2012 kasım bebekleri büyüyor..

Canim.bu arada ceydanin babanne ile.arasi nasil
Sen giderken ve gelirken tepkileri nasil
Ozledigini hissettiriyormu
Ay erdem beysal hazirlanirken nasil haller yapiyor sasirdim aras hic yaomiyir.mesela.babasina yapiyir aynisini
Babanne ne kadar sure bakicak

kizlar ben geldimmn bilmiorun yoklugumu farkettinizmi ana ben sizi ozledim int paketi yapip telden giriorum bitmisti surem tekrar anca yaptim 10gundur yoktum bi ara gecmisi okurum bagimlilik yapio burasi yaaa inanilmaz hemde

masal yurumeye basladi ilk iki uc adim atiodu simdi 5-6adim atio yani bi koltuktan karsi koltuga gdio ve cok mutlu oluo surekli yapio birakip kendini 2gunde bukadar ilerledi 18gun sonra denizliye gtcez bayramda ailemizle olcaz ozmna dahada iyi yurur.dimi yaa ufff harika bi duygu bazen ben onu gormediginde bile bana yuruyup gelio pat atio kendini bana

kizlar ben geldimmn bilmiorun yoklugumu farkettinizmi ana ben sizi ozledim int paketi yapip telden giriorum bitmisti surem tekrar anca yaptim 10gundur yoktum bi ara gecmisi okurum bagimlilik yapio burasi yaaa inanilmaz hemde
Aaa anlasilmazmi bu aralar kacagimiz cok hosgeldin tekrardan

Oh masala masalla ne kadar heyecanli degilmimkendisinde.cok heyecanli oluyordur
Arasta bir kerecik.uc adim.atti cok guzeldi
Cesaret edemiyor ve cok heyecanlaniyor
Denizliye gidene kadar baya ilerletir annesi

aynn cok heycanli bayilio yurumeye birakio hep kendini bugun yerdeki biberona bile egilip emeklemedi yurudu saskin kizim benim emeklemwk daha dogru degilmi yerdeki icin diorum cirpinio resmen guluo bayilio ama ben mest oluorum yaaa

aynn cok heycanli bayilio yurumeye birakio hep kendini bugun yerdeki biberona bile egilip emeklemedi yurudu saskin kizim benim emeklemwk daha dogru degilmi yerdeki icin diorum cirpinio resmen guluo bayilio ama ben mest oluorum yaaa

Ay ne tatlidir kimbilir
Gitgide daha cok zevj alicak hic emeklemek.istemicek
Kuzucuk ya op benim.yerime.annesi

Kacak dizisini izliyoruz aman izin gunumuz huzne donustu mahfolduk aglamaktan rabbim.hicbirimize evlat acisi vermesin dusundukce kafati yiyorum bazen onlara birsey olurasa diye of of

Ay ne tatlidir kimbilir
Gitgide daha cok zevj alicak hic emeklemek.istemicek
Kuzucuk ya op benim.yerime.annesi

hemde cok tatli yaa aynn daha az emeklicek eminim sindiden basladi operim tabiki ben gecmisi okuyamadim dahada siz naptiniz yarenim okullu oldu arasin uyku duzenini degistireyim diodun naptin simdi sabh kacta yatio aksam kacta yatio

Kacak dizisini izliyoruz aman izin gunumuz huzne donustu mahfolduk aglamaktan rabbim.hicbirimize evlat acisi vermesin dusundukce kafati yiyorum bazen onlara birsey olurasa diye of of

diziyi hic izlemedim ama aynen alkh korusun rabbim bize bagislasin onlari ben zaten cok duygusaldm masaldan sonra daha bi fena oldum heeseye agliorum hemncik hatta ogun esim yokustan bebek arabasini indirirken saka yapmak icin birakivermis elinden kaydi sandim nasil korktum agladim bianda yol ortasinda ya aklim cikio ona bisey olursa die

gunaydin kizlar masal uyuo ama ben uyandim uykum kacti kizlar 1ay once iki disimiz arka arkaya cikti ilk diste bile hic sorun yasamadik bi gordum ki cikmis hic hberimiz olmadi yeme uyku hic huysuz degildi simdi birhaftadir gce sik uyanio.gunduz cani isterse yio yoksa yemio cok istahliydi cok.sasiriprum am hem yemeyip.hem uykusunda sik uyanio.sa 3.disimiz mi gelioki gostermio bakamiorum da

sondan başlıyım sizleri unutmak mümkün mü cnm ama siz bazen topiği unutuyosunuz biz burda yalnız kalıyoruz ...
seminerden tecrübelerini bekliyorum sen aileni filan görceksin artıları var ama bizim için sadece değişik bi ortam umarım eziyete dönüşmez. inş. iptal olur diycem nerdeyse:)

ay bi oluşsaydı şu yeme düzenleri ne yedikleri belli ne yemedikleri. benim kuzum da dün alabalık yedi cnm o da bi kaç lokmacık, ona bile sevindim:)

hg cnmm yokluğunuz belli oluo masal kızı da özledik.

