- 5 Eylül 2012
- 2.299
- 299
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #25.201
Canim.az evvelde komidinden su dolu bardagi alio yataga dokmus emzigifr icine koymus calkalayio duruyor aaa iki dk yanliz kalmaya gelmiyir
ben de çok sevindimm...yani zor olcak ama alışıyorum artk yabiz çok sık ayrı düşüyoz da malesef.bir buçuk yıllık evliyim ama bi 8 9 ay ayrı kalmışızdır toplamda...
cnm lcw dakileri görmiştin sanırım öyle çok kalın değil bi de üstlerini örtmediklerini düşününce hiç kalın değil ha üstünü örtüyorsa bilemiyorum tabi
hoşgeldin cnm insanın evi gibisi yok isterse annesinin yanı olsun vallahi.
ay nzazr ettik senin smile larda kayboldu desene songülüm:)
eşşek ya nasıl tırmanıyo:)çok tatlı maşallah.allah bağıilasın
güldencim olmadı mı tayin işi daha merak ettim ya
kuzucuğuma köyde ve dün akşam çektiğim resimlerle size merhaba demek istedik teyzeler.
Gunaydin kizlar ben erdemi noroloji muaynesi icin istanbula götürüyor um yoldayiz hala tam basamiyoruz bakalim ne diyecek doktorumuz yokum yani hugun opuldinuz
aaaa kız bu aras fırtına gibim esiyo vallaha
ayyy ısırasım geldi onu hatta mıncıklayasım geldi zaten geçendede sesini duymuştum tam yemelik..
canım özel olmazsa eşin polismi acaba?
kız üzerini örtse tulum almam zaten ama gecede kaçkere kalkıyorum ben bile bilmiyorum bi kalkıyorum açık benim üzerim örtük sonra vijdan azabı duyuyorum
ve onu anlamak için üzerim açıyorum..
evine hoşgeldin diyim o zaman.kavuşmuşunuz kocanla:)arada kısa süreli olmak kaydıyla ayrılıklar tazelik katıyo bence de:)
sağol tatlım
kısa surelı ıyı oluyo evet ama sen uzun surelı ayrı kalıyosun heralde
senın kuzunda yaramazlık yapıyomus yumurta kırmalar falan pek yaramaz bunlar benımkde mısafırlıkte saksıyı devırdı heryer toprak
kızlarrr günaydın herkeseee
smile kullanamayan annecikler buraya bi bakın da yapın hemencik sonra da bana bi öpücük gönderin emi
http://www.kadinlarkulubu.com/sitede-yasadiginiz-sorunlar/506089-smile-kullanamiyorum.html
tüm smile lar benden sana gelsin o zaman
evet öyle oluyo biraz.ya dün bulaşık yıkıyodum eşimizinliydi evdeydi kıza bakarak ol dedim.tamam dedi kızın da hiç sesi soluğu çıkmıyodu beş dakka sonra 'sibeeelll bak bi koş' dedi geldim hanım iki tane yumurtayı almış birini kırmış halının üstüne elleriyle de karıştırıyo:)ayy dedim kızım tava yukarda kalmış:))
asker canm.öyle gezip duruyos.evlendik 20günlükken ben bi kursum vardı 5 ay izmire gittim.ayrı kaldık .o arada hamile kaldım evime geri döndüğümde 4 aylık hamileydmhiç aşerip naz yapamadım ayni..sonra eşimgitti 2 ay ben ankarada kaldım.sonra tayin im çıktı başladım işe eşimin ankaradan tayini çıktı benm de onunla çıkacak diye beklerken kaldım ankarada 2 ay da öykle ayrı kaldık baktım olmayacak izne ayrıldım geldim kocişimin yanına...yoksa daha mayısa kadar da ayrı kalcaktıkk
ay çok sevindimm
kızlarrr günaydın herkeseee
smile kullanamayan annecikler buraya bi bakın da yapın hemencik sonra da bana bi öpücük gönderin emi
http://www.kadinlarkulubu.com/sitede-yasadiginiz-sorunlar/506089-smile-kullanamiyorum.html
tüm smile lar benden sana gelsin o zaman
ay çok sevindimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?