2012 kasım bebekleri büyüyor..

günaydın cnm biz iyiyiz çok şükür sen nasılsın elifim neler yapıo bol bol yarzmazlık yapıo sanırım:) kızlar hepinizin bebişi emeklio bi benim bal böcüğüm kaldı sanırım emeklemeyen. hiç de niyeti yok tutunup kalkıo sıralıo uzun zamandır . bi de oturttuğum yerde bulamıyorum hiç,totosunun üstünde ilerlio benim minnak kuzum:) annesi gibi o da sürünmeden yürüyecek sanırım:) rabbim hepsine sağlık versin inş.

ayyy ya bizim hala 2 tanecik dişimiz var 1 ayı geçti nezaman çoğğolacak bunlar beeee:

gunaydin guldenim nasil nil iyimi yurume calismalari nasil gidiyo
biz hala emekliyoruz elif onden ben arkadan
ulasabildigi dolaplari bosalttik ama hala acamaz dedigim yerleri actigini ve dagittigini girunce soka ugtuyorum
yaramazlik diz boyu yanu

günaydın tatlım.
nilin yürüme çalışmaları tam gaz devam.
ve bu ara iyice ilerletti artık ben yakalamıyayım diye hem yürüyerek hemde emkliyerek benden kaçıyo bide gülüyo sıpammm:
yaramazlıkları sorma
artık hangi dolabı boşaltayımkki
önce o boşaltıyo sonra annesi topluyo yapacak bişey yokkk.

ayy gözümde canlandı nil inanki gülden yaaa... yerim onun o kaçmaya çalışan totosunu:)

hemde cok tatli yaa aynn daha az emeklicek eminim sindiden basladi operim tabiki ben gecmisi okuyamadim dahada siz naptiniz yarenim okullu oldu arasin uyku duzenini degistireyim diodun naptin simdi sabh kacta yatio aksam kacta yatio

Merhabalar
Arasinn uykusunu baya geri cektim 2o.3oile 21.3o arasinfa uyuyor.genelde tabi bazen degisebiliyor
Sabah ise 9 ile 1o arasi kalkiyor sabah o saatlere alistigi icin kalkis saatini pek etkilemedi
Tabi ben kuzzumu izluyorum o siralar

Canimmmerhabalar nasilsin
Nil e bak sen baya yiruyor he dogumgununde cicileri guzel sergilicek desene

Gunaydin kizlar ben erdemi noroloji muaynesi icin istanbula götürüyor um yoldayiz hala tam basamiyoruz bakalim ne diyecek doktorumuz yokum yani hugun opuldinuz

amin canim onlar saglikli olsunda yaramazlik yapsin zaten kizamiyoki insan demek zeynebim toto ustu yapiyo yaramazlik bi kere isirsam nasil olur annesi annesine cekmis bak emeklemeden yurucek
kizlar dun mutfak dolaplarindan.kizartma tenceresini.almis.en.arkadaydi.sen pnu cikar icindeki yaga sap sap yaparken yakaladim bide yanindayim guya ne ara aldin kapagini actin sap.sap yapiyosun ust bas ve yerler yag tabi bide elianden aldim.diye kizdi bana nqpiyim once kizdim sonra da icime.sokasim geldi

cikar tatlim ya gec cikinca daha.saglam.oluyomus bakarsin hepsini birden cikarir az uykusuz gece gecirirsiniz
ben o nilin tombul bacakalarini yerim

Ah canim.deme o da korkuo uyudumu
Git annesi swvkat verkuzuma kizma bagirma yavrucaga
korkmadı ama sessizce yattı. Dün akşam ve bu sabah sevgimle şımarttım.
kuzum benim. Kızıma aşığım.