o zmana kadar usta olur o annesi maşallah masalıma:)

neleri sil baştan öğreniolar annesi herşey onlar için ayrı bi zor şaşırır tabi yavrum yürüsün mü sürünsün mü:)

üst dişler zor çıkıomuş cnm olabilir belki de. bizim de daha 2 dişimiz var ama bu ara pek bi iştahsız bilmiyorum diş belirtileri mi başlıo.
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn

gunaydin kizlar sanirim bizim de dis problemimiz var hen huzurduz hem de ishal galiba 5. dis geliyo

calisan anne olmak cok zor onceleri bu kadar zor olmuyordu simdi benim kucagimdan anneme verdigim anda agliyo boyle olunca dayanamiyorum evde cocuklarina kendisi bakan annelere ozeniyorum ne yalan soyluym neyse ben yine kizimi hazirlayip anneme birakmaya gidiyorum ilk firsatta gorusuruz kendinize iyi bakin bebisleri opun

günaydın cnm. haklısın gerçekten çalışan anne olmak her açıdan çok zor. hem eve yetişmeye çalış hem işe hem çocuğa. bazen çok yorulduğumu hissediyorum gerçekten. ama şükürler olsun ki bak bebeğine seninde annen bakıo en azından gözümüz arkada kalmıo . malesef ii bakıcı olduğu kadar kötü bakıcı da var en azından bizim öyle derdimiz yok . bebeğini bakıcıya bırakmak zorunda olan annelerin durumu daha zor rabbim iilerle karşılaştırsın hepsini inş. buarada sen ne iş yapıyordun cnm söylediysen de kusura bakma hatırlayamadım

buarada kızlar biz bal böcüğümle bu sabah babamızı evde bırakıp başbaşa ananemize gittik:) ve benim akıllı kızım uslu uslu yolculuk etti annesiyle:)

şekerim biz hep sizden konuşuyoruz ama siz farketmiyosunuz
ayrıcada yaseminin dediği gibi biz unutuluyoruz:.=:)(.(
üzülüyoruz sonra bak gördünmü hahaha nasılım ama.(
duygusala bağladım olayı
şaka bir yana gerçekten hep konuşuyoruz ama keşke eskisi gibi girseniz çok sesiz kaldı buralar cnm..

hoşgeldin :

ohh ohhh hayırlı olsun evet yürüyünce hemm onlar hemde biz heyecanlanıyoruz..

günaydın kız nazarmı deydirdın kuzuya oku biraz..

günaydın cnm:

gunaydin kizlar sanirim bizim de dis problemimiz var hen huzurduz hem de ishal galiba 5. dis geliyo

günaydın..

offf ya gerçekten çok zor ben de çalışmak istemiyorum gerçekten şartlar daha iyi olsa kesinlikle çocuğumu kendim büyütürdüm ben sana bişey diyeyimmi
dünyanın en iyi bakıcısıda gelse nobel ödülüde olsa benden iyi bakamazki çocuğuma::):):) ayyy ne dertliymişim bende gördünmü:)

kızlarrr günaydınnnnn:

aferin ona
kocamanda bi alkış benden zeynepilaya::):):)
şak şak şak
malum ben bu simgelerden anlamıyormmmmm:

kocaman bi şak şak da benden teyzesi vallahi haketti kuzum:) e şu simgelerden alyanlar bize de anlatsa da biz de kullansak di mi ama:) nerde bu songülllllllllllll:)

gunaydin canim masal uyurken sen niye uyumadin bakim kacarmi bu firsat
canim bizim dis belirtilerimuz ayni dedigin gbi bi hafta guzel uyudu simdi gene sik kalkiyo ve 8. dis yeri biraz kabarmis bilmiyorum ne kadar sure sonra gelir ama bittim ben yani
gunaydin tatlim bal bocegin nasil
gunaydin canim hayirli olsun besinci disiniz ve uykusuz geceleriniz
buarada kızlar biz bal böcüğümle bu sabah babamızı evde bırakıp başbaşa ananemize gittik:) ve benim akıllı kızım uslu uslu yolculuk etti annesiyle:)

masallah zeynebime annesi buyudu artik o baksana kendi kendine guzel guzel oturmus

gunaydin guldenim nasil nil iyimi yurume calismalari nasil gidiyo
biz hala emekliyoruz elif onden ben arkadan
ulasabildigi dolaplari bosalttik ama hala acamaz dedigim yerleri actigini ve dagittigini girunce soka ugtuyorum
yaramazlik diz boyu yanu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…