- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #25.141
Aaa anlasilmazmi bu aralar kacagimiz cok hosgeldin tekrardankizlar ben geldimmn bilmiorun yoklugumu farkettinizmi ana ben sizi ozledim int paketi yapip telden giriorum bitmisti surem tekrar anca yaptim 10gundur yoktum bi ara gecmisi okurum bagimlilik yapio burasi yaaa inanilmaz hemde
masal yurumeye basladi ilk iki uc adim atiodu simdi 5-6adim atio yani bi koltuktan karsi koltuga gdio ve cok mutlu oluo surekli yapio birakip kendini 2gunde bukadar ilerledi 18gun sonra denizliye gtcez bayramda ailemizle olcaz ozmna dahada iyi yurur.dimi yaa ufff harika bi duygu bazen ben onu gormediginde bile bana yuruyup gelio pat atio kendini bana
Aaa anlasilmazmi bu aralar kacagimiz cok hosgeldin tekrardan
Oh masala masalla ne kadar heyecanli degilmimkendisinde.cok heyecanli oluyordur
Arasta bir kerecik.uc adim.atti cok guzeldi
Cesaret edemiyor ve cok heyecanlaniyor
Denizliye gidene kadar baya ilerletir annesi
aynn cok heycanli bayilio yurumeye birakio hep kendini bugun yerdeki biberona bile egilip emeklemedi yurudu saskin kizim benim emeklemwk daha dogru degilmi yerdeki icin diorum cirpinio resmen guluo bayilio ama ben mest oluorum yaaa
Ay ne tatlidir kimbilir
Gitgide daha cok zevj alicak hic emeklemek.istemicek
Kuzucuk ya op benim.yerime.annesi
Kacak dizisini izliyoruz aman izin gunumuz huzne donustu mahfolduk aglamaktan rabbim.hicbirimize evlat acisi vermesin dusundukce kafati yiyorum bazen onlara birsey olurasa diye of of
çok üzüldüm erdeme ama ikinizin o haline daha çok üzüldüm büyüyünce daha da anlaşılır oluyor bu bebekler üzülme arkadaşım inşallah düzelecek çok geçmiş olsun rabbim şifa versin.. rana da bugün benimle oyun oynayacam derken önünü görmedi gitti kapıya çarptı kafayı ve alnının tam ortası kapının açılan köşeye çarptı şişti morarmasın diye dolaptan buz koymaya çalıştım başarılı olduğum kadarıyla tabi sonra bakıcısı unmu şeker mi bişiler yapıştırmış morarma olmadı ama hafif de olsa bellitabi bu bizim ilk düşme sonucu yaralanmamız ben başla ağlamaya beni öyle görünce sarıldı o da ağlamaya başladı bi ağlaştık babamız geldi ona da sarıldık ama ağlamayı da kestik şebeklikler peşi sıra bizde gülsün rana die insanın ciğeriymiş gerçekten her geçen zaman daha iyi anlıyorum..
