2012 kasım bebekleri büyüyor..

ohhh negüzel bak gördünmü çiçekler nekadar güzel..
bu arada çok sevindim meryemin ateşi olmamasına..

4 gün zor ama olsun geçecek sonuçta..
sağlık olsun..

oooo günün en mutlu kadını ilan ediyorum cnm seni:) bebiş uyumuş kociş çiçek almış daha ne olsun di mi ama:) e senin kociş ne iş yapıo ki cnm 4 gün yok

bendjetulum istiyom ama bizide terlete bilir diye biraz ince alıcam..

Geçmedi boğazi miz ama ates düştü cok şükür burnumuz tikaniyor akiyor sikinti devam 4 gündür uyku yok

Oh super cnm

Canim.her bebek emeklemeZmis ama isterdim bak emeklemesini cok keyifli cunku canik.smileler asagida cikiyor ama ayari unuttum bu ara bende tikliyorum cikmiyor ama
Günaydın kızlar, hayırlı cumalar .

tulum ne büyük rahatlikmis. Herkese öneririm
Evet evet kafa rahat bir uyku
gunaydin canim hayirli guzel haberlerle gel insallah

gunaydin canim
Gunaydin canim benim

Oh masalla minaya ne tatki kimbilir
Araa bu bunkaei emeklerken hallediyor yuruse ne etcez bilemedim bak
gunaydin canim
tulum elifi cok terletti bize yaramadi

gunaydin canim yuruyunce daha zor tabi dimi
Allah butun yavrularimiza saglik versin ins
Aaaa neden terlettiki cok mu kalinki

Cok sevindim canim meryemin iyi olmasinada ayricca ciceklerede bende ozel gun disinda aningelen ciceklere daha bir mitlu oluyorum
Evinizij diregi neden yokki

ay iki gündür giremiyordum geçmişi okumak çok uzun sürdü:)
nur271112;hoşgeldin aramıza

RECES;hayırlı olsun tulum defnecik rahat rahat yatmış bugün .güle güle kullanın

ozcanan;tatil iyi gelir inşallah ranaya da size de.dişlerin nasıl oldu bu arada.yoğunsun hiç göremiyoz seni burda...ranaya da geçmiş olsun kuzum benm...

masalece;maşallah masala yürüyomuş ne güzel.darısı bizimkilerin başına

beysalım;ay dün okudum erdemim koşmuş gelmiş yardımına nasıl duygulandım anlatamam.yavrum benm ya.şimdi de dokyora gidiyormuşsunuz hayırlı haberlerle gelin inşallah

songül;aferin arasıma nasılda çıkmış ama:)meryem yatmadı park yatakta tek kişilik koca ranzada yatıyo hanm serbestcene....

Canim.az evvelde komidinden su dolu bardagi alio yataga dokmus emzigifr icine koymus calkalayio duruyor aaa iki dk yanliz kalmaya gelmiyir

ohhh negüzel bak gördünmü çiçekler nekadar güzel..
bu arada çok sevindim meryemin ateşi olmamasına..

4 gün zor ama olsun geçecek sonuçta..
sağlık olsun..

ben de çok sevindimm...yani zor olcak ama alışıyorum artk yabiz çok sık ayrı düşüyoz da malesef.bir buçuk yıllık evliyim ama bi 8 9 ay ayrı kalmışızdır toplamda...

gunaydın kızlar herkesee
beysal cım ınsallah hayırlı haberlerle donersın bıseyı yoktur kuzumun
dun dondum evıme cok ozlemısım
hosgwldin canim valla insanin evi gibisi yok ee alp tugra kalabalik icunden geldi nasil ariyomu ablalarini
oh oh ne mutlu sana

ayy ne bilim bide gece ustinu degistireyim diye uyanip gulucukler sacmaya basladi zor uyutum bi dahatulum yok

bendjetulum istiyom ama bizide terlete bilir diye biraz ince alıcam..
cnm lcw dakileri görmiştin sanırım öyle çok kalın değil bi de üstlerini örtmediklerini düşününce hiç kalın değil ha üstünü örtüyorsa bilemiyorum tabi

gunaydın kızlar herkesee
hoşgeldin cnm insanın evi gibisi yok isterse annesinin yanı olsun vallahi.

ay nzazr ettik senin smile larda kayboldu desene songülüm:)

Canim.az evvelde komidinden su dolu bardagi alio yataga dokmus emzigifr icine koymus calkalayio duruyor aaa iki dk yanliz kalmaya gelmiyir

yavrum ya..bizimki de dün bize yemek yapmış.yumurta kırmış ama biraz hedefi şaşırmış halının üstüne kırmış. bi de parmaklarıyla karıştırıyo:)

Geçmedi boğazi miz ama ates düştü cok şükür burnumuz tikaniyor akiyor sikinti devam 4 gündür uyku yok

ayy inşallah geçer yavrumda rahatlar biran önce ..

gunaydın kızlar herkesee

hoşgeldin cnm eee insanın kendi evi gibi yoktabi..
alp nasıl
Hayirli cumalar bu arada kizlar

sanada şekerm..

hosgwldin canim valla insanin evi gibisi yok ee alp tugra kalabalik icunden geldi nasil ariyomu ablalarini

oh oh ne mutlu sana

ayy ne bilim bide gece ustinu degistireyim diye uyanip gulucukler sacmaya basladi zor uyutum bi dahatulum yok

ordayken bana pek gelmezdı ama sımdı bana sarıyo sureklı bacaklarıma sarılıyo benı al dıye eskı halımıze donduk yanı
bende aldım dun tulum bakalım ben kullanabılecekmıyım

oooo günün en mutlu kadını ilan ediyorum cnm seni:) bebiş uyumuş kociş çiçek almış daha ne olsun di mi ama:) e senin kociş ne iş yapıo ki cnm 4 gün yok

günün en mutlu kadınıııı...sevdim bunu..eşim asker valla ayrı düşmeyim diye işi bıraktım izne ayrıldım ama yine de düşüyoz.alışıyoz artık bu arada sen ne iş yapıyosun cnm

hosbuldum canım aynen evımde daha rahatım
bendede smıle lar yoktu burda konusmustuk nasıl yapılıyo dıye bısonrakı gun bı baktım gelmısler bende anlamdm nasıl oldu:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…