benim kuzu o kadar zaman babayla otel odasında bilemiyorum tabi

eyvah diyorum başkada bişey demiyorum
senin eşini iyi bakarım diyo bizimi hayatta okadar uzun zaman bakamaz cnm..
bizim öyle bişeyimiz ols kesin annemi yada bakıcı teyzemizi almamız gerekir...
ama çıksınlar dışarıda gezsinler
antalya biraz daha ılıman olur bence..

Ayyy benı unuttunuz mu kızlar yaaa (
unuturmuyuz kuzucum aşkolsun bence 1.sınıf iyi ya daha çok bağlanırlar yorucu olur ama tatlı yorgunluk olur inş.

sağol canım benim aramıza hoşgeldin çalıştığım için geç yazabiliyorum alınma bana sakın ilgi gösteriyorum ama bende rahatsızım ya dün akşam çok zorlandım babamızında yetişmesi geereken işi vardı o da yardımcı olamadı yoksa kuzuma kıyamam zaten baygın baygın ağladı

Ooo.canim.benim.ya ne kadar diygulu bir cocuk erdemim.zaten sana cok.duskun hazirlanirken bile.anliyor
Hele numara aglamaya calisiyor ya cok.tatli.oluyor
Simdi.nasil.cnm.annanne verdimi bilgileri

Canim.aramiza hosgeldin gecmis olsun
Bu sene 6.hastalik denilen bir hastalik yaygin acaba onumu.yasadi kuzucugun

Yasemincim demek sende one oturuyorsun inan bende senin gibi ozlemisim.oh ne rahatlikmis degilmi

Reces.minigim neden uyumadiki.aksam ama.bak. fistik tepkiyi anlamis sakince uyu artik dediysen super annelik bozulmadi
Bagirmadiktan sonra kendini suclu hissetme

Slm kizlar sanirim bi lac öğretmen var topikte bnde ogretmenim ama ucretsiz iznime bu senede devm edicem ins

Kizlar esimle.iceride oturuyoruZ
Odadan tak tak ses geliyor araz yatagin icinde imkani yok cikartamaz o sesi esim bir gitti aras yerde utu kablosu ile oynuyor ay bende gittim sasirdim
ben sabah aras yatagin disindayken icine gircekmi diye fermuarini acmistim park yatagin unutmusum
Uyaninca uyanik anlamis orayi cimis hemen

vallahi fırsat olsa bizimki de ya annesini ya annemi götürür cnm ama öyle bi şans yok. daha tek başına hiç bakmadı ki eşim bilemiyorum vallahi.

evet cnm özlemişim kocişimin yanında otrmayı. aslında aklımda arkada kalmadı değil ama alışsın diye geçtim öne e hoşuma da gitti. :) eee sen nasılsın aras paşa ve öğrenci yaren hanım nasıllar. annen gelmiş teyzemiz nasıl ii mi keyfi slm söyle benden:)

kız yerim ben onu ::) görmek isterdim orayı farkedip çıkış anını görmeyi:)

Canim.ama nasil alisirsa ole gider iyi etmissin
Simdik anlatayim
Aktifcan iyi totosunun uzerine oturmuyir hep aktif
Yaren cok.mutlu okula.heyecanli.gidiyor tenefis olaylarini
Teyzemizfde sevdi torunlarini gitti
Simdi sen anlat bakim

Canim.ama nasil alisirsa ole gider iyi etmissin
Simdik anlatayim
Aktifcan iyi totosunun uzerine oturmuyir hep aktif
Yaren cok.mutlu okula.heyecanli.gidiyor tenefis olaylarini
Teyzemizfde sevdi torunlarini gitti
Simdi sen anlat bakim

oy ben onun totosunu yerim:)
bizden haberlere gelince... allah a şükür keyfimiz yerinde her daim yürümek istiyoruz her yerden tutunup kalkıyoruz, sıralıyoruz sanki yürüyomuş gibi bi anda ellerimizi bırakıyoruz veee düşüyoruz:) oto koltuğumuzda şimdilik mutluyuz. bu ara iştahımız az işimize gelirse yiyoruz gelmezse emmeye devam:) buna şükür. bu ara bende süt azaldı annem gezmeye gider arada yine gelir o emzirmeye devam et dio:) şimdilik aklımızdakiler bunlar...

ayyyy songül okurken canlandırdım sanki yaaa:
ayy yerim ben onu:):):)

yasmiim bakar inşallah nediyeyim ya ama zor tabi
ama bırak baksında bizim kıymetimizi anlasınlar..
ben biyeri gideceğim zaman arkadaşlarımla falan eşim hemen nil diyo yani nilide alıcağımı biliyo..

yani cnm onlar her yere tek başlarına gidebilolar ama bizim öyle bir şansımız yok. yine de rabbim hiç birisinin eksikliğini göstermesin inş.

yani cnm onlar her yere tek başlarına gidebilolar ama bizim öyle bir şansımız yok. yine de rabbim hiç birisinin eksikliğini göstermesin inş.

amin
abi canım o ben gidiyorum dbyere deyince nilin adı bile geçmiyo ama ben giderken önceliğim nil
ama bende nereye gidersem alıyorum
bazı düğünler hariç
zaten beni göremiyo yavrum benim için onunla geçireceğim zaman çok önemli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…