canım benim arada ben de de oluyo ama defne sesini çıkarmamış diye sen üzülmüşsün.. ben ranaya bağırınca bana karşılık veriyo bağırıyo o yüzden niyeyse üzülmüyorum pek
canımm :) cumartesi yola çıkıyoruz nevşehir kozaklıya termal otel 5 yıldızlı kaçar mı fırsat ayarladık herşeyi bi de konyadan geçeceğimiz için babam dayanamadı ranayı görelim diye mersinden konyaya gelecekler görüşecez yani karim çok bu seminerde .. benim kız ayağımda uyuyo beşikte uyumuyo beşiği sabitleştirdik biz sallanmıyo artık ayağımda uyuyo ki uyuyacağı zaman kendi başını koyuyo yastığabebek menüsü nü düşünme canım ya artık büyüdüler yani dün bizim hemşiremiz ne yiyosan ver sıkıntı yapma dedi.. bi de rana artık ona yapılanları değil bizim yediklerimizi yemeye bayılıyo o yüzden sıkıntı yok bizde galiba inşallah biz ilk bi 8 saat sonra 4 saat toplam 12 saat ama sekiz saatten sonra bi gece yatacaz kız kardeşimde bi de alıştık konya yollaına ama rana büyüdü oto koltuğu da hala almadım nolacak bilmem.. dönüşte anlatırım ya da ordan bağlanırsam haberdar ederim seni
ben de unutulduğumu düşünüyorum bazen ama napsın kızlar biz girmeyince
ay bi oluşsaydı şu yeme düzenleri ne yedikleri belli ne yemedikleri. benim kuzum da dün alabalık yedi cnm o da bi kaç lokmacık, ona bile sevindim:)Iyıyız canım ne olsun ceyda sultan artık yaramazlık yapmaya basladı yurutecle gıdup cekmeceler bosaltılıyo. Kv bende oek nete bakamıyorum okulda bakarım artık :)(
Aynen 1. Sıınıf zor ama zevklıııı. Ceyda da öyle bı gun ıyı yıyo bı gun yemıyo daha bu düzenınız olmadı malesef
Sevınırsın tabıııı yaren de 1. Sınıf alıstı mı okula neler yapıyo sakın cok bılmıs velı profılı olma tamammııı
hg cnmm yokluğunuz belli oluo masal kızı da özledik.kizlar ben geldimmn bilmiorun yoklugumu farkettinizmi ana ben sizi ozledim int paketi yapip telden giriorum bitmisti surem tekrar anca yaptim 10gundur yoktum bi ara gecmisi okurum bagimlilik yapio burasi yaaa inanilmaz hemde
o zmana kadar usta olur o annesi maşallah masalıma:)masal yurumeye basladi ilk iki uc adim atiodu simdi 5-6adim atio yani bi koltuktan karsi koltuga gdio ve cok mutlu oluo surekli yapio birakip kendini 2gunde bukadar ilerledi 18gun sonra denizliye gtcez bayramda ailemizle olcaz ozmna dahada iyi yurur.dimi yaa ufff harika bi duygu bazen ben onu gormediginde bile bana yuruyup gelio pat atio kendini bana
neleri sil baştan öğreniolar annesi herşey onlar için ayrı bi zor şaşırır tabi yavrum yürüsün mü sürünsün mü:)aynn cok heycanli bayilio yurumeye birakio hep kendini bugun yerdeki biberona bile egilip emeklemedi yurudu saskin kizim benim emeklemwk daha dogru degilmi yerdeki icin diorum cirpinio resmen guluo bayilio ama ben mest oluorum yaaa
gunaydin kizlar masal uyuo ama ben uyandim uykum kacti kizlar 1ay once iki disimiz arka arkaya cikti ilk diste bile hic sorun yasamadik bi gordum ki cikmis hic hberimiz olmadi yeme uyku hic huysuz degildi simdi birhaftadir gce sik uyanio.gunduz cani isterse yio yoksa yemio cok istahliydi cok.sasiriprum am hem yemeyip.hem uykusunda sik uyanio.sa 3.disimiz mi gelioki gostermio bakamiorum da
calisan anne olmak cok zor onceleri bu kadar zor olmuyordu simdi benim kucagimdan anneme verdigim anda agliyo boyle olunca dayanamiyorum evde cocuklarina kendisi bakan annelere ozeniyorum ne yalan soyluym neyse ben yine kizimi hazirlayip anneme birakmaya gidiyorum ilk firsatta gorusuruz kendinize iyi bakin bebisleri opun
çok üzüldüm erdeme ama ikinizin o haline daha çok üzüldüm büyüyünce daha da anlaşılır oluyor bu bebekler üzülme arkadaşım inşallah düzelecek çok geçmiş olsun rabbim şifa versin.. rana da bugün benimle oyun oynayacam derken önünü görmedi gitti kapıya çarptı kafayı ve alnının tam ortası kapının açılan köşeye çarptı şişti morarmasın diye dolaptan buz koymaya çalıştım başarılı olduğum kadarıyla tabi sonra bakıcısı unmu şeker mi bişiler yapıştırmış morarma olmadı ama hafif de olsa bellitabi bu bizim ilk düşme sonucu yaralanmamız ben başla ağlamaya beni öyle görünce sarıldı o da ağlamaya başladı bi ağlaştık babamız geldi ona da sarıldık ama ağlamayı da kestik şebeklikler peşi sıra bizde gülsün rana die insanın ciğeriymiş gerçekten her geçen zaman daha iyi anlıyorum..
