2012 kasım bebekleri büyüyor..

Canim.az evvelde komidinden su dolu bardagi alio yataga dokmus emzigifr icine koymus calkalayio duruyor aaa iki dk yanliz kalmaya gelmiyir

aaaa kız bu aras fırtına gibim esiyo vallaha
ayyy ısırasım geldi onu hatta mıncıklayasım geldi zaten geçendede sesini duymuştum tam yemelik..

ben de çok sevindimm...yani zor olcak ama alışıyorum artk yabiz çok sık ayrı düşüyoz da malesef.bir buçuk yıllık evliyim ama bi 8 9 ay ayrı kalmışızdır toplamda...

canım özel olmazsa eşin polismi acaba?

kız üzerini örtse tulum almam zaten ama gecede kaçkere kalkıyorum ben bile bilmiyorum bi kalkıyorum açık benim üzerim örtük sonra vijdan azabı duyuyorum
ve onu anlamak için üzerim açıyorum..

Gunaydin kizlar ben erdemi noroloji muaynesi icin istanbula götürüyor um yoldayiz hala tam basamiyoruz bakalim ne diyecek doktorumuz yokum yani hugun opuldinuz

canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz sonucu bildir bize mutlaka merakta bırakma olur mu

asker canm.öyle gezip duruyos.evlendik 20günlükken ben bi kursum vardı 5 ay izmire gittim.ayrı kaldık .o arada hamile kaldım evime geri döndüğümde 4 aylık hamileydmhiç aşerip naz yapamadım ayni..sonra eşimgitti 2 ay ben ankarada kaldım.sonra tayin im çıktı başladım işe eşimin ankaradan tayini çıktı benm de onunla çıkacak diye beklerken kaldım ankarada 2 ay da öykle ayrı kaldık baktım olmayacak izne ayrıldım geldim kocişimin yanına...yoksa daha mayısa kadar da ayrı kalcaktıkk

evine hoşgeldin diyim o zaman.kavuşmuşunuz kocanla:)arada kısa süreli olmak kaydıyla ayrılıklar tazelik katıyo bence de:)

sağol tatlım
kısa surelı ıyı oluyo evet ama sen uzun surelı ayrı kalıyosun heralde
senın kuzunda yaramazlık yapıyomus yumurta kırmalar falan pek yaramaz bunlar benımkde mısafırlıkte saksıyı devırdı heryer toprak

evet öyle oluyo biraz.ya dün bulaşık yıkıyodum eşimizinliydi evdeydi kıza bakarak ol dedim.tamam dedi kızın da hiç sesi soluğu çıkmıyodu beş dakka sonra 'sibeeelll bak bi koş' dedi geldim hanım iki tane yumurtayı almış birini kırmış halının üstüne elleriyle de karıştırıyo:)ayy dedim kızım tava yukarda kalmış:))

Haha cok tatki canim.hemen fotolasaydin benim.ilk akkima gelen foto cekmek.oluyor.
Ay hic kizamiyorum hic

cnm yoksa imd misin sen 5 ay kurs filan deyince

ay çok sevindimm

bendeeeee songül baaaaakkk
nevgülll kızına bayıldımmm sanki bi an zeynep ilayı gördümmaşallah subhanallah
Güldenin al nilime bi tulum sen de rahat et o da annesi. açma sende üstünü başını hasta olcan kim bakacak nile

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…