- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #25.121
amin
abi canım o ben gidiyorum dbyere deyince nilin adı bile geçmiyo ama ben giderken önceliğim nil
ama bende nereye gidersem alıyorum
bazı düğünler hariç
zaten beni göremiyo yavrum benim için onunla geçireceğim zaman çok önemli..
öyle cnm biz çalışan anneler için her an daha bi kıymetli. onunla kaliteli vakit geçirmek çok önemli. zeynep ilayla ilgilendiğimde başka hiç bişeyle ilgilenmemeye çalışıyorum oynaşıyoruz bi güzel:)
aynen cnm aynen..
bazen mutfaktaişlerim duruyo ama hiç umursamıyorum..
iş nasıl olsa oluyo sonuçta..
e o işleri de biz yapmasaydık iyiydi:) genelde zeynebi uyuttuktan sonra topluorum mutfağı filan ama bazen onu uyuturken dayanamayıp ben de uyuyorum sonra gece emmeye filan kalkıo ya 12 - 1 gibi onu doyurup tekrar kalkıorum evi toplayıp namazı kılıp tekrar yatıyorum o anda eziyet gibi gelio o ayrı , netcen mecbuuuuur:)
sormaya bende bazen nile mamayapıp biberonu yıkamaya gittiğimde topluyorum mutfağı çok zor oluyo gerçekten..
bende isterdim evde bi yardımcım olsun bana yardım etsin ama malesefyok.
gerçi yardımcıya verecek param olsa ben çalışmazdım zaten değlmi oda ayrtı...
sorma cnm yaa bende bazen neden okudum ki ne güzel evde bebişimin yanında olurdum o da sabahın ayazında yollarda olmak yerine yatağında olurdu sıcacık diyorum. sonra da tek maaşla geçim zor diyorum öyle işte derin mevzular
evet bu konular derin konular cnm...
sen birazdan ben kaçar yazarsın benşimdiden sana söyliyeyim zeynepilayı mıncıkla biraz benim için annesi olmazmı::):)
öpğüyorum sizi
ben kaçar kızlar ii bakın kendinize ve bebişlerinize... güldenim ii bak kendine....
bende nili mıncırdım totosundan:)
Depresyondayım unutuldum
Ama ben sizi unutmadım
seviyom ben sizi
bi de öslüyom
çok üzüldüm erdeme ama ikinizin o haline daha çok üzüldüm büyüyünce daha da anlaşılır oluyor bu bebekler üzülme arkadaşım inşallah düzelecek çok geçmiş olsun rabbim şifa versin.. rana da bugün benimle oyun oynayacam derken önünü görmedi gitti kapıya çarptı kafayı ve alnının tam ortası kapının açılan köşeye çarptı şişti morarmasın diye dolaptan buz koymaya çalıştım başarılı olduğum kadarıyla tabi sonra bakıcısı unmu şeker mi bişiler yapıştırmış morarma olmadı ama hafif de olsa belligünaydın kızlar bana pek aymadı gün gece doğru dürüst uyumadım ve bu 3.gün erdem dün daha da hastalanmış ateşi hep 38 miş ve öksürmeye başlamış öyle olunca gittik hastaneye doktorumuz yokmuş acile gittik doğumevine orada doktoru gördü bastı çığlığı zaten kan tahlili istedi boğazı kızarmış kanda bakteri yüksdek çıktı antibiyotik iğne verdi 3 tane çok ağldı dün akşam mahvoldum onu öyle görünce anlatamam kızlar ya hiç susmadan ağladı ne yemek yedi ne yedirdi kötüydü akşam sorna fitil verdim rahat uyusun diye ama yok dk başı ağlayarak kalktı. ay birde dün benim tansiyonum düştü mutfaktayken oda yürüteçteydi ben birdn kötü olunca oturdum kaldım beni gördü döndü anneee dedi ve hiç olmadığı kadar hızlıca bana geldi elini uzattı yavrum kötü olduğumu hissedip bana koştu nasıl bir duyguydu anlatamam oturdum ağladım zaten sabah daha iyiydi inşallah atlatır sabahta ben hasta kalktım o da ayrı
canım benim arada ben de de oluyo ama defne sesini çıkarmamış diye sen üzülmüşsün.. ben ranaya bağırınca bana karşılık veriyo bağırıyo o yüzden niyeyse üzülmüyorum pekGünaydın kızlar nasılsınız? Ben çok uykusuzum. Defne gece 2 de uyandı ve sabah 5 e kadar uyumadi. Ağrısı vs yoktu.ama uyuyamadi. Sabah 5 te uyu artık diye bağırınca sessizce uyudu yavrum. Kendimi çok kötü hissediyorum ona bağırdıgim için
