2012 kasım bebekleri büyüyor..

öyle cnm biz çalışan anneler için her an daha bi kıymetli. onunla kaliteli vakit geçirmek çok önemli. zeynep ilayla ilgilendiğimde başka hiç bişeyle ilgilenmemeye çalışıyorum oynaşıyoruz bi güzel:)

aynen cnm aynen..
bazen mutfaktaişlerim duruyo ama hiç umursamıyorum..
iş nasıl olsa oluyo sonuçta..

aynen cnm aynen..
bazen mutfaktaişlerim duruyo ama hiç umursamıyorum..
iş nasıl olsa oluyo sonuçta..

e o işleri de biz yapmasaydık iyiydi:) genelde zeynebi uyuttuktan sonra topluorum mutfağı filan ama bazen onu uyuturken dayanamayıp ben de uyuyorum sonra gece emmeye filan kalkıo ya 12 - 1 gibi onu doyurup tekrar kalkıorum evi toplayıp namazı kılıp tekrar yatıyorum o anda eziyet gibi gelio o ayrı , netcen mecbuuuuur:)

sormaya bende bazen nile mamayapıp biberonu yıkamaya gittiğimde topluyorum mutfağı çok zor oluyo gerçekten..
bende isterdim evde bi yardımcım olsun bana yardım etsin ama malesefyok.
gerçi yardımcıya verecek param olsa ben çalışmazdım zaten değlmi oda ayrtı...

sorma cnm yaa bende bazen neden okudum ki ne güzel evde bebişimin yanında olurdum o da sabahın ayazında yollarda olmak yerine yatağında olurdu sıcacık diyorum. sonra da tek maaşla geçim zor diyorum öyle işte derin mevzular

evet bu konular derin konular cnm...
sen birazdan ben kaçar yazarsın benşimdiden sana söyliyeyim zeynepilayı mıncıkla biraz benim için annesi olmazmı::):)
öpğüyorum sizi

Depresyondayım unutuldum
Ama ben sizi unutmadım
seviyom ben sizi
bi de öslüyom

hayır hayırrr:
unutulmadın dün yada bi öçnceki gün bahsettik senden hatta bende selmeç bu ara biraz yoğundu herhalde oyüzden giremiyodur dedimm..
asıl biz unuttulduk ve kızlarla hep beraber depresyona girdik:
şaka bir yana nerelerdesin cnm :
elif mina nasıl?

çok üzüldüm erdeme ama ikinizin o haline daha çok üzüldüm büyüyünce daha da anlaşılır oluyor bu bebekler üzülme arkadaşım inşallah düzelecek çok geçmiş olsun rabbim şifa versin.. rana da bugün benimle oyun oynayacam derken önünü görmedi gitti kapıya çarptı kafayı ve alnının tam ortası kapının açılan köşeye çarptı şişti morarmasın diye dolaptan buz koymaya çalıştım başarılı olduğum kadarıyla tabi sonra bakıcısı unmu şeker mi bişiler yapıştırmış morarma olmadı ama hafif de olsa belli tabi bu bizim ilk düşme sonucu yaralanmamız ben başla ağlamaya beni öyle görünce sarıldı o da ağlamaya başladı bi ağlaştık babamız geldi ona da sarıldık ama ağlamayı da kestik şebeklikler peşi sıra bizde gülsün rana die insanın ciğeriymiş gerçekten her geçen zaman daha iyi anlıyorum..
canım benim arada ben de de oluyo ama defne sesini çıkarmamış diye sen üzülmüşsün.. ben ranaya bağırınca bana karşılık veriyo bağırıyo o yüzden niyeyse üzülmüyorum pek
canımm :) cumartesi yola çıkıyoruz nevşehir kozaklıya termal otel 5 yıldızlı kaçar mı fırsat ayarladık herşeyi bi de konyadan geçeceğimiz için babam dayanamadı ranayı görelim diye mersinden konyaya gelecekler görüşecez yani karim çok bu seminerde .. benim kız ayağımda uyuyo beşikte uyumuyo beşiği sabitleştirdik biz sallanmıyo artık ayağımda uyuyo ki uyuyacağı zaman kendi başını koyuyo yastığa bebek menüsü nü düşünme canım ya artık büyüdüler yani dün bizim hemşiremiz ne yiyosan ver sıkıntı yapma dedi.. bi de rana artık ona yapılanları değil bizim yediklerimizi yemeye bayılıyo o yüzden sıkıntı yok bizde galiba inşallah biz ilk bi 8 saat sonra 4 saat toplam 12 saat ama sekiz saatten sonra bi gece yatacaz kız kardeşimde bi de alıştık konya yollaına ama rana büyüdü oto koltuğu da hala almadım nolacak bilmem.. dönüşte anlatırım ya da ordan bağlanırsam haberdar ederim seni
Depresyondayım unutuldum
Ama ben sizi unutmadım
seviyom ben sizi
bi de öslüyom
ben de unutulduğumu düşünüyorum bazen ama napsın kızlar biz girmeyince

Cnm malesef bağırdım. Şimdi işten eve gidiyorum. Defneye sımsıkı sarılıp öpücüklere bogacagim

Selnec ,mdrcnn ve özcanan unutulmadıniz. Tam tersine özlenip merak edildiniz

sen unutulcak insan mısın cnm aşkolsun nasılsın ceyda hanımlar nasıllsr nerelerdesiniz

Iyıyız canım ne olsun ceyda sultan artık yaramazlık yapmaya basladı yurutecle gıdup cekmeceler bosaltılıyo. Kv bende oek nete bakamıyorum okulda bakarım artık :)(

Aynen 1. Sıınıf zor ama zevklıııı. Ceyda da öyle bı gun ıyı yıyo bı gun yemıyo daha bu düzenınız olmadı malesef

Canim
Cok sevindim.birinci sinif almana.acaba.neden:)

Sevınırsın tabıııı yaren de 1. Sınıf alıstı mı okula neler yapıyo sakın cok bılmıs velı profılı olma tamammııı

Canim.su an cok.mutlu
Calisma kitabi 1 ve 2 den calisiyorlar
Ayrica fotokobi canim.cizgi ustinden gecmece fark bulmaca dalgalar
Dun 1 i yapmislar
Canim harflere ne zqmqn gecilick biliyormusun ilk hangi harften baslicak

Ay ben amator veliyimmmm bilemiyorum ancak sinif eksiklere kafam basiyorrr
Senin nasil.gidoyor.cnm
Velilerin ogrencikerin nasil
Ay piril pirillar degilmi

Son düzenleme:

Ben yarın toplantı yapcam canım evıme yakın bı okula görevlendırme yaptırdık yenı baslıcaz herseye. Dedıgın gıbı pırıl pırıllar canım yaaa..
Bayramdan sonra baslarlar seslere. İlk e harfı öğretılecek....
Sı ıfta zqmanla duzelır eksıklıkler gıderılır canım

Oh eve yakin olmasi cok guzel
Demek bayram.sonrasi harfler baya zaman var o zaman
Canim.sinif boyasi oldukca kotuydu esim aldi boyalari boyaci ile pazae gunu mis gibi yaptilar
Kalanlarda pazartesi toplantida.konusulcak nasip.olursa
Aybben heme.heyecanliyim.hem.kaygili her veli gibi yarenin basarili olmasini istiyorim

Birde bisey sormal.istiyorum ogretmenimizin oldukca yasi var 5o ustu belki 6o.a yakin sende dezavantaj olurmu bizim icin

Yeniliklere ayak uydurabilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…