- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #25.181
kızlar günaydın herkese....bugün meryemim iyi ateşi falan yoktu dün akşamdan beri.gece de ilk kez sadece 3 kere kalktı:)bi de kocişim dün akşamdışarı çıkmıştı gelirken bana çiçek almışş:):)nasıl mutluyum bilemezsiniz...amaüzgün olduğum bi konu var 4 gün boyunca kocişim yokk
kızlar günaydın herkese....bugün meryemim iyi ateşi falan yoktu dün akşamdan beri.gece de ilk kez sadece 3 kere kalktı:)bi de kocişim dün akşamdışarı çıkmıştı gelirken bana çiçek almışş:):)nasıl mutluyum bilemezsiniz...amaüzgün olduğum bi konu var 4 gün boyunca kocişim yokk
izinde çıktı nilin çekeceği var benden:) ay bi de kaçmaya çalışırken çıkardıkları seslere
ahahahaha yandı yani nil desene.().)
bayılıyorummmm:)
özletiosun bu ara kendini canım öp minacığı benim yerime
senin ki iş ilerşetmiş cnm hamarat kız bıraksaydın babasına patates kızartacakmıştır annesi:)
kız değil kız aras paşam yapmış bunu..
bence de cnm tulumu bulanlardan allah razı olsun diorum yani:) sıcacık uyuyo kuzular
herkese hayırlı cumalar buarada. ne güzel uzun bi aradan sonra topic kalabalıklaştı maşallah:)
ye teyzesi ye gerçekten çok komik..
8
günaydın canım evet ya nil tam bi afacan oldu..
ya bide tecrubeli anne seni yakalamışken bişey sorsam olurmu acaba
ya nil çok sinirleniyo mesela istediği bişey olmayınca kafasını geri doğru atıp yatıyo resmen ve ben zor tutuyorum korkuyorum kayacak diye
bu arada günaydın cnmmm:
ayrıca malum bende cumaları başladımya
annelerin günü cuma günü:):)
canım umarım güzel şeyler söyler doktorumnuız hemen bizimle paylaş olurmu merakta bırakma bizi..
birde ateşiniz nasıl oldu buazları geçtimi?
Oh super cnmkorkmadı ama sessizce yattı. Dün akşam ve bu sabah sevgimle şımarttım.
kuzum benim. Kızıma aşığım.
Maşallah masala annesi
Rabbim korusun onları songül. Allahtan başka kimseye sığınamayiz
Canim.her bebek emeklemeZmis ama isterdim bak emeklemesini cok keyifli cunku canik.smileler asagida cikiyor ama ayari unuttum bu ara bende tikliyorum cikmiyor amahayırlı haberlerle gelin inş cnm
günaydın cnmm. ya bi biz kaldık songülüm emeklemeyen emekleseydi biraz o halini görseydim iiydi:) anasının kızı nolcak:) hanım emeklemeyi geçti yürüme aşamalarında:) şu smile ları nasıl yapıosunuz cnm yaa bizim de canımız yapmak çekio :) o nasıl şeyse:)
Evet evet kafa rahat bir uykuGünaydın kızlar, hayırlı cumalar .
tulum ne büyük rahatlikmis. Herkese öneririm
Gunaydin canim benimgunaydin canim hayirli guzel haberlerle gel insallah
gunaydin canim
Oh masalla minaya ne tatki kimbilirCanlar..
Günaydın, hayırlı cumalar...
Dilerim herkes iyi, herşey yolundadır...
Biz iyiyiz Allah' a şükür..
Elif Mina bildiğiniz gibi yürüyo, fink atıyo anlayacağınız. Peşinden koşturuyoruz bizde..
nerde zarar, nerde yıkılacak, kırılacak şey Minacık orada..Çekmeceler, dolaplar yerlerde..
Allah can sağlığı versin yavrucuklara. anacıklarımıza da güç kuvvet inşallah..
seviyos sizi
Aaaa neden terlettiki cok mu kalinkigunaydin canim
tulum elifi cok terletti bize yaramadi
gunaydin canim yuruyunce daha zor tabi dimi
Allah butun yavrularimiza saglik versin ins
gunaydın kızlar herkesee
beysal cım ınsallah hayırlı habaerlerle donersın bıseyı yoktur kuzumun
dun dondum evıme cok ozlemısım
ay iki gündür giremiyordum geçmişi okumak çok uzun sürdü:)
nur271112;hoşgeldin aramıza
RECES;hayırlı olsun tulum defnecik rahat rahat yatmış bugün .güle güle kullanın
ozcanan;tatil iyi gelir inşallah ranaya da size de.dişlerin nasıl oldu bu arada.yoğunsun hiç göremiyoz seni burda...ranaya da geçmiş olsun kuzum benm...
masalece;maşallah masala yürüyomuş ne güzel.darısı bizimkilerin başına
beysalım;ay dün okudum erdemim koşmuş gelmiş yardımına nasıl duygulandım anlatamam.yavrum benm ya.şimdi de dokyora gidiyormuşsunuz hayırlı haberlerle gelin inşallah
songül;aferin arasıma nasılda çıkmış ama:)meryem yatmadı park yatakta tek kişilik koca ranzada yatıyo hanm serbestcene....
ohhh negüzel bak gördünmü çiçekler nekadar güzel..
bu arada çok sevindim meryemin ateşi olmamasına..