canım benim arada ben de de oluyo ama defne sesini çıkarmamış diye sen üzülmüşsün.. ben ranaya bağırınca bana karşılık veriyo bağırıyo o yüzden niyeyse üzülmüyorum pek
canımm :) cumartesi yola çıkıyoruz nevşehir kozaklıya termal otel 5 yıldızlı kaçar mı fırsat ayarladık herşeyi bi de konyadan geçeceğimiz için babam dayanamadı ranayı görelim diye mersinden konyaya gelecekler görüşecez yani karim çok bu seminerde .. benim kız ayağımda uyuyo beşikte uyumuyo beşiği sabitleştirdik biz sallanmıyo artık ayağımda uyuyo ki uyuyacağı zaman kendi başını koyuyo yastığabebek menüsü nü düşünme canım ya artık büyüdüler yani dün bizim hemşiremiz ne yiyosan ver sıkıntı yapma dedi.. bi de rana artık ona yapılanları değil bizim yediklerimizi yemeye bayılıyo o yüzden sıkıntı yok bizde galiba inşallah biz ilk bi 8 saat sonra 4 saat toplam 12 saat ama sekiz saatten sonra bi gece yatacaz kız kardeşimde bi de alıştık konya yollaına ama rana büyüdü oto koltuğu da hala almadım nolacak bilmem.. dönüşte anlatırım ya da ordan bağlanırsam haberdar ederim seni
ben de unutulduğumu düşünüyorum bazen ama napsın kızlar biz girmeyince
kizlar ben geldimmn bilmiorun yoklugumu farkettinizmi ana ben sizi ozledim int paketi yapip telden giriorum bitmisti surem tekrar anca yaptim 10gundur yoktum bi ara gecmisi okurum bagimlilik yapio burasi yaaa inanilmaz hemde
masal yurumeye basladi ilk iki uc adim atiodu simdi 5-6adim atio yani bi koltuktan karsi koltuga gdio ve cok mutlu oluo surekli yapio birakip kendini 2gunde bukadar ilerledi 18gun sonra denizliye gtcez bayramda ailemizle olcaz ozmna dahada iyi yurur.dimi yaa ufff harika bi duygu bazen ben onu gormediginde bile bana yuruyup gelio pat atio kendini bana
gunaydin kizlar masal uyuo ama ben uyandim uykum kacti kizlar 1ay once iki disimiz arka arkaya cikti ilk diste bile hic sorun yasamadik bi gordum ki cikmis hic hberimiz olmadi yeme uyku hic huysuz degildi simdi birhaftadir gce sik uyanio.gunduz cani isterse yio yoksa yemio cok istahliydi cok.sasiriprum am hem yemeyip.hem uykusunda sik uyanio.sa 3.disimiz mi gelioki gostermio bakamiorum da
sondan başlıyım sizleri unutmak mümkün mü cnm ama siz bazen topiği unutuyosunuz biz burda yalnız kalıyoruz ...
seminerden tecrübelerini bekliyorum sen aileni filan görceksin artıları var ama bizim için sadece değişik bi ortam umarım eziyete dönüşmez. inş. iptal olur diycem nerdeyse:)
ay bi oluşsaydı şu yeme düzenleri ne yedikleri belli ne yemedikleri. benim kuzum da dün alabalık yedi cnm o da bi kaç lokmacık, ona bile sevindim:)
hg cnmm yokluğunuz belli oluo masal kızı da özledik.
o zmana kadar usta olur o annesi maşallah masalıma:)
neleri sil baştan öğreniolar annesi herşey onlar için ayrı bi zor şaşırır tabi yavrum yürüsün mü sürünsün mü:)
üst dişler zor çıkıomuş cnm olabilir belki de. bizim de daha 2 dişimiz var ama bu ara pek bi iştahsız bilmiyorum diş belirtileri mi başlıo.