canımm :) cumartesi yola çıkıyoruz nevşehir kozaklıya termal otel 5 yıldızlı kaçar mı fırsat ayarladık herşeyi bi de konyadan geçeceğimiz için babam dayanamadı ranayı görelim diye mersinden konyaya gelecekler görüşecez yani karim çok bu seminerde .. benim kız ayağımda uyuyo beşikte uyumuyo beşiği sabitleştirdik biz sallanmıyo artık ayağımda uyuyo ki uyuyacağı zaman kendi başını koyuyo yastığanereye gidiyordun cnm eğitime. benim de hizmet içi eğitimim var tarihi netleşmedi henüz bayram öncesi ya da sonrası . antalyada olcak. 12 saat yol nasıl gitcez bilmiyorum zeyneple. rana beşiksiz uyuyo mu zeynep uyumuyo otele taşıncaz resmen ve eşim zeynebi ben eğitimdeyken nasıl zaptedecek bilmiyorum. sen bizden önce gideceksin tecrübelerini paylaşırsın.:) eğitim 5 yıldızlı otelde ,songülün gittiği otel de bebek menüsü filan vardı sanki keşke bizim gittiğimzide de olsa da çocuklar telef olmasa. şu ara böyle bi eğitimi bütçe zor kaldırcak eşim kendi parasının yarısını ödemek zorunda seninde dediğin gibi böyle bi fırsatta bi daha ele geçmez diyorum bi taraftanda. kafam çok karışık bi yanımda inş. iptal olur dio:)
ben de unutulduğumu düşünüyorum bazen ama napsın kızlar biz girmeyinceDepresyondayım unutuldum
Ama ben sizi unutmadım
seviyom ben sizi
bi de öslüyom
Yasemincim demek sende one oturuyorsun inan bende senin gibi ozlemisim.oh ne rahatlikmis degilmi
Reces.minigim neden uyumadiki.aksam ama.bak. fistik tepkiyi anlamis sakince uyu artik dediysen super annelik bozulmadi
Bagirmadiktan sonra kendini suclu hissetme
sen unutulcak insan mısın cnm aşkolsun nasılsın ceyda hanımlar nasıllsr nerelerdesiniz
ay mesajını görmemişim cnm. hayırlı olsun yeni ders yılın. 1. sınıflarla temelden başlamak en iis olur sanırım ama bi o kadar da yorucu olur gibi. ceyda ya da dönüşümlü bakcakmışsınz ne güzel bakıcı sorununuz olmıycak inş. yemek konusuna gelince cnm malesef yemeyince ne yapsan olmuo zeynep de bi gün yese ertesi gün yemio. sadece şunu anladım iice aç olup uykudan uyanınca ii yio .
kaç gün sürecek cnm eyitim..
malesef çocukların genel özellikleri bu yememe sorunu..
ayy ben sana yazmıştım diye hatırlıyorum ama herhalde silinmiş cnm ya pardon
vallaha
umarım ceyda içinde bi sıkıntı olmaz
ama dediğin gibi 1. sınıflar zor ama bence daha eylenceli..
ayy çok güzel bi meslek ya öğretmenlik..
unuturmuyuz kuzucum aşkolsun bence 1.sınıf iyi ya daha çok bağlanırlar yorucu olur ama tatlı yorgunluk olur inş.
Cok yorulcam canım ya 4. Sefer 1. Sunıf okutuyorum bensabah 7 de ders bası allahtan öğleden sonram bos
sağol canım benim aramıza hoşgeldin çalıştığım için geç yazabiliyorum alınma bana sakın ilgi gösteriyorum ama bende rahatsızım ya dün akşam çok zorlandım babamızında yetişmesi geereken işi vardı o da yardımcı olamadı yoksa kuzuma kıyamam zaten baygın baygın ağladı
Canim
Cok sevindim.birinci sinif almana.acaba.neden:)
Selnec ,mdrcnn ve özcanan unutulmadıniz. Tam tersine özlenip merak edildiniz
Iyıyız canım ne olsun ceyda sultan artık yaramazlık yapmaya basladı yurutecle gıdup cekmeceler bosaltılıyo. Kv bende oek nete bakamıyorum okulda bakarım artık :)(
Aynen 1. Sıınıf zor ama zevklıııı. Ceyda da öyle bı gun ıyı yıyo bı gun yemıyo daha bu düzenınız olmadı malesef
Sevınırsın tabıııı yaren de 1. Sınıf alıstı mı okula neler yapıyo sakın cok bılmıs velı profılı olma tamammııı
Cnm malesef bağırdım. Şimdi işten eve gidiyorum. Defneye sımsıkı sarılıp öpücüklere bogacagim
Canim.su an cok.mutlu
Calisma kitabi 1 ve 2 den calisiyorlar
Ayrica fotokobi canim.cizgi ustinden gecmece fark bulmaca dalgalar
Dun 1 i yapmislar
Canim harflere ne zqmqn gecilick biliyormusun ilk hangi harften baslicak
Ay ben amator veliyimmmm bilemiyorum ancak sinif eksiklere kafam basiyorrr
Senin nasil.gidoyor.cnm
Velilerin ogrencikerin nasil
Ay piril pirillar degilmi
Ben yarın toplantı yapcam canım evıme yakın bı okula görevlendırme yaptırdık yenı baslıcaz herseye. Dedıgın gıbı pırıl pırıllar canım yaaa..
Bayramdan sonra baslarlar seslere. İlk e harfı öğretılecek....
Sı ıfta zqmanla duzelır eksıklıkler gıderılır canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?