4 gün zor ama olsun geçecek sonuçta..
sağlık olsun..
hosgwldin canim valla insanin evi gibisi yok ee alp tugra kalabalik icunden geldi nasil ariyomu ablalarinigunaydın kızlar herkesee
beysal cım ınsallah hayırlı haberlerle donersın bıseyı yoktur kuzumun
oh oh ne mutlu sanakızlar günaydın herkese....bugün meryemim iyi ateşi falan yoktu dün akşamdan beri.gece de ilk kez sadece 3 kere kalktı:)bi de kocişim dün akşamdışarı çıkmıştı gelirken bana çiçek almışş:):)nasıl mutluyum bilemezsiniz...amaüzgün olduğum bi konu var 4 gün boyunca kocişim yokk
Oh super cnm
Canim.her bebek emeklemeZmis ama isterdim bak emeklemesini cok keyifli cunku canik.smileler asagida cikiyor ama ayari unuttum bu ara bende tikliyorum cikmiyor ama
Evet evet kafa rahat bir uyku
Gunaydin canim benim
Oh masalla minaya ne tatki kimbilir
Araa bu bunkaei emeklerken hallediyor yuruse ne etcez bilemedim bak
Aaaa neden terlettiki cok mu kalinki
Cok sevindim canim meryemin iyi olmasinada ayricca ciceklerede bende ozel gun disinda aningelen ciceklere daha bir mitlu oluyorum
Evinizij diregi neden yokki
cnm lcw dakileri görmiştin sanırım öyle çok kalın değil bi de üstlerini örtmediklerini düşününce hiç kalın değil ha üstünü örtüyorsa bilemiyorum tabibendjetulum istiyom ama bizide terlete bilir diye biraz ince alıcam..
hoşgeldin cnm insanın evi gibisi yok isterse annesinin yanı olsun vallahi.gunaydın kızlar herkesee
Oh super cnm
Canim.her bebek emeklemeZmis ama isterdim bak emeklemesini cok keyifli cunku canik.smileler asagida cikiyor ama ayari unuttum bu ara bende tikliyorum cikmiyor ama
Evet evet kafa rahat bir uyku
Gunaydin canim benim
Oh masalla minaya ne tatki kimbilir
Araa bu bunkaei emeklerken hallediyor yuruse ne etcez bilemedim bak
Aaaa neden terlettiki cok mu kalinki
Cok sevindim canim meryemin iyi olmasinada ayricca ciceklerede bende ozel gun disinda aningelen ciceklere daha bir mitlu oluyorum
Evinizij diregi neden yokki
Anladum valla seker yoktun gece bilemiyorum yani
Canim.az evvelde komidinden su dolu bardagi alio yataga dokmus emzigifr icine koymus calkalayio duruyor aaa iki dk yanliz kalmaya gelmiyir
gırdım gece ama okudum sadece
kocısıde ozlemısım yanı
arada ayrı kalmak ıyı oluyo valla en azından bızım ıcın
Geçmedi boğazi miz ama ates düştü cok şükür burnumuz tikaniyor akiyor sikinti devam 4 gündür uyku yok
gunaydın kızlar herkesee
Hayirli cumalar bu arada kizlar
hosgwldin canim valla insanin evi gibisi yok ee alp tugra kalabalik icunden geldi nasil ariyomu ablalarini
oh oh ne mutlu sana
ayy ne bilim bide gece ustinu degistireyim diye uyanip gulucukler sacmaya basladi zor uyutum bi dahatulum yok
oooo günün en mutlu kadını ilan ediyorum cnm seni:) bebiş uyumuş kociş çiçek almış daha ne olsun di mi ama:) e senin kociş ne iş yapıo ki cnm 4 gün yok
cnm lcw dakileri görmiştin sanırım öyle çok kalın değil bi de üstlerini örtmediklerini düşününce hiç kalın değil ha üstünü örtüyorsa bilemiyorum tabi
hoşgeldin cnm insanın evi gibisi yok isterse annesinin yanı olsun vallahi.
ay nzazr ettik senin smile larda kayboldu desene songülüm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?