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
gunaydin kizlar sanirim bizim de dis problemimiz var hen huzurduz hem de ishal galiba 5. dis geliyo
calisan anne olmak cok zor onceleri bu kadar zor olmuyordu simdi benim kucagimdan anneme verdigim anda agliyo boyle olunca dayanamiyorum evde cocuklarina kendisi bakan annelere ozeniyorum ne yalan soyluym neyse ben yine kizimi hazirlayip anneme birakmaya gidiyorum ilk firsatta gorusuruz kendinize iyi bakin bebisleri opun
buarada kızlar biz bal böcüğümle bu sabah babamızı evde bırakıp başbaşa ananemize gittik:) ve benim akıllı kızım uslu uslu yolculuk etti annesiyle:)
aferin ona
kocamanda bi alkış benden zeynepilaya::):):)
şak şak şak
malum ben bu simgelerden anlamıyormmmmm:
gunaydin canim masal uyurken sen niye uyumadin bakim kacarmi bu firsatgunaydin kizlar masal uyuo ama ben uyandim uykum kacti kizlar 1ay once iki disimiz arka arkaya cikti ilk diste bile hic sorun yasamadik bi gordum ki cikmis hic hberimiz olmadi yeme uyku hic huysuz degildi simdi birhaftadir gce sik uyanio.gunduz cani isterse yio yoksa yemio cok istahliydi cok.sasiriprum am hem yemeyip.hem uykusunda sik uyanio.sa 3.disimiz mi gelioki gostermio bakamiorum da
gunaydin tatlim bal bocegin nasilsondan başlıyım sizleri unutmak mümkün mü cnm ama siz bazen topiği unutuyosunuz biz burda yalnız kalıyoruz ...
seminerden tecrübelerini bekliyorum sen aileni filan görceksin artıları var ama bizim için sadece değişik bi ortam umarım eziyete dönüşmez. inş. iptal olur diycem nerdeyse:)
ay bi oluşsaydı şu yeme düzenleri ne yedikleri belli ne yemedikleri. benim kuzum da dün alabalık yedi cnm o da bi kaç lokmacık, ona bile sevindim:)
hg cnmm yokluğunuz belli oluo masal kızı da özledik.
o zmana kadar usta olur o annesi maşallah masalıma:)
neleri sil baştan öğreniolar annesi herşey onlar için ayrı bi zor şaşırır tabi yavrum yürüsün mü sürünsün mü:)
üst dişler zor çıkıomuş cnm olabilir belki de. bizim de daha 2 dişimiz var ama bu ara pek bi iştahsız bilmiyorum diş belirtileri mi başlıo.
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
gunaydin canim hayirli olsun besinci disiniz ve uykusuz gecelerinizgunaydin kizlar sanirim bizim de dis problemimiz var hen huzurduz hem de ishal galiba 5. dis geliyo
buarada kızlar biz bal böcüğümle bu sabah babamızı evde bırakıp başbaşa ananemize gittik:) ve benim akıllı kızım uslu uslu yolculuk etti annesiyle:)
şekerim biz hep sizden konuşuyoruz ama siz farketmiyosunuz
ayrıcada yaseminin dediği gibi biz unutuluyoruz:.=:)(.(
üzülüyoruz sonra bak gördünmü hahaha nasılım ama. (
duygusala bağladım olayı
şaka bir yana gerçekten hep konuşuyoruz ama keşke eskisi gibi girseniz çok sesiz kaldı buralar cnm..
hoşgeldin :
ohh ohhh hayırlı olsun evet yürüyünce hemm onlar hemde biz heyecanlanıyoruz..
günaydın kız nazarmı deydirdın kuzuya oku biraz..
günaydın cnm:
günaydın..
offf ya gerçekten çok zor ben de çalışmak istemiyorum gerçekten şartlar daha iyi olsa kesinlikle çocuğumu kendim büyütürdüm ben sana bişey diyeyimmi
dünyanın en iyi bakıcısıda gelse nobel ödülüde olsa benden iyi bakamazki çocuğuma::):):) ayyy ne dertliymişim bende gördünmü:)
kızlarrr günaydınnnnn:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?