Maşallah masala annesi
Kacak dizisini izliyoruz aman izin gunumuz huzne donustu mahfolduk aglamaktan rabbim.hicbirimize evlat acisi vermesin dusundukce kafati yiyorum bazen onlara birsey olurasa diye of of
Rabbim korusun onları songül. Allahtan başka kimseye sığınamayiz

Gunaydin kizlar ben erdemi noroloji muaynesi icin istanbula götürüyor um yoldayiz hala tam basamiyoruz bakalim ne diyecek doktorumuz yokum yani hugun opuldinuz
hayırlı haberlerle gelin inş cnm

Songul burda gunaydinn canimmmm
Nasiliz bakim.gerci calisam bir anneye cuma.bu sori sorulmaz ama.neyse bilemedm

günaydın cnmm. ya bi biz kaldık songülüm emeklemeyen emekleseydi biraz o halini görseydim iiydi:) anasının kızı nolcak:) hanım emeklemeyi geçti yürüme aşamalarında:) şu smile ları nasıl yapıosunuz cnm yaa bizim de canımız yapmak çekio :) o nasıl şeyse:)

Günaydın kızlar, hayırlı cumalar .

tulum ne büyük rahatlikmis. Herkese öneririm

gunaydin canim hayirli guzel haberlerle gel insallah

Songul burda gunaydinn canimmmm
Nasiliz bakim.gerci calisam bir anneye cuma.bu sori sorulmaz ama.neyse bilemedm

gunaydin canim

ayy gözümde canlandı nil inanki gülden yaaa... yerim onun o kaçmaya çalışan totosunu:)

ye teyzesi ye gerçekten çok komik..

Merhabalar
Arasinn uykusunu baya geri cektim 2o.3oile 21.3o arasinfa uyuyor.genelde tabi bazen degisebiliyor
Sabah ise 9 ile 1o arasi kalkiyor sabah o saatlere alistigi icin kalkis saatini pek etkilemedi
Tabi ben kuzzumu izluyorum o siralar

Canimmmerhabalar nasilsin
Nil e bak sen baya yiruyor he dogumgununde cicileri guzel sergilicek desene

günaydın canım evet ya nil tam bi afacan oldu..
ya bide tecrubeli anne seni yakalamışken bişey sorsam olurmu acaba
ya nil çok sinirleniyo mesela istediği bişey olmayınca kafasını geri doğru atıp yatıyo resmen ve ben zor tutuyorum korkuyorum kayacak diye
bu arada günaydın cnmmm:
ayrıca malum bende cumaları başladımya
annelerin günü cuma günü:):)

canım umarım güzel şeyler söyler doktorumnuız hemen bizimle paylaş olurmu merakta bırakma bizi..
birde ateşiniz nasıl oldu buazları geçtimi?

Canlar..
Günaydın, hayırlı cumalar...
Dilerim herkes iyi, herşey yolundadır...
Biz iyiyiz Allah' a şükür..
Elif Mina bildiğiniz gibi yürüyo, fink atıyo anlayacağınız. Peşinden koşturuyoruz bizde..
nerde zarar, nerde yıkılacak, kırılacak şey Minacık orada..Çekmeceler, dolaplar yerlerde..
Allah can sağlığı versin yavrucuklara. anacıklarımıza da güç kuvvet inşallah..
seviyos sizi

günaydın canım
eee elif topiğimizin en hızlılarından annesi okadar yaramazlıkta olsun artık değilmi aman sağlıklı olsunlar hepsi boşşş....:):)

gunaydin canim
tulum elifi cok terletti bize yaramadi

gunaydin canim yuruyunce daha zor tabi dimi
Allah butun yavrularimiza saglik versin ins

kızlar günaydın herkese....bugün meryemim iyi ateşi falan yoktu dün akşamdan beri.gece de ilk kez sadece 3 kere kalktı:)bi de kocişim dün akşamdışarı çıkmıştı gelirken bana çiçek almışş:):)nasıl mutluyum bilemezsiniz...amaüzgün olduğum bi konu var 4 gün boyunca kocişim yokk

izinde çıktı nilin çekeceği var benden:) ay bi de kaçmaya çalışırken çıkardıkları seslere bayılıyorummmm:)

özletiosun bu ara kendini canım öp minacığı benim yerime

senin ki iş ilerşetmiş cnm hamarat kız bıraksaydın babasına patates kızartacakmıştır annesi:)

bence de cnm tulumu bulanlardan allah razı olsun diorum yani:) sıcacık uyuyo kuzular
herkese hayırlı cumalar buarada. ne güzel uzun bi aradan sonra topic kalabalıklaştı maşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…